הכלבלב שלך1 |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
הכלבלב שלך1 • 29 בדצמ׳ 2024
ובלי קשר, אני מכיר אותה אישית, אישה מדהימה ומטפלת בחסד.
הצילה לי את החיים ואני חב לה חוב גדול. תמיד שיחקה ומתחה את הגבולות. אך מעולם לא באמת חצתה אותם, ושמרה עלי מכול משמר. |
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 29 בדצמ׳ 2024
הכלבלב שלך1 כתב/ה: תוריד את הקישור. חוק מרכזי כאן שלא עושים אאוטינג לאף אחד.
הכתבה היא מוזכרת בשמה. ואם הייתה רןצה, הייתה מפרסמת את שמה. בדיוק כמו שאתה לא היית רוצה להיות מפורסם כאן בשמך המלא איך זה אאוטינג אם לא יודעים מה הכינוי שלה? |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 29 בדצמ׳ 2024
מה דעתנו על הכתבה? מה דעתנו על טיפול בעזרת סמים?
מה דעתנו על האישה? זה מאוד כללי. אתחיל בכך שבעיני אם הולכים לטיפול אז מומלץ ללכת לאדם עם הכשרה והסמכה מסודרים ולא רק תעודות טיפול שונות, יש את המרכז למיניות אלטרנטיבית בו יש מאגר מטפלים מוסמכים שמכירים/ות את המורכבויות שיש בעולם הבדסמ. זה לא מגן ב-100%, וכבר היו מקרים גם פסיכולוגים מורשים פגעו, אבל זה בעיני מקטין את הסיכון. לגבי סמים, אישית לא רלוונטי עבורי מסיבות אישיות שלי. כן יש שימוש בסמים בקהילה, וכן זה נכנס לעולם הטיפולי כיום, אין לי דעה בנושא לכאן או לכאן כי אני לא מהתחום. האישה? לא יודעת אם מדובר על פרופיל שהוזכר פה או על הנחה שזו אכן היא, כך או כך זה לא מתפקידי לשפוט, יש מערכת משפט ובמידה והנושא יגיע לפתחם הם יעשו את המוטל עליהם. לא חושבת שיש פה אאוטינג כי הכתבה פורסמה בכלי תקשורת שפתוחים לציבור. מאוד דומה לפרסום הכתבות על צוות הטאבו ודומיו. כשהמידע פומבי אין בעיה בעיני לשתף אותו. ואזהרות בקהילה זה דבר חשוב, ואם עברנו את השלב של אזהרות מפה לאוזן וזה הגיע לידי התקשורת - אין פה אאוטינג. |
|
Bite Twice Shai |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
Bite Twice Shai • 29 בדצמ׳ 2024
הכלבלב שלך1 כתב/ה: תוריד את הקישור. חוק מרכזי כאן שלא עושים אאוטינג לאף אחד.
הכתבה היא מוזכרת בשמה. ואם הייתה רןצה, הייתה מפרסמת את שמה. בדיוק כמו שאתה לא היית רוצה להיות מפורסם כאן בשמך המלא כלמר אם מישהו פוגע סדרתי, אז עדיין אין לנו זכות להיות מוגנים מפניו בגלל שזה נחשב אאוטינג? הדיסקרטיות של פוגעת אחת יותר חשובה מהבטיחון הפיזי והנפשי של שאר חברי הקהילה? אתה מודע לזה שהרבה מהפוגעים משתמשים בדיוק בהנחה הזאת ובאווירה הדיסקרטית כי חושבים שאף אחד לא יתלונן עליהם? אז אתה מעודד את זה? מעבר לזה היא כותבת על עצמה שהיא בדסמית. אז איפה האאוטינג? |
|
masoul |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
masoul • 29 בדצמ׳ 2024
Bite Twice Shai כתב/ה: הכלבלב שלך1 כתב/ה: תוריד את הקישור. חוק מרכזי כאן שלא עושים אאוטינג לאף אחד.
