אני מכור לזין{זין בתחת ש} |
לפני 5 שנים •
26 בפבר׳ 2019
לפני 5 שנים •
26 בפבר׳ 2019
אני מכור לזין{זין בתחת ש} • 26 בפבר׳ 2019
slave for ever כתב/ה: אין פה מלכות בתשלום, כי כלובי לא מרשה.
או כל דבר שקשור בניצול כספי (findom). הוא מעיף. זאת ההודעה בכניסה לצ'ט. שימ/י לב אין להציע קבלת או מתן תשלום בכסף ו/או שווה כסף, עבור כל שירות או תמורה בעלת אופי בדסמי או מיני באתר הכלוב לרבות, אך לא רק, באמצעות הבלוג, הפרופיל, ההודעות הפרטיות והצ׳אט. הנהלת אתר הכלוב מבהירה, כי הצעת תשלום או בקשת תשלום תמורת מין או יחסי שליטה הנן עבירות פליליות ועוולות אזרחיות, כל העובר על חוקים אלו, ואשר יגיע לידיעת הנהלת האתר, יורחק מן האתר ללא אזהרה בנוסף ועלול לשאת באחריות הפלילית ואזרחית למעשיו. בנוסף, הנכם מוזהרים, שלא להעביר ו/או למסור כסף לאדם אחר ו/או לרכוש כרטיסי מתנה למיניהם לאחר/ת וכן לא למסור פרטים אישיים כלשהם שלכם ולרבות אך לא רק, פרטי חשבון בנק, כרטיס אשראי, כתובת וכיו"ב - ביצוע פעולות אלו עלול להסב לכם נזקים כלכליים ואחרים ועלול לפגוע בפרטיות שלכם. ועוד שיש כאן : מלכות בתשלום שגובות כסף פר סשן שמנצלות כספית גברים וחלקן רשומות גם באתרים אחרים |
|
אנאלון(נשלט) |
לפני 5 שנים •
26 בפבר׳ 2019
בטח שיש
לפני 5 שנים •
26 בפבר׳ 2019
אנאלון(נשלט) • 26 בפבר׳ 2019
אני מכיר כמה
|
|
slave for ever(נשלט) |
לפני 5 שנים •
26 בפבר׳ 2019
לפני 5 שנים •
26 בפבר׳ 2019
slave for ever(נשלט) • 26 בפבר׳ 2019
sex slava emi כתב/ה: slave for ever כתב/ה: אין פה מלכות בתשלום, כי כלובי לא מרשה.
או כל דבר שקשור בניצול כספי (findom). הוא מעיף. זאת ההודעה בכניסה לצ'ט. שימ/י לב אין להציע קבלת או מתן תשלום בכסף ו/או שווה כסף, עבור כל שירות או תמורה בעלת אופי בדסמי או מיני באתר הכלוב לרבות, אך לא רק, באמצעות הבלוג, הפרופיל, ההודעות הפרטיות והצ׳אט. הנהלת אתר הכלוב מבהירה, כי הצעת תשלום או בקשת תשלום תמורת מין או יחסי שליטה הנן עבירות פליליות ועוולות אזרחיות, כל העובר על חוקים אלו, ואשר יגיע לידיעת הנהלת האתר, יורחק מן האתר ללא אזהרה בנוסף ועלול לשאת באחריות הפלילית ואזרחית למעשיו. בנוסף, הנכם מוזהרים, שלא להעביר ו/או למסור כסף לאדם אחר ו/או לרכוש כרטיסי מתנה למיניהם לאחר/ת וכן לא למסור פרטים אישיים כלשהם שלכם ולרבות אך לא רק, פרטי חשבון בנק, כרטיס אשראי, כתובת וכיו"ב - ביצוע פעולות אלו עלול להסב לכם נזקים כלכליים ואחרים ועלול לפגוע בפרטיות שלכם. ועוד שיש כאן : מלכות בתשלום שגובות כסף פר סשן שמנצלות כספית גברים וחלקן רשומות גם באתרים אחרים אי-אפשר למנוע את הרישום שלהן, אבל כלובי מטפל בזה. |
|
המלכה יעלי(שולטת) |
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
המלכה יעלי(שולטת) • 4 במרץ 2019
כולם מתחסדים כולם מתיפייפים פתאום ואפילו לא מגיבים .
