ארגמןן(אחרת) |
לפני שנה •
25 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
25 בפבר׳ 2023
ארגמןן(אחרת) • 25 בפבר׳ 2023
sun and rain כתב/ה: ארגמןן כתב/ה: כן, אפשר, מניסיון.
היה פה שאלה דומה לא מזמן, אז אני אעתיק את התגובה שלי משם, ברשותך: אפשרי לשנות את המשיכה לבדסמ. לא הייתי אומרת שאפשרי לכולם.. ואולי גם לא ב100%. אבל אני שיניתי באופן מהותי. בשבילי ניגשתי לזה מתוך הפן הפסיכולוגי.. להבין מה השורשים של זה, על איזה צרכים הבדסמ עונה לי ואיך עונים על אותם צרכים בדרכים אחרות. וגם בכללי שינוי התפיסה העצמית. תודה לך יכול להיות שזאת שאלה אישית אבל אני חושב שאת ואנשים שעברו תהליך דומה לשלך תוכלו לעזור לי ולהרבה אחרים אם תפרטו יותר על איך עשיתם את זה זה היה במסגרת טיפול פסיכולוגי? ואם כן איך מצאת את המטפל המתאים? זה לא היה במסגרת טיפול מקצועי. ואני גם אגיד שאף פעם לא היתה לי כוונה להפסיק עם הבדסמ.. הוא אף פעם לא הפריע לי. היו לי מפה בני זוג בדסמים.. אהבתי את זה, נהנתי מזה.. הכל היה טוב ויפה. בלי קשר לזה, אני בת אדם סקרנית בכל מה שקשור להתפתחות אישית. אם זה ספרים, קורסים, הרצאות. לא מתוך מטרה ספציפית אלא הרצון להכיר את עצמי יותר. ודרך זה גם הגעתי לשורש שלי בבדסמ, ולהבין למה למשל אני רוצה שישפילו אותי. ומתוך המקום הזה, ככל שהכרתי והבנתי ועשיתי צעדים לטפל בשורש הזה (עם הספרים, הרצאות וכו'), וגם שיפרתי עם או בלי קשר לבדסמ את הדימוי העצמי שלי.. ככה קלטתי לאט לאט שהבדסמ כבר לא מושך אותי כמו בעבר. וזה משהו שקרה לאט לאט, אפילו מבלי ששמתי לב. לדוגמא פוסטים של נשים פה שמתארות אקטים שבעבר ממש עשו לי את זה.. פתאום קלטתי שבמקרה הטוב זה כבר לא עושה לי כלום. ובמקרה הפחות טוב, עושה לי קוואצ' בלב. ולא קוואצ' על כותבת הפוסט.. אלא על עצמי, כי אני כבר מבינה דברים אחרים על הבדסמ (שלי). זה הניסיון שלי בגדול גדול. אני לא יודעת להפנות אותך בדיוק לספר מסויים או הרצאה או קורס.. כי אין משהו אחד ספציפי שעזר לי. אבל כן שמתי בשירשור הקודם שמישהו שאל פה שאלה דומה את הסרטון הזה: https://youtu.be/M9uhk5z82as הסרטון הזה קצת פותח את הראש.. התחלה של משהו. הוא מדבר על 'How To Change Your Cuckold Fetish', אבל בעיניי איך שהוא ניגש לזה זה דרך נכונה לעוד הרבה פטישים אחרים. רק אציין שהבדסמ לא נעלם לי לגמרי, יש תקופות שכן בא לי. אבל התדירות והעוצמה ירדו משמעותית. ואני לא עוצרת את עצמי אם בא לי.. אם זה מה שהגוף שלי רוצה אני אתן לו את זה. זה חשוב לא להילחם בזה. ה"עבודה" היא לא ישירה מול זה.. אלא עקיפה- אני ממשיכה לבנות את הביטחון, לשפר ערך עצמי, לטפל בפצעים