אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

ההבדל בין סרסור כקינק לסרסור מיזוגני

slave for ever slave for ever​(נשלט)
לפני שנה • 15 בפבר׳ 2025
slave for ever​(נשלט) • 15 בפבר׳ 2025
StreetCat כתב/ה:
slave for ever כתב/ה:
Forced bi זה עם אותו המגדר

נשים עם נשים

גברים עם גברים

אישה וגבר זה לא Forced bi

לא בהכרח
אישה לסבית עם גבר זה אכן פורסד בי.
פורסד בי זה לכפות אקט מיני עם המגדר שלא נמשכים אליו. (כשמניחים שיש משיכה אל מגדר אחד בלבד)
ולכן, עבור גבר גיי זה יהיה אקט עם אישה.
עבר אישה לסביות זה יהיה אקט עם גבר.
ועבור סטרייטים זה יהיה מה שתיארת.

זה לא נכון.

להכריח לסבית להיות עם גבר, זה לא forced bi, זה פשוט force.
הטופר המפשר
לפני שנה • 15 בפבר׳ 2025
הטופר המפשר • 15 בפבר׳ 2025
לא יודע, יש לא מעט א.נשים שיש להם פנטזיות כאלה , כולל גם פנטזיות אונס וכו'.
ומודה גם לי יש פנטזיה כזאת בתור נשלט. אבל ממרום גילי, אני מציע לך גם לקחת קצת אוויר, לא רק לנסות "להגשים פנטזיות" אלא גם לנסות להתבונן בהן, לנסות להבין קצת מה המקור שלהן אצלך.

אני לא אומר שהפנטזיה לא עומדת בפני עצמה, בסה"כ זה כיף להגשים פנטזיות. אבל פנטזיות זה כמו ממתקים, זה טעים אבל זה לא אוכל ואחרי שמגשימים אותן, פתאום רוצים משהו גם מעבר להן, אחרת הן פשוט מתכלות ולא משאירות שום דבר ממשי.

וכאן הפרדוקס, בעיקר בפנטזיה מהסוג הזה שהיא אולי שיא ההחפצה. מי שיש לו פנטזית אונס לא בהכרח רוצה על אמת "להיאנס",
אלא זה איזשהו מנגנון שדרכו הנפש מבקשת לרפא את עצמה, לשחזר איזו טראומה, להתמודד עם בושה או התחושה שאת\ה לא ראוי באמת לאהבה וכדומה....

אז מה המסקנה מזה? שחשוב בעניינים האלה למצוא אדם שיש לך חיבור רגשי טוב איתו והוא גם אוהב\מחבב אותך כאדם ולא באמת
"יסרסר בך" , אלא ישמור עלייך בתהליך הגשמת הפנטזיה הזאת. ואגב, לא בטוח שחובה להגשים כל פנטזיה, זו גם כן שאלה...

עד כאן הרהורי לשעת לילה מאוחרת בעניין הזה.
לילה טוב...
restorator restorator
לפני שנה • 16 בפבר׳ 2025
restorator • 16 בפבר׳ 2025
הסירסור בנשלטת, הוא פנטזיה שמהלכת על הגבול הדק בין רכושנות לקנאה. שני הדברים מהווים כח מניע מטורף למערכות יחסים. אבל יכולים להיות הרסניים.
להשתמש בזהירות

המציג, אינו רופא.
ve-ra ve-ra
לפני שנה • 16 בפבר׳ 2025
ve-ra • 16 בפבר׳ 2025
כולם חולרות
מכאן תמשיכי לבד
ואם בכל זאת תזדייני עם חברים שלו
אל תבואי לבכות אחכ
אמרו לך- כולם חולרות

עכשיו תקראי את זה שמונה פעמים בוקר וערב מהסוף להתחלה וחוזר חלילה, ובהצלחה
restorator restorator
לפני שנה • 16 בפבר׳ 2025

תכלס.