אז אגיב בשמי בלבד ומנסיוני . תשלום ניצול אצלי הגיעו ממקום של השפלת המשרת בלבד . אך זה לא דבר שגרם לי לאבד את מי שאני או איך נמשכת לתחום לקהילה מבין הוותיקות כאן. חלק עצום לניצול הגיע דוקא כהצעה של המשרת להעניק לצ'פר ולתגמל את המלכה על זמנה על מעשיה והניסיון שלה וזה דיי טבעי בכל הקשור לשליטה כל זמן שאין נזק פיזי נפשי או כלכלי ואין מין כמובן . חלק מהפניות שהגיעו אליי ולא הרגיש לי מכבד הרגשתי חופשי והכי נוח להחזיר בהשפלה וניצול ולהרגיש מלכה ולא עבריינית כפי שלא פעם שמעתי על בריונות וניצול עד למצבים שאנשים נתקפו דכאון . המון פעמים שיצא לי להכיר את האישות מאחורי המקלדת הובן לי הסיבה למה נוצלו ואפילו קיבלו שיעורים חינם לזהוי חמדנות ונצלנות וחוסר לב ואכפתיות מהם . מי שלא הכיר אישית וחיפש או פנה מבלי לעשות שיעור ראשוני כמו לקרוא פרופיל אי בלוג אם קיים ותמונות או אפילו לברר על פרופיל עד כמה כדאי ואמין .הדרך שלי למנוע ממנו כניסה לחיי נדרש כתנאי תשלום . אך מי שמכיר אותי יודע טוב מאוד שהחשק שבי בוער לא מעניין אותי דבר ונהנית . יש בחיי כאלה משרתים שתומכים עוזרים כלכלית ולא ממקום שמרגיש להם חובה אלא הנאה .הם גם יודעים שביתי חיי וחשקיי תמיד יהיו להם ולא לזרים . היו כאלה שמראש התחילו קשר לזוגיות בדסמית ומהר מאוד עברו למצב של דרך לנצל אותי בכדי להכיר עוד ועוד נשים דרכי וכאלה בהחלט קיבלו את ההפוך בפנים . כאדם וכמלכה שאני נמצאת בקשר אני נותנת מעצמי את כל הידע הניסיון וחשקיי .... לסיום אגיד דבר אחד . אין דרך יפה יותר להכרות ותאום לבילוי במועדון ואז לומדים להכיר הכי טוב ומבלי להשאר לא מסופקים או מנוצלים . תלמדו גם איך לנהל שיחות היכרות ולשלוט בעצמכם לפני שתשלטו באחר . יודעת שיש כאלה שנמנעים מפומביות במועדון או פליי פארטי ...אך עדיין תמצאו דרך להכיר ביושר וכנות ללא נזקים לצד השני. אל תמסרו לעולם פרטי בנק או אשראי למי שאתם לא סומכים ומכירים . אל תמהרו להכניס הביתה כל אדם לפני שהכרתם בחוץ והרגיש לך בבטן בלב ובראש שזה הזמן ומתאים או ראוי. . רק ככה תשמרו על עצמכם מנוכלים רמאים ותרכשו ניסיון לחיים . מקווה שהתגובה שלי לא תגרום לכמה לפסול אותי ואם זה מה שעשה להם ...סימן שלא ירדו לסוף דעתי ולעולם לא יהיו חכמים מספיק . הכל תלוי בכם בדרך שתבחרו ותלכו ....אם כבר ללכת כעיוור אחר מלכה רצוי שתכיר אותה טוב ואז תתמסר כל כולך למענה . דבר נוסף וחשוב ...בדסמ עושים מאהבה לא ממקום אחר . |
|
FlowerKitty(אחרת) |
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
FlowerKitty(אחרת) • 4 במרץ 2019
slave for ever כתב/ה: אין פה מלכות בתשלום, כי כלובי לא מרשה.
