TheLonelyWarrior |
לפני שבוע •
13 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
13 בדצמ׳ 2024
TheLonelyWarrior • 13 בדצמ׳ 2024
סווריןן כתב/ה: נראה לי שהקו המבחין בין פטיש סתם לא מקובל שקשה למצוא עבורו פרטנרית לבין העדפה מינית שצריך להאבק בה, הוא הנזק. בדרך כלל חושבים על נזק לזולת (לכן פדופיליה אינה קול פנימי שצריך לטפח ולאמץ). אבל יש גם קינק מיני שכרוך בנזק עצמי. פינדום נשמע לי הסתעפות מתוך רצון להיות מנוצל, לכאורה, משהו שכל מזוכיסט מן השורה רוצה בו... הנקודה בפינדום היא שמנסים לזקק מתוך משחק בין אישי מלא יותר אך ורק את הניצול. האינסטרומנטליזציה כמעט מושלמת: תפקידך בעולם הוא להעביר כסף, היינו את פרי עמלך, למישהי, שרואה בך רק אמצעי לכסף עצמו. הכוח של פנטזיה כזו, של איון עצמי עבור מישהי, ברור. אבל ברור גם כיצד אתה גם מטפח נזק עצמי: אם מישהי משחקת אתך משחק ניצול בכזו רמה, אין מצב שזה מתיישב גם עם יחסים בהם שניכם בקשר ארוטי. אתה מראש מבקש ממנה להיות עיוורת לכל מי שאתה. לכן אם אתה עמוק בפינדום, אתה גם עמוק עם הלבד. לכן יש כאן נזק עצמי, ופנטזיה שלא טוב להניח לה.
אתה צעיר. יש לך זמן לחפש לבנות קשר בדסמי ארוך טווח, בו לאט לאט נבנה ביטחון שמאפשר לך להעביר שליטה לבת הזוג, כולל שליטה כלכלית, כולל משחקי ניצול קיצוניים, אבל אז אתה תעשה זאת עם רשת ביטחון. באופן הזה, לא תזיק לעצמך, אלא תממש את כמיהתך להיות אמצעי עבור מישהי, בהבדל אחד: זו תהיה מישהי שהרוויחה עמדה זו ביושר. בהצלחה אני מאוד רוצה פרטנרית שתאהב להשפיל ולהפוך אותי לכלב שלה אבל לצערי רוב הנשים בגילי אוהבות קשר ונילי רגיל ופחות מתחברות לפטישים כאלה ניסיתי לחפש גם פה אבל מסתבר שאפילו הגיל שלי בעייתי למרות שאני בן 21 לדעתי אם אמצא זוגיות בדסמית שאוכל להגשים פנטזיות איתה כל זה יפתר אבל זה עסק מסובך ממה שחשבתי |
|
VirginForever(נשלט) |
לפני שבוע •
13 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
13 בדצמ׳ 2024
VirginForever(נשלט) • 13 בדצמ׳ 2024
אני מזדהה. עד לפני כשנתיים בערך הייתי בטוח שאין מצב שאני אהיה כזה. שמעתי סיפורים על גברים שנותנים אלפי שקלים ואמרתי לעצמי שאין מצב בחיים!
למה שאני אתן סתם כסף? עד שפעם אחת החלטתי לנסות, רק כדי לקבל מושג איך מרגיש אז יצרתי קשר עם מישהי, שיחה קצרה וזרקתי 300 שקל בחצי שעה. ריגש אותי לא אשקר, אבל אמרתי לעצמי שזה היה רק חד פעמי בשביל ההתנסות ולא יחזור על עצמו . ואז עוד פעם..ועוד פעם. אתה מתרץ לעצמך שזה במקום סשן.. למזלי הצלחתי לשמור על פרופורציות והוצאתי רק כמה מאות שקלים בחודש. עד היום אני מכור, אבל כבר כמה חודשים שהצלחתי להחזיק את עצמי. המצב הכלכלי הנוכחי דוחף אותי לנסות להיגמל. אז אני משאיר את זה לפנטזיות.. אבל כמו כל התמכרות, כשאתה חושב רק על זה ממש קשה להפסיק. גם אם תפסיק לתקופה ארוכה מספיק רק פעם אחת ליפול כדי להדרדר שוב. פטיש אולי אחד האכזריים. הכי כואב זה בכיס. |
|
TheLonelyWarrior |
לפני שבוע •
13 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
13 בדצמ׳ 2024
TheLonelyWarrior • 13 בדצמ׳ 2024
VirginForever כתב/ה: אני מזדהה. עד לפני כשנתיים בערך הייתי בטוח שאין מצב שאני אהיה כזה. שמעתי סיפורים על גברים שנותנים אלפי שקלים ואמרתי לעצמי שאין מצב בחיים!
