|
|
לפני 9 חודשים •
12 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
12 במאי 2025
bondman(נשלט){FLR} • 12 במאי 2025
free use
זה יאמי. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
12 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
12 במאי 2025
teacher(שולט) • 12 במאי 2025
פוגשים את זה הרבה פחות ב-BDSM, מאשר בעולמות הפטיש.
שם זה מאוד נפוץ בקרב פטישיסטים מובהקים, שהאדם שמחובר לנושא הפטיש כבר לא כל כך חשוב. כלומר, הם ישחקו את המשחק החברתי כדי לקבל גישה, אבל זה לא האדם אלא ה"בגד". אצל פטישיסטים בקצה העליון של הסקאלה אפילו הג'נדר לא חשוב, ולפעמים אפילו לא צריך את האדם שיאכלס את הפטיש. בשליטה חלק גדול מוקדש לאמון בין המשתתפים, מה שקיים הרבה פחות בתחומי הפטיש. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
--Nir-- • 12 במאי 2025
ואם יגידו לך שזה פסול אז זה פסול?
אתה נמשך לזה? אתה רוצה את זה? זה מתעורר בך? מה אכפת לך כמה צקצוקים זה גורר ואילו ציונים יחלקו לך פה על זה (ויחלקו, הפורום פה לפעמים הרבה יותר שיפוטי מהעולם הוונילי בחוץ) בדיוק כמו שיש גברים ונשים שכשהם רואים מישהו מושך הם, ובכן, נמשכים אליו ואליה והיו רוצים קרבה פיזית כלפיה - ככה אני כשאני רואה אישה מושכת אני מעוניין בקרבה פיזית אליה. והקרבה הפיזית שעושה לי את זה היא בדרך בדס״מית. לשרת, לסגוד, לכאוב. התביישתי בזה שנים על גבי. תחסוך לעצמך את זה. בפועל איך לפנות ואיך לתקשר והאם חכם לפנות לכל בת אדם בכלוב (לא) בלי לייצר תקשורת קודמת זה כבר משהו אחר. ואין כמו מדרגה גבוהה יותר של חיבור ומשיכה כדי להוציא החוצה רבדים הרבה יותר עמוקים של זה ממך וממנה. אבל לגיטימי לרצות ולגיטימי להימשך ואל תתבייש בזה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
היוצר המגלה(שולט) • 13 במאי 2025
אני יכול להגיד מהפרספקטיבה שלי כשולט, שיש משהו מאוד מושך בעיני בסאביות שיש להם פנטזיית שירות אוניברסלית. (אני חושב שהמילים 'free use' לא עושות מספיק צדק לזה)
האמת שיש לי ממש חולשה למילים כמו 'הגשמת יעוד' או 'יציאה מהאגו', אני גם לא חושב שזה בדיוק רגש מזוכיסטי, אלא שזה נוגע ברגש רליגיוזי מסויים. זה קצת כמו שאנשי דת ידברו על הקריאה הפנימית שלהם לשרת את כל המין האנושי. זה רגש פנימי אוניברסלי להיות בשירות, ואני חושב שהוא ממש יפה גם אם כאן הוא בהקשר של פנטזיה מינית. אני חושב ששולטות שיתחברו לזה, יהיו כאלו שחלק משמעותי מחווית השליטה שלהן, היא הרצון לעזור למישהו להגשים את עצמו, זה יותר מתקשר למקומות של חינוך והובלה, מאשר למקומות של שליטה פרופר. אצלי למשל המקום הזה של לעזור למישהי להתפתח באמצעות שליטה בה, נמצא בלב הפנטזיה הבדסמית. כמובן שגם במצב כזה, רצוי מאוד, שבפרקטיקה יהיו עוד נקודות חיבור (הן לא חייבות להיות בדסמיות) כדי שהשולטת תרגיש הדדיות ושהיא לא סתם כלי למימוש הצרכים שלך. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
