אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

חכמת ההמון בזיון גרון

TradeMark​(שולט)
לפני 5 חודשים • 3 באוג׳ 2025
TradeMark​(שולט) • 3 באוג׳ 2025
devil's baby כתב/ה:
Kitty frank כתב/ה:
זיון גרון ב69??
אין זה עובד, הרי את... מעליו.
בזווית התכוונתי לדקויות, כי הרי גם בכל תכונה אפשר לעשות כוונונים עדינים. כמו המראה של האוטו icon_smile.gif
ושכחת את אחת התנוחות החשובות! תלוי גובה מיטה וגובה גבר כמובן, אבל לשכב על הגב, עם הראש מחוץ למיטה ושהוא עומד ומזיין לך את הגרון. אחד הנוחים, ומלא נתיב אוויר.

חשבתי על התנוחה הזו בשכיבה על הגב אבל מרגיש לי ששם בגלל שאני הפוכה אני אקיא הכי מהר
אבל סהחלט באלי לנסות

עשיתי 69 כשאני למטה ואז הוא יכול לזיין לי את הפה כמו שאר החורים אבל הראש לא באוויר אז פחות פחדתי מפליטות לא רצויות למרות שבאלי ממש זה תמיד נראה שזה נכנס ממש טוב פנימה ככה

ואם אני מעליו
אם הוא מספיק גדול ביחס אלי (וזה לא כזה קשה) הוא לגמרי שולט לי בראש עם הידיים ומזיין איך שהןא רוצה או אפילו נועל עלי את הרגליים
לפעמים זה קל יותר כי כשאת מרפה הראש שלך מעצם המשקל נופל על הזין שלו זה מקל את החדירה לתחושתי

וקטורים, זוויות, גרביטציה ומסה. מתחילים עם זיון גרון, מסיימים עם תואר בפיזיקה
Kitty frank
Kitty frank • 3 באוג׳ 2025
מין אוראל הוא עניין שמצריך המון טכניקה!

69 כשאת למטה זה דבר שלא עלה בדעתי, כנראה כי אני מעדיפה בחורים מקרר, ואז זה קצת קשוח. אבל אני לא מבינה, הרי אין מצב שהוא גם יורד לך תוך כדי, אז למה ה69 לא הבנתי?

לגבי הלהקיא, בעיני 4 שעות צום אמורות לסגור פינה, ואז יוצאים רק נוזלים, ואחרי זה את כולך בובת סמרטוטים. וההפוך דווקא מאוד מקל בעיני, כי נתיבי אוויר.
ואם כבראווירממליצה מאוד לתרגל לנשום מהאף, זה מכני בהתחלה, אבל כשמתרגלות וזה נהייה טבע שני זה מאוד מקל.

ואגב, לא לפחד מלאבד את זה, לטפוח פעמיים, להתנשף שלוש נשיפות כמו זונה מטונפת עם כל הריר והמבט המבוהל ולחזור למלאכה. כנשלטות זה מרגיש ותרני, אבל אני חושבת שהאפקט הזה של ''אני לא יכולה יותר'' הוא דווקא מחרמן ומוסיף לאווירה.
devil's baby​(נשלטת)
devil's baby​(נשלטת) • 3 באוג׳ 2025
Kitty frank כתב/ה:
מין אוראל הוא עניין שמצריך המון טכניקה!

69 כשאת למטה זה דבר שלא עלה בדעתי, כנראה כי אני מעדיפה בחורים מקרר, ואז זה קצת קשוח. אבל אני לא מבינה, הרי אין מצב שהוא גם יורד לך תוך כדי, אז למה ה69 לא הבנתי?

לגבי הלהקיא, בעיני 4 שעות צום אמורות לסגור פינה, ואז יוצאים רק נוזלים, ואחרי זה את כולך בובת סמרטוטים. וההפוך דווקא מאוד מקל בעיני, כי נתיבי אוויר.
ואם כבראווירממליצה מאוד לתרגל לנשום מהאף, זה מכני בהתחלה, אבל כשמתרגלות וזה נהייה טבע שני זה מאוד מקל.

ואגב, לא לפחד מלאבד את זה, לטפוח פעמיים, להתנשף שלוש נשיפות כמו זונה מטונפת עם כל הריר והמבט המבוהל ולחזור למלאכה. כנשלטות זה מרגיש ותרני, אבל אני חושבת שהאפקט הזה של ''אני לא יכולה יותר'' הוא דווקא מחרמן ומוסיף לאווירה.

