צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מיזם AI - סיראנו דה ברז'ראק

Donnie​(נשלט)
לפני 5 ימים • 16 בנוב׳ 2024
Donnie​(נשלט) • 16 בנוב׳ 2024
בעיני זה ממש שקר/העמדת פנים. לי זה היה מאוד מפריע לגלות שלא התכתבתי עם מי שחשבתי שהתכתבתי איתה, בין אם זה בינה מלאכותית או שחברה שלה אמרה לה מה לכתוב. זה מעיד על חוסר אמינות וגם על מידה של חוסר יכולת לחשוב ולקבל החלטות בצורה עצמאית.

בכלל, הגישה הזאת של "אני רוצה לכתוב הודעות שישיגו מקסימום הענות" זאת גישה של אנשים שהזמן שלהם לא יקר להם. למה שתרצה מקסימום הענות להודעות שלך? למה שתרצה להשקיע זמן ומשאבים בהתכתבות ופגישה עם מישהי שלא מתאימה לך או שאתה לא מתאים לה? מה היא לא תגלה מי אתה כשתפגשו? אתה לא תגלה מי היא?
מי שהזמן שלו יקר לו מעדיף לגלות חוסר התאמה מוקדם ככל האפשר.
מי שמעצב את עצמו כמו פלסטלינה בשביל לעבור את שלבי הסינון של מישהי הוא לא אותנטי, כנראה שהוא לא אטרקטיבי בעיני עצמו, ולא צפויה לו הצלחה עם נשים איכותיות בעיני.
Bluecollar​(שולטת)
לפני 5 ימים • 16 בנוב׳ 2024
Bluecollar​(שולטת) • 16 בנוב׳ 2024
Donnie כתב/ה:
בעיני זה ממש שקר/העמדת פנים. לי זה היה מאוד מפריע לגלות שלא התכתבתי עם מי שחשבתי שהתכתבתי איתה, בין אם זה בינה מלאכותית או שחברה שלה אמרה לה מה לכתוב. זה מעיד על חוסר אמינות וגם על מידה של חוסר יכולת לחשוב ולקבל החלטות בצורה עצמאית.

בכלל, הגישה הזאת של "אני רוצה לכתוב הודעות שישיגו מקסימום הענות" זאת גישה של אנשים שהזמן שלהם לא יקר להם. למה שתרצה מקסימום הענות להודעות שלך? למה שתרצה להשקיע זמן ומשאבים בהתכתבות ופגישה עם מישהי שלא מתאימה לך או שאתה לא מתאים לה? מה היא לא תגלה מי אתה כשתפגשו? אתה לא תגלה מי היא?
מי שהזמן שלו יקר לו מעדיף לגלות חוסר התאמה מוקדם ככל האפשר.
מי שמעצב את עצמו כמו פלסטלינה בשביל לעבור את שלבי הסינון של מישהי הוא לא אותנטי, כנראה שהוא לא אטרקטיבי בעיני עצמו, ולא צפויה לו הצלחה עם נשים איכותיות בעיני.

מחזקת
Deangan
לפני 4 ימים • 16 בנוב׳ 2024
Deangan • 16 בנוב׳ 2024
השאלה המעניינת היא האם GPT יסכים להתעסק עם החומרים שיש פה או שיגיד משהו בסגנון "לא נוח לי עם זה..." מישהו ניסה להזין אליו (או לקלוד/גרוק/לאמה) חומר מכאן וקיבל תוצאה?
(מעניינת אותי, כי אני חנון של AI כלומר)
teacher​(שולט)
לפני 4 ימים • 16 בנוב׳ 2024
teacher​(שולט) • 16 בנוב׳ 2024
דוני כתב/ה:
הגישה הזאת של "אני רוצה לכתוב הודעות שישיגו מקסימום הענות"

בזה מתחיל ומסתיים העניין
מישלי
לפני 4 ימים • 17 בנוב׳ 2024
מישלי • 17 בנוב׳ 2024
AI זה רע.

נקודה.
סווריןן
סווריןן • 17 בנוב׳ 2024
במחזה 'סיראנו דה ברז'ראק', קריסטיאן באמת נתקע ברגע שהוא צריך לשוחח באמת עם אהובתו ללא הסיוע של סיראנו שיכתוב עבורו את מילות האהבה. הוא נתקע מולה מגמגם. כאן יש שתי תגובות אפשרויות. יהיו מי שיפסלו אותו, כי הוא בלוף. יהיו מי שיגידו שיש לו רגש עז, אבל אין לו יכולת, עידון, ותחכום (עדיין) לנסח את הרגש. ..

