בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

התניות

ve-ra
לפני 5 חודשים • 26 ביולי 2025
ve-ra • 26 ביולי 2025
כתבתי בפירוש נסיון מעשי
ve-ra
ve-ra • 26 ביולי 2025
masoul כתב/ה:
Luna Oscura כתב/ה:
זה בגלל שמדובר כאן על מאמרים וכדומה...
אני יכולה לדבר על ניסיון אישי אבל ממש לא על מאמרים וחומרים כתובים

אהה נו זו ורה, את אמורה להכיר אותה כבר, היא רק 70 שנה כאן איתנו.
אם זה לא אקדמאי היא לא מוכנה להאמין בזה, ככה היא.
ליוסי אבל, שהוא חרטטן על, היא מאמינה בעיניים עצומות, כי הוא אעלק אקדמאי.
.

יכול להיות שאתה מזלזל? אין מצב, אה? כך חשבתי
יש לך מאסול איזשהו נסיון?
בהמלצת הוא הלכתי לפטלייף. יש שם כמה מובאות בעיקר באיזורים של שינוי התנהגותי שלילי. זה פחות מה שחשבתי עליו.
masoul
masoul • 26 ביולי 2025
ve-ra כתב/ה:
masoul כתב/ה:
Luna Oscura כתב/ה:
זה בגלל שמדובר כאן על מאמרים וכדומה...
אני יכולה לדבר על ניסיון אישי אבל ממש לא על מאמרים וחומרים כתובים

אהה נו זו ורה, את אמורה להכיר אותה כבר, היא רק 70 שנה כאן איתנו.
אם זה לא אקדמאי היא לא מוכנה להאמין בזה, ככה היא.
ליוסי אבל, שהוא חרטטן על, היא מאמינה בעיניים עצומות, כי הוא אעלק אקדמאי.
.

יכול להיות שאתה מזלזל? אין מצב, אה? כך חשבתי
יש לך מאסול איזשהו נסיון?
בהמלצת הוא הלכתי לפטלייף. יש שם כמה מובאות בעיקר באיזורים של שינוי התנהגותי שלילי. זה פחות מה שחשבתי עליו.

אני?
מזלזל בך?
איך את מעלה כזה דבר בכלל על דעתך.
מאושיות הכלוב, מענקי הכלוב, הדינוזאורית שטורפת את כל הדינוזאורים האחרים.
מי יכול לזלזל? בטח לא אני (:

לגבי הניסיון שלי, קצת שיתפתי לגבי אזורים קרובים מאד להתניות, וחזקים מאד גם,
בבלוג שלי, לא זוכר את שם הפוסט , נדמה לי מנטרות.
זה קשור וקרוב מאד לנושא.
מעבר לכך, כבר באמת לא לכאן. רק שהנושא קרוב לי חזק לי ומדבר אלי בכל כך הרבה מישורים.
ve-ra
ve-ra • 26 ביולי 2025
תודה, אנסה לחטט אצלך.

וגם, קראת לי זקנה? תתבייש.
masoul
masoul • 26 ביולי 2025
ve-ra כתב/ה:
תודה, אנסה לחטט אצלך.

וגם, קראת לי זקנה? תתבייש.

תראי מה זה. חשבתי לכל הפחות איזו אחוות נשלטים, משהו.
משהי שמבינה שכשאני רואה שולטת מבוגרת, מנוסה, עם עוצמות שנובעות מהשנים והנסיון שלה,
אני מאבד שליטה על הברכיים שלי.

