צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תעזרו לי בבקשה

סווריןן
לפני שבוע • 28 בדצמ׳ 2024

Re: תעזרו לי בבקשה

סווריןן • 28 בדצמ׳ 2024
[
האמת שאני רואה את זה כל כך שונה ממך.
אם הבנתי נכון, זה לא שהוא בגד בך או התכתב עם נשים אמיתיות.
ראי בזאת הזדמנות להכיר את בעלך האמיתי, מה מגרה אותו מה עושה לו טוב ובעיקר מה חסר לו בקשר שלכם. בלי אגו רגע, מכאן זה יכול לקרב אתכם ולהעמיק את הקשר למקומות שאולי לא הכרת או חשבת. את כאן שנים בכלוב אני רואה, אז איפה הפתיחות המחשבתית? האם לא מסקרן אותך לגלות?
את בעצמך כתבת שאתם ללא שוכבים ואין אינטימיות אלה דברים שאם לא תתמודדו איתם הם לא יעלמו, רק יחמירו. חבל...[/quote]

מסכים. הוא מאונן. זה לא רומן. פנטזיה דרך טכנולוגיה. הבעיה היא הסקס/תקשורת בינך לבינו, לא האוננויות-נתמכות-הטכנולוגיה שלו.
deepThinker​(נשלט)

Re: תעזרו לי בבקשה

deepThinker​(נשלט) • 28 בדצמ׳ 2024
סווריןן כתב/ה:
[
האמת שאני רואה את זה כל כך שונה ממך.
אם הבנתי נכון, זה לא שהוא בגד בך או התכתב עם נשים אמיתיות.
ראי בזאת הזדמנות להכיר את בעלך האמיתי, מה מגרה אותו מה עושה לו טוב ובעיקר מה חסר לו בקשר שלכם. בלי אגו רגע, מכאן זה יכול לקרב אתכם ולהעמיק את הקשר למקומות שאולי לא הכרת או חשבת. את כאן שנים בכלוב אני רואה, אז איפה הפתיחות המחשבתית? האם לא מסקרן אותך לגלות?
את בעצמך כתבת שאתם ללא שוכבים ואין אינטימיות אלה דברים שאם לא תתמודדו איתם הם לא יעלמו, רק יחמירו. חבל...

מסכים. הוא מאונן. זה לא רומן. פנטזיה דרך טכנולוגיה. הבעיה היא הסקס/תקשורת בינך לבינו, לא האוננויות-נתמכות-הטכנולוגיה שלו.[/quote]

אפשר לבקש את היסטוריית השיחה icon_wink.gif
masoul
masoul • 28 בדצמ׳ 2024
אתם לא קוראים לכל הפחות את הפרופיל של פותחת השרשור ( לכאורה ) לפני שאתם עונה לה? ( שוב לכאורה? )
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 28 בדצמ׳ 2024
masoul כתב/ה:
אתם לא קוראים לכל הפחות את הפרופיל של פותחת השרשור ( לכאורה ) לפני שאתם עונה לה? ( שוב לכאורה? )

חשבת אולי שזה קרה אחרי שענו לה?

בטח תחזור מפרופיל אחר 🙄
masoul
masoul • 28 בדצמ׳ 2024
shirazbar כתב/ה:
masoul כתב/ה:

חשבת אולי שזה קרה אחרי שענו לה?

בטח תחזור מפרופיל אחר 🙄

לא, דווקא חשבתי על כך שהגב' ( לכאורה ) כאן מ2012, מה שאומר 12 שנים והפוסט שלה נראה כאילו הגיעה לכאן שלשום בלילה,
בלי שום קשר לאתר או לנושא האתר, בלי מילה אחת למה היא כאן מה הנטיות שלה ואיך הבדסמ קשור לבעיה שלה.
חשבתי שזה קודם כל מעורר תהיה.
אחרי זה ראיתי שאין פרופיל.
PPAR
לפני יום • 5 בינו׳ 2025
PPAR • 5 בינו׳ 2025
יש מצב שהוא עלה על מה שאת עושה בכלוב
ואז החליט לעשות את אותו דבר בדיוק?