בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איך הבנתם לאיזה צד של השוט אתם נמשכים?

DyingEmber​(נשלט)
לפני 7 חודשים • 25 ביוני 2025
DyingEmber​(נשלט) • 25 ביוני 2025
DomMale4fem כתב/ה:
הזין נעמד.

כן, זה עד כדי כך פשוט עבורי. מה שלא גילו לי זה המהירות שבה אתה מפתח פטישים וסטיות חדשות בעולם הזה לול. דברים שהגעילו אותי בעבר היום ממש עושים לי את זה. אבל הנטייה הבסיסית של נשלט-שולטת נשארה יציבה.
mister z​(שולט)

Re: איך הבנתם לאיזה צד של השוט אתם נמשכים?

mister z​(שולט) • 25 ביוני 2025
DeepNight כתב/ה:
אני בטוח שכל אחד חווה איזשהו בלבול בהתחלה, מנסה להציף את הנושא שכל אחד חווה עם עצמו, איך הבנתם לאיזה צד אתם שייכים, מה החוויות שגרמו לכם להבין...

אצלי לפחות לקח זמן להבין שלדברים שמדליקים אותי יש שם ויש עוד משוגעים כמוני אבל הרבה לפני זה נמשכתי לקשירות ליכולת להכאיב האמת שהפנטזיות הראשונות שלי שקשורות לשליטה היו עוד ביסודי
DyingEmber​(נשלט)

mister z כתב/ה:
DeepNight כתב/ה:
אני בטוח שכל אחד חווה איזשהו בלבול בהתחלה, מנסה להציף את הנושא שכל אחד חווה עם עצמו, איך הבנתם לאיזה צד אתם שייכים, מה החוויות שגרמו לכם להבין...

אצלי לפחות לקח זמן להבין שלדברים שמדליקים אותי יש שם ויש עוד משוגעים כמוני אבל הרבה לפני זה נמשכתי לקשירות ליכולת להכאיב האמת שהפנטזיות הראשונות שלי שקשורות לשליטה היו עוד ביסודי

איך זה התבטא כשהיית ביסודי?
variation​(נשלט)
variation​(נשלט) • 25 ביוני 2025
לא היה לי בילבול, ידעתי שאני בצד הנשלט כי תמיד פינטזתי(בתור ילד אפילו ממש ילד) לרדת על 4, סטירות, לשרת, כפות רגליים וכו'

עם השנים הפנטזיות התפתחו לעוד המון דברים ועם השנים הצד שלי של השוט רק מתחזק ומתחזק
mister z​(שולט)

mister z​(שולט) • 25 ביוני 2025
DyingEmber כתב/ה:
mister z כתב/ה:
DeepNight כתב/ה:

היו לי פנטזיות מפורטות על לעשות מרד בבית הספר לקחת את כל המורים בשבי ולהפוך את המורות לבהמות רכיבה (אפילו בחרתי מי תיהיה המשפחה האישית שלי שרק אני יירכב עליה)
DyingEmber​(נשלט)

mister z כתב/ה:
DyingEmber כתב/ה:
mister z כתב/ה:
DeepNight כתב/ה:

היו לי פנטזיות מפורטות על לעשות מרד בבית הספר לקחת את כל המורים בשבי ולהפוך את המורות לבהמות רכיבה (אפילו בחרתי מי תיהיה המשפחה האישית שלי שרק אני יירכב עליה)

אשכרה. אני ובדסמ חברים (הדוקים) כולה 5 שנים

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי יונ' 25, 2025 6:14 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 25 ביוני 2025
לא הבנתי, פשוט הרגשתי. עוד לפני שידעתי מה זה בדס"מ ואיזה שם יש לזה ואיזה כותרת לתת לעצמי, פשוט אהבתי את הרעיון.
כשהייתי ילדה ככה שיחקתי בתמימות עם בנים בגן מבלי להבין מה אני עושה, ובתור נערה צעירה כשכל הבנות הסתכלו על בנים באופן מסוים אני באופן אחר.
רק בהמשך הגעתי לתובנה לגבי כל המושגים סביב זה.
כל התנסות רק חידדה מה אני אוהבת יותר, שאני לא חייבת לקחת "שולטת" כעסקת חבילה סטראוטיפית אלא בדרך שלי.
מבחינתי, במקרה שלי, זה כמו לשאול אותי "מתי הבנת שאת סטרייטית". פשוט מעולם לא נמשכתי למשהו אחר.
מערכות יחסים סביב העניין רק חידדו לי איך לממש את הנטייה שלי לצד השולט, אבל היא כשל עצמה תמיד הרגישה חלק ממני.
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 25 ביוני 2025
זה יישמע טפשי אבל מישהו אמר לי
"את שולטת"
ולא הבנתי מה כוונתו והשבתי נכון אני באמת שולטת.
והוא התעקש ואמר: "נו תגלי לי את מלכה נכון? ידעתי!"
ואז כשהבין שבאמת אני לא מבינה, הוא אמר לי לכי תקראי קצת מה זה ותביני שזה בדיוק את.
אז תמיד הייתי חזקה דומיננטית, עוגן וכשגיליתי את העולם הזה כאילו גיליתי אותי והכל פשוט נהיה מובן יותר. למה אני נמשכת לגברים מסוג מסוים, למה אינטימיות אצלי שונה ואיך מה שמגרה אותי בעצם דוחה אחרות.
bondman​(נשלט)​{FLR}
bondman​(נשלט)​{FLR} • 25 ביוני 2025
נולדתי עם זה ולזה.
מילדות.

וכמו שמישהו כתב.
זה פשוט העמיד.
icon_smile.gif