|
|
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
כנראה
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
עקר הבית(נשלט) • 14 בספט׳ 2025
► ArchAngel כתב/ה: מזמינה אותך לפתוח פרופיל פקטיבי של אישה, עזוב שולטת, אישה.
לא יעברו 5 דקות ותראה על מה אני מדברת, ואם תחכה יום שלם, כבר לא תוכל להתווכח על זה שמדובר ברוב מוחץ של גברים שמציגים את עצמם נשלטים שמתנהגים ככה, ותבין מאיפה מגיעות ההכללות ולמה שולטות מתעלמות בשיטתיות מהצעות כאלו ונרתעות מגברים שמציגים את עצמם עבדי ניקיון כשזה הדבר היחיד שהם מעידים על עצמם. מעבר לזה שאני אישית לא דיברתי על כל עבדי הניקיון, ונראה שגם לא פותחת השרשור, אלא על תופעה שמציפה לכולנו את האינבוקס ע"י כאלו שלא אכפת להם מי האישה בכלל ומציפים אותה, כל כולן, במאסות. והאלו תמיד מזדהים כעבדי ניקיון, מסיבה מסוימת. וכן, ברור שיש יוצאי דופן שמתנהלים עם הפטיש שלהם בכבוד, וזה עדיין לא מבטל את היקף התופעה של אלו שלא. משורה שמתארת את הסוג המרוכז בעצמו התחלתי את התגובה, ואני לא מבינה למה להיעלב ולחשוב שאתה נכלל בתוך תגובה שמתארת אנשים שמתנהלים אחרת ממך. רק בגלל ששניכם חולקים את אותו הפטיש צריך להגן עליהם? אני יותר הייתי מתאכזבת מהם שאלו יחסי הציבור שהם עושים לו, ושזו הקונוטציה שנהייתה לעבד ניקיון בגללם. בנוגע לשולטות שמחפשות נהג, מנקה וכספומט: אני גם מסכימה איתך שזו תופעה מרגיזה להיתקל בה אבל אתה יכול להעיד בעצמך כבעל פרופיל של נשלט, כמה שולטות הציפו אותך וניסו לכפות עליך לנקות להן את הבית? גם אם באו כמה חצופות, אתה לא הגעת למצב של 100 הודעות כש 50 מהן רק מאישה אחת שלא מקבלת את המילה "לא". ההבדל בין שולטות ונשלטים בקטע הזה, הוא השולטת משאירה מודעה, חצופה וחיה בסרט ככל שתהיה, ומי שרוצה פונה אליה. הנשלט לרוב יהיה זה שיתפרץ בלי הזמנה וימשיך לנדנד עד הרגע שיפרד עם איחול "לכי לכי יא מכוערת" המפורסם, וגם זה זמני עד ההתחרמנות הבאה שלו. שאת לגמרי צודקת |
|
|
| shiningstar |
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
shiningstar • 14 בספט׳ 2025
בתור אחת הבחורות היותר בלאגניסטיות שיש זה היה נשמע ממש קסום בהתחלה.
ומהר מאוד הבנתי - זה אף פעם לא באמת רק זה. תמיד יהיה שם מניע נסתר ורצון לסיפוק. וכמות ההצעות כאן היא לא שפויה... חבל שאין קבוצת נשים עם המלצות ודיס המלצה😄😄 |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
טלי35(שולטת) • 14 בספט׳ 2025
► EmeraldPrince כתב/ה: אבל יש גם מנקים שבאים, ונותנים עבודה אמיתית ברמה מקצועית, ולא כאלה שרוצים סשן אלא כאלה שהשירותיות היא חלק מהם...
מנקה היום עולה לפחות 70 שקל לשעה ככה שזה מינימום 200 300 לביקור.... ואם יש נשלט ניקיון מקצועי שיעשה את זה אז למה לא בעצם? רק צריך למצוא את הרציניים מחזקת. יש א.נשים שזה מדליק אותם ונחמד להם כמו שיש א.נשים שמדליק ונחמד להן שמשלמים עליהן בדייט כמו שיש א.נשים שמדליק ונחמד שעושים להם מסז'. זה בסדר שלא כל הפרקטיקות מתאימות ומדליקות את כולם אותו הדבר - אבל מתחיל להווצר פה מצב שמי שמעיז.ה להגיד על משהו שהוא מדליק אותה - יצאו עליה שהיא לא... משהו (לרוב בצירוף המילה "אמיתי" 😝) |
|
|
| מדען גרעין |
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
מדען גרעין • 14 בספט׳ 2025
► טרנטינו כתב/ה: יש דווקא כאלו שלא מבקשים תמורה אלא שירות נטו. השירות נטו הוא התמורה, הוא משתמש בהן ו/או בבית שלהן לקבל את התמורה שלו. זה ידוע מימים ימימה כמו שידוע שזו שליטה מלמטה. תכניסו טוב טוב לראש שלכן, אין דבר כזה כאן לתת שירות ללא תמורה למרות שמקבל התמורה לא צריך לעשות מאומה. הכלוב ושאר אתרי ההכרויות לא מכירים בכלל את המילה אלטרואיזם. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
פישוטו • 14 בספט׳ 2025
ברור שיש תרומה.
