בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אואטינג ואיומים

כמהת-יער
לפני 6 חודשים • 23 ביולי 2025
כמהת-יער • 23 ביולי 2025
shirazbar כתב/ה:
כמהת-יער כתב/ה:
באת לקבל עצה, אז הדבר הכי יעיל בעיני זה להכיר בכך שככל שהוא יכול להעליל עליך, כך את יכולה להעליל עליו.

בעיני, הצעד הנכון ביותר יהיה להתרחק ממנו, פגיעה באמון באופן כל כך מוחלט היא לא משהו שאני הייתי יכולה לקבל באופן אישי.
במקרה והוא מחליט לנסות להשתמש במידע שיש לו עליך כדי לסחוט אותך להישאר, הייתי פונה למה שכתבתי בהתחלה. שניים יכולים לשחק במשחק האיומים, במיוחד בבדס"מ.

תודה, קשה לי להאמין הוא מצטער עד עמקי נשמתו אבל כן לחוסר נסיון יש סיכון משמעותי ואני מבינה זאת כעת.
גם לא יודעת איך מתייחסים בארץ מבחינה משפטית לקשר כזה. מקווה שלא אגיע למצב כזה.

כמו שלא הייתי מצפה מבן זוג ונילי שישתף אחרים בחיי המין שלנו, גם לא הייתי מקבלת את זה מבדס"מי. כמובן שאני לא מכירה את הקשר שלכם.
זה נימוס בסיסי בעיני, לא לחשוף לאחרים בלי לקבל הסכמה. זו האינטימיות שלכם.
מה שאני מנסה להגיד זה שגם מקשר ונילי לגמרי לא הייתי מקבלת את זה. צר לי שאת עוברת משהו כזה. זה מתסכל ולא נעים שבכלל צריך לחשוב על ה-worst case scenario
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 23 ביולי 2025
נשמע ממש מטלטל ומפחיד. ממש בגידה באמון, ובהחלט מעורר תחושה שאת נמצאת בסכנה.

אני בטוחה שהוא לא היה רוצה שאת "תפרקי" עליו לאנשים שמכירים אותו מספיק כדי לדעת מה מס' הטלפון שלו, ועוד בליווי תמונה שלו.
בשביל לפרוק את התחושות שלך לא חייבים לציין את כל הפרטים המזהים האלו לגביך.
אולי יש משהו שאני מפספסת במה שאת כותבת, אבל לפי איך שתיארת זה נשמע כמו היתממות כדי שתרחמי עליו.

אין שום סיבה שבעולם לחשוף מי את בפני אחרים גם אם הוא מרגיש הכי מבולבל בעולם לגבי הבדס"מ שלו.
זה פשוט לא רלוונטי לפריקה, וזה נראה שהוא מנסה להתחמק מאחריות להחלטה שלו לעשות לך אאוטינג.
כמו שאמרת, הוא בגילך, לא ילד. הוא אמור לדעת את ההשלכות.
בטח כשאמרת לו מפורשות לא לחשוף מי את. זה לא עניין של איזה קודים בדס"מיים מתקדמים שהוא לא מודע אליהם, אלו יחסי אנוש בסיסיים.
אמרו לך "לא"- למה אתה עושה בכל זאת?

את חושבת שהוא היה מגיב באמפתיה דומה ומנסה למצוא לך איזו חברה לפרוק לה אם היית שולחת תמונות שלו, חושפת את כל הפנזטיות שלו מעוררת באנשים את הדחף "להציל אותך ממנו" ולאיים עליו?
יש לך לב טוב ורחמן מדי למצוקה שלו, אבל האם הוא רואה את שלך?
יש את המרכז למיניות אלטרנטיבית, שהוא יכל למצוא בחיפוש זריז בגוגל. הוא לא באמת חסר אונים בעידן הדיגיטלי מפוצץ המידע שלנו.

אני מקווה שכמו שאת מנסה למצוא עבורו משהו שיגרום לו להרגיש טוב יותר, שהוא משתדל עבורך בצורה דומה.
בטח כשהוא בצד שפגע בך והציב אותך בסכנה.
אם הוא מתעסק רק בעצמו, בכמה הוא מפחד לאבד, זו עוד נורה אדומה.
אני אישית הייתי מסיימת קשר כזה.
המלקה הצוחקת
המלקה הצוחקת • 23 ביולי 2025
מה שסניץ׳ אמר.
אם זה היה קורה לי הבנאדם הזה היה שרוף, חסום, גמור וקבור.
ללא שום הזדמנות נוספת.

