צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סטרפ און בהפתעה- עושה לכן את זה?

ArchAngel​(שולטת)
לפני שבועיים • 9 בנוב׳ 2024
ArchAngel​(שולטת) • 9 בנוב׳ 2024
michaelll כתב/ה:

הכוונה הייתה להפתיע אותו במהלך הדייט עם הרצון לעשות את זה. לא ישר במיטה להוציא את זה.

זה כבר נשמע סביר יותר, אבל בכל זאת- למה לקחת את ההימור הזה?
למה להפיל פצצה במהלך הדייט על בחור שטרח לפנות זמן כי האמין שנפגש עם ונילית, במקום לברר עוד בשלב ההתכתבויות שלפני אם זה מתאים לו?

מבחינתי זה לא שונה ממישהו שמגיע לדייט ורק במהלכו "נזכר" ליידע שהוא בעצם נשוי בקשר פתוח, או שהוא טרנס שעוד לא עבר ניתוח תחתון.
רוב הסיכויים שהצד השני שלא חיפש את זה לא יתלהב מזה, וזאת לא תהיה הפנטזיה הכמוסה שלו.
יותר סביר שזה יגמר בסיטואציה מביכה לשני הצדדים (בטח כשזה מול אנשים אחרים במסעדה וכו'), ואפילו בכעס כי בוזבז זמן על דייט שלא היה מגיע אליו אם היה יודע מראש את הפרט הזה.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 9 בנוב׳ 2024
foxman084 כתב/ה:
מניסיון כואב בעבר, של מישהי שתוך כדי אקט רגיל שלפה דילדו והחליטה להחדיר לי, כן זה היה טראומתי עבורי! כאב! ולא נעים בכלל.
אבל משם צמחתי להבין עד כמה זה באמת טוב למי שבאמת אוהבת לחדור.
בהפתעה זה בטוח לא יצליח....

אני מצטערת לשמוע שזה קרה לך. זה ממש לא לעניין וטיפה אונס
foxman084​(אחר)

תודה

foxman084​(אחר) • 9 בנוב׳ 2024
Bluecollar כתב/ה:
foxman084 כתב/ה:
מניסיון כואב בעבר, של מישהי שתוך כדי אקט רגיל שלפה דילדו והחליטה להחדיר לי, כן זה היה טראומתי עבורי! כאב! ולא נעים בכלל.
אבל משם צמחתי להבין עד כמה זה באמת טוב למי שבאמת אוהבת לחדור.
בהפתעה זה בטוח לא יצליח....

אני מצטערת לשמוע שזה קרה לך. זה ממש לא לעניין וטיפה אונס

תודה! לא מובן מאליו
michaelll
לפני שבוע • 11 בנוב׳ 2024
michaelll • 11 בנוב׳ 2024
ArchAngel כתב/ה:
michaelll כתב/ה:

הכוונה הייתה להפתיע אותו במהלך הדייט עם הרצון לעשות את זה. לא ישר במיטה להוציא את זה.

זה כבר נשמע סביר יותר, אבל בכל זאת- למה לקחת את ההימור הזה?
למה להפיל פצצה במהלך הדייט על בחור שטרח לפנות זמן כי האמין שנפגש עם ונילית, במקום לברר עוד בשלב ההתכתבויות שלפני אם זה מתאים לו?

מבחינתי זה לא שונה ממישהו שמגיע לדייט ורק במהלכו "נזכר" ליידע שהוא בעצם נשוי בקשר פתוח, או שהוא טרנס שעוד לא עבר ניתוח תחתון.
רוב הסיכויים שהצד השני שלא חיפש את זה לא יתלהב מזה, וזאת לא תהיה הפנטזיה הכמוסה שלו.
יותר סביר שזה יגמר בסיטואציה מביכה לשני הצדדים (בטח כשזה מול אנשים אחרים במסעדה וכו'), ואפילו בכעס כי בוזבז זמן על דייט שלא היה מגיע אליו אם היה יודע מראש את הפרט הזה.

