|
|
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 29 ביולי 2025
אני לא חושבת שזאת כוונת המשורר.
לא העיסוק בענייני דיומא, שהיה בכלוב מאז ומתמיד, אלא זה שיש גם פרופילים שבעצם לא ברור מה הקשר שלהם לבדסמ ואיך בכלל הם התגלגלו לפה. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
itchyqouteg(שולט) • 29 ביולי 2025
► Bluecollar כתב/ה: ► snorkaa כתב/ה: אני חושבת שהרוב מחפשים סקס!
( אולי זו הבעיה)..... אני חושבת שעיקר הטענה היא שאנשים לא כותבים רק בדסמ ופנטזיות, אלא שומו שמים גם על החיים עצמם. לא לא, אני ממש לא מתכוון לזה, אני מנסה פשוט איך לנסח את זה בלי להיות דוש אבל אני לא מצליח אז אהיה דוש, יש פה הרבה בלוגים ומשתמשים שלא ראיתי שום קשר בינם לבדסמ, בעיקר מנסים להיות מצחיקים/מעניינים בלי קשר לנטיה שיש או אין להם ומנסים לסחוט צומת לב, ואולי לעשות סקס |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
► פרלין כתב/ה: אני לא חושבת שזאת כוונת המשורר.
לא העיסוק בענייני דיומא, שהיה בכלוב מאז ומתמיד, אלא זה שיש גם פרופילים שבעצם לא ברור מה הקשר שלהם לבדסמ ואיך בכלל הם התגלגלו לפה. כל הכבוד ילדה טובה |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
StreetCat(שולטת) • 29 ביולי 2025
► itchyqouteg כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► snorkaa כתב/ה: אני חושבת שהרוב מחפשים סקס!
( אולי זו הבעיה)..... אני חושבת שעיקר הטענה היא שאנשים לא כותבים רק בדסמ ופנטזיות, אלא שומו שמים גם על החיים עצמם. לא לא, אני ממש לא מתכוון לזה, אני מנסה פשוט איך לנסח את זה בלי להיות דוש אבל אני לא מצליח אז אהיה דוש, יש פה הרבה בלוגים ומשתמשים שלא ראיתי שום קשר בינם לבדסמ, בעיקר מנסים להיות מצחיקים/מעניינים בלי קשר לנטיה שיש או אין להם ומנסים לסחוט צומת לב, ואולי לעשות סקס יש פה גם כאלה שמעידים על עצמם בפה מלא שהם לא קשורים לבדסמ. למה הם פה? אולי כי זה מקום לביטוי יחסית חופשי באינטרנט בעברית. אולי סיבה אחרת 🤷🏻♀️ |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
ArchAngel(שולטת) • 29 ביולי 2025
אני חושבת שיש קשר, כשבדס"מ הפך שגרתי וזולג לעולם הונילי, הגבול בינו ובין העולם הונילי מטשטש. אני לא מופתעת שמישהו ונילי יבוא ויפתח כאן בלוג, ולשעומת זאת הוא לא בדיוק ימהר לפעול באופן דומה במרחב של קינק לא מיינסטרמי בעליל.
כאן זה נוח, זה כאן מתאפשר, לא מרגיש שאתה עושה משהו חריג לנוף, כאילו באת לבוש בבגדי ליצן למשרד עו"ד ומה הפאקינג קשר שלך לכאן. אתה מרגיש עושה משהו שגרתי, בתוך עולם בדס"מ שהפך שגרתי ולא מנותק מהיומיום, כשללכת לסנדת קשירות זו אופציה סבירה כמו ללכת לסדנת קרמיקה. בעולם שבו לשמוע שמישהו נתן ספנקינג למישהי מעורר תדהמה זהה ללשמוע שמישהו נתן ספנק לבצק של הפיצה לפני שהכניס אותו לתנור, אז אין פלא שאנשים מעלים לפה תמונות של תוצרי האפייה שלהם. והם לא יחשבו לרגע לעלות את זה למרחבים של קינקים "אפלים" יותר, למרות ששום דבר טכני לא עוצר בעדם, רק התחושה של "זה חריג מדי ומישהו כמוני באמת לא שייך לשם". עוד סברה היא שיש אנשים שהם מאוד בארון, קודם כל בפני עצמם, בשלב שבו מפחדים מהצל של עצמם ומלהיות "באתר כזה", אז מה שהם מרגישים בנוח לשתף על עצמם אלו רק ענייני כאלו, וככה הם יכולים להמשיך לשחק בפני עצמם "שהם לא באמת בקטע והם פה רק לדבר רגיל/להצחיק". העניין הוא של אצל אנשים כאלו "מתפלק החוצה" קצת בדס"מ מדי פעם. מה שלא קורה אצל הונילים שהגיעו לפה ולא מגיבים באיזו הססנות מיוחדת. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
פישוטו • 29 ביולי 2025
לא באלי להיות פוליטקלי קורקט אז מי שזה מפריע לו שידלג על התגובה.
