קטלב(מתחלף) |
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
קטלב(מתחלף) • 8 בספט׳ 2022
researcher כתב/ה: קטלב כתב/ה: [quote="researcher"
לא זה הרעיון של מאנץ'? להגיע כדי להכיר? לגמרי כן אבל לפני הכל יי אני × מה שלומך בואי נכיר רגע נראה אם יש חיבור יש משהו נראה אם מתאימים. וזה בדיוק מה שאני מנסה להסביר לפני כל הבדסמ אני אישה. ובת אדם. אני לא מוסמך לדבר בשם אף גבר אחר, אבל כמובן שמעניינת אותי הבת אדם. אבל זה הרי ה"בואי נכיר". בואי נראה אם הבת אדם שאת מתאימה לי, ואם אני מתאים לך. |
|
Snitch |
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
Snitch • 8 בספט׳ 2022
researcher כתב/ה: פנו אלי במאנץ האחרון ב"היי את שולטת אני נשלט בואי נכיר".
וזה כל כך הציק לי ולא ידעתי לשים את האצבע.עד שחברה דייקה אותי וכתבה על זה גם. קודם לפני הכל אנחנו אנשים ואם לי יש דופק ולך דופק ותחום עניין מושתף זה עדיין לא אומר שאנחנו מתאימים. אז קודם פנייה אישית ולא העתק הדבק. ( נכון זה קשה כל פעם מחדש ואולי לקבל דחיות אבל היי זה מראה על אנושיות) למה פנית דווקא אלי למה התחברת ומי אתה? לפני כל השליטה בכלל. בצורה ונילית בוא נכיר ומשם נתקדל חד משמעית. עדיף פשוט להתחיל ונילי, עד שהקשר תופס וייב אחר |
|
anyzeany |
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
anyzeany • 8 בספט׳ 2022
אני יכול להודות כאן בלי שום בושה, כי כאן כנראה יבינו גם אם לא יסכימו, שכמעט 100 אחוז מהפרופילים, כשקוראים אותם מהצד, מתארים כזו שלמות אלוהית ובמקביל כזה לעג למי שייעזו לפנות.
מבחינתי התחושה הראשונה היא "היי מי אני בכלל שאפנה אליה, היא הרי תרמוס אותי לפני שאגיד "ערב טוב". |
|
קטלב(מתחלף) |
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
קטלב(מתחלף) • 8 בספט׳ 2022
anyzeany כתב/ה: אני יכול להודות כאן בלי שום בושה, כי כאן כנראה יבינו גם אם לא יסכימו, שכמעט 100 אחוז מהפרופילים, כשקוראים אותם מהצד, מתארים כזו שלמות אלוהית ובמקביל כזה לעג למי שייעזו לפנות.
מבחינתי התחושה הראשונה היא "היי מי אני בכלל שאפנה אליה, היא הרי תרמוס אותי לפני שאגיד "ערב טוב". אבל למה שתרצה לפנות לכזה פרופיל? |
|
Fashion kitty(אחרת) |
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
Fashion kitty(אחרת) • 8 בספט׳ 2022
קטלב כתב/ה: researcher כתב/ה: קטלב כתב/ה: [quote="researcher"
לא זה הרעיון של מאנץ'? להגיע כדי להכיר? לגמרי כן אבל לפני הכל יי אני × מה שלומך בואי נכיר רגע נראה אם יש חיבור יש משהו נראה אם מתאימים. וזה בדיוק מה שאני מנסה להסביר לפני כל הבדסמ אני אישה. ובת אדם. אני לא מוסמך לדבר בשם אף גבר אחר, אבל כמובן שמעניינת אותי הבת אדם. אבל זה הרי ה"בואי נכיר". בואי נראה אם הבת אדם שאת מתאימה לי, ואם אני מתאים לך. אוקיי אבל כאן מתוארת סיטואציה שבה יש אפס התעניינות בה כאדם והכל ממוקד רק בשליטה. |
|
Fashion kitty(אחרת) |
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
8 בספט׳ 2022
Fashion kitty(אחרת) • 8 בספט׳ 2022
בכנות, מוזר לי שהשאלה הזאת ממשיכה לעלות בכלל.