לכל מי שממהר לסגור את הדיון בלהגיד שאין פה מלכות בתשלום, שאסור שיהיו או שאסור ובכל זאת יש - זה לא העניין וגם לא באמת רלוונטי לדיון שדיפ ניסה לפתוח פה. הוא שואל על החוויה של נשים שעבדו או עדיין עובדות כמלכות בתשלום. כולם פה יודעים ששימוש בכלוב כפלטפורמה לזנות מכל סוג הוא אסור, אבל זה לא רלוונטי לנושא - הרי אין שום איסור על מי שהן גם מלכות בתשלום ומפרסמות את עצמן למטרה הזאת בפלטפורמות אחרות להיות פעילות כאן בכלוב בפורום ובבלוגים ולמצוא כאן קשרים בדס"מיים שלא קשורים לתשלום משום סוג. מטרת הדיון היא לשמוע על ה*חוויה* של נשים כאלו. גם אותי זה מעניין לשמוע. היתה כאן איזו תגובה אחת שבאמת מספרת על החוויה ואני מקווה שאולי יגיעו עוד. אל תפריעו לדיון עם להזכיר שאסור פה, או שאסור וזה בכל זאת קורה וכו' - זה ברור מראש, אבל לדבר על התופעה ועל חוויות שקשורות עליה אפשר. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני מרץ 04, 2019 12:32 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
ArchAngel(שולטת) • 4 במרץ 2019
המלכה יעלי כתב/ה: כולם מתחסדים כולם מתיפייפים פתאום ואפילו לא מגיבים .
אז אגיב בשמי בלבד ומנסיוני . תשלום ניצול אצלי הגיעו ממקום של השפלת המשרת בלבד . הכל טוב ויפה, אבל את לא עונה להגדרה של מלכה בתשלום. את לא מציעה שירותי שליטה בתשלום. את פשוט מקבלת צ'ופרים, לדבריך, מנשלטים שאיתך בקשר. דיפ מתכוון לנשים שעושות מזה קריירה, שמגשימות פנטזיות בתשלום. FlowerKitty כתב/ה: הרי אין שום איסור על מי שהן גם מלכות בתשלום ומפרסמות את עצמן למטרה הזאת בפלטפורמות אחרות להיות פעילות כאן בכלוב בפורום ובבלוגים ולמצוא כאן קשרים בדס"מיים שלא קשורים לתשלום משום סוג. למען האמת, יש איסור. אם כי הוא לא מצויין במפורש. שולטת שמגלים שהיא מלכה בתשלום בפלטפורמה אחרת נמחקת גם מכאן, בגלל שהפעילות שלה כאן, כשהיא מזוהה עם היותה שולטת בתשלום, היא בעבורה פרסום סמוי-די גלוי. אז לא נמצא כאן תגובות של שולטות בתשלום שיעידו על עצמן ככאלו, כי הן מסתכנות בלהימחק מכאן. |
|
FlowerKitty(אחרת) |
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
FlowerKitty(אחרת) • 4 במרץ 2019
וואלה, לא ידעתי שיש איסור כזה. בעיניי חבל, אם כי אני מבינה את זהירות היתר של כלובי בכל מה שנוגע לסיבוכים משפטיים אפשריים...
|
|
המלכה יעלי(שולטת) |
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
המלכה יעלי(שולטת) • 4 במרץ 2019
לא פעם ולא פעמיים היו תלונות גם לגביי אישית ולכן הגבתי לכל המתחסדים .
הבלוגים שלי נמחקו וכל הסיפורים מחוויות שהיו לי במהלך כל שנות חברות בקהילה בגלל אנשים שמצטרפים כחדשים ומה שלנו זה בדסמ עבורם הוא טרוף ניצול זנות ואפילו היה אחד או שניים שאיימו בתלונה על סימון עבד . עם השנים למדתי להכיר מי משרת ממקום של אהבה ומי ממקום אחר ....