אם לא קוראים לך יוסי ואין לך פרומפט אין אהבה בשבילך.
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
לפני 5 חודשים • 27 ביולי 2025
אז ככה, לגבי התניות
עבורי התניות גם קשורות מאוד לטקסים וקשה לי להפריד את זה
ככה שאם יש טקס של הודעת לילה טוב והודעת בוקר טוב - עבורי זאת התניה
אז מה בכל זאת ההבדל?
עבורי, כשטקס הוא פשוט משהו חד פעמי או משהו "לא חזק מספיק" אני כמעט ולא אחשוב עליו
לא תהיה לי תשוקה עזה לבצע אותו
עור שלי לא יבער אם אני לא אעשה את זה
אבל בהתניה?
שם אין אופציה אחרת
המוח מובנה לפי ההתניה הזאת.
בהחלט משתמשים בה (בניסיון שלי) גם בקשר של עצירת דיבור שלילי (למשל - היה לי שולט שרצה שכל בוקר אני אכתוב 5 דברים חיוביים על עצמי ואשלח לו) אבל זאת גם היתה התניה.
לפני כל דבר אחר בבוקר הייתי עושה את זה, איך שאני מתעוררת (אני חושבת שנדיר שזה היה נדחה)

התניה, עבורי, היא גם בתנועות גוף או מבט
למשל: היו לי שולטים (מעט מאוד) שהצליחו ליצור אצלי התניה שבשניה שם מסתכלים עלי אני משפילה מבט
זאת פשוט התניה שנוצרה במוח ובגוף
ומתוך זה נולד צורך עצום לקבל את המבט שלהם (צורך? הזדקקות? לא בטוחה)

יש לי עוד בראש בנושא הזה
אבל קשה לי מאוד לזקק את זה לכתב כרגע
אולי יותר מאוחר אוסיף
masoul
masoul • 27 ביולי 2025
אני לא יודע אם באמת היה רק קרם ידיים פינג'ל כשהייתי צעיר, נער צעיר,
או שכך רק היה נדמה לי, בכל אופן פנג'ל זה היה, עם הריח של הפינג'ל, ועם זה אוננו,
עם זה שיפשפנו ועם זה גמרנו, יום אחרי יום, שבוע אחרי שבוע,
פעם פעמיים שלוש ושש פעמים ביום, פנג'ל, ריח הפינג'ל, והפורקן המיוחל, עד הפעם הבאה, שלא איחרה לבוא.
יום אחר יום. גמירה, בריח הפנג'ל. אני חושב שאז באותן השנים חשבתי שלזרע יש ריח של פינג'ל. לשלי היה לכל הפחות.

הרבה שנים לאחר מכן, נזכרתי בזה, ולא ייחסתי לזה משמעות יותר מאשר קוריוז,
סיפרתי לה את הקוריוז, איזה קטע, פינג'ל. וריח הפינג'ל, זרע בריח חזק של פינג'ל.
רק שהיא לא חשבה שזה קרויוז, היא חשבה שזה חומר נהדר לשחק בו בהתניות.
יומיים שלושה לאחר מכן הופיע הפנג'ל חזרה, היא קנתה.
למעשה, היא קנתה כמה שפורפרות. הפנג'ל הישן והטוב. והריח הכל כך מוכר. הריח שגומרים איתו.

חשבתי איזה קטע, קוריוז, אבל מהר מאד כל ההאנד פוסי שקבלתי היה כמו בילדות, רגרסיה גמורה, פנג'ל.
שוב ושוב, הפעם ביד שלה, לזיין את היד שלה, עם אותו הריח של הפנג'ל. ואותו החיבור בין הגמירה, הזרע, וריח הפינ'ל.

אחרי מספר שבועות של גמירות מפתיעות ונהדרות בריח פינג'ל, ערב אחד בעודנו חצי יושבים וחצי שוכבים על הספה
מול הטלווזיה, היא מוציאה את הפנג'ל וכמה סנטימטר מהאף שלי מורחת קרם ידיים. פינג'ל.
ואני מתחיל להתפתל, אני לא מבין מה קורה לי, אבל אני מתחיל להתפתל כמו מישהו שעוד שניה גומר,
האגן שלי מקבל חיים משל עצמו ואני מחפש במה להתחכך.
והצחוק ההיסטרי שלה, היה פרייסלס. היא היתה מאושרת. בשמים.

זה חזר על עצמו הרבה פעמים, כבר הבנתי מה עושה לי ריח הפינג'ל, למה זה עובד עלי ככה,
ועדיין לא יכלתי לעצור את הגוף מלהגיב לריח. עדיין כל פעם שהיא הוציאה את הפינג'ל ומרחה קרם ידיים
הגוף שלי זז והייתי חייב לגמור.
עדיין למרות המודעות שלי. ההתניה עבדה בצורה מושלמת. פינג'ל.

