|
|
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
שוסי • 10 באפר׳ 2025
לא הבנתי.
אתה חושב שמה שאתה עושה הוא מוסרי? ואם אתה מסכים שהוא לא מוסרי, מין הסתם יבקרו אותך. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
DonnaAlba • 10 באפר׳ 2025
לדעתי יש לך זכות אחת בסיסית ביחס לאתר הזה - לפעול לפי המידות שלך, המוסר שלך, הרצון שלך, התשוקה שלך ולשים זין על כל ה"צדיקים" למיניהם.
כולנו יודעים כמה אנשים דתיים יש באתר הזה. רובם נשואים. ועדיין, מצאו לעצמם דרך לתרץ את נוכחותם בעולם הזה. כמו כל האחרים. כל עוד אתה לא עובר על החוק (וזאת המגבלה היחידה שאמורה למנוע ממך לעשת דברים) ומקבל הסכמה מהצד השני, למה אכפת לך מהטפות מוסר של מישהו אחר? מיותר. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
שועל קרבות ותיק(נשלט) • 10 באפר׳ 2025
שהייתי יותר צעיר והאמנתי באהבה של האגדות פגשתי במהלך טיול בחול בן אדם שנושק ל 50 והחליט לצאת לטיול ארוך והוא אמר לי ככה..
"אני התגרשתי כי לא בגדתי. אם הייתי בוגד... לא הייתי מתגרש" אז התרעמתי ולא הבנתי על מה הוא מדבר. היום אחרי שתי ילדים, גירושים. וגיל קרוב לשלו דאז.. אני מבין למה התכוון המשורר גם אם קשה לי לקבל את זה |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
הוא(שולט) • 10 באפר׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: ► הוא כתב/ה: שאין צורך להתגונן או להסביר לאנשים שבקושי החזיקו חודש קשר וירטואלי עם אוגר לבקן.
זוגיות זה מרכב מיניות זה מרכב החיים מרכבים . לכל אדם אפילו טאואיסט או בודהיסט או סתלן מפרדס חנה יש כלא פרטי דברים שרואים מכאן לא רואים משם. חג"ש לכל אני בחרתי לשלם את המחיר והתגרשתי. יש לי חתול שמן. זה עובד? חתול שמן זו הבירה המומלצת של בירבזאר וקיא בפה יש לא מעט שזה מכווץ להן את הכוס בקטע טוב את צדיקה אין ספק |
|
|
| mister z(שולט) |
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
mister z(שולט) • 10 באפר׳ 2025
מעבר לשאלה של מה מוסרי ומה לא הנסיון שלך לקחת מכל העולמות לא יכול להחזיק לטווח ארוך
בסופו של דבר אשתך תגלה את הבגידות נכון לא בטוח שזה יוביל לגירושין אבל בכל מקרה תיהיה פגיעה בסובבים אותך האם אלו באמת שתי האפשרויות היחידות? או גירושין או בגידה שבסבירות גבוהה תביא לגירושין? |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 10 באפר׳ 2025
תעשו מה שטוב לכם. שחררו אחרים להחליט על אמת המוסר שלהם. איף, כמה שיפוטיות...
|
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
Hominis • 10 באפר׳ 2025
חייב להודות על התגובות: בדיוק מה שקיויתי, ישיר ולפנים.
התגובה של אד הוק גרמה לי לחייך באופן לא נשלט. חג שמח לכולכם, קהילה שלי שלא מכירה אותי - אבל קרובה אלי יותר מרוב אלה שכן. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
לא קשור מוסרי
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
Hominis • 10 באפר׳ 2025
► שוסי כתב/ה: לא הבנתי.
אתה חושב שמה שאתה עושה הוא מוסרי? ואם אתה מסכים שהוא לא מוסרי, מין הסתם יבקרו אותך. יקירתי, האם להצליף במישהי זה מוסרי? למנוע ממישהי להגיע לסיפוק? להזמין במכוון אוכל חריף לשותפה שלך לשולחן כשברור לך שיגיעו דמעות? האם להתאבד זה מוסרי? ביפאן כן, פה לא. האם ארבע נשים זה מוסרי? בסעודיה כן. אם ילד בן שמונה מכוון רובה טעון למישהו, האם מוסרי להרוג אותו? ואם הוא מחזיק מטאטא, עדיין מוסרי? מוסר זה עניין יחסי ותלוי תרבות ואמונה. החיים הם לא מוסריים: כדי שנאכל בשר חיות מתות. את הבגדים שלנו מייצרים אנשים שמרוויחים בחודש מה שאנחנו מרוויחים בשעה, ולפוליטיקה בכלל לא אכנס.... אין לי בעיה עם ביקורת, אני מחפש שיח, גם אם הוא ביקורתי. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
Re: לא קשור מוסרי
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
שוסי • 10 באפר׳ 2025
► Hominis כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: לא הבנתי.
אתה חושב שמה שאתה עושה הוא מוסרי? ואם אתה מסכים שהוא לא מוסרי, מין הסתם יבקרו אותך. יקירתי, האם להצליף במישהי זה מוסרי? למנוע ממישהי להגיע לסיפוק? להזמין במכוון אוכל חריף לשותפה שלך לשולחן כשברור לך שיגיעו דמעות? האם להתאבד זה מוסרי? ביפאן כן, פה לא. האם ארבע נשים זה מוסרי? בסעודיה כן. אם ילד בן שמונה מכוון רובה טעון למישהו, האם מוסרי להרוג אותו? ואם הוא מחזיק מטאטא, עדיין מוסרי? מוסר זה עניין יחסי ותלוי תרבות ואמונה. החיים הם לא מוסריים: כדי שנאכל בשר חיות מתות. את הבגדים שלנו מייצרים אנשים שמרוויחים בחודש מה שאנחנו מרוויחים בשעה, ולפוליטיקה בכלל לא אכנס.... אין לי בעיה עם ביקורת, אני מחפש שיח, גם אם הוא ביקורתי. די נו, די עם הדמגוגיה הזו. כל דבר שנעשה במודעות ורצון של שני הצדדים ולא כולל פגיעה באחר הוא מוסרי. וברור שכמעט אף אחד מאיתנו לא מוסרי באופן מושלם, וזה ממש לגיטימי לבקר אותו על כך. אכן מוסר הוא רלטיביסטי, ועדיין, ישנם כללים בסיסיים. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
10 באפר׳ 2025
שלגי • 10 באפר׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: ► הוא כתב/ה: שאין צורך להתגונן או להסביר לאנשים שבקושי החזיקו חודש קשר וירטואלי עם אוגר לבקן.
זוגיות זה מרכב מיניות זה מרכב החיים מרכבים . לכל אדם אפילו טאואיסט או בודהיסט או סתלן מפרדס חנה יש כלא פרטי דברים שרואים מכאן לא רואים משם. חג"ש לכל אני בחרתי לשלם את המחיר והתגרשתי. יש לי חתול שמן. זה עובד? איזה קטע גם אני (כולל חתול שמן - טוב נו שמנמן) |
|
|