צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

BDSM Triskelion

גבעות​(נשלט)
לפני 4 חודשים • 29 בספט׳ 2025
גבעות​(נשלט) • 29 בספט׳ 2025
אוקיי. עדיין לא הייתי פונה במקום ציבורי ונילי, כי זו ההחלטה שלי לגבי הסימון שלך.

הנה כמה נקודות למחשבה ושאלות רטוריות. תענה לעצמך. לא לי, לא כאן.
תגדיר יותר טוב איזה מקומות ציבוריים. רחוב סואן, פארק ציבורי, אולם כנסים, מקום העבודה שלך (אם עוד לא בפנסיה), מסיבה של הקהילה, ביקור בקופת חולים.. בכל אחד מהנ"ל יש קהל אחר וסיבות משלהם להיות שם. סבירות נמוכה מאוד מאוד מאוד שהם בכלל שמים לב לפרטים קטנים שכאלה. קודם כל הם שמים לב אלייך.

עברת את השלב הזה. בוא נתמקד בדוגמא הראשונה של הרחוב. אתה מחפש הכרה מזרים מוחלטים ברחוב? איך אתה מדמיין אינטראקציה כזו כשהיא כבר קוראת? על מה תדברו ומה תעשו אם בכלל? מה יקרה אם הפנייה שתקבל היא בכלל שלילית? מה אם הפניות יגיעו ממי שאתה לא מעוניין בהם כי הם בתפקיד אחר לזה שאתה מצפה (למשל אם אין לך עניין בנשלטות אבל רק הן משום מה פונות)? איך יגיבו הזרים האחרים מסביב? נראה לך הגיוני שמישהו אחר יסכים לחשוף את עצמו בסביבה ציבורית רק כי אתה בחרת לעשות כן?
ולבסוף, איך אתה מדמיין את הסיטואציה ועונה על שאלות כאלו ואחרות במקומות האחרים?

מה שאני רוצה להגיד זה שיש דרכים פחות מסורבלות ויותר ישירות להזמין אנשים לעולמך. אנשים שאתה באמת מתעניין בהם ולא שנתקלים בך במקרה.

היתה את הפעם ההיא שחזרתי ממסיבה עדיין עם קולר על הצוואר. באמצע הלילה הסיכוי שמישהו זר היה מזהה אותי היה נמוך, ובטח שלא היה לי עניין בזיהוי. עם כל תחושת הגאווה שזכיתי להתקלר, זה משהו שהיה שייך רק ביני ובינה. ברחוב חבשתי קפוצ׳ון.
היתה גם פעם אחרת, מסיבה אחרת, שאליה הגעתי לבד. דווקא אז סימון של מדבקה על החזה שאני פנוי היה בדיוק מה שהתבקש כדי לייצר אינטראקציה והזמנה לשיחה ואז גם לסשן. המקום הנכון, הדרך הנכונה.
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני 4 חודשים • 29 בספט׳ 2025

Re: BDSM Triskelion

teacher​(שולט)חשבון מאומת • 29 בספט׳ 2025
טלי35 כתב/ה:
דוק_בי כתב/ה:
מכירים את הסמל המקובל ל-BDSM? כמו אינג ויינג אבל עם שלושה עלים. הדפסתי כזה בתלת מימד וחושב ללכת איתו במקומות ציבוריים. כמה מכם היו מזהים שזה BDSM?

תודה למשיבים, גם אם לא.

נ.ב. אפשר לראות אותו בפרופיל שלי.

כתבת שמי שמי שלא יודע איך הסמל נראה יכול לראות אותו בפרופיל שלך ובפועל שלחת את כולנו לראות את הזין שלך בלי שום אזהרה.

אתה תחת וזה לא בסדר.

מהתמונה נראה שהוא דווקא זין icon_smile.gif

ולענייננו -
הבעיה עם הסמל הזה הוא שהוא מייצג עולם ישן, בו היו סימנים מוסכמים סודיים, לחיצות יד סודיות ומקומות שאף אחד לא מכיר.
היה כיף אבל The thrill is gone
עכשיו כולם מכירים הכל ויודעים הכל וזה השטיח מאוד את העולם (ראיתם?)
ביום שנצליח למצוא שוב איזה סימן סודי שאף אחד לא מכיר חוץ מאיתנו, החיים יחזרו להיות הרבה יותר כיפיים.
אפשר יהיה להכיר אנשים BDSMים בספונטניות ותחזור החבורה הסודית.
Master Bruce​{©}
לפני 3 חודשים • 29 בספט׳ 2025
Master Bruce​{©} • 29 בספט׳ 2025
מהיום, אם אני אראה מישהו עם הסמל הזה אני בעיקר אחשוב על זה שהוא מחפש להערים עלי כדי להראות לי את הזין שלו.
Redcaffeine
לפני 3 חודשים • 30 בספט׳ 2025
Redcaffeine • 30 בספט׳ 2025
מסתובבת עם טבעת כזו, חושבת שהיא מופיעה אצלי בבלוג מהחודשיים - שלושה האחרונים+-