שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

"כשאת אומרת "לא", למה את מתכוונת?"

זאלופון​(שולט)
לפני שבועיים • 5 בדצמ׳ 2024
זאלופון​(שולט) • 5 בדצמ׳ 2024
עבורי ככל שהבדסמ יותר תחום בכללים וטקסים שמגדירים גבולות קשיחים למשחק, כך הוא יותר משעמם. הקסם טמון בתפר שבין המשחקי לאמיתי, במה שקורה בטבעיות באינטרקציה בינינו בלי שחילקנו תפקידים וקבענו בדיוק מה מותר ומה אסור ואיפה נגמר.

"לא" הוא פעמים רבות מבוא לחלקים היותר מהנים של כל הדבר הזה. אין בו שום דבר קדוש לטעמי. המפתח בעיניי הוא ללמוד את הפרטנרית שלך. לא לזרוק עליה את כל מה שיש לך בסשן הראשון. להכיר אותה, את התגובות שלה, מתי היא אומרת לא ומה המשמעות שלו. בהתחלה להזהר יותר. אחר כך לדעת מתי הזהירות אינה נחוצה.

כן הייתי אומר שאם אין לך סיבה טובה להאמין שאפשר להמשיך למרות ה-"לא", מוטב שלא תמשיך. אבל הכי כיף כשיש לך סיבה להמשיך (:
MyLexicon
MyLexicon • 5 בדצמ׳ 2024
אני ממש ממש חושב שיש הבדל בין

"לא יא בן זונה די די" של הג'אנקית שלי (5 שנים יחד כן?)
לבין
"לא יא בן זונה די די" של הדייט שהכרת לפני יומיים בכלוב.
פרלינה​(נשלטת){בעלי}
MyLexicon כתב/ה:

לבין

😂😂😂
jerryM
jerryM • 5 בדצמ׳ 2024
FootJunky כתב/ה:
teacher כתב/ה:
בבת אחת "מחקת" חלקים גדולים ומרגשים במשחק.
אנחנו לא משחקים לפי כללי הוונילה. יש לנו כללים משלנו, לידם המילה "לא" נראית כמו הטלפון הראשון של בל.
בתוך המשחק המשותף "לא" יכול להיות גם "כן", ו"בננית" יכול להיות הכי "לא" שיש.
יש לנו מילות ביטחון, יש לנו שפה משותפת ומערכת יחסים שבנויה על העברת כח.
ואתה בא לספר לנו על המילה "לא" ולמה היא מתכוונת?
בהצלחה עם זה.

די עצוב לדעת שזה כל מה שלמדת פה בכמעט שבוע שאתה רשום לאתר.

עריכה: =====>
לוקח את השורה האחרונה חזרה. יש פה עוד אנשים מאוד מדכאים שמבלבלים מישור תקשורת בסיסי בין אנשים שלא מכירים אחד את השני, לבין אנשים שנהנים מ-BDSM משותף, בהסכמה ועם תיאום ציפיות שהוא קצת יותר מ"היי, את באה לפה הרבה? "

אני סולח לו בזכות התמונה בלי חולצה המושלמת בפרופיל שלו
כזה אני, שטחי.

מי לובש שני שעונים?
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 5 בדצמ׳ 2024
אף אחד. שעון עונדים icon_smile.gif
Wolf White​(שולט)חשבון מאומת
Wolf White​(שולט)חשבון מאומת
Wolf White​(שולט)חשבון מאומת • 5 בדצמ׳ 2024
חלק מהפוסט נכתב לפני מספר שנים וחלקו היום.
בפרספקטיבה הזו, דעתי על מה שכתבתי, ומה שהבנתי בעקבות הדיון.
א. לא זה לא. *אלא אם הוגדר אחרת בעולם הבדס"מ המשותף*
ב. הדרך שבה אנשים תופסים ומגדירים בדס"מ שונה, וכך גם סט ה"חוקים" שלהם. ובתהליך היכרות עם פרטנר חדש כדאי להבין טוב טוב איך הוא תופס את זה.
ג. נדרשת היכרות עמוקה עם הפרטנר על מנת לצלול איתו לתוך אזורים עם ריכוז נמוך של חמצן. היכולת לזהות ולהבין את הפרטנר על ידי מימיקה, נשימה, קול, אלה דברים שלוקח להם זמן. לאחר מכן, ניתן להגדיר שגם מילים כמו "לא" אינן במשמעותן האמיתי.
ד. מבחינתי המילה "לא" הייתה תמיד מילת ביטחון אוניברסלית. ללא שום פרשנות. זה משהו שמעולם לא ערערתי או הרהרתי עליו, וזו הייתה הטעות שלי. מיהרתי להסיק מסקנות. ההבנה ש"במגרש" הזה הרבה מאוד חוקים אוניברסליים יכולים לקבל פרשנויות והגדרות אחרות לחלוטין.
אולי היה נכון יותר להגיד:
"כשאת אומרת את מילת הביטחון, למה את מתכוונת?"
אני חושב שעל השאלה הזו היו כאן יותר הסכמות.
ה. אני אמשיך להשתמש ב"לא" כמילת ביטחון עבור הפרטנרית שלי (ועבורי כמובן). יותר ברור לי שזה משהו שצריך לסכם אותו כבר בשלב ההיכרות ולא לקחת כמובן מאליו.
אני לא מדבר על מילים כמו "תפסיק", "די", "כואב", אלא ספציפית על "לא".
ו. מי שמשחק באש, שייקח בחשבון שעלול להישרף.
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 5 בדצמ׳ 2024
Wolf White כתב/ה:
חלק מהפוסט נכתב לפני מספר שנים וחלקו היום.
בפרספקטיבה הזו, דעתי על מה שכתבתי, ומה שהבנתי בעקבות הדיון.
א. לא זה לא. *אלא אם הוגדר אחרת בעולם הבדס"מ המשותף*
ב. הדרך שבה אנשים תופסים ומגדירים בדס"מ שונה, וכך גם סט ה"חוקים" שלהם. ובתהליך היכרות עם פרטנר חדש כדאי להבין טוב טוב איך הוא תופס את זה.
ג. נדרשת היכרות עמוקה עם הפרטנר על מנת לצלול איתו לתוך אזורים עם ריכוז נמוך של חמצן. היכולת לזהות ולהבין את הפרטנר על ידי מימיקה, נשימה, קול, אלה דברים שלוקח להם זמן. לאחר מכן, ניתן להגדיר שגם מילים כמו "לא" אינן במשמעותן האמיתי.
ד. מבחינתי המילה "לא" הייתה תמיד מילת ביטחון אוניברסלית. ללא שום פרשנות. זה משהו שמעולם לא ערערתי או הרהרתי עליו, וזו הייתה הטעות שלי. מיהרתי להסיק מסקנות. ההבנה ש"במגרש" הזה הרבה מאוד חוקים אוניברסליים יכולים לקבל פרשנויות והגדרות אחרות לחלוטין.
אולי היה נכון יותר להגיד:
"כשאת אומרת את מילת הביטחון, למה את מתכוונת?"
אני חושב שעל השאלה הזו היו כאן יותר הסכמות.
ה. אני אמשיך להשתמש ב"לא" כמילת ביטחון עבור הפרטנרית שלי (ועבורי כמובן). יותר ברור לי שזה משהו שצריך לסכם אותו כבר בשלב ההיכרות ולא לקחת כמובן מאליו.
אני לא מדבר על מילים כמו "תפסיק", "די", "כואב", אלא ספציפית על "לא".
ו. מי שמשחק באש, שייקח בחשבון שעלול להישרף.

