|
|
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
חמוד-נשלט(נשלט) • 15 במרץ 2025
► Bluecollar כתב/ה: ► CuteSlave1986 כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► CuteSlave1986 כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► Cagebunny כתב/ה: יש פה פוטנציאל לדיון מעניין. העליתה נקודות טובות
הנחת היסוד על מניעים של שולטים ונשלטים היא בעייתית. וגם די שגויה. אז זה נקודת מוצא בעייתית להתחיל לענות על השאלות שלו. אולי שווה להתחיל בלהבין מאיפה נובעת הקביעה הזו. מה הנתונים שגרמו לו להגיע לקביעה הזו נראה שאת שוקעת יותר מידי בדוגמא, שהיא חלק קטן מהטקסט ולא במקרה הכללי. תנסי יותר טוב.😇 מישהי סירבה לך וחתכה ממך. זה העובדה. מעבר לזה הקביעה ששולטים מגיעים מחוסר בטחון ונשלטים מגיעים מבטחון רב היא הזויה. אז תנסה להסביר טוב יותר מאיפה הגעת לקביעה הזו העבודה שאת מציינת לא סותרת בשום אופן את מה שכתבתי או את הרעיונות שהצגתי. את מעלה טענה שהרעיון שהצגתי הזוי, לא מנמקת מדוע, ואז דורשת שאסביר יותר. ככה לא מתנהל שיח בוגר. השיח שלך לא מכבד ולא נעים, אז אני חותך מלדבר איתך - זאת גם עובדה. לא הצגת רעיון. הצגת קביעה. וכיוון שטענת בכזו נחרצות דבר מסוים, רצוי שתעמוד מאחוריו. האמת שהסברתי את העקרונות הבסיסיים בטקסט, והם נגזרת די ביסיסית של רעיונות של קרל יונג על הפכים משלימים בפסיכולוגיה https://en.m.wikipedia.org/wiki/Anima_and_animus והיתר מבוסס על נסיון אישי, וחוויה פנימית- אני יודע שאני מגיע לכניעה מתוך מקום של בטחון רב, ומתוך תיאוריית ההפכים המשלימים מתבקש שקיימת תמונת המראה, ובנוסף בשיחות עם שולטים רבים אך כאמור השיח שלך לא מכבד ולא ראוי בעיני, זו תהיה התגובה האחרונה שלי אליך כאן. מאחל לך בהצלחה. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
ארגמןן(קינקית) • 15 במרץ 2025
נשלטים שולטים בלה בלה, בסוף כולנו בני אדם פגיעים. ומערכות יחסים זה סיכון שגם ונילים וגם בדסמים לוקחים.
יכול להיות שפה זה קצת יותר קיצוני, אבל כולם מחפשים ביטחון. האיזון שאפשר לעשות בעיניי זה לעבוד על הביטחון העצמי האישי שלנו. ככה לא כל דבר יערער אותנו וישבור את הכלים. ובסוף בסוף זה עניין של התאמה. ממשיכים עד שמוצאים. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
Bluecollar(שולטת) • 15 במרץ 2025
► CuteSlave1986 כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► CuteSlave1986 כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► CuteSlave1986 כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► Cagebunny כתב/ה: יש פה פוטנציאל לדיון מעניין. העליתה נקודות טובות