ArchAngel(שולטת) • 13 במאי 2025
► --Nir-- כתב/ה: מה אכפת לך כמה צקצוקים זה גורר ואילו ציונים יחלקו לך פה על זה (ויחלקו, הפורום פה לפעמים הרבה יותר שיפוטי מהעולם הוונילי בחוץ) לפעמים מה שנקרא "צקצוקים" הם התחושות של מושא הפטיש, איך ההתנהלות והתבטאות של אדם כלשהו סביב הפטיש לגבינו נחווית על ידנו. "השיפוטיות" שתמיד ממהרים להתגונן מפניה בכלוב היא לא תמיד על עצם הפנטזיה, בטח כשמדובר בפנטזיות נפוצות שלא מפתיעות אף אחד. אף אחד לא אמר לו "איכס אתה נשלט" או "מה אתה דפוק? מי משרת נשים?". הרבה פעמים הביקורת היא על האופן שאדם בחר להציג את הפנטזיה שלו. בטח כשהוא עצמו מעלה אותה לדיון ומבקש עליה פידבק מהסביבה ולשקף לו איך הוא נתפס. אירוני להצהיר על עצמך "משרת סוגד לנשים" וממש לפתח מזה תפיסה רצינית ואישיותית, ולהתעלם מכך שעבור נשים רבות להיות "עוד אחת" לא נתפס כשירותיות או סגידה כלפיה, אלא פשוט חרמנות, אפילו סוג של החפצה כשלא מזיז לו שבאותה מידה זו הייתה מישהי אחרת והוא לא היה מרגיש בהבדל ביניכן. לעומת הרבה נשלטים אחרים, הוא לשם שינוי מוכן לקבל על זה חוות דעת- וזה מוערך וזאת הסיבה שעונות לו ברצינות, מתוך אמונה שהוא מוכן להקשיב. וכן, מותר לאדם להיות חרמן, אבל לצד השני זה לא יחמיא אם תשים את החרמנות שלך במרכז הבמה, במקום אותה, בטח כשאתה מתיימר "לשרת אותה". הצד השני בהחלט יכולה לתפוס גישה כזו כמחפיצה ומרתיעה, וזאת לא חלוקת ציונים, זה שיתוף בתחושות, ובתור "מעריץ נשים" מצופה לפחות להקשיב להן. גם בעולם הונילי, גבר שיגיד שכל אישה עם ציצים מחרמנת אותו, ומה שחשוב לו זה שיהיו לך ציצים, ובאותה מידה זו הייתה יכולה להיות חברה שלך העיקר שיש לה ציצים- אתה חושב שהוא היה מצליח? אפילו אם ינסה לפתוח שיחות בצורה יותר נימוסית, אתה חושב שלקרוא bio כזה יהיה אחלה כרטיס ביקור שיגרום לנשים להרגיש איתו בנוח? לא צריך לתרץ כל התנהגות בקיומו של פטיש ולחשוב שמישהו מאיתנו זכאי לפטור כי הוא מתמודד עם בושה כלשהי סביב הפנטזיה ולא היה מצהיר עליה מול המשפחה והחברים. עדיין יש אחריות לכל אחד לבדוק איך ההתנהגות שלו וההתבטאויות שלו סביב הקינקים שלו גורמים למושא הפנטזיה שלו להרגיש, במקום לחשוב רק על הצורך שלו להתרגש או אפילו בתחושת קבלה. וכשמתבטאים עם פנטזיה במרחב פומבי שמיועד לדיונים, זה גורר תגובות פומבית, ולכן רצוי לחשוב על איך זה יכול להיתפס בעיניי הרוב ולא להסתפק ב cherry picking שמתבסס על מקרה בודד של מישהי שעפה על זה. אם מרגישים "שמחלקות כאן ציונים" במקום לעוף על הרעיון, כנראה שזה לא נעים להן במיוחד, וכדאי להקשיב למה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