לפני כמה ימים הייתי בסופר, אחד הגדולים. היה שם פינג'ל במבצע. 3 שפורפרות ב15 שח. אמיתי לגמרי.
הצלחתי לא לקנות. ניצלתי. ניצלתי מהפינג'ל.

התניות בריח פינג'ל.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת

Re: התניות

StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 27 ביולי 2025
ve-ra כתב/ה:
מחפשת חומרים כתובים בנושא יצירת התניות בבדסמ. פרקטיקות, נסיון מעשי. רקע אקדמי. אנגלית/עברית. תודה 🙏

קרדיט: מאסול שהעלה את הנושא ועורר עניין (בי)

נכתב בפורום זה אבל אשמח לחומרים מכל המגדרים, הזרמים, הצבעים

התגובה שלי מדברת על הניסיון האישי שלי בלבד ועל הנשלטים/ות שלי בלבד. ייתכן ועבור אחרים זה אחרת.

התניות יכולות להיות מגוון רחב של אקטים או מחשבות ופעולות, בד"כ קל לייצר אותן כשהן מחוברות אל עוררות מינית - שם קל מאוד להשתמש בהן מצד אחד, ומצד שני, מהניסיון שלי, לצד הנשלט קל יותר להתנתק מהן ולא להיות תלוי בהן אחרי שנגמר הקשר.
גם אם משהו נשאר איפשהו בגוף ובראש - עדיין על התנייה מינית קל יותר להתגבר ולהשתחרר ממנה אחרי סיום הקשר.
זה לוקח זמן, זה לא מידיי, ותמיד המפעילה הראשית תוכל להחזיר זאת בקלות אם הקשר נגמר בטוב.

אני אוהבת לעשות התניות עקיפות, כלומר לא לעשות פעולה בוטה שהיא ההתניה אלא לשלב פה אקט משני, שהוא המטרה העיקרית שלי ולכן פחות "מתנגדים" אליו והוא נטמע אחרת.
למשל:
לגמור עם דילדו בפה על הברכיים.
אני אתן משימה יומיומית שקשורה בדילדו, אשים בו את כל הפוקוס של הנשלט ושלי, כשהמטרה האמיתית שלי היא להרגיל אותו לגמור על הברכיים ולכן את התנוחה הזו אני אשלב בהמון רגעים אחרים, רגילים יותר, אבל זה לא יהיה המרכז.
כך שלאורך זמן ירגיש לו מוזר לגמור אחרת וייקח לו זמן לשים לב לכך.

אפשר גם באמצעות כאב ולא רק באמצעות עונג - חזרה רפטטיבית על פעולה מסוימת משולבת כאב ממוקד ספצפי תגרום לסאב לקשר בין השניים וכך גם כשתיהיה רק הפעולה או רק הכאב הוא יגיב לשניהם יחד.

חשוב מאוד עניין הזמן - התנייה טובה בעיני זו אחת שלוקחת זמן, לבנות אותה, לראות למה הצד השני מגיב יותר או פחות.
זה דורש סבלנות, ומחשבה לטווח הרחוק, יש המון קשרי בדסמ שלא מכוונים בכלל לטווח הרחוק אלא רק לסשן או לזמן הקרוב, אני משערת שזה בגלל הקושי למצוא קשרים יציבים וארוכי טווח או שפשוט זה לא מעניין את האנשים לשחק על התגובות הפיזיות והנפשיות האלו.
ve-ra
לפני 5 חודשים • 28 ביולי 2025
ve-ra • 28 ביולי 2025
קאט, תודה רבה על התגובה! מאוד מעניין. אני קראתי בכמה מקומות שיש שולטים שיעזרו לנשלט להפטר מההתניה אם הקשר נגמר. אבל לגבייך מעניין אותי- למה בעצם את יוצרת את ההתניות? כדי להעמיק את התלות? או השליטה? זה גם קשור בהשפלה? בא לי לשמוע את הצד שלך כשולטת. מה בדיוק עושה לך את זה שם.