הנחת היסוד על מניעים של שולטים ונשלטים היא בעייתית. וגם די שגויה. אז זה נקודת מוצא בעייתית להתחיל לענות על השאלות שלו. אולי שווה להתחיל בלהבין מאיפה נובעת הקביעה הזו. מה הנתונים שגרמו לו להגיע לקביעה הזו נראה שאת שוקעת יותר מידי בדוגמא, שהיא חלק קטן מהטקסט ולא במקרה הכללי. תנסי יותר טוב.😇 מישהי סירבה לך וחתכה ממך. זה העובדה. מעבר לזה הקביעה ששולטים מגיעים מחוסר בטחון ונשלטים מגיעים מבטחון רב היא הזויה. אז תנסה להסביר טוב יותר מאיפה הגעת לקביעה הזו העבודה שאת מציינת לא סותרת בשום אופן את מה שכתבתי או את הרעיונות שהצגתי. את מעלה טענה שהרעיון שהצגתי הזוי, לא מנמקת מדוע, ואז דורשת שאסביר יותר. ככה לא מתנהל שיח בוגר. השיח שלך לא מכבד ולא נעים, אז אני חותך מלדבר איתך - זאת גם עובדה. לא הצגת רעיון. הצגת קביעה. וכיוון שטענת בכזו נחרצות דבר מסוים, רצוי שתעמוד מאחוריו. האמת שהסברתי את העקרונות הבסיסיים בטקסט, והם נגזרת די ביסיסית של רעיונות של קרל יונג על הפכים משלימים בפסיכולוגיה https://en.m.wikipedia.org/wiki/Anima_and_animus והיתר מבוסס על נסיון אישי, וחוויה פנימית- אני יודע שאני מגיע לכניעה מתוך מקום של בטחון רב, ומתוך תיאוריית ההפכים המשלימים מתבקש שקיימת תמונת המראה, ובנוסף בשיחות עם שולטים רבים אך כאמור השיח שלך לא מכבד ולא ראוי בעיני, זו תהיה התגובה האחרונה שלי אליך כאן. מאחל לך בהצלחה. מישהו אמר שהפכים נמשכים. אתה מרגיש מלא בטחון, ומכך משתמע שהצד השני חסר בטחון? ובשיחה שלך עם השולטים הם אמרו שהמניע שלהם לשליטה הוא חוסר בטחון? על העובדה ששני הצדדים צריכים להעניק בטחון אחד לשני אני לא חושבת שאף אחד יחלוק. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
► ארגמןן כתב/ה: נשלטים שולטים בלה בלה, בסוף כולנו בני אדם פגיעים. ומערכות יחסים זה סיכון שגם ונילים וגם בדסמים לוקחים.
יכול להיות שפה זה קצת יותר קיצוני, אבל כולם מחפשים ביטחון. האיזון שאפשר לעשות בעיניי זה לעבוד על הביטחון העצמי האישי שלנו. ככה לא כל דבר יערער אותנו וישבור את הכלים. ובסוף בסוף זה עניין של התאמה. ממשיכים עד שמוצאים. אני למעשה מעלה טענה שבמערכת יחסים בדס"מית יש יותר סיכון/שבריריות ממערכת יחסים ונילית. וזה לפחות תואם את הנסיון שלי. ושלך? |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
ארגמןן(קינקית) • 15 במרץ 2025
► CuteSlave1986 כתב/ה: ► ארגמןן כתב/ה: נשלטים שולטים בלה בלה, בסוף כולנו בני אדם פגיעים. ומערכות יחסים זה סיכון שגם ונילים וגם בדסמים לוקחים.
יכול להיות שפה זה קצת יותר קיצוני, אבל כולם מחפשים ביטחון. האיזון שאפשר לעשות בעיניי זה לעבוד על הביטחון העצמי האישי שלנו. ככה לא כל דבר יערער אותנו וישבור את הכלים. ובסוף בסוף זה עניין של התאמה. ממשיכים עד שמוצאים. אני למעשה מעלה טענה שבמערכת יחסים בדס"מית יש יותר סיכון/שבריריות ממערכת יחסים ונילית. וזה לפחות תואם את הנסיון שלי. ושלך? מסכימה, ואמרתי, בבדסמ זה קצת יותר קיצוני. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
ArchAngel(שולטת) • 15 במרץ 2025
לגמרי נדרשת חתיכת ביטחון עצמי כדי להתמסר לאדם אחר, ובתור מישהי בצד השולט אני לגמרי יכולה להודות שאין לי ביטחון מהסוג הזה.
