אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מה הדבר המואר שלכם?

unknownme
לפני 6 חודשים • 25 ביוני 2025
unknownme • 25 ביוני 2025
אני חושב שאחד הדברים החזקים כשיש חיבור בין אנשים בקהילה זה ההבנה ההדדית לכל הסבל והאתגר והבלבול וחוסר קבלה עצמית. לא יודע אם הייתי מספר לסבתא אבל זה בהחלט צד מואר של הירח
פשוט אורי
פשוט אורי • 25 ביוני 2025
את מכירה את זה , שבא לך לטרוף את העולם כמו שטרפתי את המלון המתוק הזה?
פרלינה​(נשלטת)
פרלינה​(נשלטת) • 25 ביוני 2025
חשבתי על זה כשחברה סיפרה לי שהיא מתביישת להכניס את בעלה לחדר לידה כי היא לא רוצה שהוא יראה אותה במצב כזה. לא הבנתי מה יש להתבייש, זה הכי הגיוני בעולם שהוא יהיה שם כי הוא היחיד שמכיר כל סנטימטר בך בסיטואציות הכי קיצוניות.
השולט אור​(שולט)
לפני 6 חודשים • 26 ביוני 2025
השולט אור​(שולט) • 26 ביוני 2025
סבתא שלי מתה כבר 15 שנה.
כשאני שולח שפחה לסאב ספייס, היא יכולה לקפוץ לבקר בגן עדן icon_smile.gif
Tallario
Tallario • 26 ביוני 2025
שומעת סבתא, בעולם שלנו מותר לאנשים שעובדים קשה על להחזיק את עצמם ולהקרין כח וסמכות , לנוח רגע , לשחרר את ההחזקה, לחקור איך הם מרגישים כשהם מחוץ לראש שלהם וכשמישהו אחר מחזיק את החוויה שלהם בשבילם. קצת כמו שהים עושה לך כשאת עושה את הדבר הזה שאת אוהבת וצפה על פניו ללא מאמץ או מחשבות עד כמעט הירדמות שלווה.
Grey / Green
Grey / Green • 26 ביוני 2025
Tallario כתב/ה:
שומעת סבתא, בעולם שלנו מותר לאנשים שעובדים קשה על להחזיק את עצמם ולהקרין כח וסמכות , לנוח רגע , לשחרר את ההחזקה, לחקור איך הם מרגישים כשהם מחוץ לראש שלהם וכשמישהו אחר מחזיק את החוויה שלהם בשבילם. קצת כמו שהים עושה לך כשאת עושה את הדבר הזה שאת אוהבת וצפה על פניו ללא מאמץ או מחשבות עד כמעט הירדמות שלווה.

וואו
הלן הדוב
הלן הדוב • 26 ביוני 2025
כבוד בין שני אנשים ותקשורת נכונה - זו מהות הבדסמ עבורי ואת זה חלקתי אומנם לא עם סבתא (שתיהן כבר לא איתנו) אלא עם אימא שלי.

דיבנו בעבר על קינק, היררכיה וגם דדלג. אין לי סודות מאימא שלי. מתקשרים חופשי.
ve-ra
לפני 6 חודשים • 27 ביוני 2025
ve-ra • 27 ביוני 2025
עליה לארץ ממערב אירופה זה דבר קשה? אמרת שואה??

נסי לעלות על הזין שלו כשאת אזוקה ידיים רגליים וידיים לרגליים
עאלק דור מפונק