הכתבה היא מוזכרת בשמה. ואם הייתה רןצה, הייתה מפרסמת את שמה. בדיוק כמו שאתה לא היית רוצה להיות מפורסם כאן בשמך המלא כלמר אם מישהו פוגע סדרתי, אז עדיין אין לנו זכות להיות מוגנים מפניו בגלל שזה נחשב אאוטינג? המשהי הזו במקרה הזה שי, היא פוגעת סדרתית? או שהיה מאמר באיזה שהוא עיתון שזה מה שהיא. שכמה אנשים באיזה עיתון טוענים שזה מה שהיא? יש לך פסק דין שי? פסק דין שאחרי שהגישו נגדה כתב אישום מפורט לגבי העברות שלה, ואחרי שנפתח משפט, ואחרי שהיא קיבלה את הזכות הכי יסודית בעולם, להתייחס ולהתגונן להאשמות נגדה, ואחרי שישב שופוט, וכתב הרשאה, מפורטת במה בדיוק הוא מאמין שהיא אשמה ומה בדיוק הוא מאמין שהיא עשתה, אחרי חקירות שתי וערב במשפט של הקטגוריה והסנגוריה. יש פסק דין שי? אתה יכול לפסם בבקשה את פסק הדין? שנתרשם מה בדיוק הגברת הנ"ל עשתה? או שלך מספיק כתבה בעיתון. או שלך מספיק שאיזה שהוא עיתונאי מספר שמישהו אמר לו משהו. וזהו. ועבורך כבר יש לנו פוגעת סדרתית. אתה מבין בכלל במה מדובר ועל מה אני מדבר? אתה מבין מה זה צדק והליכים של צדק? אתה מבין מה זה זכאי עד אשר יוכח אחרת, זכות בסיסית של כל אדם במדינה דמוקרטית? אתה מנהל איזו שהיא עמותה שנועדה לעזור לאנשים? גילוי נאות. אין לי מושג מי הגב' הנ"ל. ומעולם לא החלפתי איתה אפילו לא מילה אחת. פשוט מקומם המהירות והקלות שבה שופכים דם ומוצאים שם רע ודיבה בימינו. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 29 בדצמ׳ 2024
מי שופך? על מה אתה מדבר?
אף אחד לא שופך כלום. מדברים על דברים שפורסמו באתר חדשות. זה מידע ציבורי. אפשר לדבר על זה ולומר את דעתנו. אנחנו בפורום, לא בבית משפט. אפשר להירגע עם המונחים המשפטיים. |
|
masoul |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
masoul • 29 בדצמ׳ 2024
יולי Yuli כתב/ה: מי שופך? על מה אתה מדבר?
אף אחד לא שופך כלום. מדברים על דברים שפורסמו באתר חדשות. זה מידע ציבורי. אפשר לדבר על זה ולומר את דעתנו. אנחנו בפורום, לא בבית משפט. אפשר להירגע עם המונחים המשפטיים. מה שפורסם פורסם. והיה מי שקבע שהיא מתעללת סדרתית. על כך הגבתי. על הקביעה הנחרצת הזו. ועל הזעקה שמה? כבר אי אפשר להזהיר מפני המתעללת הסדרתית הזו? ( לולי זה, לא היית פוגשת אותי בשרשורים מהסוג הזה ) בזמן שאפילו חקירה משטרתית עוד לא נפתחה, עד כמה שאנחנו יודעים. אם לך נוח עם זה, בבקשה. לי מאד לא נוח עם זה, מאד מאד לא נוח עם זה. עבורי זו שפיכת דם, ואם יתגלה שלא כצעקתה, את תרגישי מאד מאד לא נוח, ככה נדמה לי. וזה לא סותר את זה שאפשר לדון ולומר דעות. זה כן סותר את הקביעה הנחרצת שמדובר פה במתעללת סדרתית שצריך להזהיר ממנה וזכותנו להזהיר ממנה. קצת זהירות, קצת ספקנות, קצת הסתייגות. לא אנחנו ולא העיתון מחליטים מי פושע ומי לא. ומזל וברוך השם שכך. |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
Venus in Furs(מתחלף) • 29 בדצמ׳ 2024
דיברתי איתה לא מזמן ביוזמתה.
