|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 27 ביולי 2025
► Pseudosophical כתב/ה: ► teacher כתב/ה: וככה, בקול ענות חלושה, חולפת לה תהילת עולם.
לא צריך לדעת לשיר, לא צריך לדעת לכתוב, לא צריך אפילו רעיונות. רק רצון. כמו בקטריה. וטוב שכך. טכנולוגיה מורידה את הרף, כפי שהיא נוהגת (ביפ ביפ) לעשות. אינך צריך להיות נווט מדופלם שמכיר את הטופוגרפיה על מנת לעבור מרחק גדול — יש רכבים, שילוט ומערכות ניווט עבור זה. ועדיין, יש נהגים ויש נהגים. אותה דינמיקה עדיין חקוקה בטבע של ה-ai, היכולת שלו משתנה בהתאם למתפעל. האינטליגנציה שלה, הבינה המלאכותית, אינה אדישה אל מול אינטליגנציית/ידע המתפעלת. נכתב בעזרת בינה מלאכותית? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
וחוץ מזה, מה עם כשרון? זה כמו אמנות AI. באמת אפשר להשוות פרומפט למישהו שמצייר?
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
StreetCat(שולטת) • 27 ביולי 2025
► פרלין כתב/ה: וחוץ מזה, מה עם כשרון? זה כמו אמנות AI. באמת אפשר להשוות פרומפט למישהו שמצייר? זה גם מה שאמרו כשנכנס האיור הטכנולגי, הכתיבה בכלי כתיבה שאינם נוצה ודיו, הגרפיקה, המדפסת, והפוטושופ וכיום זה משולב כבר בטלפון האישי של כולנו. (תעשיית הספרים, הסרטים והאומנות עברה המון שינויים בעקבות ההתפתחות הטכנולוגית) וכן, יש פרומרטים שדורשים ידע ויכולת דיוק. זו אולי טכניקה פחות מורכבת בבסיס שלה אבל גם בה יהיה הבדל בין מומחים בתחום לבין כאלה שזה כ"כ ברור שזה מביך. בעתיד הפער הזה יצטמצם. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
ve-ra • 27 ביולי 2025
הדיון פה מאוד מאוד מדויק. אנא אל תיסחפו לשאלת השימוש בכלים. היא קיימת. זו עובדה. בין אם תודו בכך או לא. ביקשתי לדעת מי מצטרף לקבוצה של קוראים מודעים שיקיימו גילוי מרצון לגבי השימוש שלהם בכלי. נסו להתייחס לכך.
ברור לחלוטין שכדי לקבל תוצר טוב, הפרומפט צריך להיות איכותי, מדוייק ועושה 90% מהעבודה. על כך אין חולק. ואין צורך ״בתירוצים״ למה השתמשתי. אנחנו אחרי השלב הזה. השימוש לגיטימי לחלוטין ואינו שלילי. אין כאן ביקורת כלל וכלל רק נסיון לעלות שלב. קדימה, גילוי מרצון, מי בא? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
► StreetCat כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: וחוץ מזה, מה עם כשרון? זה כמו אמנות AI. באמת אפשר להשוות פרומפט למישהו שמצייר? זה גם מה שאמרו כשנכנס האיור הטכנולגי, הכתיבה בכלי כתיבה שאינם נוצה ודיו, הגרפיקה, המדפסת, והפוטושופ וכיום זה משולב כבר בטלפון האישי של כולנו. (תעשיית הספרים, הסרטים והאומנות עברה המון שינויים בעקבות ההתפתחות הטכנולוגית) וכן, יש פרומרטים שדורשים ידע ויכולת דיוק. זו אולי טכניקה פחות מורכבת בבסיס שלה אבל גם בה יהיה הבדל בין מומחים בתחום לבין כאלה שזה כ"כ ברור שזה מביך. בעתיד הפער הזה יצטמצם. זה לא אותו דבר… הרי ברור שמדובר במהפכה מטורפת. אחרת. זה לא שיפור משהו קיים אלא יצירת משהו חדש. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
סווריןן • 27 ביולי 2025
רק מציין את מה שיגיע מעבר לפינה הנוכחית (הפינה בה כותבים דרך AI): סוכן AI ייעודי שמטרתו ליצור קשר ומתורגל 'להצליח' לייצר כמה שיותר אינטראקאציות שמובילות להבעת עניין מתוך פלח פרופילים שיוגדר מראש. ה AI 'יאמן' את עצמו דרך חדרי הצ'אט ודרך אינטראקציות בבלוגים/פוסטים וידוג באופן סבלני בני/ות שיח שהוגדרו מראש. המשתמש האנושי יכנס לתמונה שבועות אחר כך.... הרבה יותר יעיל וחסכוני מהודעות חתוך והדבק...
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
masoul • 27 ביולי 2025
► ve-ra כתב/ה: מאסול, כתבתי פוסט או פרסום במגזין. זה מכסה את כל היריעה לדעתי, לא? אם הייתי טורח לקרוא בשימת לב הייתי שם לב שכתבת גם פוסט וגם פרסום במגזין. ואז הייתי חושב שזה אכן מכסה את כל היריעה. מיכון שלא קראתי בשימת לב..... וגם אני חותם על הנ"ל, ויעזור לי האל הטוב ולא אזדקק לעולם לכתוב בעזרת AI חוץ מאשר במקרה של דמנציה אלצהיימר וכיוצא באלו. בלי נדר. ובכל מקרה, במידה וחלילה אזדקק למוח המכונה השטני הזה, בלי נדר אציין זאת. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
השוקע • 27 ביולי 2025
בגדול למרות דעתי הנחרצת בנושא אני חושב שכל אחד יעשה מה שבא לו, פשוט זה לא הטעם של כל אחד.
אז אני לא שופט את הAIים, רק פחות מתחבר. בכל מקרה - אני לעולם לא אכתוב פוסט בעזרת AI. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
Sharoman(קינקי) • 27 ביולי 2025
ישנו מלאי מכובד של סרטוני הדרכה יעילים, עם הנחיות ברורות לצורך יצירת got chat מותאם אישית.
עשוי להיות מעניין ומועיל במיוחד לחובבי הז'אנר כאן. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
Sweet melody(נשלטת) • 27 ביולי 2025
מצטרפת. בעד בעד בעדדדד
|