--Nir-- • 13 במאי 2025
► ArchAngel כתב/ה: ► --Nir-- כתב/ה: מה אכפת לך כמה צקצוקים זה גורר ואילו ציונים יחלקו לך פה על זה (ויחלקו, הפורום פה לפעמים הרבה יותר שיפוטי מהעולם הוונילי בחוץ) לפעמים מה שנקרא "צקצוקים" הם התחושות של מושא הפטיש, איך ההתנהלות והתבטאות של אדם כלשהו סביב הפטיש לגבינו נחווית על ידנו. "השיפוטיות" שתמיד ממהרים להתגונן מפניה בכלוב היא לא תמיד על עצם הפנטזיה, בטח כשמדובר בפנטזיות נפוצות שלא מפתיעות אף אחד. אף אחד לא אמר לו "איכס אתה נשלט" או "מה אתה דפוק? מי משרת נשים?". הרבה פעמים הביקורת היא על האופן שאדם בחר להציג את הפנטזיה שלו. בטח כשהוא עצמו מעלה אותה לדיון ומבקש עליה פידבק מהסביבה ולשקף לו איך הוא נתפס. אירוני להצהיר על עצמך "משרת סוגד לנשים" וממש לפתח מזה תפיסה רצינית ואישיותית, ולהתעלם מכך שעבור נשים רבות להיות "עוד אחת" לא נתפס כשירותיות או סגידה כלפיה, אלא פשוט חרמנות, אפילו סוג של החפצה כשלא מזיז לו שבאותה מידה זו הייתה מישהי אחרת והוא לא היה מרגיש בהבדל ביניכן. לעומת הרבה נשלטים אחרים, הוא לשם שינוי מוכן לקבל על זה חוות דעת- וזה מעורך וזאת הסיבה שעונות לו ברצינות ולא בהטרלה, מתוך אמונה שהוא מוכן להקשיב. וכן, מותר לאדם להיות חרמן, אבל לצד השני זה לא יחמיא אם תשים את החרמנות שלך במרכז הבמה, במקום אותה, בטח כשאתה מתיימר "לשרת אותה". הצד השני בהחלט יכולה לתפוס גישה כזו כמחפיצה ומרתיעה, וזאת לא חלוקת ציונים, זה שיתוף בתחושות, ובתור "מעריץ נשים" מצופה לפחות להקשיב להן. גם בעולם הונילי, גבר שיגיד שכל אישה עם ציצים מחרמנת אותו, ומה שחשוב לו זה שיהיו לך ציצים, ובאותה מידה זו הייתה יכולה להיות חברה שלך העיקר שיש לה ציצים- אתה חושב שהוא היה מצליח? אפילו אם ינסה לפתוח שיחות בצורה יותר נימוסית, אתה חושב שלקרוא bio כזה יהיה אחלה כרטיס ביקור שיגרום לנשים להרגיש איתו בנוח? לא צריך לתרץ כל התנהגות בקיומו של פטיש ולחשוב שמישהו מאיתנו זכאי לפטור כי הוא מתמודד עם בושה כלשהי סביב הפנטזיה ולא היה מצהיר עליה מול המשפחה והחברים. עדיין יש אחריות לכל אחד לבדוק איך ההתנהגות שלו וההתבטאויות שלו סביב הקינקים שלו גורמים למושא הפנטזיה שלו להרגיש, במקום לחשוב רק על הצורך שלו להתרגש או אפילו בתחושת קבלה. וכשמתבטאים עם פנטזיה במרחב פומבי שמיועד לדיונים, זה גורר תגובות פומבית, ולכן רצוי לחשוב על איך זה יכול להיתפס בעיניי הרוב ולא להסתפק ב cherry picking שמתבסס על מקרה בודד של מישהי שעפה על זה. אם מרגישים "שמחלקות כאן ציונים" במקום לעוף על הרעיון, כנראה שזה לא נעים להן במיוחד, וכדאי להקשיב למה. לא יודע, הוא שאל על עצם המשיכה - האם היא לגיטימית. זו דעתי על עצם המשיכה וגם כתבתי בעצמי שמה שזה אומר על