opiate(שולט) |
לפני 6 שנים •
7 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
7 בספט׳ 2018
opiate(שולט) • 7 בספט׳ 2018
eating piss and shit is not bdsm, its eating piss and shit.
Professional help is the only reasonable advice |
|
הוא(שולט) |
לפני 6 שנים •
7 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
7 בספט׳ 2018
הוא(שולט) • 7 בספט׳ 2018
זו לא קריאה להיות "נורמלי" זו קריאה
להסרת האשמה מהגילטי פלייז'ר שזה אוניברסלי לא רק לכלובנים. לא "רוצה" פסיכולוג אולי נהנה מהאשמה. |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 6 שנים •
7 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
7 בספט׳ 2018
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 7 בספט׳ 2018
דום,
קודם כל בדסמ כשלעצמו הוא לא איזה מחלה. אין צורך להירפא ממנה, ולדעתי (וזו באמת רק דעה, לא בדקתי) זה יהיה יעיל בערך כמו טיפולי המרה להומוסקסואלים. מה שכן, האשמה עצמית היא בעיה אמיתית. התמכרויות שמסכנות בריאות הן בעיה אמיתית. הוא צריך לפנות לפסיכולוג, כמה שזה מאיים. יש חיסיון מלא - שום דבר לא יוצא מחדר הטיפול, לאף אחד. אמנם הוא יצטרך להיחשף מול המטפל, אבל לא מול אף אחד אחר. הכל סודי. ושיבין - הוא לא בעיה, התשוקות שלו אינן בעיה. העזרה תהיה בלהבין מאיפה האשמה, מאיפה הכאב. ובלסגל דרך בטוחה יותר ובריאה יותר לחיות עם התשוקות שלו. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 6 שנים •
7 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
7 בספט׳ 2018
ArchAngel(שולטת) • 7 בספט׳ 2018
הערה קטנה לדבריו של דרקן (שאני מסכימה עמם מאוד): אמנם תוכן הטיפול נשאר חסוי אבל הביקור אצל המטפל נרשם במערכת במידה והטיפול אינו פרטי (למשל, אם נעשה דרך קופת החולים).
אם דיסקרטיות מרבית חשובה לבחור האנונימי מכיוון והוא עובד (או ירצה אי פעם לעבוד) במשרה ציבורית/ביטחונית הדורשת וויתור על חיסיון רפואי, כדאי לו לפנות למטפל פרטי. |
|
שנאוצר(נשלט) |
לפני 6 שנים •
7 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
7 בספט׳ 2018
שנאוצר(נשלט) • 7 בספט׳ 2018
טוב זה נושא מורכב. בתור ילד מתבגר אני זוכר את עצמי מדמיין רק דברים ונילים ופעם בכמה פעמים מרשה לעצמי לחטוא. זה מאבק מתמיד וקשה לנצח בו את עצמך כי בסוף אתה חוזר תמיד לבדסמ.
לאורך השנים הבנתי שבמקרה שלי הבדסמ הוא תוצר של ההתנהלות של הורי כלפי במשפחה. לא עברתי איזו התעללות, גדלתי בבית טוב. עם זאת הורים עושים טעויות והדינמיקות ביניהם והיחס שלבם כלפיך יכולים ליצור פצע שלא מתרפא. הבדסמ בהרבה מהמקרים הוא היכולת האנושית שלך להמשיך להתקיים ולהצדיק את טעויות הוריך על ידי הפקת הנאה ממזוכיזם והשפלה. אתה למעשה ממיר את תחושת ההשפלה, הכאב או הפחד שחווית בילדות למשהו מענג מיני ומהנה על מנת לקבל פורקן, להתמודד ולהמשיך הלאה לחיות חיים נורמטיבים. כן לאכול צואה ולשתות שתן ולנקות שפיך של גבר אחר מהפות של אשתך הם סטיות. השאלה החשובה באמת היא האם הסטיות הללו פוגעות בך או במישהו?. אני חושב שעדיף לך לקבל את המציאות, להניח לתחושת האשמה ולחפש מישהי שלמרות הסטיות תקבל אותך כפי שאתה. היכולת שלך להיפטר מהמשיכה שלך לדברים הללו היא מוגבלת אם היא בכלל אפשרית, גם אם אתה עובר טיפול רציני והבנה מה המקור המשיכה לדברים הללו. בהערת סוגריים רק אומר שאני בסך הכל בן 27, ואני עדיין לומד וחוקר את הנושא בעצמי, ככה שזאת רק הפרספקטיבה שלי. כמו כן תמיד כדאי לקחת את הדברים בפרופורציה וכמו כל תחום בחיים לבצע במינון ובזהירות ולא להגזים |
|
גבר סנדוויץ(אחר) |
לפני 6 שנים •
8 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
8 בספט׳ 2018
גבר סנדוויץ(אחר) • 8 בספט׳ 2018
דיון מאוד מרתק, אם יורשה לי.
בתור אחד, שטיפול פסיכולוגי עוזר לו להשלים עם ה״סטיה״ שלו, אני מאוד ממליץ על טיפול. הוא לא נחשף. קיימת סודיות רפואית והסוד לא יתגלה, אלא אם כן הוא ירצה. לאכול זרע יותר דוחה מצואה? וואוו איזו אמירה מוגזמת. |
|