Mary Jane |
לפני שבועיים •
7 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
7 בנוב׳ 2024
Mary Jane • 7 בנוב׳ 2024
Masoul-
הפוך, דחף לחוות או להעניק כאב כחלק משיעורי התנהגות |
|
masoul |
לפני שבועיים •
7 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
7 בנוב׳ 2024
masoul • 7 בנוב׳ 2024
Mary Jane כתב/ה: הפוך, דחף לחוות או להעניק כאב כחלק משיעורי התנהגות
את מחליפה ומבלבלת בין אמצעי למטרה. כשאנחנו מדברים על חינוך, החינוך הוא המטרה ( וכל מה שחינוך גורם להרגיש, כמו היררכיה, כמו שייכות, כמו ריצוי ועוד ) לבין הכלי להשגת המטרה, הכלי הוא הכאב. כשאנחנו מדברים על סדיזם, הכאב הוא המטרה. השוט הוא הכלי. כשאנחנו מדברים על חינוך, הכאב הוא הכלי, והמטרה היא החינוך. אלא אם כן זה משחקי, נושא החינוך משחקי, ואז המטרה להעניק כאב, שזה סדיזם, והתרוץ זה החינוך. עבורי חינוך אילוף משמעת וכו זה לא משחקי. והצורך להכאיב לא נזקק לתרוץ, הוא עומד בפני עצמו. |
|
Mary Jane |
לפני שבועיים •
7 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
7 בנוב׳ 2024
Mary Jane • 7 בנוב׳ 2024
לא מבינה מה אתה רוצה
לא דיברתי על סדיזם עניתי בפשטות שמה שמניע אנשים לכאוב או להכאיב, נובע, בין השאר, מהצורך ב״חינוך״ (משמעת, סדר, היררכיה, שליטה). הכאב כאמצעי. |
|
masoul |
לפני שבועיים •
7 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
7 בנוב׳ 2024
masoul • 7 בנוב׳ 2024
Mary Jane כתב/ה: לא מבינה מה אתה רוצה
לא דיברתי על סדיזם עניתי בפשטות שמה שמניע אנשים לכאוב או להכאיב, נובע, בין השאר, מהצורך ב״חינוך״ (משמעת, סדר, היררכיה, שליטה). הכאב כאמצעי. פותח השרשור התייחס לסיבות למזוכיזם. מה גורם למזוכיסט לרצות לחוות כאב. הוא אפילו מפרט בכמה דוגמאות את הסיבות לרצון לחוות כאב בשאלה שלו. ואני נשאר בשאלה שלו. חינוך זו לא סיבה למזוכיזם. גם אם יש כאב בתהליך החינוך. זה כל מה שאני אומר. לשיטתך, גם כשאישה יולדת תינוק זו סיבה למזוכיזם, כי יש כאב בתהליך. ( והאמת היא שלא, אישה יולדת כי היא רוצה ילד, היא מוכנה לחוות כאב בשביל לקבל את הילד הזה, הכאב הוא לא הסיבה ללידה אלא תוצר לוואי לה ) זה לא עונה לשאלה של פותח השרשור, הוא מנסה למפות את הסיבות למזוכיזם, וחינוך זו לא אחת הסיבות למזוכיזם, עד כמה שאני מבין את פותח השרשור. |
|
הוא(שולט) |
לפני שבועיים •
7 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
7 בנוב׳ 2024
הוא(שולט) • 7 בנוב׳ 2024
תודה למגיבים, מסול זו התפלפלות מיותרת לדעתי כל אחד לוקח חינוך בדרכו לעיתים כאב הוא אמצעי ויש שהוא העיקר. זה גם לא משנה מה הוא אוהב יותר את החינוך או את הכאב הכרוך בו. מנסיונך מה מחבר אותך לכאב
|
|
masoul |
לפני שבועיים •
7 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
7 בנוב׳ 2024
masoul • 7 בנוב׳ 2024
הוא כתב/ה: תודה למגיבים, מסול זו התפלפלות מיותרת לדעתי כל אחד לוקח חינוך בדרכו לעיתים כאב הוא אמצעי ויש שהוא העיקר. זה גם לא משנה מה הוא אוהב יותר את החינוך או את הכאב הכרוך בו. מנסיונך מה מחבר אותך לכאב
עבורי זה ההבדל בין סיבה למסובב, בין פעולה לתוצאה. עבורי זה עיקר ולא מיותר. הוא כתב/ה: מנסיונך מה מחבר אותך לכאב
עניתי. בפרוט והרחבה. תסתכל בדף הראשון של השרשור. |
|
Sirene{John} |
לפני שבוע •
7 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
7 בנוב׳ 2024
Sirene{John} • 7 בנוב׳ 2024
כאב פיזי מוביל לשחרור אדרופינים בגוף, אני יכולה לראות איך אפשר להנות מתחושת ההיי ברמה של להמשיך ולחפש את הכאב.
|
|
a good little girl(מזוכיסטית) |
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
a good little girl(מזוכיסטית) • 13 בנוב׳ 2024
אני הרבה פעמים רוצה הרבה כאב פיזי כדי להגיע למין "ריחוף" כזה בראש.
ולפעמים כאב פיזי נטו מחרמן לפעמים כאב פיזי הוא בשביל האפטר קר לפעמים הכאב הוא מתוך צורך נפשי מסוים לפעמים הוא כדי להרגיש משהו לפעמים זה הרצון בלרצות, לספק ולהיות טובה ויש עוד המון סיבות לדעתי שאני לא זוכרת |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 14 בנוב׳ 2024
מה בנוגע למזוכיזם רגשי?
|
|
masoul |
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
masoul • 14 בנוב׳ 2024
Bluecollar כתב/ה: מה בנוגע למזוכיזם רגשי?
אז זהו, מזוכיזם רגשי הוא כנראה המזוכיזם הנפוץ ביותר. רק שאנשים לא אוהבים לקרוא לזה כך, הקונוטציות של המילה קשות מידי לאנשים, אז יש לזה הרבה שמות אחרים. אבל זה כנראה המזוכיזם הנפוץ ביותר ואולי גם המובן מאליו ביותר. כל נושא ההשפלה לדוגמא, זה מזוכיזם רגשי. כל נושט ה SPH לדוגמא, זה מזוכיזם רגשי. כל נושא הקוקולד, ( או רוב לכל הפחות ) זה מזוכיזם רגשי. והרשימה ארוכה, לא אכנס לכולה כאן. ויש שימצאו ( ואני בינהם ) מזוכיזם רגשי כמעט בכל אקט בדסמי. ספנקינג? כולם יגידו שזה מזוכיזם פיזי, ואני אומר שלא רק, שיש בו אלמנטים מאד משפילים, מקטינים, ולכן זה גם מזוכיזם רגשי, גם אם העיקר ( העיקר למי? ) הוא פיזי. לדעתי המזוכיזם הרגשי הוא הוא ליבת הבדסמ, ולא המזוכיזם הפיזי, אבל נדמה שאני בדעת מיעוט בנושאים האלו. בכל מקרה, המזוכיזם הרגשי לא מדובר מספיק, ולא קוראים לו בשם שלו. וזה חבל. |
|