לפנות כמו שפונים לכל אדם שמתעניינים בו בכל סיטואציה אחרת. זה לא באמת שונה מלנסות להתחיל עם מישהי בכל פלטפורמה ונילית/רשת חברתית. אנחנו בני אדם לפני הכל. אם מישהי עושה עליך פוזות של "איך אתה מעז לא לסגוד לי ולהתנהג כמו עבד מושפל מהשניה הראשונה" אז זה מנגנון סינון מצוין עבורך. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
9 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
9 בספט׳ 2022
WitchFuneral(שולט) • 9 בספט׳ 2022
נשים לא באמת יודעות מה הן רוצות.
כשאתה רוצה ללמוד איך לדוג אתה הולך אל הדייג, לא אל הדג. בקיצור, העצות שקיבלת פה - לא ממש הייתי לוקח. ולדעתי - פשוט לשדר קאפאביליטי, בין אם מזויף ובין אם אותנטי. כמובן שאם תרצה משהו רציני עדיף שתהיה אותנטי כי לבסס מערכת יחסים על שקר באופן כללי זה רעיון גרוע, אבל אם סתם בא לך לשכב עם מישהי? קאפאביליטי. תבין שהודעה של "היי" ממישהו שבחורה תופסת אותו כבעל קאפאביליטי גבוה >>>>> כל תגובה אחרת, מושקעת ככל שתהיה מאדם בעל קאפאביליטי נמוך. זה לא מה שתכתוב לה בהתחלה, זה איך הבחורה תופסת אותך באופן כללי, כמובן שזה בהנחה שהיא תעשה עליך קצת חקר. אגב, תשים לב שנשים באופן כללי לא מיישמות את העצות שהן יתנו לך. נשים הן מאוד גרועות בפיקאפ. תמיד כשאישה מתחילה איתי אני חושב שהיא רוצה למכור לי משהו, בדרך כלל את הגוף שלה, לפחות במציאות. זה גם נכון מלא פעמים אגב. באינטרנט הן פשוט ישלחו לך הודעה גנרית בדר"כ. אגב, ממליץ לך להיות מישהו שנשים יפנו אליו במקום לפנות לנשים, באינטרנט עוד יש להן אומץ. בעבר, לפני שנכנסתי לזוגיות הייתי מקבל פה יחסית הרבה פניות, יותר מגבר ממוצע זה ברור. גם יצאתי לכמה דייטים (כושלים אומנם) עם בחורות מפה. הרבה יותר קל ככה, לצוד זה כאב ראש. פשוט תזרוק רשת של דגים לים במקום להסתובב עם חכה, או במילים אחרות - תיצור פרופיל אטרקטיבי ותתחזק בלוג. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
9 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
9 בספט׳ 2022
אליפסה כתב/ה: אתה באמת צריך שיסבירו לך איך לא לצאת סוטה? קורה לך שאתה פונה למישהי בכוונה להיות נעים ומכבד, אבל בלי שאתה מבין למה חושבים שאתה סוטה או לא נחמד?
כאילו שזה משנה. האמת היא שזה לא משנה איך גבר יפנה לבחורה, סביר להניח שהיא תתפוס אותו כסוטה שרק רוצה לזיין אותה. זאת אחת הסיבות שנשים עושות פוזות ורוח בפרופיל שלהן, בזמן שבפועל הן לא כאלה מיוחדות - זה עוד ניסיון לנפנף את ה-"גבר הסוטה שמאונן באינטרנט". זאת אחת הסיבות שגברים מתקשים להשיג בחורות באינטרנט, פשוט רוב הבחורות יוצאות מנקודת הנחה שכגבר אתה חייב את החור שיש להן בין הרגליים, למרות שבפועל אני ועוד רבים מסוגלים לחיות גם בלי שתי צלעות. |
|
מל(ק)ה(שולטת) |
לפני שנתיים •
9 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
9 בספט׳ 2022
מל(ק)ה(שולטת) • 9 בספט׳ 2022
בוא ספר לנו איך נשים באמת מרגישות.
|
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
9 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
9 בספט׳ 2022
מל(ק)ה כתב/ה: בוא ספר לנו איך נשים באמת מרגישות.
בכיף, להסגביר הרבה או קצת? |
|