צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

ידידה רוצה להשתפר - איך מוצאים מדריך מתאים בקהילה?

red-cell​(מזוכיסט)
לפני 5 חודשים • 26 באוג׳ 2025
red-cell​(מזוכיסט) • 26 באוג׳ 2025
תנחומי לאינבוקס שלך, יש פה 300,000 מדריכים פוטנציאלים לא כולל ניקים כפולים, משולשים ומתומנים.
mrmastermind
mrmastermind • 26 באוג׳ 2025
רק כדי לחדד – זו שאלה רצינית לגמרי.
היא כבר חוותה בעבר פרטנר מצויד מאוד וזה היה לה מאתגר במיוחד. דווקא כי בדרך כלל אין לה קושי, היא התאכזבה והרגישה שהיא רוצה להשתפר. היא אפילו בדקה לרכוש קורסים מסודרים, אבל זה הרגיש לה מרוחק ופחות טבעי. מה שבאמת חשוב לה זה ללמוד בצורה אישית ואמיתית, עם מישהו מנוסה וסבלני.

ולמי שתהה מה הקשר לבידיאסאם – היא פשוט אוהבת את זה בסגנון בידיאסאמי.
ולשאלה אם הפוסט בכלל בשבילי – אז התשובה היא לא חחח
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 26 באוג׳ 2025
הנה מה שאני לא מבין: איך הטרולים האלו מצליחים ליצור יוזרים חדשים כל הזמן? הרי כל יוזר מקושר למספר טלפון ואי אפשר לפתוח יוזר חדש בלי לקבל אסמס למספר טלפון שאין עליו יוזר.

אז... איך הם עושים את זה?
מבקשים מאנשים אחרים להשתמש במספר שלהם בשביל זה?
תל אביבי איכותי​{דום מענג }

מוזמנת לקבל הדרכה

אני מקווה שזה באמת אמיתי
במידה וכן
תגיד לידה שלך שתשלח אלי הודעה
עשיתי עבודה עם מספר חדשות בחקר על גופם, ועל הראש הקינקי
אם היא אמיתית - מוזמנת לפנות לשיעורים
Agate
Agate • 26 באוג׳ 2025
מתנצלת שלא אכתוב תשובה שרצית, וחשוב לי להדגיש שתשמור על הידידה שלך, והיא על עצמה.
לאקט עצמו אין שום משמעות. אם מה שרלוונטי עבורה הוא " סגנון בידיאסאמי" אז ממליצה שהיא זו שתגייס סבלנות ועם הפרטנר המתאים והנכון תלמד, כי זה חלק מהדינמיקה.
או שלא - במידה ויש לה רפלקס הקאה רגיש מאוד.
טיפ, לקרוא קצת על האנטומיה של האיזור, איך נושמים, איך שואפים ונושפים. ולשחרר. לשחרר את הפחד מזה שלא נכנס אוויר. להרפות שרירים.
נושמים לפני ואחרי.
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
Agate כתב/ה:
מתנצלת שלא אכתוב תשובה שרצית, וחשוב לי להדגיש שתשמור על הידידה שלך, והיא על עצמה.
לאקט עצמו אין שום משמעות. אם מה שרלוונטי עבורה הוא " סגנון בידיאסאמי" אז ממליצה שהיא זו שתגייס סבלנות ועם הפרטנר המתאים והנכון תלמד, כי זה חלק מהדינמיקה.
או שלא - במידה ויש לה רפלקס הקאה רגיש מאוד.
טיפ, לקרוא קצת על האנטומיה של האיזור, איך נושמים, איך שואפים ונושפים. ולשחרר. לשחרר את הפחד מזה שלא נכנס אוויר. להרפות שרירים.
נושמים לפני ואחרי.

תומכת.
mrmastermind
לפני 5 חודשים • 27 באוג׳ 2025
mrmastermind • 27 באוג׳ 2025
מסכים לגמרי ומודה על הדאגה. היא יקרה לי מאוד ולפני הכל הכי חשוב לי הביטחון האישי שלה.
mrmastermind כתב/ה:
מסכים לגמרי ומודה על הדאגה. היא יקרה לי מאוד ולפני הכל הכי חשוב לי הביטחון האישי שלה.

אז למה הניסוח הזה:
"היא מחפשת מישהו מנוסה שיוכל להדריך אותה ברצינות ובסבלנות (בדגש על מדריך ולא פרטנר לסקס מזדמן).
איך נכון בכלל לחפש מדריך כזה בקהילה? ואם למישהו יש ניסיון אישי או יכול להמליץ על מישהו מתאים – מוזמן לכתוב לי בפרטי."

אם חברה היתה באה אלי עם זה אז הייתי קודם כל מדברת איתה על זה
מנסה לייעץ לה לקרוא על זה קצת ואולי להתנסות עם אביזרים
אבל לחפש בשבילה מישהו בצורה הזאת...?
איך אתה יודע לסמוך כאן על תגובה של מישהו.י שמציע.ה מדריך או הדרכה בעצמו?
זה כבר נראה לי מתכון מסוכן עם פתח להמון בעיות
אני במקסימום הייתי אולי מציעה לה (אם זאת היתה חברה שלי) חבר ממש ממש ממש טוב שאני סומכת עליו ויודעת שאין סיכוי שהוא יפגע בה, אבל זה היכרות שלי איתו ולא על בסיס "קראתי בפורום והמליצו עליו"
mrmastermind
mrmastermind • 27 באוג׳ 2025
כי היא רוצה לנסות על מישהו אמיתי ולא אביזרים או לקרוא מאמרים. והשאלה שלך היא מאוד במקום. במידה ואמצא מישהו שמתאים לה מכל הבחינות, אדבר איתו קודם ואם הוא עדיין נראה בסדר רק אז אקשר בינהם. אז זה לא בדיוק מישהו ש״קראתי עליו בפורום והמליצו לי עליו״. הידידה שלי מאוד אינטליגנטית. היא לא תיכנס סתם ככה לבית של מישהו זר.
mrmastermind כתב/ה:
כי היא רוצה לנסות על מישהו אמיתי ולא אביזרים או לקרוא מאמרים. והשאלה שלך היא מאוד במקום. במידה ואמצא מישהו שמתאים לה מכל הבחינות, אדבר איתו קודם ואם הוא עדיין נראה בסדר רק אז אקשר בינהם. אז זה לא בדיוק מישהו ש״קראתי עליו בפורום והמליצו לי עליו״. הידידה שלי מאוד אינטליגנטית. היא לא תיכנס סתם ככה לבית של מישהו זר.

בעיניי, גם א.נשים אינטלגנטיים.ות יכולים.ות להיכנס למצב מסוכן ופגיע
וזה מתכון מאוד ברור לזה.
אז מה אם אתה תדבר איתו והוא עדיין יראה לך בסדר?
אתה יודע אם הוא אדם פוגע?
אם הוא אדם שיקשיב לגבולות במבחן האמת?
אם הוא אדם שאפשר באמת לסמוך עליו ולא רק "מדבר"?

אם היא היתה חברה שלי הייתי אומרת לה:
"לדעתי לנסות את זה ככה עם אדם אמיתי זה מסוכן.
חפשי קודם כל פרטנר שאת מעוניינת לבנות איתו משהו ומשם גם תדברי על זה שאת רוצה לעבוד על זה"
אבל בהחלט לא הייתי מנסה למצוא לה רק מישהו בשביל זה.