|
|
לפני 5 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 5 חודשים •
29 ביולי 2025
Sirene(נשלטת) • 29 ביולי 2025
לונה, סטריט קט ונומי, מאוד אוהבת את הגישות שלכן.
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 5 חודשים •
29 ביולי 2025
Kitty frank • 29 ביולי 2025
סליחה על ההסתה הפרועה מהנושא, אך העניין בוער בי!
כבר כמה חודשים אני מרגישה שכל הנשים במדינה הזו מסונכרנות +- בוודאי כל מי שאני מכירה בשלושה חודשים האחרונים. לפני חודשיים שמתי לב לזה והתחלתי לשאול כל מני נשים בדרגות זרות שונות ושוב, עברו שלושה שבועות וכולן לפני. מה לעזאזל? |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
30 ביולי 2025
לפני 5 חודשים •
30 ביולי 2025
Sirene(נשלטת) • 30 ביולי 2025
אני חושבת שכולנו חזקות מספיק להכיל גם דיון משני כאן! וזה מעניין.
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
30 ביולי 2025
לפני 5 חודשים •
30 ביולי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 30 ביולי 2025
Kitty frank כתב/ה: סליחה על ההסתה הפרועה מהנושא, אך העניין בוער בי!
כבר כמה חודשים אני מרגישה שכל הנשים במדינה הזו מסונכרנות +- בוודאי כל מי שאני מכירה בשלושה חודשים האחרונים. לפני חודשיים שמתי לב לזה והתחלתי לשאול כל מני נשים בדרגות זרות שונות ושוב, עברו שלושה שבועות וכולן לפני. מה לעזאזל? יו! גם אני! |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
30 ביולי 2025
לפני 5 חודשים •
30 ביולי 2025
Kitty frank • 30 ביולי 2025
איפה כל הסטודנטיות לסוציולוגיה שמסתובבות פה? ואני יודעת שיש כמה!
האם זה דבר, שמסתנכרן לנשים בתקופות משבר? הרי לא הפסקנו לחיות בתוך בתים עם תאורה ולאכול שטויות? נשים לא הפסיקו ללדת, לשנות את ההרגלים שלהן, להתאהב, לעבור בתים, להיכנס לדיכאון -- דברים שמשבשים לי את המחזור, ובעצם הסיבה שעד כה חשבתי שלא לכולן מסתנכרן. אולי יש איזו רופאה שיודעת להגיד על זה משהו? מה הפאקינג סיפור? למה כולללללן לפני וסת? |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
30 ביולי 2025
לפני 5 חודשים •
30 ביולי 2025
nomii{Ashenn} • 30 ביולי 2025
Kitty frank כתב/ה: איפה כל הסטודנטיות לסוציולוגיה שמסתובבות פה? ואני יודעת שיש כמה!
האם זה דבר, שמסתנכרן לנשים בתקופות משבר? הרי לא הפסקנו לחיות בתוך בתים עם תאורה ולאכול שטויות? נשים לא הפסיקו ללדת, לשנות את ההרגלים שלהן, להתאהב, לעבור בתים, להיכנס לדיכאון -- דברים שמשבשים לי את המחזור, ובעצם הסיבה שעד כה חשבתי שלא לכולן מסתנכרן. אולי יש איזו רופאה שיודעת להגיד על זה משהו? מה הפאקינג סיפור? למה כולללללן לפני וסת? אני לא. מקווה שזה עונה על השאלה |
|
|