בנוסף (כפי שמסול העלה): הוא כנראה גם שקרן.

ועוד בנוסף: אם יש לו מערכת יחסים מוזרה עם חברה שמתפקדת עבורו כדמות אם דורסנית שמנטרת ומשגיחה על מערכות היחסים שלו בצורה כזו ומתקשרת כדי לאיים! על נשים איתן הוא - אדם בוגר - בקשר, זה רק עוד דגל אדום בשרשרת דגלים אדומים ארוכה שמתנפנפת מול פנייך...

מה עוד את צריכה כדי להבין איך לפעול ואיך לשמור על עצמך ועל הגבולות שלך?
Fuck You

Re: אואטינג ואיומים

Fuck You • 23 ביולי 2025
masoul כתב/ה:
shirazbar כתב/ה:
בקשר עם גבר ונילי שכל העולם הזה חדש לו. הוא הרגיש צורך לשתף מישהי. היא הסיקה שהוא מכושף משום שהוא מעולם לא תיאר כך קשר ומה שהוא מוכן לעשות עבורי ושיתף גם אקטים של שליטה. לצערי גם שלח תמונה שלי. הפרטיות שלי חשובה לי בעיקר בפני אנשים שלו מבינים את העולם הזה לכן ביקשתי שלא ישתף מי אני. ברור לי הצורך שלו לפרוק, במיוחד שזה מרגיש מאוד חזק.
כתוצאה מזה היא התקשרה אליי, התחילה לאיים שלא אתקרב שהיא תערב את ההורים שלו. "אני יודעת שאת אלימה כלפיו, תיזהרי ממני"..
הקלטתי את השיחה, עדכנתי אותה שאם תפנה שוב אני אתלונן. ודיברתי איתו. אמרתי שכנראה היא חוששת לשלומך אולי המסר שהוא העביר מעיד על מצוקה כלשהי.

בסוף המצב נרגע הוא דיבר איתה הסביר לה על הסכמה גבולות בחירה. הוא בגילי לא מדובר בילד.
בכל זאת היכן מומלץ לו להתייעץ מלבדי, כן חשוב לי שיהיה לו את מי לשתף ולקבל תשובות לתהיות. מלבד קריאה ברשת.

אחרי כל הלחץ שלו, פחד שאבחר לנתק קשר. הרגעתי את המצב אני עדיין כועסת עליו. מרגישה פתאום בסכנה. מעולם לא הרגשתי כה חשופה. פתאום אני מבינה שכל זה יכול בשניה להתהפך עליי.
בתיאוריה, לא יכול להיות מצב שאדם מחליט שאני התעללתי בו ולומר שלא באמת הייתה הסכמה?

זהו פרקתי, ישב לי
דברו איתי קצת מה דעתכם, קרה לכם?
איך הייתם נוהגים?

תודה..

מילא לשתף, את צודקת אפשר להבין, החוויות חזקות מאד ויש צורך לשתף.
אבל באיזה עולם, ולאיזו מטרה, הוא משתף בפרטים האישיים שלך?
לצורך השיתוף משנה אם קוראים לך חדווה או שלומית או גבריאלה?
מה פתאם לשתף בדברים האלו?
אבל תגידי נפלט לו, לא התכוון, לא שם לב.
אוקיי.

תמונה?
לשלוח למישהו אחר תמונה שלך?
אם לא נדלקו לך כאן שבעת אלפים נורות אזהרה, לא יודע, לא יודע מה להגיד.

מישהו שאת בקשר איתו שולח למשהי אחרת תמונה שלך?
ואת הפרטים שלך?
ואת עדיין בקשר איתו?

מה את רוצה שנגיד לך? מה את מצפה שנגיד?

סליחה, אבל אני מסכימה עם כל המילה שהוא אמר.
זה כל כך ילדותי בעיניי, ושוב סליחה על הביקורת, זה לגמרי ילדותי גם לשתף אנשים אחרים, גם לשתף פרטים ועוד לתת את המספר שלך שהיא תתקשר.
ההחלטה היא לגמרי שלך, אבל חוץ מלהגיד לך שזה באמת אמור להדליק לך מיליון נורות אדומות- סורי, אין לי משהו אחר.
היום הוא חשף את זה איתה והסיפור נרגע למזלך, אבל איפה הביטחון שלך שמחר לא יקרה דבר יותר הזוי מזה ולא תהיי חשופה רק לאדם אחד אלא להרבה אנשים … ?!