אני חושב שקצת הרחקת לכת ("נזכר ליידע שהוא נשוי").
במהלך הדייט מחליפים חוויות ובסוף הדייט הוא מחליט אם בא לו להמשיך או שלא. ולפי התשובה שלו היא תחליט אם בא לה להמשיך איתו באותו לילה עם או בלי סטרפ און במיטה.
האקסלי​(נשלט)
האקסלי​(נשלט) • 11 בנוב׳ 2024
כל הנקודה בסקס בדסמי
) או בסקס בכלל אבל פה עוד יותר(
זה תקשורת בריאה.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לא חושבת שבעצמי הייתי רוצה סטראפ און בדייט ראשון. ולא חושבת שהייתי מנסה להחדיר דילדו למישהו שעוד לא ניסיתי להחדיר לו אצבע.

אבל פנטזיה נחמדה. אני יכולה לדמיין את זה קורה.
LoveSick​(שולטת)
LoveSick​(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
אנשים שחיים בסרט.
למה לא להפיל פשוט את הסבון
אליפסה​(שולטת)
אליפסה​(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
לא יצא לי וכנראה שגם לא יצא לי.
מסיבות רבות זה לא ממש ראלי או מומלץ.
אבל כפנטזיה, בוודאי.

אני יכולה לדמיין מצב שאחרי הכרות מסויימת, ולצד הרגשה שזה מתאים ונכון, אני עושה דבר כזה. אבל בעדינות. כפי שראוי לנהוג בבתול.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
אני לא חושבת שהרחקתי לכת, לא ליידע בן אדם ונילי שאתה בדס"מי בשום צורה בשלב ההתכתבויות המקדימות, לייצר אצלו רושם שאין קשר בינך לבין קינק ולחכות עד הדייט בשביל להפיל עליו את הפצצה הזו, לא שונה ממישהו נשוי שמחכה לדייט הראשון כדי ליידע אותך בפרט הזה שישפיע על אופי הקשר ביניכם.
להגיד "ועכשיו תחליט אם בא לך להמשיך או לא", ולגלגל את האחריות אל הצד השני זה לא הוגן.

אני חושבת שהתפיסה שלך שזה כזה קליל "ומקסימום הוא יגיד לא" נובעת מכך שאתה לא היית האישה החודרת/שולטת בסיטואציה הזו.
אתה לא יודע איך זה מרגיש לעמוד מול גבר שאין שום אינדיקציה שהוא נשלט/נחדר, כאישה, ולהציע לו משהו שחברתית הוטמע בו כסותר את הגבריות שלו.

לא כולם מגיבים לזה בסבבה עוד בשלב הצ'אטים, אז כשזה פנים אל פנים? סיטואציה שיכולה להיגמר מאוד לא נעים.
כי לא רק שהצעתי לו משהו "מעליב" , "הזוי" או לגמרי "משפיל", עכשיו גם גרמתי לו לבזבז זמן, להתארגן, להוציא כסף (ולו את החצי שלו בדייט), ולגמרי יכולתי לחסוך את זה ממנו אם בשלב של הפלירטוטים המיניים האלו שלפני הדייט הייתי כנה איתו שונילית אני לא.

שלא נאמר שאפילו מי שמתלבט, ואולי היה מתסקרן ברעיון כשאנחנו אחד על אחד, ירגיש לא בנוח מלדבר על לחדור אליו כשמסביב יש אנשים אחרים במסעדה/בר. הסטינג כשל עצמו יכול להכניס מישהו למגננה ולעורר בו מבוכה ותסכול.

לרוב זה לא נגמר כמו בפורנו, זה לא מתסבר כפנטזיה הכמוסה שלו שאיזה מזל שאמרתי אותה משום מקום.
אם זה גבר ונילי סטרייט, ובטח כשזה תופס אותו לא מוכן, לרוב התשובה תהיה "לא" מנומסת יותר או פחות.
עדיף לשמוע את ה"לא" הזה בהתכתבות מקדימה.
Manners
Manners • 11 בנוב׳ 2024
כמו שכולם רשמו - כפנטזיה נשמע מדהים אבל בפרקטיקה, זה גם לא כיף להחדר בלי ציפייה מראש, אתה רוצה להתנקות קודם ולהרפות את עצמך קודם, תחת זה שריר שצריך חימום