גם היחס הי. בהתאם מבלי נקיפות מצפון . אם רוצים לשמוע על חוויה מעצימה מניצול יש לי סיפור דיי מתאים . הכרנו כאן ועברנו גם לפייס.. פרופילו דיי פקטיבי עם תמונה אחת ועוד כמה חברויות עם חברי הקהילה . פרופילי דיי חושף את משפחתי מכריי ויקיריי כולל חבריי מהקהילה כי אצלי אין לי מה להסתיר זה דרך חיים שלי . הוא הציע תמורת סשן וירוטאלי ויזה נטענת . הוא כמובן יודע עליי הכל מעל ומעבר למה שצריך כאדם זר ולעומתו אני לא יודעת דבר עליו . אפילו השם הוא לא אמיתי ... הכינוי שלו אצלי ויזה .... שנים של התכתבות שליטה וגם חברות שנוצרה ... כחלק משיחתנו מזכירה לו שהויזה נוצלה ועל מה אפילו בזבזתי ... לו זה מרגיש הנאה גירוי ומשתף בכל . לי זה מרגיש ....חבר וירטואלי נדיב . חייבת לציין שמדובר בויזה הנרכשת בדואר חד פעמית והסכומים דיי סבירים נוחים ולא יקרים ... אך השימוש בויזה שהוא למעשה גם יכול לבדוק ולעקוב אם אמת או שקר שקוף לעינייו. ההנאה שלי שמעבירה ומוסרת את זה ברב הפעמים כמתנות ולהודות לו על המחווה וכמה פטתי ... אך עם השנים למדנו להינות מדרך הניצול הזה ויש בי תחושה שהוא לא וירטואלי כמו שהוא חושב ...הוא הרבה יותר קרוב ורחוק מלהיות סתם ויזה נטענת .... הוא בדרכו מטעין אותי במעשים טובים ובתרומות שנעשות בזכותו .... כל הברכות עליו וכך גם הערצתי אליו שתמיד משתדל ומסור אליי ותאמינו לי שכל תכתובת איתו היא גירוי מוחי דו צדדי והאורגזמות בכל אופן אצלי רטוווווווב . לידע כללי לפני שתתקפו אותי ... הוא מעניק מעצמו ומרצונו החופשי כפי יכולתו וללא הפחדה איום ולחץ נפשי כלכלי . לכן ההנאה להשתמש בזה מרגיש לי נוח ומעצים . |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
Sm Art{☆Sm} • 4 במרץ 2019
במדינת ישראל של לפני כ 30 שנה .היו בסהכ ', כ10 גברות שהיו נותנות שרותי בדסמ',בתשלום.
והן היו גברות שגילן נע בין הגילאים 35 ועד לגיל 60 . אחת מבת ים אחת מחולון 4 בתל אביב אחת בישוב חרב לאת אחת ברמת גן אחת בחיפה אחת ברמת החייל ואחת ביד אליהו . זה דור המיסדות של הבדסמ ',בתשלום ,במדינת ישראל . היו להם כמעט 2 עשורים של עדנה . כל אחת ואחת ,מהן עבדה והתעשרה בקלי קלות ... לכל אחת מהן היה. ביקוש רב . הכל באנדרגראונד ובשושו שוש הכל היה בשושו והעבדים דאז בחלקן היו מגיעים למלכות עם חליפה ועניבה.ועם טונית של כבוד למלכה .והיו מגיעים גם מחול',אנשי עסקים ומכובדים ... ואז נכנס עידן האינטרנט ואז נכנס הסטודיו הראשון ובעקבותיו השני ואז השלישי גם ואז הגיע המועדון סדו .שחשף פרצופים מהאנדרגראונד . הבושה נעלמה . ויחד עמה. חוצפה שגיא גברה ואז אילו הראשונות נמחקו מעל המפה ,למעט אחת מהן ששרדה עד עצם היום הזה . וכשניכנסו הסטודיואים .בת 22 אחת הביאה בת 23 אחרת ומשניים נהיו עשרות רבות שהתחלפו בין הסטודיואים . וביחד עם האינטרנט החלו מלחמות והשמצות ונפלו חללות רבות של נערות רבות .... סטודיואים נסגרו וציוד נזרק לרחוב . השכנים התלוננו על המשוגעות שצרחו זו על זו ... חלקן גנבו שטר מתיק חברתה כאשר היא היתה בסשן וחלקן התפוצצו מכעס וקינאה לרות את העבד האישי שלה ,איך נכנס עם המלכב החדשה חברתה שהביאה .והוא בשושו נכנס .וכבר שכח את המלכה שלו של אתמול .ואז כשהעבד הלך .היא רבה על חברתה על שהעבד הנאמן שלה בוגד בה .ושכח אותה .והיא גורפת את כספו . והעבדים היו נותנים טלפונים למללכות החדשות והפסיקו לבוא לסטודיו . והעבדים המנומסים והמחוייטים של 2 העשורים הראשונים של מדינת ישראל . התחלפו בעבדים חדשים צעירים "וקם דור חדש אשר לא ידע את יוסף "... וככול שהשנים חלפו עברו .