ההתנהגות וההתנהלות מול נשים - זה כבר נושא אחר ושלפנות לכל אחת זו לא הדרך. מן הסתם גם דעתי מושפעת מאוד מזה שאני בעצמי חשבתי שאני דפוק והדחקתי במשך שנים את מה שחשבתי שהוא סטייה וקלקול אצלי וחייתי תחת תחושות אשמה. הוא לא דיבר על התנהגות באתר או במערכת יחסים, רק על הלגיטימיות. זו לא היתה בקשת טיפים של איך לפנות ואיזה כרטיס לפתוח, אם זה היה המצב הייתי מדגיש את הדברים שאת כתבת (וכנראה לא הייתי צריך כי זה היה קורה לבד) אגב זה מזכיר לי שפעם פעם לפני שהצטרפתי ממש כמשתמש פעיל לכלוב והייתי נכנס לכאן פעם באף פעם פרסמתי פוסט על זה שיש לי פנטזיות של אלימות קשה ואפילו רצח (של גברים בידי נשים) ושקטעים כאלו בסרטים מטלטלים אותי וגורמים לי יום שלם לחשוב רק עליהם. אני לא זוכר אם זה היה בתגובות או בפרטי ואם היה מדובר בהרבה או בתגובה שתיים - אבל די ננזפתי על שטחיות ועל זה שמדובר בפנטזיות מזיקות וטיפשיות ואחר כך כשהתחלתי לכתוב נמנעתי מלציין את זה בהתחלה כי הבנתי שזה לא תקין. לקח לי זמן להבין שזה קיים, שזה בסדר, שיש עוד המון שחווים את זה, ושלהשלים עם זה שפנטזיה מסוימת לא תתגשם לעולם לא אומר שזה שטחי שהמוח שלי נדלק כשהוא צופה בה |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
StreetCat(שולטת) • 13 במאי 2025
אני חושבת שבסוף, זה מאוד תלוי איך בוחרים להציג את הפנטזיה שלך לעולם ולמי שמולך.
איך אתה בוחר לפעול ביחס לתקוות ולרצונות שלך. אפשר להיות עם פנטזיה להעריץ את כולן, כל אישה שאתה רואה במרחב הציבורי או כל אישה יפה לטעמך. השאלה איך אתה פועל לגבי אותה פנטזיה, אם כשאתה נגיש לאישה אתה שם את הפנטזיה שלך במרכז או אותה. כמו שלי יש לא מעט פנטזיות על גברים ונשים, ועדיין אני לא אפיל אותן עליהם רק כי התחילו איתי שיחה קצרה. והפנטזיות שלי יכולות להיות רדודות למידי, ויגיעו ממשיכה למראה או למבנה הגוף או למשהו שאותו אדם אמר. כל עוד יודעים לנהוג בכבוד במי שמולנו - אין בעיה בפנטזיה. למשל יש אדם שבכל אירוע בדסמי מבקש מנשים שישבו עליו, לא ראיתי שמשנה לו מי האישה (גם לא דיברנו כ"כ) אבל הוא מציע את זה בצורה מכבדת, וממשיך הלאה אם סירבו לו. הוא לא מציע זאת לזרות ברחוב (אני מקווה) והוא ניגש בצורה מסבירת פנים ונעימה ולא כשנמצאים באמצע סשן. ומה שהפריע לארכאגל זה הניסוח של פותח השרשור - ששם את הפנטזיה במרכז, ולא את האדם שנמצא מולו ואת הכבוד האנושי הבסיסי. מהות הפנטזיה כשלעצמה אינה משנה, אנחנו לא משטרת מחשבות ובסוף, כל אדם יש לו הפנטזיות האישיות שלו. הדרך שבה אנחנו בוחרים לפנות, לפעול, ולהתנהל היא זו שמשנה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
ArchAngel(שולטת) • 13 במאי 2025
לכל דבר יש מרחב ומקום, ובהחלט יש תכנים שפחות מתאימים לכלוב או לאתרי קינק מייסנטרמים דומים.
