LoveSick(שולטת) |
לפני שבועיים •
1 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
1 בנוב׳ 2024
LoveSick(שולטת) • 1 בנוב׳ 2024
בראבו! הצלחת לקבל פניות בלי להגיד אף מילה נבונה
|
|
SupperNova(שולט) |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
SupperNova(שולט) • 2 בנוב׳ 2024
נימרייה כתב/ה: חושבת שבאמת נגעת במהות, תעשה מאמץ להיות אטרקטיבי מספיק שירצו אותך.
תעשה מאמץ להיות מעניין, מסקרן, אדם עם אופי, תחומי עניין, חיים, ודעות. ואני מסכימה גם עם הנקודה השניה שלך, לצאת מהמחשבה שאתה צריך לרדוף אחרי נשים, זו לא אמורה להיות רדיפה או צייד שהרי אלו נמדדים בהאם תפסת משהו או לא. הפרספקטיבה של "אני מעוניין להכיר את הצד השני ולראות האם יש עניין משותף", תביא לפחות תסכול. אבל לא חושבת שלשלוח הודעה יפגע בסיכויים שלך... החוויה שלי הפוכה ברוב המקרים שלי הגברים שהיו בחיי התחילו/יזמו את תחילת הקשר. פשוט הם היו מעניינים ועשו חשק להכיר אותם גם לפני שהרגשתי משיכה אליהם, והביעו עניין בי כבן אדם ולא כ"טרף" שצריך לצוד. אז אישית לא הייתי אומרת שאסור לשלוח הודעות לנשים שמעניינות אותך כי זה מתכון לאכזבה... אני לא אומר שאסור. אבל את לא יודעת כמה נשים, הודעות ושיחות חסרות טעם הגברים האלה עשו עד שהגיעו אלייך. אני אומר שלגבר הממוצע לשלוח הודעה למישהי בתקווה שייצא מזה משהו, גם אם זה ההודעה הכי "נכונה" בעולם זה די בזבוז זמן. את פשוט לא מודעת לכמות ואחוז הדחיות שיש לגבר ממוצע |
|
Mary Jane |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
Mary Jane • 2 בנוב׳ 2024
נראה שאתה פשוט לא יודע איך לעשות את זה ואיך להיות אטרקטיבי.
כך שאובייקטיבית, עדיף שלא תחלק עצות. |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 2 בנוב׳ 2024
"או וואו, אז במקום לפתוח, לקרוא, לסנן, לענות, לקוות, להתבאס, לפתוח עוד אחת מתוך עשרות ההודעות, אני אתחיל לצוד בעצמי את אלו שיושבים ומחכים", אמרה אף אישה אף פעם 😉 וגם לא תאמר.
כי אנחנו אוהבות אתכם, מחזרים, יוזמים, עוטפים, משקיעים במלל, קוראים לעומק מה אנחנו מחפשות ופונים בהתאם. Who Dares Wins (רק המעז מנצח) |
|
SupperNova(שולט) |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
Mary Jane כתב/ה: נראה שאתה פשוט לא יודע איך לעשות את זה ואיך להיות אטרקטיבי.
כך שאובייקטיבית, עדיף שלא תחלק עצות. תודה על ההסגברה. עוד עצות על החוויה הגברית? כנראה שהייתי צריך שאשה תסביר לי מה החוויה הגברית |
|
SupperNova(שולט) |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
המכשפה בג'ינס כתב/ה: "או וואו, אז במקום לפתוח, לקרוא, לסנן, לענות, לקוות, להתבאס, לפתוח עוד אחת מתוך עשרות ההודעות, אני אתחיל לצוד בעצמי את אלו שיושבים ומחכים", אמרה אף אישה אף פעם 😉 וגם לא תאמר.
כי אנחנו אוהבות אתכם, מחזרים, יוזמים, עוטפים, משקיעים במלל, קוראים לעומק מה אנחנו מחפשות ופונים בהתאם. Who Dares Wins (רק המעז מנצח) תתפלאי שלא. כנראה שלא קראת את הפוסט בכלל. |
|
teacher(שולט) |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
הסגברה
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
teacher(שולט) • 2 בנוב׳ 2024
SupperNova כתב/ה: Mary Jane כתב/ה: נראה שאתה פשוט לא יודע איך לעשות את זה ואיך להיות אטרקטיבי.