אף אדם לא עושה כלום בלי לקבל תמורה. גם מי שמתנדב במקלט של הומלסים מקבל תמורה. זה גורם לו להרגיש טוב. השאלה הנשאלת עם כל עבדי השירות והנקיון היא מה התמורה שהם באמת מבקשים? וממי הם מנסים לקבל אותה? אחת הבעיות הראשיות היא שלעיתים השירות הוא לא התמורה שלהם. הרבה פעמים השירות הוא "כניסה בדלת" של איש מכירות חמקמק. וברגע שהם מגיעים למצב שמבססים תקשורת ומפגש הם מתחילים לדרוש דברים בעד השירות שהם עצמם הציעו. שירות שהיה אמור להיות התמורה פתאום הופך לפרס שהשולטת קיבלה וכעת צריכה לפצות את הנשלט עליו. וגם אלה שהשירות באמת זורם בעורקיהם לא חפים מפשע. זה דבר אחד לפרסם שאתה עבד נקיון בבלוג או בלוח מודעות, לשבת ולחכות לפניה. לפנות למי שרלוונטית ושהפרופיל שלה אומר או מרמז שתהיה אולי מעוניינת בשירות שלך. להציע בנימוס ולקבל סירוב בלי להתווכח או להתמקח. זה דבר שני להציף את כל נשות האתר בפניות שכאלה. בלי להתייחס לפרופיל, לתפקיד או לעניין שלהן בפניה כזו. ואז עוד להתלהם ולהתעצבן שלא מקבלים את ה"אלטרואיזם" שלהם ואת זה ש"הם רק רוצים לשרת". התנהגות כזאת הורסת סיכויים לאינטראקציות נכונות שכאלה להתרחש. ומובילות לזילות במשרתים ולחשש מפניהם. זה גם מוביל שולטות לא להתעניין בכלל בפרקטיקות כאלה, ואת אלו שכן זה מסמן כנצלניות |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 14 בספט׳ 2025
ברור שזאת עסקת חליפין אחרת נשלטים היו פוקדים כל מוסד ומתחילים במרץ לנקות 🙂
היא חוסכת מנקה והוא מקבל ריגוש מעצם היותו שמיש /מושפל/ ריגוש פטיש/ נוכחות של שולטת/תקווה למעבר. למה זה חרטא בעיניי? כי זה פתח לניצול מצידה בדיוק כמו לקבל כספים אז שירות על אותו משקל ומהצד השני במקום להתאמץ ולבנות קשר הוא מחפש דרך קלה להתקרב. או שבכלל את באופן אישי לא מעניינת אותו והוא משתמש בך כדי לקבל ריגוש. הרי אף אחת לא מתרגשת מאדם ארעי בעת שהוא מנקה את ביתה. מה גם שלא הייתי מכניסה מישהו זר הביתה גם אם זה היה עושה לי משהו. וזה לא. כמו שלא הייתי עולה לטרמפ עם מישהו זר. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
LoveSick(שולטת) • 14 בספט׳ 2025
אני לא תמימה. זה חלק ממה שמדליק אותם. מקווה שמי שמבקשת את זה, זה מדליק גם אותה.
אבל בואו, גם אלו המנומסים "שלא יעזו להציץ על כף הרגל שלך". רוצים את זה בתוך סצינה שאת מבוימת לתוכה. את חייבת להיום שם לשחק את התפקיד. בין אם כשאת יושבת לך בסלון ומרימה רגליים כשהם מעבירים סמרטוט או שולחת להם פקודות או משפילה אותם בחוסר הערך שלהם וצועקת עליהם שלא ניקו מספיק טוב כמו רס"ר. זה דורש אותך ואת הזמן שלך בתוך התסריט שלהם. זה כופה עלייך תסריט ופנטזיה. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
הקנדי • 14 בספט׳ 2025
הייתי עבד ניקיון במשך מספר שנים, מעולם לא ביקשתי תמורה, מעולם לא ביקשתי מגע כלשהו וכל דבר שהתקיים היה לבחירתה של השולטת (וזה היה די נדיר).