בגדול? הבדס"מ הוא תחום בעייתי על הספקטרום הפוליטי. מצד אחד הוא מגלם המון כח, טוטליטריות, עצמה וכיבוש. אלה האנשים שמדברים על בדסמ היררכי, על הכנעה על החלפת כח. זה הבדסמ היותר קלאסי, זה ששלט במרחב עד לנורמליזציה. היום? יש גל חדש של בדסמים ניו אייג' הוליסטים שכאלה. זה התחיל במרחבים באנגלית, בעיקר אמריקאיים. המאמי דומז שהן בייביסיטר, הדאדיז שמטפלים בילדות, הניוש שהפך לחגיגת מגדר במקום כלי שליטה והשפלה. עכשיו זה לא שאין מקום לבדסמ כזה, לקינקים כאלה. שיבואו בכבוד, יש מקום לכולם. הקטע שזה נהיה מגניב ומחבק ומרפא ועוד מאבק של מיעוטים לקפוץ על הסירה שלו ולהרגיש מיוחדים. ופה קיבלנו את הריבוי באנשים שנמצאים פה סתם. כי זו עוד קהילה אלטרנטיבית, עוד מקום להרגיש מיוחד, לקבל חיבוק. עוד מקום לברוח אליו מהמציאות הרגילה. האם זה טוב או רע? לא נכנס לזה כרגע. אבל ברור לי שהרבה מהאנשים שהשרשור מדבר עליהם הם כאלה. איפה כן עולה בעיה? שאותם אנשים מנסים לדחוף בכח רעיונות פרוגרסיביים לתוך פנטזיות של אנשים. ואז ניוש זה מיזוגני, cnc זה אונס, אימפאקט זו אלימות במשפחה ורייס פליי זה גזעני. אני רואה את זה בכל דיון כמעט. האתר הזה מלא בשיפוטיות שלא קשורה לקינק ולמסגרת בדסמית בכלל. וזה מונע מאנשים לדבר על הקינקים והרצונות שלהם. כולם מצטדקים, מתנצלים ושמים אזהרות טריגר. וזה הופך לאט לאט לעוד רשת חברתית מצונזרת כמו השאר. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
Bluecollar(שולטת) • 29 ביולי 2025
אדבר רק עלי:
אני לא משחקת במי הכי קיצוני ומגניב. אולי האופן בו אני שולטת הוא "מיינסטרים" ולא נוגע בקיצון או מזעזע אנשים. אבל זה עדיין מה שמוגדר כשליטה. מלבד זאת, הזדקנתי. אין לי רצון לגרות ולענג אנשים מוחית ופיזית בבלוג שלי. אין לי צורך לרוץ לספר לחב'רה גם אם אני לא כותבת על סשנים או פנטזיות או רומו של בדסמ. גם אם השליטה שלי לא הולכת נוגעת בקיצון, עדיין יש לי ולאחרים, מקום בעולם הזה של הבדסמ והכלוב. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
הוא(שולט) • 29 ביולי 2025
כל אחד ואחת מחברים לעצמם את סיפור הבדסמ שלהם עד שזה מגיע לעימות על הבדסמ של האחר. קבוצה סגורה לא בהכרח אוסף של חבורות ובודדים יותר נכון. אם כבר שנים הפלטפורמה עובדת כנראה שמשהו בה טוב.
אולי צריך ליצר יותר סערות בכוס או קרבות חתולים על זוטות ושוליים שנחייך קצת אה ופרופילים ובלוגים לא משקפים במציאות כלום |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
ve-ra • 29 ביולי 2025
צריך ליצור מבחן כניסה ומי שלא עובר וניסה להירשם בכל זאת, שיימינג המוני בכיכר העיר ושלושים ואחת מלקות.
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
► Bluecollar כתב/ה: אדבר רק עלי:
אני לא משחקת במי הכי קיצוני ומגניב. אולי האופן בו אני שולטת הוא "מיינסטרים" ולא נוגע בקיצון או מזעזע אנשים. אבל זה עדיין מה שמוגדר כשליטה. מלבד זאת, הזדקנתי. אין לי רצון לגרות ולענג אנשים מוחית ופיזית בבלוג שלי. אין לי צורך לרוץ לספר לחב'רה גם אם אני לא כותבת על סשנים או פנטזיות או רומו של בדסמ. גם אם השליטה שלי לא הולכת נוגעת בקיצון, עדיין יש לי ולאחרים, מקום בעולם הזה של הבדסמ והכלוב. זהו זה סבבה והכל אבל בסופו של דבר קורים הרבה מקרים כמו זה https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=165122&postid=1695633 עכשיו בסדר על זה צחקתי כי זה ממש היה קיצוני והיה אסקלציה מאוד מהירה אבל בסוף אני מקבל אינטראקציות כאלה יותר ויותר |
|
|