1. לא זה לא - כבסיס לתקשורת אוניברסלית, כשהיא המכנה המשותף הנמוך ביותר בין אנשים. זו אמירה כללית ביותר.
2. אף אחד מדבר פה על ניוואנסים של BDSM. כולנו יודעים מה זה BDSM. זו הגדרה מאוד בסיסית ופשוטה להעברת כח מרצון בין אנשים. זה לא קשור לאיזה סט חוקים פנימי אישי שיכול להיות לאנשים ספציפיים. תהליך ההיכרות של פרטנרים ב-BDSM כולל את זה, מדברים על זה כל הזמן, ואין בעיה להדגיש את זה שוב, אבל זה נכון לכולם כולל כולם. (חוץ מאנשים שמבלבלים אומץ עם טיפשות, נגד זה אין יותר מדי מה לעשות).
3. לא מסכים. לא נדרשת היכרות עמוקה, רק שיח אסרטיבי וברור, די בהתחלה יש לציין, שמגדיר את מסגרת המשחק ואת נקודות היציאה. זה משהו מאוד בסיסי וקל ואין מה לעשות ממנו משהו מסובך שדורש איזו היכרות מאוד מעמיקה.
4. להתייחס למשהו כאוניברסלי, עלול לגרום נזק. לקחת משהו כמובן מאליו - זה ממש מקור לצרות. עדיף תמיד לדבר ולתאם ציפיות.
כשולט אני לא שואל למשמעות מילת הביטחון. אני אומר אותה, אני יוצר אותה. וגם בזה יש גישות שונות שמתאימות לפרטנרים שונים. מישהי בעלת אופי הרפתקני, בראטי, תקבל מילת ביטחון אחת, שעוצרת את הכל לחלוטין. מישהי בתחילת הדרך תקבל כמה מילים לציין רמות שונות של קושי. יש אין ספור גישות והמשותף לכולן זה שממש לא כדאי להשאיר את הנושא הזה לאחר כך. כאן מקופלת ההסכמה, הבטוח והשפוי גם יחד.
5. אני עדיין חושב שאתה מפסיד חלק משמעותי ממשחק העברת הכח כשאתה מסנדל מילה כמו "לא" כדי לציין את אותו הדבר בדיוק בתוך סשן BDSMי, שבו בדיוק הגבולות היומיומיים האלה הופכים לנוזליים. אבל זה בטח עניין של טעם וכנראה שלא נסכים על זה.
6. כשמתייחסים לזה באופן ישיר, מבעוד מועד, אין פה שום משחק באש.
משחק באש מתרחש כשאין שיח, כשמניחים הנחות, כשמצפים למשהו בלי לדבר עליו קצת, כשחושבים שמשהו הוא אוניברסלי.
Master Bruce
Master Bruce • 5 בדצמ׳ 2024
הלו האו לא האו לונג
ספרייט מיי סייד...
נימרייה​(שולטת){sub num}
MyLexicon כתב/ה:

לבין

אני יכולה להבין מה אתה אומר, וברור לי ההבדל שאתה מציג בסיטואציות האלו.
אישית כמו שאמרתי בחרתי בגישה יותר קיצונית דווקא כי נתקלתי וחוויתי על בשרי גברים שחשבו ששבוע זה מספיק זמן עבורם והם ידעו לפרש התנגדות שלי מתוך משחק מיני לבין סרוב אמיתי.
ספויילר, חלקם לא ידעו, חלקם לא הבינו את המשמעות של "לא, תפסיק אני לא רוצה שתיגע בי" כבר בדייט/מפגש הראשון, ודעתם הייתה שאחרי המשפט הזה הפעלת כוח היא הדבר הנכון לעשות.

בגלל זה לדעתי יש סיכון מסויים כשלא נותנים למילה "לא" משקל מספק.