Bluecollar(שולטת) |
לפני יומיים •
19 בנוב׳ 2024
לפני יומיים •
19 בנוב׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 19 בנוב׳ 2024
אין בעיה לרצות. להתפלא שאת לא מוצאת אדם נטול רגש שרק בא להזדיין ולאיזה שיחה קצרה קלילה ונבעט ברגע שיש לו חודש קשה במדינה שלנו, זה הזוי.
|
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני יומיים •
19 בנוב׳ 2024
לפני יומיים •
19 בנוב׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 19 בנוב׳ 2024
יותר מזה, ואני מכלילה, נשים מחפשות גם מענה וחיבור רגשי במפגשים
|
|
YourSubOne |
לפני יומיים •
19 בנוב׳ 2024
לפני יומיים •
19 בנוב׳ 2024
YourSubOne • 19 בנוב׳ 2024
נשים זה אכן עם קשה.
גם אני מכלילה 😅 |
|
Mary Jane |
לפני יומיים •
19 בנוב׳ 2024
לפני יומיים •
19 בנוב׳ 2024
Mary Jane • 19 בנוב׳ 2024
למה שמישהי בכלל תרצה משהו כזה, זו השאלה, ומפליא שעדיין לא הבנת. ואם זה כזה נורמלי ומתבקש, תצטרפי את לזוג, למה לא.
|
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני יומיים •
19 בנוב׳ 2024
לפני יומיים •
19 בנוב׳ 2024
ArchAngel(שולטת) • 19 בנוב׳ 2024
זה לא שלא תמצאי פרטנריות למיניות בלבד, אבל זה יקרה בצורה הרבה פחות תכליתית מאשר עם גברים.
עם גברים באמת קל יותר, את יכולה לכתוב "דרוש גבר שיצטרף לזוג" או כל פנטזיה אחרת, ולא יהיו חסרים כאלו שיציעו את עצמם גם בלי יותר מדי עכבות, ואפילו מבלי להיעלב יותר מדי מהנוסח. עם נשים? בהחלט יחפשו מענה רגשי, וגישה כזו שאומרת שהציפייה שלהן למענה רגשי וקשר משמעותי היא בגדר "טרלול", משהו לא נורמלי, "בזבוז זמן" היא מזלזלת ומעוררת רתיעה. במקום לרמוז כמה הן עלובות בגלל זה "ולא משוחררות", תתעסקו במה אתם תעניקו להן כזוג, איך תגרמו להן להרגיש ביטחון אתכם. את יודעת, זה לא כזה דיכוטומי, זה לא או "חתונה וילדים" או ניתוק רגשי מוחלט. רגש כן יכול להיות מעורב בקשרים שלא נועדו להיגמר תחת החופה, בטח כשהם לא עניין חד-פעמי, בטח עם נשים, ואתם צריכים להיות ערוכים לזה במקום לצפות שאחרות ימחקו מעצמן רגשות כי לא בא לכם להתעסק עם זה. רגש הוא עסקת חבילה בקשר אינטימי, וזה לא הזוי בכלל. |
|
Blonde |
לפני יומיים •
19 בנוב׳ 2024
לפני יומיים •
19 בנוב׳ 2024
Blonde • 19 בנוב׳ 2024
את מחפשת במקום הלא נכון לדעתי,את צריכה קהל צעיר יותר ומשוחרר יותר
מניסיון אישי שלי, האנשים שהייתי מצטרפת אליהם בעבר ובהווה הכרתי במסיבות, ככה יש אינטראקציה שהיא מינית ולא דורשת הכרות מעמיקה ,תבואו ביחד כזוג ותכירו |
|