בקיצור, אני לגמרי מסכים עם מי שישללו תקשורת בתחפושת. נראה לי שמה שכתבתי עלול להתפרש כהזמנה למשהו כזה... והביקורת מוצדקת. גברים שיציגו טקסטים של בינה מלאכותית כטקסטים של עצמם, מתחזים. אבל חשבתי דווקא על כלי שעוזר למי שתקוע ופונה באופן שגוי - מעיין מורה פרטי לכתיבה נכונה יותר. אותו גבר יקבל גרסא ערוכה על ידי הבינה המלאכותית, ויערוך אותה עצמאית. כאן כבר אין התחזות. יותר קביים...

הגבתי ללאות מהשרשורים המחזוריים: מצד נשים על פניות דפוקות של גברים, ומצד גברים על תסכול מזה שלא עונים להם. אולי GPT ייעודי שלומד לדייק את עצמו עם הזמן, ילמד תקשורת נכונה?
barnacle​(שולט)
barnacle​(שולט) • 17 בנוב׳ 2024
לדעתי הטכנולוגיה הג'נרית כבר בשלה מספיק לשפר את איכות החיים בכלוב. כדי לא להציף את הדיון הזה, פרסמתי בבלוג שלי פוסט שבו הדגמה להמלצות של ChatGPT 4o mini על בסיס פרופיל ופוסט בכלוב -
https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=175324&postid=1632885
ChatGPT אומנם לא יוצא סיראנו, אבל העצות שלו בהחלט במקום.
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 17 בנוב׳ 2024
אם זה כלי שנועד לעזור בתקשורת ההתחלתית אני בעד. בסופו של דבר ההתכתבות עם הבינה היא השקעה ולמידה. זה יכול לעזור למי שמנסה להבין את הסיטואציה את המילים בין השורות להתחבר לרגש.
זה כמו להתייעץ עם חבר טוב, איך להגיב ומה הייתה הכוונה של הכותבת.
כמובן שיש לקחת בערבון מוגבל, אם אין לך אינטליגנציה רגשית והבנה זה לא יעזור לך שום בוט.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 17 בנוב׳ 2024
טוב שהעלת את הנושא כי זה מאפשר הזדמנות לדבר על תופעה שתופסת תאוצה בכלוב, של נשלטים שחושבים שאנחנו טיפשות מדי להבין שיש לנו עסק עם בינה מלאכותית.

תחילה נשלטים רק היו מתעצלים לקרוא פרופילים ולנסח הודעה רלוונטית והיו עושים העתק-הדבק ששלחו לנשים אחרות. עכשיו הגיעו לרמה חדשה של זלזול, שבה מדלגים אפילו על לנסח את ההודעה המקורית ופשוט נותנים ל-ChatGPT לעשות להם את העבודה.

מי שמשתמש ב-ChatGPT במילים אחרות אומר לך שאת לא שווה את הזמן שלו, אפילו לא את חמש הדקות של למצוא משפט אחד בפרופיל שלך שמדבר אליו ולפתח סביבו שיחה כנה.
את לא באמת מעניינת, לא מעניין להכיר אותך באמת או לרצות שאת תכירי אותו.
העיקר לזרוק לך כמה מילים שמישהו/משהו אחר כתב ושזה יזכה אותו בסשן.

כאילו מבחינתו את שווה אפילו פחות מהעתק-הדבק שלשם שינוי הוא טרח לנסח בכוחות עצמו מתישהו. את הרבה פחות.
את לא שווה את הזמן, גם להשקיע בך כמה דקות זה מייגע.
רק שניות בודדות להורות לרובוט לעשות את המטלה המטריחה של לדבר איתך במקומו, ושהוא מזלזל גם באינטליגנציה שלך כאילו שלא תשימי לב שלא אדם ניסח את זה.

לאילו רמות זלזול זה מגיע? שאפילו לא טורחים למחוק את ה- "הנה דוגמא לניסוח פנייה שמביעה עניין" או כל הקדמה אחרת שהבוט מכריז עליה לפני שמציג את התוצר.
אפילו את "הבעת העניין" הם לא טורחים להצניע שזייפו.

לא צריך טכנולוגיה כשיש אמפתיה, כשבאמת אכפת לך להכיר הצד השני ולא לנסות להשיג ממנה סשן בכמה שפחות מאמץ.
לא צריך להיות כותב דגול, רק להיות נלהב בכנות ממי שאנחנו באמת במקום לבוא בגישה של "יאללה תשלטי בי כבר הנה המילים שאת רוצה לשמוע".