שלגי |
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
שלגי • 2 באוג׳ 2024
יאאאאאא
פרהיסטוריה מופלאה תודה |
|
SWAY |
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
SWAY • 2 באוג׳ 2024
וואו וואחד אסימון
תודה |
|
teacher(שולט) |
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
teacher(שולט) • 2 באוג׳ 2024
מהפכן מכורבל בערסל כתב/ה: וואלאק רק על הפלאשבאק לימים שהעולם
היה פחות מטורלל ונגטיבי - בוססההה. סוף שבוע רגוע ושקט, שפע בריאות. (לשעבר טרוריסט חמוש באננס זה מרגיש כמו יקום מקביל |
|
Master Bruce |
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
Master Bruce • 2 באוג׳ 2024
אני דינוזאור בן 44, ואני מודה שהמנגינה לא מוכרת לי, ואני לא חושב שאי פעם שמעתי את התכנית של אלכס אנסקי
(ובאופן כללי, אני מאד נמנע רוב החיים מרדיו) האם אני בהריון? |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 3 באוג׳ 2024
לא, הריון שמור למחלקת היונקים.
אבל אולי תכף תטיל ביצה... |
|
teacher(שולט) |
לפני 3 חודשים •
4 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
4 באוג׳ 2024
teacher(שולט) • 4 באוג׳ 2024
Master Bruce כתב/ה: אני דינוזאור בן 44, ואני מודה שהמנגינה לא מוכרת לי, ואני לא חושב שאי פעם שמעתי את התכנית של אלכס אנסקי
(ובאופן כללי, אני מאד נמנע רוב החיים מרדיו) האם אני בהריון? נראה לי שאתה בדיוק בתפר בין הירידה של הרדיו ועלייתה של הטלויזיה מרובת הערוצים. לנו לא היה שום דבר אחר (בימים ושעות מסויימים) מלבד רדיו. למשל בשבת בבוקר, עם המערכונים של הגשש החיוור. או אם רצית לשמוע מוזיקה בצהריים... רק רדיו. גם הזמינות של יכולת ההקלטה גברה מאוחר יותר עם הכנסתם של טייפ הקסטות והוידאו לחיים שלנו. הקיצר - זה רק לדינוזאורים, וכנראה פה עובר הקו ) |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 3 חודשים •
4 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
4 באוג׳ 2024
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 4 באוג׳ 2024
teacher כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: אני דינוזאור בן 44, ואני מודה שהמנגינה לא מוכרת לי, ואני לא חושב שאי פעם שמעתי את התכנית של אלכס אנסקי
(ובאופן כללי, אני מאד נמנע רוב החיים מרדיו) האם אני בהריון? נראה לי שאתה בדיוק בתפר בין הירידה של הרדיו ועלייתה של הטלויזיה מרובת הערוצים. לנו לא היה שום דבר אחר (בימים ושעות מסויימים) מלבד רדיו. למשל בשבת בבוקר, עם המערכונים של הגשש החיוור. או אם רצית לשמוע מוזיקה בצהריים... רק רדיו. גם הזמינות של יכולת ההקלטה גברה מאוחר יותר עם הכנסתם של טייפ הקסטות והוידאו לחיים שלנו. הקיצר - זה רק לדינוזאורים, וכנראה פה עובר הקו ) הטלויזיה מרובת הערוצים עלתה בשלב יותר מאוחר ולא ממש בתפר אצלו (נראה לי) אני בת 37 וכן מכירה את המנגינה |
|
Master Bruce |
לפני 3 חודשים •
4 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
4 באוג׳ 2024
Master Bruce • 4 באוג׳ 2024
teacher כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: אני דינוזאור בן 44, ואני מודה שהמנגינה לא מוכרת לי, ואני לא חושב שאי פעם שמעתי את התכנית של אלכס אנסקי
(ובאופן כללי, אני מאד נמנע רוב החיים מרדיו) האם אני בהריון? נראה לי שאתה בדיוק בתפר בין הירידה של הרדיו ועלייתה של הטלויזיה מרובת הערוצים. לנו לא היה שום דבר אחר (בימים ושעות מסויימים) מלבד רדיו. למשל בשבת בבוקר, עם המערכונים של הגשש החיוור. או אם רצית לשמוע מוזיקה בצהריים... רק רדיו. גם הזמינות של יכולת ההקלטה גברה מאוחר יותר עם הכנסתם של טייפ הקסטות והוידאו לחיים שלנו. הקיצר - זה רק לדינוזאורים, וכנראה פה עובר הקו ) מוסיקה שמעתי בעיקר מתקליטים ואחר כך קלטות, לא מהרדיו לא היה לנו ריבוי ערוצים עד שכבר הייתי באמצע שנות הנעורים (איזור גיל 16-17) עקב סיבות כלכליות אבל תמיד לא אהבתי רדיו. בין אם בגלל איכות הקליטה שבזמנו תמיד היתה בעייתית ונשמעתה כאילו היא מלווה בלהקת זבובים, ובין אם בגלל הטעם המוסיקלי של התכניות, שהיה בדרך כלל רחוק מאד מהטעם שלי |
|
masoul |
לפני 3 חודשים •
4 באוג׳ 2024
יקום מקביל?
לפני 3 חודשים •
4 באוג׳ 2024
masoul • 4 באוג׳ 2024
teacher כתב/ה: מהפכן מכורבל בערסל כתב/ה: וואלאק רק על הפלאשבאק לימים שהעולם
היה פחות מטורלל ונגטיבי - בוססההה. () זה מרגיש כמו יקום מקביל בבקשה יקום מקביל, כמה הזוי זה לשמוע את זה היום. במצב שלנו היום. היינו בני 14, וזו התחנה היחידה ששידרה בFM STREO, ושידרה מה שאף אחד אחר לא שידר, ושידרה 24 שעות ביום. היינו מחוברים לזה כמו לאינפוזיה. כמה הינדסתי אנטנות בשביל לקלוט קצת יותר טוב, בכל זאת, FM STREO. כמה נאיבי זה נשמע היום. כמה מנותק והזוי. בבקשה. היסטוריה. לשמוע עד הסוף. הכל כלול. https://youtu.be/7Ha2KAgpo6c?si=_66pFYhRQu2vk-cw |
|
danniella |
לפני 3 חודשים •
4 באוג׳ 2024
מזכיר לי שהזדקנתי
לפני 3 חודשים •
4 באוג׳ 2024
danniella • 4 באוג׳ 2024
וווואייי איזה זכרון מתוק.
ועוד בפורום רדיו הכלוב ???? אליפות אפילו זכורים לי השדרנים. חבל שנעלם |
|