שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

בדקו היסטורית שיחות באדומות - בקשה נרגשת לפונים

המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
לפני שנה • 22 באוג׳ 2023
יולי Yuli כתב/ה:
Aristotle כתב/ה:
במידה ואנחנו מדברים על פניות אותנטיות ולא על הודעות העתק-הדבק, אני נוטה להסכים עם Cuntroller.

זה שמשהו לא התאים לפני חצי שנה לא בהכרח אומר שהוא לא יתאים כיום. לא כל הדחיות מגיעות מאותו מקום.

נכון, אבל זו לא תקשורת נורמטיבית לפנות לאדם שהייתה איתו תקשורת קודמת כאילו שזו פניה ראשונית. זה בעצם ממש מוזר.
אני תמיד תוהה מה האנשים האלה חושבים לעצמם ואם הם מודעים לכך שהם מתכתבים עם בני אדם.

יש לי עשרות כאלו בחודש.
עשרות.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני שנה • 22 באוג׳ 2023
הזוי ממש. אצלי זה לא מגיע לכמויות כאלה, אבל כל פעם מפתיע מחדש.
וכמה פעמים ניסיתי לדבר איתם ולא הצלחתי.
ואני גם די בטוחה שרובם לא נכנסים לפורום.
סווריןן
לפני שנה • 22 באוג׳ 2023
סווריןן • 22 באוג׳ 2023
יש ניחוח נרקסיסטי בשרשור הזה.קיבלת פניה פעמיים ממישהו שאמרת לו לא. so what? יש כאן מי שבאים ליצור קשר. הם פונים. נדחים המון פעמים. למה, בעצם, שיזכרו שאת דחית אותם? היה משהו מיוחד בהודעת הדחייה? אני מניח שהודעת הדחייה שלך גנרית לא פחות מהפנייה שקיבלת. הם הרי לא ראו אותך, כך שהם לא יכולים לחבר פנים לפרופיל. הניחי להם.

אם זה כל כך מעיק, כתבי שורה נוספת בפרופיל שלך, שמי שפונה פעמיים או יותר, לא יקבל תשובה.
Aristotle​(נשלט)
לפני שנה • 22 באוג׳ 2023
Aristotle​(נשלט) • 22 באוג׳ 2023
סווריןן כתב/ה:
יש ניחוח נרקסיסטי בשרשור הזה.קיבלת פניה פעמיים ממישהו שאמרת לו לא. so what? יש כאן מי שבאים ליצור קשר. הם פונים. נדחים המון פעמים. למה, בעצם, שיזכרו שאת דחית אותם? היה משהו מיוחד בהודעת הדחייה? אני מניח שהודעת הדחייה שלך גנרית לא פחות מהפנייה שקיבלת. הם הרי לא ראו אותך, כך שהם לא יכולים לחבר פנים לפרופיל. הניחי להם.

אם זה כל כך מעיק, כתבי שורה נוספת בפרופיל שלך, שמי שפונה פעמיים או יותר, לא יקבל תשובה.

וזה במקרים הנדירים שבכלל נשלחת הודעת דחייה 😄
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני שנה • 22 באוג׳ 2023
סוורין, לא נראה לי שיש מישהי ש*לא* מניחה להם icon_wink.gif
(חוץ ממני, לי יש דחף כפייתי לענות לכל מי שפונה אלי. אבל גם אני לא מציקה להם באופן יזום אלא רק מגיבה).

שמע, כולנו יכולים פשוט להתעלם מכל מה שלא מוצא חן בעינינו. גם זו דרך.
אבל אין שום דבר נורמלי בלשלוח הודעות פרטיות לאנשים מבלי לבדוק היסטוריה. או בלי להציץ בפרופיל. או בלי לבדוק אם שלחנו את אותה הודעה לפני שבועיים. זה פשוט דבר מוזר לעשות.
גם לפנות על גבי הפורום לאנשים שאובייסלי לא מתעניינים בדעתי יכול להיות מוזר, לא יודעת. זה הכלוב, רוב הזמן מוזר פה.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני שנה • 22 באוג׳ 2023
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 22 באוג׳ 2023
סוורין, הצעת הייעול שלך מבוססת על ההנחות שמי שכותבים את הפניות קוראים את כל מה שכתוב בפרופיל ופועלים בהתאם למה שכתוב.