כשאני חושבת על זה, מלחיץ אותי רעיונית להיות בצד הנשלט כי אני רגילה לסמוך רק על עצמי, וגם זה לא מחרמן אותי במיוחד כדי לנסות להתגבר על זה. אני מודה בזה שהנשלטים שהיו לי היו יותר אמיצים ממני, ואין לי בעיה להודות שהביטחון העצמי שלי הוא לא מושלם ושעולם השליטה מהווה אחלה אסקפיזם עבורי שבו אני לא צריכה להתמודד עם זה. לא חושבת שזה מוריד ממני, להפך. מה שמוריד הוא לסרב להכיר במגרעות שלך ולהמשיך לספר לעצמך סיפורים על עוצמה בלתי מעורערת. ובאיזשהו מקום, להודות בחוסר ביטחון דווקא דורש מידה של ביטחון. ומשיטוט פה בבלוגים, אלו בדר"כ השולטים והשולטות "החזקים" שמספיקה תגובה קטנה של חוסר הסכמה איתם או איזו בדיחה כדי להיעלב, לחסום ולצאת בעשר פוסטים ברצף על "איך אנשים אחרים בכלל לא מזיזים להם". האלו בצד הנשלט פחות מתרגשים, בין אם היחס הזה מחרמן אותם מלכתחילה או פשוט כי יש בהם את הביטחון הפנימי הזה שמאפשר התמסרות, שלשולטים, ובעיקר לשולטות, אין ממש צורך לפתח. (כי בעוד הרבה נשלטות מציבות כתנאי להיכרות ציפייה לשולט אלפא שכזה שנשאר קר רוח גם כשדברים לא הולכים לו בקלות כמו שתכנן, הרבה נשלטים מסתפקים במישהי שפשוט תסכים). |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
► ArchAngel כתב/ה: לגמרי נדרשת חתיכת ביטחון עצמי כדי להתמסר לאדם אחר, ובתור מישהי בצד השולט אני לגמרי יכולה להודות שאין לי ביטחון מהסוג הזה.
כשאני חושבת על זה, מלחיץ אותי רעיונית להיות בצד הנשלט כי אני רגילה לסמוך רק על עצמי, וגם זה לא מחרמן אותי במיוחד כדי לנסות להתגבר על זה. אני מודה בזה שהנשלטים שהיו לי היו יותר אמיצים ממני, ואין לי בעיה להודות שהביטחון העצמי שלי הוא לא מושלם ושעולם השליטה מהווה אחלה אסקפיזם עבורי שבו אני לא צריכה להתמודד עם זה. לא חושבת שזה מוריד ממני, להפך. מה שמוריד הוא לסרב להכיר במגרעות שלך ולהמשיך לספר לעצמך סיפורים על עוצמה בלתי מעורערת. ובאיזשהו מקום, להודות בחוסר ביטחון דווקא דורש מידה של ביטחון. ומשיטוט פה בבלוגים, אלו בדר"כ השולטים והשולטות "החזקים" שמספיקה תגובה קטנה של חוסר הסכמה איתם או איזו בדיחה כדי להיעלב, לחסום ולצאת בעשר פוסטים ברצף על "איך אנשים אחרים בכלל לא מזיזים להם". האלו בצד הנשלט פחות מתרגשים, בין אם היחס הזה מחרמן אותם מלכתחילה או פשוט כי יש בהם את הביטחון הפנימי הזה שמאפשר התמסרות, שלשולטים, ובעיקר לשולטות, אין ממש צורך לפתח. (כי בעוד הרבה נשלטות מציבות כתנאי להיכרות ציפייה לשולט אלפא שכזה שנשאר קר רוח גם כשדברים לא הולכים לו בקלות כמו שתכנן, הרבה נשלטים מסתפקים במישהי שפשוט תסכים). מעולה. ללא ספק יש לך פה בטחון/אומץ במודעות העצמית והיכולת לשתף את זה. זה מקסים, ומראה עוד כמה סוגים שונים של בטחון אנחנו משלבים בסיפור הזה |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
► ArchAngel כתב/ה: לגמרי נדרשת חתיכת ביטחון עצמי כדי להתמסר לאדם אחר, ובתור מישהי בצד השולט אני לגמרי יכולה להודות שאין לי ביטחון מהסוג הזה.