יש מרחבים ברשת שכשכתוב בהם פנטזיות קיצוניות אנשים אחרים יבינו מיד על מה מדובר כי הם חולקים איתך את אותה חוויה ומבינים בלי הסברים נוספים מאיפה אתה מגיע. אם אתה מחפש קבלה מיידית, עדיף לכתוב בהם. אם נמצאים במרחב "כללי" יותר, אני חושבת שכשמדובר בפנטזיות "חריגות" בין אם באלימות שבהן או בכמה הן "מוזרות", יש אחריות למפנטז להתאים את עצמו למרחב, ולהסביר את עצמו בעת התבטאות פומבית בעניין. כי הביקורת שתגיע לא בהכרח תהיה מרוע לב והתנשאות, יש מצב שפשוט דרכת לאנשים על נקודות כואבות. אני לא יודעת איך התנסחת, אבל יש הבדל בין לכתוב בכותרות קינקיות או באופן עמום שאתה מפנטז על רצח- כי זה ילחץ לאנשים על כל הטריגרים שיש, ואי אפשר להאשים אותם. לבין להניח בצד את הדרור הפנטזיוני, ולהסביר מאיפה זה נובע, ולדבר על מה משחק התפקידים מגלם עבורך, ולהדגיש שהוא לא "רצח" כרצח, וכמה הוא לא דומה לרצח במציאות, אלא שהוא חווית אובדן השליטה שמתבטאת משחק תפקידים כזה- או מה שלא תהיה הדינמיקה הפסיכולוגית שם עבורך. לשים דגש על העמדת הפנים, כללי הביטחות, והאינטימיות שזה יוצר- ואנשים יגיבו אחרת. ככל שתנסה לדבר יותר לאחרים ולא רק על הפנטזיה של עצמך, אתה לא תהיה "הזה שמפנטז על רצח" אלא תהפוך למישהו עם פנטזיה שונה, אקסטירמלית, אבל שיש בה דמיון לחוויה בסוגי בדס"מ אחרים גם אם במקום בשוט מחזיקים באקדח ולוקחים שלב נוסף בהעמדת הפנים שנדרשת בסשן (אף אחת לא באמת אלילה, בדיוק כמו שאף אחת לא באמת רוצחת). כן, זה באסה, זה מתסכל. בטח כשצריך לעשות את זה פעם אחר פעם כשאתה בעמדת מיעוט, ויש מעין קנאה כזו בכאלו שפשוט יכולים לשפוך על המקלדת פנטזיות פופולריות בלי לחשוב פעמיים וכולם יבינו אותם. אבל זה בדיוק מה שעשו כל חובבי הז'אנרים האחרים עד שהמסר שלהם לא נטמע והובן ע"י הרוב. אני בטוחה שחובבי אייג' פליי, דאדי דום וכו' שמעו אלפי פעמים שהם פדופילים, אבל במקום רק להתמקד בגמה זה לא פייר שהם לא יכולים פשוט לכתוב "אבא מחפש ילדה" הם טרחו להסביר את הרציונל שעומד מאחורי זה- שליטה עם קרבה, עם מימד דואג ומטפל, במקום רק להיות "שולט אכזר ומשפיל". הם עשו משהו שגרם לאנשים להבין אותם, אפילו להזדהות איתם ולהתסקרן בזה, גם אם לא חלקו איתם את הקינק- עד שהוא נורמל בקהילה. אגב, זו בדיוק הסיבה שאני חושבת שאנשים קודם כל צריכים לקבל את עצמם לפני שהם מצפים לקבלה מאחרים- כי כשאדם לא מקבל את עצמו באמת, הוא מרוכז בעצמו בחוויה השלילית שלו כל כך, עד כדי שהוא מוצא את עצמו מצדיק כל פעולה שלו בשם הבושה "כי הוא סובל כבר מספיק" וכמה זה לא הוגן "שלא מקבלים אותו". והוא לא יבין שיש מצב שהתנהגות שלו מרתיעה ולא עצם הפנטזיה, וששופטים אותו בגלל משהו נשלט שהוא יכול