החוצפה גדלה . והסטודיואים נפלו חללים בהליך זהה ,לאחר כ 15 שנות פעילות בהן כיכבו . הסטודיואים הזרימו כל הזמן בחורות צעירות וחדשות ששיווקו אותן כמלכות .בעוד שלא היא . זה לא היו מלכות .זה היו צעיריות שהם חברות של חברות של חברה שעסקה בתחום . אז העבדים שרצו חדשות .קיבלו חדשות .הן לא היו מלכות . בעלות הסטודיו שרצו להרויח יותר .הביאו חדשות . החדשות.בגדו ועברו לסטודיו השכן וגנבו לקוחות . ובאינטרנט מלחמות עולם של הכפשות והשמצות .מצד עבדים .או מצד מלכות בניקים של עבדים .זו כנגד זו .עפ',רוב . הסטודיואים קרסו לבסוף .ונותר רק 1 במרכז ו1 בחיפה המלכות התפזרו לכול עבר . ונותרנו כיום עם כ30 מלכות סדו בתשלום פעילות . רובן סוליסטיות . המחירים הן .והתמליל הן .קופי פייסט .על פי מה שאחת עושה כולן נוהגות שכמותה . יותר מעניין להם לישר קו עם הסך המוצג בפרופיל חברתה . מאשר אם היא תקבל אותו ,או לא . אחת רושמת זה כן וזה כן ,וזה לא .וזה המחיר . וכך כולן פועלות נוהגות . העבדים ממורמרים .היכן ימי הסטודיואים .שהיה לנו רבע מחיר .וקולקציה מתחלפת של מלכות על בסיס שבועי . ??? היום כולן שוחטות .ולא רואות ממטר ? נכון . זה השכר לימוד שלכם עבדים ,איפה ששתית ,אל תשתין . זה המצב כיום . זה המחיר על זה שבגדתם במלכות קבועות ,במלכות חדשות . זה מחיר למי שרצה הרבה מלכות . נשארתם בלי כלום . מזה כ 5 שנים . מי שרוצה ללכת לסשן אצל מלכה בתשלום צריך להיות מיליונר . ומי שרוצה לטייל מאחת לשניה ,רצוי שיהיה מולטי מיליונר . שוב זה הקארמה של העבדים . ואני פה הייתי הכי עדין שבעולם בכדי לא לחשוף את כל מסכת ההתנהלות הקלוקלת של עבדים .אל מול מלכות ושל מלכות אל מלכות ושל מלכות אל מול עבדים ושל.בעלי סטודיואים אל מול לקוחותיהם ואל מול עובדיהן על שהתעללו בבעלות הסטודיו על רצונם במלכה חדשה על בסיס יומי שבועי . ועל ההשמצות שלהם ברחבי הרשת כנגד מלכות חדשות שהביאו להן .מבלי שהעבדים איפשרו להן לתת רמת בינונית מעצם כך שהן חדשות . מפני שאם דרשתן חדשות אז אל תקטרו על הרמה של החדשות ... הם לא ריחמו ולא חסו . אז הקארמה זוכרת גם לא לרחם בעתיד אז העבדים אכלו אותה כי לא ידעו לכבד ולשמור על הקיים . אז בעידן הנוכחי ,שק בתחת ,דבר ללאמפה . כל מלכה בתשלום יושבת בבית שלה . כגורם פרטי .וזה מתחיל החל מ 7 שטרות של מאה לשעת ביקור . שוב קארמה . נכנס חוק חדש שתחם את המלכות .וצימצם אותן אל תוך 2 אתרים .ולעוד אתר אחד של חנות סדו . אתר 1 בחינם ו 2 אתרים אחרים בתשלום . זהו צופפו אותן לאיזור מסויים וגם את העבדים שלהם לאותו איזור מסויים . אתר 1 בית משפט הוריד לו את הראש . הנזק לבעלי האתר מעל חצי מיליון שקל לחודש . העוד "שלו טען בבית המשפט .אנחנו מפרסמים עם מלל כמקובע בחוק . באה התובעת מארגוני הנשים . והציגה את המלל שהגולשים שלו מפרטים בפורום . הפורום והמלל שגולשים פירטו .הפיל אותו .והוא הפסיד במשפט . לאחרונה האתר חזר לאוויר .