למה שאני אתן סתם כסף? עד שפעם אחת החלטתי לנסות, רק כדי לקבל מושג איך מרגיש אז יצרתי קשר עם מישהי, שיחה קצרה וזרקתי 300 שקל בחצי שעה. ריגש אותי לא אשקר, אבל אמרתי לעצמי שזה היה רק חד פעמי בשביל ההתנסות ולא יחזור על עצמו . ואז עוד פעם..ועוד פעם. אתה מתרץ לעצמך שזה במקום סשן.. למזלי הצלחתי לשמור על פרופורציות והוצאתי רק כמה מאות שקלים בחודש. עד היום אני מכור, אבל כבר כמה חודשים שהצלחתי להחזיק את עצמי. המצב הכלכלי הנוכחי דוחף אותי לנסות להיגמל. אז אני משאיר את זה לפנטזיות.. אבל כמו כל התמכרות, כשאתה חושב רק על זה ממש קשה להפסיק. גם אם תפסיק לתקופה ארוכה מספיק רק פעם אחת ליפול כדי להדרדר שוב. פטיש אולי אחד האכזריים. הכי כואב זה בכיס. לדעתי הפתרון לי ולך זה למצוא פרטנרית עם פטישים דומים |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני שבוע •
14 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
14 בדצמ׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 14 בדצמ׳ 2024
דווקא זו טעות למצוא פרטנית עם פטיש דומה כשיש לך התמכרות פעילה.
האם היית ממליץ לאדם שמכור לסמים להיכנס לקשר עם דילרית? רק כדי לקבל מענה להתמכרות? קשר הוא לא מענה להתמכרות, הוא מקום לבטא את הפטיש שלנו, אבל לפני שמבטאים פטיש אנחנו צריכים להיות מסוגלים לשלוט בעצמנו. כן, גם נשלט צריך לשלוט בעצמו. אם זה עושה לך רע, ופוגע בחיים שלך או בעתיד שלך - כדאי ללכת לטיפול מקצועי. יש את המאגר מטפלים של המרכז למיניות אלטרנטיבית. כולם עברו הכשרה לבדסמ, כולם אנשי טיפול עם הסמכה רצינית (לא תעודת קאוצ'ר). התמכרות, מכל סוג שהוא, פוגעת באדם ובאיכות החיים שלו. בדסמ ופטיש לא אמור לפגוע בך, לא אמור להכניס אותך לחובות ובטח שלא להרוס לך את האפשרות למצוא קשר זוגי. וכן, פינדום הוא קינק נהדר, אבל צריך להכיר אותו ולהיזהר איתו. |
|
TheLonelyWarrior |
לפני שבוע •
14 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
14 בדצמ׳ 2024
TheLonelyWarrior • 14 בדצמ׳ 2024
StreetCat כתב/ה: דווקא זו טעות למצוא פרטנית עם פטיש דומה כשיש לך התמכרות פעילה.
האם היית ממליץ לאדם שמכור לסמים להיכנס לקשר עם דילרית? רק כדי לקבל מענה להתמכרות? קשר הוא לא מענה להתמכרות, הוא מקום לבטא את הפטיש שלנו, אבל לפני שמבטאים פטיש אנחנו צריכים להיות מסוגלים לשלוט בעצמנו. כן, גם נשלט צריך לשלוט בעצמו. אם זה עושה לך רע, ופוגע בחיים שלך או בעתיד שלך - כדאי ללכת לטיפול מקצועי. יש את המאגר מטפלים של המרכז למיניות אלטרנטיבית. כולם עברו הכשרה לבדסמ, כולם אנשי טיפול עם הסמכה רצינית (לא תעודת קאוצ'ר). התמכרות, מכל סוג שהוא, פוגעת באדם ובאיכות החיים שלו. בדסמ ופטיש לא אמור לפגוע בך, לא אמור להכניס אותך לחובות ובטח שלא להרוס לך את האפשרות למצוא קשר זוגי. וכן, פינדום הוא קינק נהדר, אבל צריך להכיר אותו ולהיזהר איתו. הכוונה שלי היא יותר לבחורה שנמשכת לשליטה נשית והשפלה כמובן בגבול הטעם הטוב אבל האבסורד זה שקשה מאוד למצוא פה שאתה בגיל 21 |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני 6 ימים •
14 בדצמ׳ 2024
לפני 6 ימים •
14 בדצמ׳ 2024
אני הבנתי את הכוונה שלך.