לשנות- את הגישה שלו. צריך לתת לאנשים סיבה לקבל אותך, לסמוך עליך, לראות בך מישהו שלא מחפש להזיק להם, לסבך אותם או להחפיץ אותם. זה לא מספיק שאתה מרגיש שיש לך כוונות טובות, גם הם צריכים להרגיש את זה ממך. (מיותר לציין שפותח השרשור עם פנטזיה די "שגרתית" ולא חריגה ביחס לעולם הבדס"מ, מה שאמור להקל עליו ולא להוות שום תירוץ כי "הוא תחת מתקפה שיפוטית איומה על המיניות שלו". הרי שאיש לא שפט אותו על עצם הפנטזיה אלא על הגישה לגביה). |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
Master Bruce{©} • 13 במאי 2025
► --Nir-- כתב/ה: ► ArchAngel כתב/ה: ► --Nir-- כתב/ה: מה אכפת לך כמה צקצוקים זה גורר ואילו ציונים יחלקו לך פה על זה (ויחלקו, הפורום פה לפעמים הרבה יותר שיפוטי מהעולם הוונילי בחוץ) לפעמים מה שנקרא "צקצוקים" הם התחושות של מושא הפטיש, איך ההתנהלות והתבטאות של אדם כלשהו סביב הפטיש לגבינו נחווית על ידנו. "השיפוטיות" שתמיד ממהרים להתגונן מפניה בכלוב היא לא תמיד על עצם הפנטזיה, בטח כשמדובר בפנטזיות נפוצות שלא מפתיעות אף אחד. אף אחד לא אמר לו "איכס אתה נשלט" או "מה אתה דפוק? מי משרת נשים?". הרבה פעמים הביקורת היא על האופן שאדם בחר להציג את הפנטזיה שלו. בטח כשהוא עצמו מעלה אותה לדיון ומבקש עליה פידבק מהסביבה ולשקף לו איך הוא נתפס. אירוני להצהיר על עצמך "משרת סוגד לנשים" וממש לפתח מזה תפיסה רצינית ואישיותית, ולהתעלם מכך שעבור נשים רבות להיות "עוד אחת" לא נתפס כשירותיות או סגידה כלפיה, אלא פשוט חרמנות, אפילו סוג של החפצה כשלא מזיז לו שבאותה מידה זו הייתה מישהי אחרת והוא לא היה מרגיש בהבדל ביניכן. לעומת הרבה נשלטים אחרים, הוא לשם שינוי מוכן לקבל על זה חוות דעת- וזה מעורך וזאת הסיבה שעונות לו ברצינות ולא בהטרלה, מתוך אמונה שהוא מוכן להקשיב. וכן, מותר לאדם להיות חרמן, אבל לצד השני זה לא יחמיא אם תשים את החרמנות שלך במרכז הבמה, במקום אותה, בטח כשאתה מתיימר "לשרת אותה". הצד השני בהחלט יכולה לתפוס גישה כזו כמחפיצה ומרתיעה, וזאת לא חלוקת ציונים, זה שיתוף בתחושות, ובתור "מעריץ נשים" מצופה לפחות להקשיב להן. גם בעולם הונילי, גבר שיגיד שכל אישה עם ציצים מחרמנת אותו, ומה שחשוב לו זה שיהיו לך ציצים, ובאותה מידה זו הייתה יכולה להיות חברה שלך העיקר שיש לה ציצים- אתה חושב שהוא היה מצליח? אפילו אם ינסה לפתוח שיחות בצורה יותר נימוסית, אתה חושב שלקרוא bio כזה יהיה אחלה כרטיס ביקור שיגרום לנשים להרגיש איתו בנוח? לא צריך לתרץ כל התנהגות בקיומו של פטיש ולחשוב שמישהו מאיתנו זכאי לפטור כי הוא מתמודד עם בושה כלשהי סביב הפנטזיה ולא היה מצהיר עליה מול המשפחה והחברים. עדיין יש אחריות לכל אחד