כך שאובייקטיבית, עדיף שלא תחלק עצות. תודה על ההסגברה. עוד עצות על החוויה הגברית? כנראה שהייתי צריך שאשה תסביר לי מה החוויה הגברית |
|
Mary Jane |
לפני שבועיים •
3 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
3 בנוב׳ 2024
Mary Jane • 3 בנוב׳ 2024
SupperNova כתב/ה: Mary Jane כתב/ה: נראה שאתה פשוט לא יודע איך לעשות את זה ואיך להיות אטרקטיבי.
כך שאובייקטיבית, עדיף שלא תחלק עצות. תודה על ההסגברה. עוד עצות על החוויה הגברית? כנראה שהייתי צריך שאשה תסביר לי מה החוויה הגברית לא הסברתי על החוויה הגברית, אלא הסברתי לך שאתה לא מבין אינטרקציות, לא יודע כיצד לפעול, ולא טוב בפענוח, בהגעה למסקנות ובכלל במתן עצות. מבינה שהטקטיקה היא לסתום את הפה למבקרות באמצעות שרבוב המילה ״הסגברה״, אבל גם את משמעות המילה אינך מבין. בקיצור, ובכן, צא ולמד. |
|
JustNobody |
לפני שבועיים •
3 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
3 בנוב׳ 2024
JustNobody • 3 בנוב׳ 2024
אתה לא יכול לכעוס על נשים שלא עונות להודעות ממך, כנראה שסוג האינטראקציה שאתה מציע לא מתאים להן.
קראתי את הפרופיל שלך ואני רואה את הבלוג שלך, הכל מלא בסקס על כל גווניו. בעצמך כתבת, יותר קינקי מאשר בדס"מ. אתה באתר של בדס"מ, לא של סתם קינק. אנחנו עדיין נשים ועדיין רובנו מעדיפות להשקיע קצת יותר ולקבל קשר משמעותי מאשר סתם זיון. הפרופיל שלך לא נראה כמו משהו שמבטיח קשר כזה. כן תיארת את עצמך מעט, אבל שורה לאחר מכן עברת לתיאורים מיניים, וסיימת בהשוואה הנודעת ציצי > תחת. זה מפתיע אותך שזה מרתיע? אולי שווה להשקיע קצת יותר בכתיבה, במקום להוריד סרטונים מפורנהאב. אופציה שנייה - האתר הזה סתם לא בשבילך. אגב, הסגברה - גבר שמסביר לאישה איך לעשות פעולה באופן מזלזל כאילו היא בת 3 + יוצא מנקודת הנחה שהיא לא יודעת/לא הייתה יכולה לעשות את הפעולה הזו בלעדיו, בלי תלות בידע המקדים שלה. |
|
SupperNova(שולט) |
לפני שבועיים •
3 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
3 בנוב׳ 2024
SupperNova(שולט) • 3 בנוב׳ 2024
Mary Jane כתב/ה: SupperNova כתב/ה: Mary Jane כתב/ה: נראה שאתה פשוט לא יודע איך לעשות את זה ואיך להיות אטרקטיבי.
כך שאובייקטיבית, עדיף שלא תחלק עצות. תודה על ההסגברה. עוד עצות על החוויה הגברית? כנראה שהייתי צריך שאשה תסביר לי מה החוויה הגברית לא הסברתי על החוויה הגברית, אלא הסברתי לך שאתה לא מבין אינטרקציות, לא יודע כיצד לפעול, ולא טוב בפענוח, בהגעה למסקנות ובכלל במתן עצות. מבינה שהטקטיקה היא לסתום את הפה למבקרות באמצעות שרבוב המילה ״הסגברה״, אבל גם את משמעות המילה אינך מבין. בקיצור, ובכן, צא ולמד. היהירות והחוסר מודעות של המגיבות כאן מדהים. מה זאת אומרת לא הסברת החוויה הגברית? זה בדיוק מה שעשית. מעצם זה שאמרת שאני לא מבין אינטראקציות הנחת על החוויה הגברית שלי באינטראקציה עם אשה ומאיפה את יודעת בכלל? מאיפה את יודעת שאני לא יודע איך לפעול? את אומרת את זה מהניסיון שלך בתור גבר איך כן צריך לפעול? אם זה היה הפוך מגדרית ואני הייתי מסגביר לך שאת לא פועלת נכון בתור אשה והחוויה שלך לא נכונה כי "את לא מבינה אינטראקציות" היו קוטלים אותי למוות כאן. כמה חוסר מודעות ויהירות 🤦🤦🤦 נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון נוב' 03, 2024 10:59 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|