קודם כל, מצטערת שזה קרה לך, בא לי לתת לך חיבוק תמיכה ולהגיד לך שאת צריכה קצת הרבה לברוח משם אם הפרטיות שלך באמת חשובה לך. ❤️
מתנצלת מראש אם התגובה שלי חלילה פגעה בך, זאת לא הייתה הכוונה שלי בכלל.
מדען גרעין
מדען גרעין • 23 ביולי 2025
המלקה הצוחקת כתב/ה:
מה שסניץ׳ אמר.
אם זה היה קורה לי הבנאדם הזה היה שרוף, חסום, גמור וקבור.
ללא שום הזדמנות נוספת.

בנוסף (כפי שמסול העלה): הוא כנראה גם שקרן.

ועוד בנוסף: אם יש לו מערכת יחסים מוזרה עם חברה שמתפקדת עבורו כדמות אם דורסנית שמנטרת ומשגיחה על מערכות היחסים שלו בצורה כזו ומתקשרת כדי לאיים! על נשים איתן הוא - אדם בוגר - בקשר, זה רק עוד דגל אדום בשרשרת דגלים אדומים ארוכה שמתנפנפת מול פנייך...

מה עוד את צריכה כדי להבין איך לפעול ואיך לשמור על עצמך ועל הגבולות שלך?

בנוסף, מה שהמצוטטת שבחרתי לי כתבה.

לא צריך עוד בנוסף אחר, זה מספיק לדעתי!
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 23 ביולי 2025
צריך להיות מאד,סלקטיבים בהכרויות כאן וגם אז כלום לא הרמטי
טלי35​(שולטת)
לפני 6 חודשים • 24 ביולי 2025
טלי35​(שולטת) • 24 ביולי 2025
לגבי אצל מי לפרוק - שילך לטיפול.
לא חסרים מטפלים בדסמ פרנדלי מעולים שמבינים, מכילים ולא יזדעזעו.

ובאמת מה שהוא עשה זה חמור מאוד.
לא פחות חמור זה ה"חברה" שתפסה תחת והתקשרה אליך. לא עושים את זה גם ביחסים ונילים.

מצטערת שחווית את זה.
variation​(נשלט)
לפני 6 חודשים • 24 ביולי 2025
variation​(נשלט) • 24 ביולי 2025
אני מצטער לשמוע
נשמע שהבחור לא יציב במיוחד גם בהתחשב שהעולם הזה חדש לו, הוא כנראה נלחץ והיה צריך לפרוק את זה, אני מניח שהתקשורת שלו לא כלכך טובה, ויכול להיות שהבחורה שהוא שיתף אותה לחצה עליו לשתף בפרטים מדאגה אליו

כך או כך מה שהוא עשה זה חוסר אחראיות גדול ופגיעה באמון, אני אישית לא הייתי רוצה להמשיך קשר כזה גם אם הוא לא באמת התכוון וגם אם הוא התנצל 200 פעמים, מחר או מחרתיים משהו אחר יקרה וגם אז הוא יפעל בחוסר אחראיות?

אני אישית הייתי נמנע
dark enlightment​(שולט)
לפני 6 חודשים • 26 ביולי 2025
dark enlightment​(שולט) • 26 ביולי 2025
תלכי לפי התחושות שלך .
אם את מרגישה שאת לא יכולה לסלוח לו (לא לסיטואציה) אז תתרחקי.

אם לעומת זאת את מרגישה שלמד את הלקח
ואת יכולה לבטוח בו שוב(לא כמו בעבר אבל עדיין ברמה גבוהה) אז תמשיכי להיות איתו בקשר.

כולנו עושים טעויות בקשרים, במיוחד בהתחלה ואפילו טעויות רציניות.
בשורה התחתונה לא הייתה פה כוונת זדון לא מצידו
ולא מצידה. תקפה אותך מילולית כי דאגה לו וחששה שאת מנצלת אותו.
עם זאת, זה עדיין דבר חסר אחריות שעשה עניין מסירת הפרטים המזהים עלייך לאדם אחר
שניצל את המידע כדי להתערב.
לכן ההחלטה שלך צריכה להיות ההרגשה הפנימית שלך. הוויב שלך ממנו ונקודה עיקרית למחשבה:
האם הוא שווה צאנס נוסף?
טלי35​(שולטת)
לפני 6 חודשים • 26 ביולי 2025
טלי35​(שולטת) • 26 ביולי 2025
ופליזזזז ספרי מה קורה 🙏🙏🙏