היא היתה מקסימה, אמפתית, קשובה ופתוחה. השיחה עזרה לי מאוד, ולא היה אפילו בדל נסיון למשוך לכיוון של ניצול, התעללות או שומדבר אפל או חריג. לא יכול לדעת כמובן לגבי אחרים, אבל לי יש רק דברים טובים לומר עליה. וד״א, דווקא ממטפלת מינית מוסמכת ובכירה של איט״ם הרגשתי שנגרם לי נזק נפשי של ממש לאורך שנתיים וחצי של טיפול. |
|
FootJunky |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
FootJunky • 29 בדצמ׳ 2024
באסה, תמיד חשבתי ש"המטפלת המתעללת" זה ניק בדסמי אחד המגניבים בכלוב, הכי מגניב לצד "הלוחשת לאשכים" שזה ניק שמעלה לי חיוך כל פעם מחדש חח
|
|
תחת כנפיך |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך • 29 בדצמ׳ 2024
טוב, אני ממש משועמם.
והדיוט במשפט. אבל, בכתבה הוא מאשים אותה בעיקר ב: " "חלקם מספרים על הטרדות מיניות, השפלות, הפסקת הטיפול באופן פתאומי וחד-צדדי וכן מעורבות עמוקה בחייהם, שמרגישה כמו חברות בכת" אז נראה לי שאם היו הולכים לפסיכולוג מורשה כל אחת מהדברים הללו זה כנראה עבירה אתית אז עדיין לא היה משפט והיא אולי לא אשמה. והיא עזרה להרבה אנשים אך לדעתי, זו הבעיה המובנת באתיקה שחלק נשמע ממש לא קשור לטיפול. ואם נעקוף חלק מהסייגים נקבל תוצאות יותר טובות. אבל מרגע שפורצים פרצה, קשה להחליט מתי זה כבר חורג מהגבולות הטרדות מיניות, "הקשר בין פסיכולוגים ולקוחותיהם הוא קשר של יחסי מרות במובן זה שהוא כולל בחובו גם השפעה וסמכות מקצועית. מכאן שעל פי חוק, פסיכולוגים לא יקיימו יחסי מין או קשרים ארוטיים עם לקוחותיהם ועם אחרים המשמעותיים ללקוחותיהם" (אתיקה פסיכולגית) השפלות, פסיכולוגים לא יחשפו בכתביהם, בהרצאותיהם או באמצעי תקשורת אחרים, מידע חסוי שהשיגו במהלך עבודתם אשר מאפשר זיהוי אישי של לקוחותיהם. הדבר נכון ביחס לכל סוג של התערבות, וביחס לכל סוג של פרסום, לרבות במחקר ובפרסום מדעי או ספרותי או אחר. (אתיקה פסיכולגית) הפסקת הטיפול באופן פתאומי וחד-צדדי פסיכולוגים יסיימו את ההתערבות המקצועית כאשר הלקוח אינו זקוק עוד להתערבות הפסיכולוגית ואין לו תועלת ממנה, כאשר עלול להיגרם נזק מהמשך ההתערבות הפסיכולוגית, או מכל סיבה אחרת מנומקת מקצועית. (אתיקה פסיכולגית) וכן מעורבות עמוקה בחייהם, "פסיכולוגים יכבדו את זכויות לקוחותיהם להחזיק בגישות ובדעות שונות משלהם. פסיכולוגים יפעלו ללא אפליה על רקע הבדלים אישיים או תרבותיים־חברתיים. אם קיימים הבדלים העלולים להשפיע על ההתערבות המקצועית, על הפסיכולוגים לפתוח זאת בשקיפות עם כל לקוח. במצב של הבדלים שאינם ניתנים לגישור, ישקלו הפסיכולוגים את המשך ההתערבות ויפנו את הלקוח לאיש מקצוע מתאים." (אתיקה פסיכולגית) בקיצור לא מחדש הרבה, רק מה שרוצה להגיד זה שלשמור על אתיקה מקצועית זה חשוב. כי אנשים חכמים חשבו על כללים, וזה לאו דווקא לרעת המטופל |
|