נשמע לי שמרבית קהל היעד של ההצעה שלך מועד להיכשל בדיוק בשתי החוליות האלו בשרשרת...
Bluecollar​(שולטת)
לפני שנה • 22 באוג׳ 2023
Bluecollar​(שולטת) • 22 באוג׳ 2023
יולי Yuli כתב/ה:
סוורין, לא נראה לי שיש מישהי ש*לא* מניחה להם icon_wink.gif
(חוץ ממני, לי יש דחף כפייתי לענות לכל מי שפונה אלי. אבל גם אני לא מציקה להם באופן יזום אלא רק מגיבה).

שמע, כולנו יכולים פשוט להתעלם מכל מה שלא מוצא חן בעינינו. גם זו דרך.
אבל אין שום דבר נורמלי בלשלוח הודעות פרטיות לאנשים מבלי לבדוק היסטוריה. או בלי להציץ בפרופיל. או בלי לבדוק אם שלחנו את אותה הודעה לפני שבועיים. זה פשוט דבר מוזר לעשות.
גם לפנות על גבי הפורום לאנשים שאובייסלי לא מתעניינים בדעתי יכול להיות מוזר, לא יודעת. זה הכלוב, רוב הזמן מוזר פה.

הגדילו לעשות זוג שלוש פעמים עם אותה הודעת קופי פייסט עד שחסמתי אותם. מאוחר יותר בפייסבוק הם התלוננו על הודעות קופי פייסט וכו' 🤦‍♀️🤦‍♀️
xpredatorx​(שולט)
לפני שנה • 22 באוג׳ 2023
xpredatorx​(שולט) • 22 באוג׳ 2023
שולטות או שאתן שולטות או שאתן מפסיקות להתבכיין על כל פיפס ושמיפס.
נראה שיש זכרים בכלוב שמנסים להפיץ את "זרעם" לכל עבר ומבלי להתחשב ברצונותיהן של המקבלות, אך מנגד ישנן "שולטות" שלא יודעות לשלוט.
ממליץ לכל ה"שולטות" לקחת את עצמן בידיים ולשלוט, כי גם אם קיבלתן כמה הודעות חוזרות כעבור שנה או שנתיים (אבוי) ונאלצתן למחוק, wtf אז מה הנזק שגזלו כמה שניות מזמנכן.
תפסיקו להיות צדקניות תהיו יעילות.
Dark Fire
לפני שנה • 22 באוג׳ 2023
Dark Fire • 22 באוג׳ 2023
xpredatorx כתב/ה:
שולטות או שאתן שולטות או שאתן מפסיקות להתבכיין על כל פיפס ושמיפס.
נראה שיש זכרים בכלוב שמנסים להפיץ את "זרעם" לכל עבר ומבלי להתחשב ברצונותיהן של המקבלות, אך מנגד ישנן "שולטות" שלא יודעות לשלוט.
ממליץ לכל ה"שולטות" לקחת את עצמן בידיים ולשלוט, כי גם אם קיבלתן כמה הודעות חוזרות כעבור שנה או שנתיים (אבוי) ונאלצתן למחוק, wtf אז מה הנזק שגזלו כמה שניות מזמנכן.
תפסיקו להיות צדקניות תהיו יעילות.

בול
שלגי
לפני שנה • 22 באוג׳ 2023
שלגי • 22 באוג׳ 2023
יולי Yuli כתב/ה:
הזוי ממש. אצלי זה לא מגיע לכמויות כאלה, אבל כל פעם מפתיע מחדש.
וכמה פעמים ניסיתי לדבר איתם ולא הצלחתי.
ואני גם די בטוחה שרובם לא נכנסים לפורום.

להכנס לדיאלוג עם פונים סדרתיים - זה בעיקר בזבוז זמן, לפחות מנסיוני
אני מתעלמת בדרך כלל, לעיתים נדירות (בעיקר כאלה שהם בגיל של הבנים שלי) חוסמת