כשאני חושבת על זה, מלחיץ אותי רעיונית להיות בצד הנשלט כי אני רגילה לסמוך רק על עצמי, וגם זה לא מחרמן אותי במיוחד כדי לנסות להתגבר על זה. אני מודה בזה שהנשלטים שהיו לי היו יותר אמיצים ממני, ואין לי בעיה להודות שהביטחון העצמי שלי הוא לא מושלם ושעולם השליטה מהווה אחלה אסקפיזם עבורי שבו אני לא צריכה להתמודד עם זה. לא חושבת שזה מוריד ממני, להפך. מה שמוריד הוא לסרב להכיר במגרעות שלך ולהמשיך לספר לעצמך סיפורים על עוצמה בלתי מעורערת. ובאיזשהו מקום, להודות בחוסר ביטחון דווקא דורש מידה של ביטחון. ומשיטוט פה בבלוגים, אלו בדר"כ השולטים והשולטות "החזקים" שמספיקה תגובה קטנה של חוסר הסכמה איתם או איזו בדיחה כדי להיעלב, לחסום ולצאת בעשר פוסטים ברצף על "איך אנשים אחרים בכלל לא מזיזים להם". האלו בצד הנשלט פחות מתרגשים, בין אם היחס הזה מחרמן אותם מלכתחילה או פשוט כי יש בהם את הביטחון הפנימי הזה שמאפשר התמסרות, שלשולטים, ובעיקר לשולטות, אין ממש צורך לפתח. (כי בעוד הרבה נשלטות מציבות כתנאי להיכרות ציפייה לשולט אלפא שכזה שנשאר קר רוח גם כשדברים לא הולכים לו בקלות כמו שתכנן, הרבה נשלטים מסתפקים במישהי שפשוט תסכים). לכל אחד יש את המקום בו הוא חסר בטחון. מרחב בדסמי בכלל והכרות עם אדם חדש היא מרחב לא בטוח שדורש תהליך של הכרות והסתגלות לא משנה באיזה קשת בדסמית את נמצאת. האם בגלל תיאוריה של הפכים נמשכים זה בהכרח מעיד על הצד השני. האם זה בהכרח בטחון או שאפשר להגיד שזה אומץ? הכרתי אנשים מכאן ומכאן בכל הגוונים. האם שימת גבול נובעת מחוסר בטחון? האם העובדה שאינטרקציה עם מישהו מסוים שחצה גבול שלי מחייבת שזה ינבע מחוסר הבטחון או פשוט מזה שלא מתאים לי? קל לתרץ את המקום שבו מתנהגים לא יפה כ"מה את כועסת/פגועה/חסרת בטחון/היסטרית בסך הכל צוחקים אתך?!" אדם יכול לסרב, להתנגד ולהעמיד במקום מבלי שתהיה לזה השלכות מרחיקות לכת על מצבו הנפשי. כולל מיקומו בספקטרום הבדסמי |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
ArchAngel(שולטת) • 15 במרץ 2025
אני בכנות לא מבינה בדס"מים שחושבים שמודעות עצמית זה משהו שאמור לסתור להם את הפנטזיה ולערער על לגטימיות הקינק שלהם.
מה לעשות, אנחנו בני אדם, האישיות שלנו יותר מורכבת מהדמויות הקינקיות שמחרמן אותנו לגלם, כולנו מתמודדים עם חוסר ביטחון באופן כזה או אחר. לנשלטים יש פשוט יותר אומץ לגעת בחוסר הביטחון שלהם במסגרת המשחק הזה, ולשולטים לא. שולטים, אם כבר, מתעסקים בלשחק בחוסר הביטחון של אחרים, בין אם בלהשפיל אותם דרך זה או להיות הדמות מאמי/דאדי שלהם סביב זה. אבל חוסר הביטחון שלהם יכול להישאר מסווה, לא נושא, מרחב בטוח שבו "לא רואים להם" ורק מעריצים אותם. משהו שהם אפילו חייבים להשתדל פי כמה להצניע מבעולם הונילי, כי אם בחרת בצד השולט אז כיבכול "אסור לך" ויפיל לך את הכתר מהראש. וזאת הסיבה שמצבים שמתזכרים לא מעט מהם בזה שהם בסה"כ אנושיים מוציאים מהם תגובות נסערות כל כך. אני מרגישה הרבה יותר בנוח להשאיר תגובות מצחיקות/אי הסכמות בבלוגים של נשלטות (בכוונה מציינת נשים, כי אין להן אינטרס להתחנף אלי) מאשר שולטות מהסיבה הזו בדיוק. ואגב, הצבת גבולות זה משהו שנעשה בנחת וקור רוח כשיש ביטחון, ולא באופן נסער ששובר את הכלים. אם יש לנו ביטחון עצמי אנחנו נהיה מסוגלים להגיד "לא" אסרטיבי, או לקום וללכת בלי יותר מדי מתחים, כי הדעה של הצד השני באמת לא מפעילה אותנו אם השלמנו עם עצמנו. לעומת אצל מי ש"מאבד את זה" כי נלחצה לו נקודה רגישה שהעדיף להכחיש מעצמו וחשב "שלא רואים לו" כי הוא כזה שולט עוצמתי ומושלם. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
לפני 10 חודשים •
15 במרץ 2025
► ArchAngel כתב/ה: אני בכנות לא מבינה בדס"מים שחושבים שמודעות עצמית זה משהו שאמור לסתור להם את הפנטזיה ולערער על לגטימיות הקינק שלהם.