מהעבר והדברים קורים לבד. אני חושבת שאת הדרך שעשיתי אפשר לגמרי לעשות עם פסיכולוג או מטפל נפשי אחר.. מישהו שאתה מתחבר אליו. (אני אישית מאד מתחברת לשיטת סאטיה). אבל זה לא שיש דרך אחת או שיטה מסויימת. וזה גם לא חייב להיות מסע של שנים וטיפולים אינסופיים כמו שלפעמים חושבים. לי לקח בערך 6 חודשים מהרגע שהתחלתי להבין ועד שראיתי שינויים קורים. זה באמת כל אחד והדרך שלו והמסע שלו. פשוט תתחיל ללכת, תתחיל במישהו, במשהו.. אולי כבר התחלת. תמשיך עד שתמצא את הדרך שעוזרת לך. אתה תגיע. |
|
ברייה(שולטת){לא!!!מחפשת} |
לפני שנה •
25 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
25 בפבר׳ 2023
ברייה(שולטת){לא!!!מחפשת} • 25 בפבר׳ 2023
sun and rain כתב/ה: זה היה במסגרת טיפול פסיכולוגי? ואם כן איך מצאת את המטפל המתאים? מטפל תוכל למצוא בפורום ייעודי לפי המלצות של מטופלים. הטיפול נמשך כשלושה חודשים. מפגשים חד-שבועים. |
|
Fashion kitty(אחרת) |
לפני שנה •
25 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
25 בפבר׳ 2023
Fashion kitty(אחרת) • 25 בפבר׳ 2023
לדעתי אפשר.
אני לא מאמינה שזאת נטיה מינית מולדת כמו הומוסקסואליות אלא משיכה נרכשת וכמו שהיא נרכשת, כך אפשר לשנות אותה. |
|
sun and rain |
לפני שנה •
1 במרץ 2023
לפני שנה •
1 במרץ 2023
sun and rain • 1 במרץ 2023
ארגמןן כתב/ה: sun and rain כתב/ה: ארגמןן כתב/ה: כן, אפשר, מניסיון.
היה פה שאלה דומה לא מזמן, אז אני אעתיק את התגובה שלי משם, ברשותך: אפשרי לשנות את המשיכה לבדסמ. לא הייתי אומרת שאפשרי לכולם.. ואולי גם לא ב100%. אבל אני שיניתי באופן מהותי. בשבילי ניגשתי לזה מתוך הפן הפסיכולוגי.. להבין מה השורשים של זה, על איזה צרכים הבדסמ עונה לי ואיך עונים על אותם צרכים בדרכים אחרות. וגם בכללי שינוי התפיסה העצמית. תודה לך יכול להיות שזאת שאלה אישית אבל אני חושב שאת ואנשים שעברו תהליך דומה לשלך תוכלו לעזור לי ולהרבה אחרים אם תפרטו יותר על איך עשיתם את זה זה היה במסגרת טיפול פסיכולוגי? ואם כן איך מצאת את המטפל המתאים? זה לא היה במסגרת טיפול מקצועי. ואני גם אגיד שאף פעם לא היתה לי כוונה להפסיק עם הבדסמ.. הוא אף פעם לא הפריע לי. היו לי מפה בני זוג בדסמים.. אהבתי את זה, נהנתי מזה.. הכל היה טוב ויפה. בלי קשר לזה, אני בת אדם סקרנית בכל מה שקשור להתפתחות אישית. אם זה ספרים, קורסים, הרצאות. לא מתוך מטרה ספציפית אלא הרצון להכיר את עצמי יותר. ודרך זה גם הגעתי לשורש שלי בבדסמ, ולהבין למה למשל אני רוצה שישפילו אותי. ומתוך המקום הזה, ככל שהכרתי והבנתי ועשיתי צעדים לטפל בשורש הזה (עם הספרים, הרצאות