restorator • 16 בפבר׳ 2025
ve-ra כתב/ה:
כולם חולרות
מכאן תמשיכי לבד
ואם בכל זאת תזדייני עם חברים שלו
אל תבואי לבכות אחכ
אמרו לך- כולם חולרות

עכשיו תקראי את זה שמונה פעמים בוקר וערב מהסוף להתחלה וחוזר חלילה, ובהצלחה
ArchAngel ArchAngel​(שולטת)
לפני שנה • 16 בפבר׳ 2025
ArchAngel​(שולטת) • 16 בפבר׳ 2025
אני חושבת ששולט שה- mindset שלו הוא לא "איך אני אגרום לה להנות מזה" זו נורה אדומה כשזה נוגע לפנטזיות CNC למיניהן.
זה ההבדל בין משחק תפקידים שנועד לענג, לבין רוע ונרקסיזם אמיתי בתירוץ של סשן.
שולט שלא מעניינת אותו החוויה שלך בתהליך, איך תרגישי איתה ואם תחייכי אחריה בסוף היום, פשוט רואה רק את עצמו, וכשאדם רואה רק את עצמו הוא פוגע באחרים.

בנוסף לנאמר מעלה, חשוב לא לבחון רק את השולט אלא גם את עצמך. בסופו של דבר את זו שיכולה לשמור על עצמה הכי טוב.
גם השולט הכי אמפתי לא ימנע ממך פגיעה אם הפנטזיה שלך מגיעה ממקום של פצע לא מעובד, שהרי גם בטעות יכול ללחוץ לך על איזשהו טריגר וזה יכול לפגוש אותך במקומות מאוד לא נעימים.
וההסתברות ללחוץ על טריגרים מתגברת ככל שהפנטזיה יותר קיצונית ויותר פומבית.

בקיצור- לא למהר להגשים אלא לקחת את הזמן לבחון. להכיר את הצד השני ולראות שיש לו עניין אנושי בך ולא רק אינטרס בדס"מי שהוא רוצה לממש דרכך. לראות שיש בו אמפתיה, יכולת איפוק גם כשהוא ממש רוצה משהו, שמבין שבדס"מ זה פשוט פנטזיה שנועדה לשרת את *שני הצדדים* ולא הופכת אותו לעליון על אף אחד באמת.
(עצם זה שתקחי את זה לאט יסנן ממך 90% מהחרמנים שעבורם כל הנ"ל זו טרחה)
וכמובן גם להכיר עצמך, את המנגנון ממנו נובעות הפנטזיות שלך, את גבולותייך, ואת היכולת שלך להציב אותן.
LordValderon LordValderon​(שולט)
לפני שנה • 16 בפבר׳ 2025
LordValderon​(שולט) • 16 בפבר׳ 2025
קוראים לזה פנטזיית hot wife ואני מאד אוהב אותה icon_smile.gif

מה שלי לפחות מהנה ומרגש בפנטזיה זה הקו המחשבה הבא:
- החלק הזוגי: בת הזוג שלי שווה, נהנית ממין ואני אוהב לתת (באופן כללי, אני אדם שנותן לאחר) אז אפשר לשתף.
- החלק המיוחד והשונה: יש כאן אלמנט של לראות את בת הזוג השווה-כוסית-wtv מזדיינת שזה זווית ראייה שאין לי.
החלק הbdsmי: הבת זוג מתנהגת כזונה ואני אוהב כשהיא מתנהגת בזנותיות. בחלק של השליטה יש לי כאן העצמה מכיוון שאני יודע שלמרות שהיא הולכת עם גברים אחרים בסוף היא חוזרת אליי, בסוף אני השולט שלה.