מה לעשות, אנחנו בני אדם, האישיות שלנו יותר מורכבת מהדמויות הקינקיות שמחרמן אותנו לגלם, כולנו מתמודדים עם חוסר ביטחון באופן כזה או אחר. לנשלטים יש פשוט יותר אומץ לגעת בחוסר הביטחון שלהם במסגרת המשחק הזה, ולשולטים לא. שולטים, אם כבר, מתעסקים בלשחק בחוסר הביטחון של אחרים, בין אם בלהשפיל אותם דרך זה או להיות הדמות מאמי/דאדי שלהם סביב זה. אבל חוסר הביטחון שלהם יכול להישאר מסווה, לא נושא, מרחב בטוח שבו "לא רואים להם" ורק מעריצים אותם. משהו שהם אפילו חייבים להשתדל פי כמה להצניע מבעולם הונילי, כי אם בחרת בצד השולט אז כיבכול "אסור לך" ויפיל לך את הכתר מהראש. וזאת הסיבה שמצבים שמתזכרים לא מעט מהם בזה שהם בסה"כ אנושיים מוציאים מהם תגובות נסערות כל כך. אני מרגישה הרבה יותר בנוח להשאיר תגובות מצחיקות/אי הסכמות בבלוגים של נשלטות (בכוונה מציינת נשים, כי אין להן אינטרס להתחנף אלי) מאשר שולטות מהסיבה הזו בדיוק. ואגב, הצבת גבולות זה משהו שנעשה בנחת וקור רוח כשיש ביטחון, ולא באופן נסער ששובר את הכלים. אם יש לנו ביטחון עצמי אנחנו נהיה מסוגלים להגיד "לא" אסרטיבי, או לקום וללכת בלי יותר מדי מתחים, כי הדעה של הצד השני באמת לא מפעילה אותנו אם השלמנו עם עצמנו. לעומת אצל מי ש"מאבד את זה" כי נלחצה לו נקודה רגישה שהעדיף להכחיש מעצמו וחשב "שלא רואים לו" כי הוא כזה שולט עוצמתי ומושלם. מודעות עצמית זה חשוב ולהכיר במגרעות שלך זה לא משהו ששייך לצד אחד בקשת הבדסמית. יש הרבה שמשחקים את המשחק, גם נשלטים שמנסים להכנס לתוך פנטזיה מסוימת. זה משרת רבים בכל אחד מהתפקידים. הצבת גבולות לא תמיד חייבת להיות במקום שמנהל דיון. היא יכולה להיות בלא וכאן שיחתנו הסתיימה. זה נובע המון פעמים מבטחון מלא ולא מרצה ומעוגן פנימי שאומר "לא כולם חייבים לאהוב אותי. אין לי שום צורך להיות חמוד ונחמד ונעים לכולם". במיוחד שאותו אדם לא מכבד אותי או את הגבולות שלי. זה לא נובע מטנטרום זה לא נובע משבירת כלים, זה נובע מזה שלא מתאים. ואני משאירה תגובות מבודחות בכל מקום. גם בבלוג שלי. |
|
|