וכו'), וגם שיפרתי עם או בלי קשר לבדסמ את הדימוי העצמי שלי.. ככה קלטתי לאט לאט שהבדסמ כבר לא מושך אותי כמו בעבר. וזה משהו שקרה לאט לאט, אפילו מבלי ששמתי לב. לדוגמא פוסטים של נשים פה שמתארות אקטים שבעבר ממש עשו לי את זה.. פתאום קלטתי שבמקרה הטוב זה כבר לא עושה לי כלום. ובמקרה הפחות טוב, עושה לי קוואצ' בלב. ולא קוואצ' על כותבת הפוסט.. אלא על עצמי, כי אני כבר מבינה דברים אחרים על הבדסמ (שלי). זה הניסיון שלי בגדול גדול. אני לא יודעת להפנות אותך בדיוק לספר מסויים או הרצאה או קורס.. כי אין משהו אחד ספציפי שעזר לי. אבל כן שמתי בשירשור הקודם שמישהו שאל פה שאלה דומה את הסרטון הזה: https://youtu.be/M9uhk5z82as הסרטון הזה קצת פותח את הראש.. התחלה של משהו. הוא מדבר על 'How To Change Your Cuckold Fetish', אבל בעיניי איך שהוא ניגש לזה זה דרך נכונה לעוד הרבה פטישים אחרים. רק אציין שהבדסמ לא נעלם לי לגמרי, יש תקופות שכן בא לי. אבל התדירות והעוצמה ירדו משמעותית. ואני לא עוצרת את עצמי אם בא לי.. אם זה מה שהגוף שלי רוצה אני אתן לו את זה. זה חשוב לא להילחם בזה. ה"עבודה" היא לא ישירה מול זה.. אלא עקיפה- אני ממשיכה לבנות את הביטחון, לשפר ערך עצמי, לטפל בפצעים מהעבר והדברים קורים לבד. אני חושבת שאת הדרך שעשיתי אפשר לגמרי לעשות עם פסיכולוג או מטפל נפשי אחר.. מישהו שאתה מתחבר אליו. (אני אישית מאד מתחברת לשיטת סאטיה). אבל זה לא שיש דרך אחת או שיטה מסויימת. וזה גם לא חייב להיות מסע של שנים וטיפולים אינסופיים כמו שלפעמים חושבים. לי לקח בערך 6 חודשים מהרגע שהתחלתי להבין ועד שראיתי שינויים קורים. זה באמת כל אחד והדרך שלו והמסע שלו. פשוט תתחיל ללכת, תתחיל במישהו, במשהו.. אולי כבר התחלת. תמשיך עד שתמצא את הדרך שעוזרת לך. אתה תגיע. תודה! מעניין מאוד מה שכתבת האם בנוסף לירידה במשיכה שלך לBDSM גם גדלה המשיכה שלך לסקס ונילי? |
|
sun and rain |
לפני שנה •
1 במרץ 2023
לפני שנה •
1 במרץ 2023
sun and rain • 1 במרץ 2023
ברייה כתב/ה: sun and rain כתב/ה: זה היה במסגרת טיפול פסיכולוגי? ואם כן איך מצאת את המטפל המתאים? מטפל תוכל למצוא בפורום ייעודי לפי המלצות של מטופלים. הטיפול נמשך כשלושה חודשים. מפגשים חד-שבועים. תודה! המלצה מאנשים שניסו להתגבר על בעיה דומה מאוד תעזור לי, באיזה פורום אוכל למצוא המלצות כאלה? שמעת בעצמך אולי על מטפלים בעלי ניסיון רלוונטי? |
|
ארגמןן(אחרת) |
לפני שנה •
1 במרץ 2023
לפני שנה •
1 במרץ 2023
ארגמןן(אחרת) • 1 במרץ 2023