אני מניח שזה לא פנטזיה שמתאימה לכל אחד במיוחד אם יש נטייה לקנאה.
My body for you My body for you​(מתחלף)
לפני שנה • 16 בפבר׳ 2025
My body for you​(מתחלף) • 16 בפבר׳ 2025
פנטזיית הסרסור מטריפה לי את המוח
אחד החשקים המטורפים שלי

היתה לי שולטת שבטחתי בה
ותמיד הרגשתי שהיא דואגת לשלומי גם כשהגענו לרמות קשות של כאב
והיא השאילה אותי למישהי שרצתה לתרגל עלי שיבארי
והיא השגיחה עלי והתערבה כשביקשתי והסשן נמשך בצורה בטוחה יותר
היו עוד תיכנונים אבל לא יצאו לפועל

את צריכה להיות עם מישהו שאת חייבת להיות לחלוטין בטוחה בו ועוד יותר בטוחה שהכל תחת השגחה שלו צמודה
כשתרגישי שזו השגחה של דאגה תידעי שזה הנכון לך
אליפסה​(שולטת)
לפני שנה • 17 בפבר׳ 2025
אליפסה​(שולטת) • 17 בפבר׳ 2025
אין באמת סרסור אותנטי וטוב לב.
או שמחפשים אדם טוב לב, וביחד איתו מנסים לממש פנטזיה חלקית ומוגבלת של סרסור. או שמחפשים סרסור בכל רמ"ח אבריו, סובלים מהמימוש של פנטזיה טוטאלית, ומנסים לשרוד מפרורים של טוב לב.

אני ממליצה על האופציה הראשונה, לחפש אדם טוב לב. אם הדחף לסרסור ינהל את החיפוש, לרוב תסיימי עם האופציה השניה.

כפי שכבר המליצו, אם יש קושי לזהות אנשים שטובים לנו, כדי לבקש טיפול, או ליצור בסיס רחב של תמיכה בחיים (משפחה וחברים).

יש לנו נטיה לחשוב שמימוש פנטזיות במסגרת בדס"מית, שכוללת הסכמה והדדיות על הנייר, מנטרל את הדחפים נפשיים שמאחורי הפנטזיות. זו טעות. לא משנה כיצד אנחנו מממשים פנטזיות (וברור שיש דרכים טובות ודרכים רעות), הדחפים הם אותם הדחפים. כאשר מנהלים אותנו פנטזיות קצה, בעצימות גבוהה, שמאתגרות מאוד את עצם הרעיון של זוגיות חמה ואוהבת, כדאי לבחון את המקור שלהן. גם אצלנו וגם אצל הפרטנרים שלנו. לא לכל דחף נכון ובריא להתמסר.
צור איתן צור איתן​(שולט)
לפני שנה • 19 בפבר׳ 2025
צור איתן​(שולט) • 19 בפבר׳ 2025
אני חושב שאת יכולה להבחין בזה מתוך הדינמיקה הרחבה שלך איתו. ואסביר.
הרי גם בלי קשר לחשש הזה את לא תתני לגבר חדש בעולמך לסרסר בך. גם כי אין סיבה שתיפתחי אליו וגם מהסיבות הבטיחותיות הבסיסיות. כל קשר הוא דבר מתפתח ונבנה. מה שמאפשר לך להיות עירנית וללמוד את האיש ברמה שתיתח לך תשובות גם להתלבטות הזאת.

גבר שרוצה לסרסר בך כניצול או מיזוגניות כנראה יראה פחות עניין בך ובהיכרות איתך. החתירה שלו לשם תהיה גלויה (גם אם הוא ינסה להסתיר את זה, אני בטוח שהאינטואיציה שלך תקלוט) ודלילות הדמות שלו בשאר ההיבטים תהיה זועקת.
לעומת זאת גבר שיש לו דמות ואופי מלאים, קודם כל כאישיות ובנדבך נוסף גם כשולט- עם היכרות על שליטה, שיח בריא, היכרות עם הרצונות שלך ושקיפות לגבי שלו, הוא יהיה כנראה גבר שלא מנסה לסרסר בך ממניעים לא חיוביים...

מקווה שעזרתיicon_smile.gif