לבדוק איך ההתנהגות שלו וההתבטאויות שלו סביב הקינקים שלו גורמים למושא הפנטזיה שלו להרגיש, במקום לחשוב רק על הצורך שלו להתרגש או אפילו בתחושת קבלה. וכשמתבטאים עם פנטזיה במרחב פומבי שמיועד לדיונים, זה גורר תגובות פומבית, ולכן רצוי לחשוב על איך זה יכול להיתפס בעיניי הרוב ולא להסתפק ב cherry picking שמתבסס על מקרה בודד של מישהי שעפה על זה. אם מרגישים "שמחלקות כאן ציונים" במקום לעוף על הרעיון, כנראה שזה לא נעים להן במיוחד, וכדאי להקשיב למה. לא יודע, הוא שאל על עצם המשיכה - האם היא לגיטימית. זו דעתי על עצם המשיכה וגם כתבתי בעצמי שמה שזה אומר על ההתנהגות וההתנהלות מול נשים - זה כבר נושא אחר ושלפנות לכל אחת זו לא הדרך. מן הסתם גם דעתי מושפעת מאוד מזה שאני בעצמי חשבתי שאני דפוק והדחקתי במשך שנים את מה שחשבתי שהוא סטייה וקלקול אצלי וחייתי תחת תחושות אשמה. הוא לא דיבר על התנהגות באתר או במערכת יחסים, רק על הלגיטימיות. זו לא היתה בקשת טיפים של איך לפנות ואיזה כרטיס לפתוח, אם זה היה המצב הייתי מדגיש את הדברים שאת כתבת (וכנראה לא הייתי צריך כי זה היה קורה לבד) אגב זה מזכיר לי שפעם פעם לפני שהצטרפתי ממש כמשתמש פעיל לכלוב והייתי נכנס לכאן פעם באף פעם פרסמתי פוסט על זה שיש לי פנטזיות של אלימות קשה ואפילו רצח (של גברים בידי נשים) ושקטעים כאלו בסרטים מטלטלים אותי וגורמים לי יום שלם לחשוב רק עליהם. אני לא זוכר אם זה היה בתגובות או בפרטי ואם היה מדובר בהרבה או בתגובה שתיים - אבל די ננזפתי על שטחיות ועל זה שמדובר בפנטזיות מזיקות וטיפשיות ואחר כך כשהתחלתי לכתוב נמנעתי מלציין את זה בהתחלה כי הבנתי שזה לא תקין. לקח לי זמן להבין שזה קיים, שזה בסדר, שיש עוד המון שחווים את זה, ושלהשלים עם זה שפנטזיה מסוימת לא תתגשם לעולם לא אומר שזה שטחי שהמוח שלי נדלק כשהוא צופה בה סקרן, ברצינות, האם היית מגיב בצורה דומה אם מישהו היה אומר שהוא נמשך מינית לילדים / בעלי חיים. לא מממש את המשיכה הזו, אבל נמשך. אז כן, ברור שמה שאני מתאר כאן זה מקרה קיצוני בטירוף, אבל הוא מביע דוגמא שאני חושב שלא ניתן להתעלם ממנה, והיא שאם שואלים את דעתינו על משיכה, אנחנו בלית ברירה חייבים לענות לא על עולמו הפנימי של האדם שבתוך מוחו, אלא על הפעולות שנעשות בעקבות זה. מן הסתם אף אחד לא יכול לשפוט מישהו על זה שהוא רוצה לשרת כל בחורה לא משנה מי היא. אבל כן אפשר לשפוט מי שפונה לכל בחורה, לא משנה מי היא, ומציע לשרת אותה בלי שום הכרות סבירה לפני כן. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
הוא(שולט) • 13 במאי 2025
מה שבטוח אם זה פוסט "רשת דייגים" לא נראה לי ששולטות נואשות ככ
ומאד סלקטיביות. אבל לך תדע מה יעלה מהמים. |
|