והחשיבה שלך היא של אדם שחושב שקשר זוגי יפתור לו בעיות אישיות בחיים. הוא לא. קשר זוגי, במיוחד בדסמי, עושים ממקום בריא ולא כפתרון לבעיית התמכרות. תיארת בפוסט בעיה של התמכרות או סף התמכרות. אין קשר בין הבעיה - לקשר זוגי. היא אומנם מקשה על המציאה של הפרנטית, אבל זה שתמצא לא יעלים את הבעיה. וגם אחרי שתפתור את הנושא - זה לא יהיה קל. (יש פה אינסוף שרשורים שמדברים על זה) בעיני, אתה צריך לטפל בצורה מקצועית בהתמכרות (שים לב, זה לא יהפוך אותך לונילי, וייתכן ותגלה אפילו קינקים חדשים על עצמך) ובמקביל או אח"כ לחפש קשר זוגי. לחשוב ש" הפתרון לי ולך הוא למצוא פרטנרית עם פטישים דומים" זו טעות שתעלה לך בהמון. אין בעיה לחפש קשר זוגי בדסמי, עם משיכה לעולם השליטה הנשית וכו' אבל קשר זוגי הוא לא טיפול. הוא לא פתרון לבעיית התמכרות. ולא פתרון לחיים מאושרים. האחריות לטיפול בהתמכרות - היא עליך בלבד. בת זוג יכולה לעזור או לתמוך, אבל היא לא הפתרון. אתה טוען שאתה בוגר ומחפש קשר רציני - אז תוכיח את זה לעצמך, אתה כבר מודע לבעיה למה לא ללכת לטפל בה בצורה מקצועית? למה לחשוב שקשר זה הפתרון? המציאות לא עובדת ככה. הגשמת פנטזיות לא תפתור לך את ההתמכרות, ובקשר זוגי גם אם הוא בדסמי אין כל היום סשנים וסקס, יש חיים אפורים רוב הזמן. וכן, כפי ששמת לב - למצוא קשר כזה זה קשה. מאוד. |
|
TheLonelyWarrior |
לפני 6 ימים •
14 בדצמ׳ 2024
לפני 6 ימים •
14 בדצמ׳ 2024
StreetCat כתב/ה: אני הבנתי את הכוונה שלך.
והחשיבה שלך היא של אדם שחושב שקשר זוגי יפתור לו בעיות אישיות בחיים. הוא לא. קשר זוגי, במיוחד בדסמי, עושים ממקום בריא ולא כפתרון לבעיית התמכרות. תיארת בפוסט בעיה של התמכרות או סף התמכרות. אין קשר בין הבעיה - לקשר זוגי. היא אומנם מקשה על המציאה של הפרנטית, אבל זה שתמצא לא יעלים את הבעיה. וגם אחרי שתפתור את הנושא - זה לא יהיה קל. (יש פה אינסוף שרשורים שמדברים על זה) בעיני, אתה צריך לטפל בצורה מקצועית בהתמכרות (שים לב, זה לא יהפוך אותך לונילי, וייתכן ותגלה אפילו קינקים חדשים על עצמך) ובמקביל או אח"כ לחפש קשר זוגי. לחשוב ש" הפתרון לי ולך הוא למצוא פרטנרית עם פטישים דומים" זו טעות שתעלה לך בהמון. אין בעיה לחפש קשר זוגי בדסמי, עם משיכה לעולם השליטה הנשית וכו' אבל קשר זוגי הוא לא טיפול. הוא לא פתרון לבעיית התמכרות. ולא פתרון לחיים מאושרים. האחריות לטיפול בהתמכרות - היא עליך בלבד. בת זוג יכולה לעזור או לתמוך, אבל היא לא הפתרון. אתה טוען שאתה בוגר ומחפש קשר רציני - אז תוכיח את זה לעצמך, אתה כבר מודע לבעיה למה לא ללכת לטפל בה בצורה מקצועית? למה לחשוב שקשר זה הפתרון? המציאות לא עובדת ככה. הגשמת פנטזיות לא תפתור לך את ההתמכרות, ובקשר זוגי גם אם הוא בדסמי אין כל היום סשנים וסקס, יש חיים אפורים רוב הזמן. וכן, כפי ששמת לב - למצוא קשר כזה זה קשה. מאוד. איפה היית ממליצה לטפל בהפרעות כאלו |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני 6 ימים •
14 בדצמ׳ 2024
לפני 6 ימים •
14 בדצמ׳ 2024
StreetCat כתב/ה: אם זה עושה לך רע, ופוגע בחיים שלך או בעתיד שלך - כדאי ללכת לטיפול מקצועי. יש את המאגר מטפלים של המרכז למיניות אלטרנטיבית. כולם עברו הכשרה לבדסמ, כולם אנשי טיפול עם הסמכה רצינית (לא תעודת קאוצ'ר). . תגיד שלא קראת את כל התשובה שלי, בלי להגיד שלא קראת את כל התשובה שלי. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 6 ימים •
14 בדצמ׳ 2024
לפני 6 ימים •
14 בדצמ׳ 2024
ArchAngel(שולטת) • 14 בדצמ׳ 2024
אני חושבת שכל המשיכה הזו לפינדום נובעת מבדידות, לא ראיתי יותר מדי כאלו שהייתה להם את האופציה לחוות בדס"מ ויחס משולטת בחינם שהתעקשו לשלם בכל מקרה.