א. ב69 הוא יכול לבחור לרדת לי או לשחק בי תוך כדי זה שלו ושה ממש כיף כי כאילו צד אחד נחדר ממנו והצד השני כמו צעצוע בשבילו לשחק תוך כדי שאני נחנקת
דרך אגב ההפסקה האהובה עלי זה שפשוט מתיישבים על הפנים שלי חחחחחח
ב. מה ההגדרה למקרר הפרטנרים שלי תמיד כמעט 30 סמ מעלי וכמעט כפול במשקל
ג. אני נהנת מהמחיצה הזו כשהם שוכבים מעליי ודוחפים לי ככה לפה לי זה ממש סקסי התנוחה הזאת
ד. מקבלת את העצה לגבי הקאה
פשוט כנראה צריכה לשחרר את הפחד הזה
הרפלקס שלי גם ככה דיי מהיר
בגדול יש דברים שלא אכפת לי להקיא וצום זה לא בעיה כי אני לא אכלנית גדולה
קצת אולי חוששת מהריח אבל זה נטו פסיכולוגי לדעתי
ה. התיאור של זונה מטונפת מלאת ריר מזכיר לי חוויות טובות ומחרמנות🙈 הלקיחה הזאת לקצה כשאת כבר חושבת שתאבדי הכרה על הזין שלו
ו. באמת צריכה לתרגל לנשום מהאף אני מרגישה שאני אוטומטית מחזיקה את הנשימה
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
לי גם ממש עוזר כשמי שמולי לוקח לחלוטין את כל השליטה בנושא
ההרגשה הזאת של "אני חור לשימוש" עוזרת לי באופן מנטלי ומקלה על העניין פיזית
TinyBoy
TinyBoy • 3 באוג׳ 2025
סורי, לא יכול לתרום, מעולם לא הגעתי לגרון, מטוש יותר ארוך ממה שיש לי להציע, אבל עוקב מתוך סקרנות
bondman​(נשלט)​{FLR}
bondman​(נשלט)​{FLR} • 3 באוג׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה:

כל כך נכון.
ביג לייק.
Charlie Zחשבון מאומת
Charlie Zחשבון מאומת
Charlie Zחשבון מאומת • 3 באוג׳ 2025
אשת החול כתב/ה:
Kitty frank כתב/ה:
זיון גרון ב69??
בזווית התכוונתי לדקויות, כי הרי גם בכל תכונה אפשר לעשות כוונונים עדינים. כמו המראה של האוטו icon_smile.gif
ושכחת את אחת התנוחות החשובות! תלוי גובה מיטה וגובה גבר כמובן, אבל לשכב על הגב, עם הראש מחוץ למיטה ושהוא עומד ומזיין לך את הגרון. אחד הנוחים, ומלא נתיב אוויר.

זאת התנוחה עם הדרך הכי פנויה אבל גם שהכי מפחידה אוצי ולכן מקשה עליי לשחרר. מרגישה תוך שנייה שעומדת למות, מחוסר אוויר או מהקאה ברוורס.
באופן כללי אני ממש ממש רוצה להצליח וגם להיות מעולה בזה, וגם נהנית מזה אבל רפלקס ההקאה לא משחרר וגם תחושת המוות המתלווה שמגיעה אליי ממש מהר.
אני לא מצליחה לנשום משום מקום כשיש לי זין בתוך הגרון.. זה משהו אפשרי?!

יכולה לנסות את התנוחה הזאת כשאת שולטת בסיטואציה (הוא עומד ללא תזוזה, את אוחזת לו בתחת ומזיינת את הגרון שלך בעדינות עד הסוף)
devil's baby​(נשלטת)
devil's baby​(נשלטת) • 3 באוג׳ 2025
אשת החול כתב/ה:
Kitty frank כתב/ה:
זיון גרון ב69??

זאת התנוחה עם הדרך הכי פנויה אבל גם שהכי מפחידה אוצי ולכן מקשה עליי לשחרר. מרגישה תוך שנייה שעומדת למות, מחוסר אוויר או מהקאה ברוורס.
באופן כללי אני ממש ממש רוצה להצליח וגם להיות מעולה בזה, וגם נהנית מזה אבל רפלקס ההקאה לא משחרר וגם תחושת המוות המתלווה שמגיעה אליי ממש מהר.
אני לא מצליחה לנשום משום מקום כשיש לי זין בתוך הגרון.. זה משהו אפשרי?!

לא כשהןא בפנים רק בבין לבין
אנחנו לא כוכבות פורנו זה דורש תרגול והבנה של הצד השני

כאילו נושמים סביבו כזה אבל הןא צריך להיות לא בתוך הגרון חחח
עש לילה​(שולט)
לפני 5 חודשים • 4 באוג׳ 2025

תגובה מעולה

עש לילה​(שולט) • 4 באוג׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה:

אני כל כך מסכים עם החשיבות של החיבור המנטלי