אכן, לצערי יש כאן לא מעט גברים שמוציאים שם רע לפרקטיקה הזו. אבל כן, יש נשלטים שזו הנתינה האולטימטיבית שהם יכולים לתת. אני הייתי מצחצח בתים של שולטות ויוצא בתחושה של ריחוף כמו אחרי מדיטציה. אני לא ככ מבין את השיפוטיות כלפי מי שזה כן נעשה אצלו מתוך משהו עמוק. וגם הטיעון "אז למה הם לא הולכים לנקות בתים של זקנות" אינו מכיל את המשמעות האמיתית. כן, אני לא מתחמק מכך שמה שנוגע בי בצורה עמוקה זה ההקשר הבדסמי שיש בסיטואציה. אבל זו כל המהות של בדסמ מנטלי! הרי כל מי שעושה אקט בדסמי כלשהו עושה אותו בהקשר. האם למזוכיסט הייתם אומרים "מה הבעיה, פשוט תלך ליציע של לה-פמיליה ותצעק 'יש רעב בעזה! צהל מבצע רצח עם!' אה, לא? אז כנראה שאתה לא באמת אוהב כאב". כמה קל להיות שיפוטי בקהילה הזו..... (ואסיים במה שהתחלתי, לצערי חלק ניכר מהגברים מתנהגים כמו בבונים ויוצרים חוויות של החפצה וסקסיזם כלפי נשים. זה נורא!) |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 14 בספט׳ 2025
אבל זאת כל הנקודה בטיעון "אז למה אתה לא מנקה בית של זקנה". כשאתה בעצמך מעיד שזה בדס"מי, קינקי, פטישיסטי ולא פעולה לשם שמיים ברוח הנדבנות האלטרואיסטית.
זה משרת לך צורך בדס"מי, בדיוק כמו שמי שעבורו מכות זה צורך פטישיסטי שלא ילך ליציע בית"ר אלא הפלא ופלא לשולטת מהסוג שהוא נמשך אליה, כי זה לא הצורך הטכני במכות או בניקיון אלא הקונטקסט האינטימי מול אישה. כי זה לא משהו נטרלי, זה לא ריק ממשמעות אירוטית, ולא נטול כל משיכה מינית כלפי מושא "השירות". גם אם על פניו אין מגע ולא קוראים לזה סשן, והיא יושבת שם בספה רגל על רגל ומתעלמת ממך, זה לא באמת נטרלי, זה יוצר בך תחושות שונות שנובעות מעצם המשיכה כלפיה. מה לעשות. וזאת הסיבה שבחרת בה ולא בזקנה, ולא בגבר, ולא באמא שלך לנקות להם את הבית. זו הסיבה שזה יעורר בך חוסר נעימות לדמיין את עצמך מנקה לאמא שלך את הבית בקונטקסט הזה למרות "שלא קורה כלום". וזה נראה שבמקרה שלך אתה שקוף והוגן מול השולטת ולא משלה אותה שבאת לשרת רק אותה ולא גם פנטזיה וצורך שיש לך, אבל המקרה הרווח הוא היתממות לגבי זה, ועל זה כל הדיון. ההתנהלות הצבועה והמיתממת + החפירות הבלתי פוסקות לגבי זה ע"י חלק בלתי מבוטל מהנשלטים היא שמוציאה נשים מדעתן. אף אחת לא מזועזעת לגלות שיש לגבר מסוים פנטזיה להיות בתפקיד המנקה, אלא כשהוא מרגיש תחושת זכאות לכפות את זה על אחרות ולהשיג את התסריטים בדרכים מניפולטיביות. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
14 בספט׳ 2025
Slick(שולט) • 14 בספט׳ 2025
לדעתי אין לך מה להתעצבן מזה, זה הרי לא עולה כסף להתעלם.
זה אתר בדס"מ לאנשים שאוהבים בדס"מ ורוצים להכיר אנשים שחולקים את הסטיות שלהם. בגלל האופן שבו החברה שלנו כרגע עובדת גברים הם אלה שצריכים ליזום אינטרקציות עם המין השני אם הם רוצים שמשהו יקרה. אז סטטיסטית הגיוני שכל בת באתר הזה תוצף במלא פניות מצד גברים שמקווים שהיא תחלוק את הסטייה שלהם או תרצה לממש אותה. מתי זה לא לגיטימי בעיניי? אם הניסוח פוגעני, אם הפנייה לא במקום (כלומר מגיבים על פוסט פריקה רגשית בבלוג "בא לך שאנקה את הבית?"), אם יש הצקה או ניסיון לבטל את ה"לא". כדאי לזכור גם שכל מי שפונה אליך באתר ירצה משהו שישרת אותו בלבד. לגבי המנקים את לפחות יודעת את זה על ההתחלה. |
|
|