פינדום זו פשוט הדרך לקבל מיידית יחס קינקי משולטת, גם אם רגעי, גם אם הוא בגדר פירורים ולא קרוב לסשן ממשי. אין מצב ששולטת פינדום מתעלמת מהודעה שבה העברת לה כסף, לא משנה איך התנסחת בה ומה הנתונים האישיים שלך, אבל סביר להניח שלא כל שולטת רגילה תענה להודעה שלך כי יש לה ציפיות מעבר לארנק שלך. מעבר לכך ששולטות רגילות לא עונות כי הנשלט שהתרגל לקניית חוויה מאמץ את הדפוסים הלא מטיבים האלו שכולאים אותו במעגל הבדידות. אני לא חושבת שהם באמת מכורים ללשלם. אני ראיתי שכשיש להם אופציה בחינם, כשיש מישהי שרוצה להגשים איתם פנטזיה הם לא יגידו "יאו איזה באסה! אם אני לא אשלם לך לא אגמור!". הם ילכו על זה, הם ישמחו אפילו שהחלק של התשלום נחסך מהם והם מקבלים את הריגוש בלי להוציא את הארנק. אני בכנות חושבת שהבעיה פה היא פשוט בדידות, התחושה הזו שזה או זה או כלום, הנפילה הזו לדפוס של תלות בריגוש מידיי שמרחיקה עוד יותר מלפתח כישורי היכרות, ואז הבדידות דוחפת לעוד תשלום רק כדי להרגיש שיש מישהי שמתייחסת אליך גם אם זה לכמה רגעים ולא באמת. החדשות הטובות שאפשר לטפל בדפוס הזה שהוא נשאב אליו, כדי בסוף להכיר מישהי שתייתר את כל הצורך בפינדום. קודם כל צריך לבוא הטיפול כדי לרכוש כלים ליצור קשר, במקום לצפות שקודם יווצר קשר שבו יחווה טיפול. |
|
TheLonelyWarrior |
לפני 6 ימים •
14 בדצמ׳ 2024
לפני 6 ימים •
14 בדצמ׳ 2024
ArchAngel כתב/ה: אני חושבת שכל המשיכה הזו לפינדום נובעת מבדידות, לא ראיתי יותר מדי כאלו שהייתה להם את האופציה לחוות בדס"מ ויחס משולטת בחינם שהתעקשו לשלם בכל מקרה.
פינדום זו פשוט הדרך לקבל מיידית יחס קינקי משולטת, גם אם רגעי, גם אם הוא בגדר פירורים ולא קרוב לסשן ממשי. אין מצב ששולטת פינדום מתעלמת מהודעה שבה העברת לה כסף, לא משנה איך התנסחת בה ומה הנתונים האישיים שלך, אבל סביר להניח שלא כל שולטת רגילה תענה להודעה שלך כי יש לה ציפיות מעבר לארנק שלך. מעבר לכך ששולטות רגילות לא עונות כי הנשלט שהתרגל לקניית חוויה מאמץ את הדפוסים הלא מטיבים האלו שכולאים אותו במעגל הבדידות. אני לא חושבת שהם באמת מכורים ללשלם. אני ראיתי שכשיש להם אופציה בחינם, כשיש מישהי שרוצה להגשים איתם פנטזיה הם לא יגידו "יאו איזה באסה! אם אני לא אשלם לך לא אגמור!". הם ילכו על זה, הם ישמחו אפילו שהחלק של התשלום נחסך מהם והם מקבלים את הריגוש בלי להוציא את הארנק. אני בכנות חושבת שהבעיה פה היא פשוט בדידות, התחושה הזו שזה או זה או כלום, הנפילה הזו לדפוס של תלות בריגוש מידיי שמרחיקה עוד יותר מלפתח כישורי היכרות, ואז הבדידות דוחפת לעוד תשלום רק כדי להרגיש שיש מישהי שמתייחסת אליך גם אם זה לכמה רגעים ולא באמת. החדשות הטובות שאפשר לטפל בדפוס הזה שהוא נשאב אליו, כדי בסוף להכיר מישהי שתייתר את כל הצורך בפינדום. קודם כל צריך לבוא הטיפול כדי לרכוש כלים ליצור קשר, במקום לצפות שקודם יווצר קשר שבו יחווה טיפול. האמת שנגעת פה בנקודה חזקה אוף טופיק איך היית ממליצה להכיר נשים עם קינקים דומים בתור שולטת |
|