אבל המשפט הקרוב בעוד חודשיים . קהילת הבדסמ האחרת . לא מבינה בעסקי המלכות בתשלום כי קהילת המלכות בתשלום . זה תחום שאין מדרשה או טכניון או אוניברסיטה ללמוד אותו . בכדי להבין את תחום הבדסמ ",השייך לנגזרת העסקית . בעבור מלכה ... זה לא מספיק להיות עבד הצורך שירותים אילו זה לא מספיק להיות מלכה הגובה עבור שרותים אילו זה לא מספיק להיות בעל אתר זה לא מספיק להיות אחד או אחת שאוהב בדסמ וזה לא מספיק להיות אשף פרסומי זה לא מספיק להיות יחצ'ן ,וצלם מוכשר וזה גם לא מספיק להיות איש עסקים אמיד מצליח וזה גם לא מספיק להיות מעצב כשרוני ,ונגר כישרוני ומוכשר . כל אחד מהמכלול הזה ,לא יספיקו למי שתרצה להיות ג'וקרית בתחום . מי שתרצה להיות ג'וקרית בתחום . זה ילך ב 2 אופציות בלבד . אם היא היתה 30 שנה אחורה .מכיום . הספקו לה תחתוני סבתא לבנות במידה 46 וחצאית או שמלה פרחונית .ומשקפופים .ופה , חתיכת מקל ,כפפה לבנה והיא היתה מלכה שעבדים מחויטים עומדים אצלה בתור . והיא מייצר את האלף דולר נטו . מהשעה 8 בבוקר ועד לשעה 17.00 בצהריים . ובערב היתה יכולה לשתות קפה בלובי של מלון דן תל אביב ולהתערות בעשירון העליון של ישראל כמהוגנת מן המניין . היום 30 שנה אחרי . גם אם תהיה בעלת כל המעלות שציינתי . היא תהיה בעלת נסיון כעבד הצורך בדסמ ??? היא יכולה ??? היא חייבת להתלבש כעבד ,חייבת לעשות המרחק ,חייבת לשלם בכדי לחוות הצד של העבד ... ישנה אחת שכזו ..??? כשתהיה שכזו .תכירו לי אותה . היא צריכה להיות כמלכה סופר כישרונית ,הבקיאה גם בסצינה הבינלאומית כנגרית וצלמנית גאונה . כאשפית פרסום ויחצנית וכבעלת אתר וכו ' וגם אם היא תיראה כמו דוגמנית של ויקטוריה סיקרט היא לא תצליח לעשות את מה שהצליחו הסבתות של הבדסמ בעידן האנדרגראונד לפני שהאינטרנט והמועדון יצאו אל התודעה הציבורית . מהשלב שבו העבדים החליפו החליפה ועניבה . בברמודה וטישרט של קאסטרו וגילו את המועדון ואת מסך המחשב . התחום של הבדסמ 'בתשלום נראה ונשמע כמו ברמודה וטישרט וכמו עבד שנרדם על הצג מחשב עשור מחייו . בעבר בכדי לקבוע עם אחת מהסבתות הקדמוניות של התחום .היה עליך לתאם לעיתים יומיים ואף 4 ימים מראש את הסשן שלך . וכאשר היית יוצא מהסשן .היית מבחין בקרנות הרחוב 2 מחוייטין הממתינים לתורם . הגדילה אף עשות אחת בבת ים שבשעות הלילה .הוציאה כיסאות לחדר המדרגות בקומה העליונה בה התגוררה והיו כ 6 הממתינים בתור ,לפניך . היא אפי' התרברבה וציינה שאחד מעבדיה ,הוא ראש העיר של העיר הזו והזו של ישראל . עכשיו יש לכם מידע על אז ועל היום . וזה ככה מבלי שהשקעתי .המידע והסקירה הכי מדויקת ואותנטית שתוכלו להחשף אליה . אם אשתף .והנה קיבלתם . ודלגתי על 1000 שורות של איך לישלוט ומה להגיד, ומה לא להגיד , ואיך לעצב מקום והמוזיקה והטמפרטורה והאנרגיה והאווירה והציוד והביגוד והדמויות והלחדש והלהחליף דמויות והלשנות סיגנון מסשן לסשן ועוד 1001 הערות בסיס לאיך להשאיר הבדסמ שלך חי נושם ובועט ומודרני ועדכני ..... חסכתי ממכם ומימני את הארט של הביז ... הוא לא לכל אחד . וכמאמר חז'ל ,בפרקי אבות . "תפסת מרובה ,לא תפסת ,תפסת מועט,תפסת". הג'וקר |
|
Zord(מתחלף) |
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
Zord(מתחלף) • 4 במרץ 2019
אני מלך בתשלום, אם מישהי מעוניינת נא ליצור קשר...
|
|