sun and rain כתב/ה: ארגמןן כתב/ה: זה לא היה במסגרת טיפול מקצועי. ואני גם אגיד שאף פעם לא היתה לי כוונה להפסיק עם הבדסמ.. הוא אף פעם לא הפריע לי. היו לי מפה בני זוג בדסמים.. אהבתי את זה, נהנתי מזה.. הכל היה טוב ויפה. בלי קשר לזה, אני בת אדם סקרנית בכל מה שקשור להתפתחות אישית. אם זה ספרים, קורסים, הרצאות. לא מתוך מטרה ספציפית אלא הרצון להכיר את עצמי יותר. ודרך זה גם הגעתי לשורש שלי בבדסמ, ולהבין למה למשל אני רוצה שישפילו אותי. ומתוך המקום הזה, ככל שהכרתי והבנתי ועשיתי צעדים לטפל בשורש הזה (עם הספרים, הרצאות וכו'), וגם שיפרתי עם או בלי קשר לבדסמ את הדימוי העצמי שלי.. ככה קלטתי לאט לאט שהבדסמ כבר לא מושך אותי כמו בעבר. וזה משהו שקרה לאט לאט, אפילו מבלי ששמתי לב. לדוגמא פוסטים של נשים פה שמתארות אקטים שבעבר ממש עשו לי את זה.. פתאום קלטתי שבמקרה הטוב זה כבר לא עושה לי כלום. ובמקרה הפחות טוב, עושה לי קוואצ' בלב. ולא קוואצ' על כותבת הפוסט.. אלא על עצמי, כי אני כבר מבינה דברים אחרים על הבדסמ (שלי). זה הניסיון שלי בגדול גדול. אני לא יודעת להפנות אותך בדיוק לספר מסויים או הרצאה או קורס.. כי אין משהו אחד ספציפי שעזר לי. אבל כן שמתי בשירשור הקודם שמישהו שאל פה שאלה דומה את הסרטון הזה: https://youtu.be/M9uhk5z82as הסרטון הזה קצת פותח את הראש.. התחלה של משהו. הוא מדבר על 'How To Change Your Cuckold Fetish', אבל בעיניי איך שהוא ניגש לזה זה דרך נכונה לעוד הרבה פטישים אחרים. רק אציין שהבדסמ לא נעלם לי לגמרי, יש תקופות שכן בא לי. אבל התדירות והעוצמה ירדו משמעותית. ואני לא עוצרת את עצמי אם בא לי.. אם זה מה שהגוף שלי רוצה אני אתן לו את זה. זה חשוב לא להילחם בזה. ה"עבודה" היא לא ישירה מול זה.. אלא עקיפה- אני ממשיכה לבנות את הביטחון, לשפר ערך עצמי, לטפל בפצעים מהעבר והדברים קורים לבד. אני חושבת שאת הדרך שעשיתי אפשר לגמרי לעשות עם פסיכולוג או מטפל נפשי אחר.. מישהו שאתה מתחבר אליו. (אני אישית מאד מתחברת לשיטת סאטיה). אבל זה לא שיש דרך אחת או שיטה מסויימת. וזה גם לא חייב להיות מסע של שנים וטיפולים אינסופיים כמו שלפעמים חושבים. לי לקח בערך 6 חודשים מהרגע שהתחלתי להבין ועד שראיתי שינויים קורים. זה באמת כל אחד והדרך שלו והמסע שלו. פשוט תתחיל ללכת, תתחיל במישהו, במשהו.. אולי כבר התחלת. תמשיך עד שתמצא את הדרך שעוזרת לך. אתה תגיע. תודה! מעניין מאוד מה שכתבת האם בנוסף לירידה במשיכה שלך לBDSM גם גדלה המשיכה שלך לסקס ונילי? לא יודעת אם להגדיר את זה כגדלה. אני זוכרת שסקס ונילי היה בסדר אבל זה לא היה מספק אותי עד הסוף.. מרגיש שמשהו חסר, שמשהו לא נוגע עד הסוף. היום אני הרבה פחות מרגישה את זה.. את החוסר הזה. אני נהנת מסקס "רגיל" וזה מרגיש לי שלם. רוב הזמן. |
|