צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

גורה בתחילת הדרך..וכמעט נפלתי חזק

Kitty frank
לפני 4 חודשים • 3 באוק׳ 2025
Kitty frank • 3 באוק׳ 2025
מדען גרעין כתב/ה:
Kitty frank כתב/ה:
המקפים חברים! זה מג'ופט. אולי יש פרסונה מאחור, אבל לא כל מילה נבחרה פה בכפידה.

בקפידה*

אני לא מבין, למה היא נתנה לו כתובת, היא ציפתה שיכתוב לה מכתבים?

וואו, אתה מרגיש גבר כי תיקנת אותי?
כמה קטן הזין שלך הרגיש כשעשית את זה?
אתה חושב שזה שינה למישהו את ההבנה של המשפט, זה שהיתה שגיאה כזו? מה זה נתן למישהו למען השם, חוץ מזה שלרגע יכולת להתעליין על אדם זר בפומבי?

*כל מי שעומד להתעכב על לתקן טעויות כתיב או הקלדה בפורום עומד לקבל ממני קיטונות! ראו הוזהרתם! התופעה הזו מחרפנת אותי ואני פה כדי למגרה!*
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 3 באוק׳ 2025
זה מצחיק שהיוזר נקרא "משוייכת לא לפנות" אבל בשבועים היוזר הזה קיים, הדבר היחיד שנכתב מהיוזר הזה הוא על נסיון היכרות. נשמע לכם מוזר? גם לנו.

כמו שאחרים שמו לב, הטקסט עצמו גם מחשיד מאד כטקסט שנכתב ע"י בינה מלאכותית. אבל אפילו אם נתעלם מזה, אני חושב שזה ברור שמדובר במישהו שזה פרופיל כפול שלו בכלוב.

ברמה האישית זה מסקרן מי ולמה. אבל זה לא כאילו זה חשוב. בסופו של דבר, הטרלה ברורה זו הטרלה ברורה.
Maze the Kawaiit​(נשלטת)​{Pain}
בהנחה ואפילו אם מי שיצר את הפורום זה גבר מתחזה, עדיין בוחרת לענות בצורה הכי כנה שיש, עבור נשים שראו את הטייטל - הכותרת ונכנסו, אולי זה יכול לשנות משהו ולעזור למישהי🙏

היי יקרה,
קודם כל חיבוק ענק, אני מצטערת שהיית צריכה לחוות את זה.
את לא לבד, רבות וטובות לפניך עשו טעויות דומות ואין לדעת אם הבחור הוא אותו בחור שפגע גם באחרות.

יכולה רק לספר שגם אני בתחילת הדרך חוויתי משהו דומה מאוד מאוד לסיפור שלך. אצלי זו הייתה משתמשת שבאה להמליץ לי על מישהו. דאז לא ידעתי שיש דבר כזה פרופיל פיקטיבי ואפשר שגבר ידבר איתך תחת שקר, חשבתי שיש מיפוי מסוים. ספוילר, אין.
אותה בחורה ראתה שאני מחפשת וכמהה לקשר למידה (הייתי בת 18 ), אף גבר לא נגע בי וידעתי שבדסמ מושך אותי הרבה יותר מסתם מיניות וחיפשתי מישהו שידריך אותי בעולמות הבדסמ ללא מיניות.
היא המליצה על שולט, שלחה לי תמונות מסשנים וממש בחום, בשיחה של כמעט יומיים המליצה עליו. שוחחתי עם אותו בחור, הצגתי בפניו שבאמת לא מחפשת שום דבר מיני והוא הסכים ואמר שזה בסדר גמור. הוא הציג את עצמו כמישהו נשוי בקשר פתוח, בעל מספר רב של שנות ניסיון בתחום, צילם את אביזרי הבדסמ שיצר בעצמו (מתקנים וכדומה), היה נשמע מאוד רציני ומכבד.
תקופה לתוך השיחה - בשלב מסוים גם אני נתתי כתובת, למזלי לא של הבית שלי, כמה בתים ליד. נכנסתי לאוטו שלו והוא התחיל לגעת בי בחזה, בטענה שרוצה למדוד אותו למיכשור שיבנה, בפרקי ידיים והעביר ידיים כשהתעכב על איברי המין תחת מסווה של בדיקת היקף אגן, כמה פעמים.

אני הרגשתי שזה לא נכון אבל לא הצלחתי להתנגד לו. פעם ראשונה שמישהו, גבר, נוגע בי. קפאתי.

הוא שם עליי מצבטי פטמות ושלח אותי חזרה לבית (זה היה בית הוריי, שאז גרתי איתם. מיותר לציין שהם לא ידעו מכלום).

חזרתי המומה הביתה ומעט זמן לאחר מכן כתבתי לו שאני מתנצלת אבל זה לא בשבילי. שיתן נקודה מסוימת ואשאיר לו את המצבטים שלו חזרה מבלי לראות אותו.

גם כאן, הוא התהפך לגמרי, אמר שיודע איפה אני גרה, איים ממש שהוא מתכוון לבוא אליי הביתה. ילדה תמימה, בת 18, שאין לה מושג מהחיים שלה והוא מאיים עליה שהוא יחכה לה ברחוב כשההורים לא יודעים כלום. על זה נוספו שיחות טלפון מטרידות ומאיימות, פחד לא נורמלי לצאת לרחוב ובכלל מגברים, תקופה נוראית. תקופה שגם הביאה עליי התנזרות ממפגשים פיזיים למשך 7 שנים.

למזלי, מישהו יקר מכאן התנדב לעזור לי בשעת מצוקה אמיתית והתחזה לאבא שלי ואיים עליו בטלפון שהוא פותח נגדו תיק במשטרה. שם הסיפור נגמר.

בקשה אחת לי אליך והיא - אל תהיי קשה עם עצמך. זוכרת תחושת אשמה קשה שליוותה אותי בצורה משמעותית לאחר מכן. שנים קדימה.

כולם עושים טעויות. כל עוד את בריאה ושלמה, הכל בסדר, קומי מזה, תלמדי מזה הלאה, נסי לסנן הרבה יותר בקפידה פעם הבאה - לשאול חברות קהילה האם הן מכירות את השולט שמדברת איתו, לוודא שמשתמשת באמצעי בטיחות כמו מקום פומבי ויתר הטיפים שבטוח רשמו לפניי.
אל תוותרי על לחפש. אם זה חלק ממך, הצורך הזה לבדסמ ימשיך לצוץ. אל תתני לאותו אדם להרוס לך מלחוות את מי שאת בפנים. וזה לא קל למצוא כאן, בכלל לא, אבל כשמוצאים, מסתכלים אחורה ומבינים שכל המאמץ היה שווה את זה.
המון המון בהצלחה ורק חוויות טובות 🩷🙏🩷
מדען גרעין
מדען גרעין • 3 באוק׳ 2025
Kitty frank כתב/ה:
מדען גרעין כתב/ה:
Kitty frank כתב/ה:

בקפידה*

אני לא מבין, למה היא נתנה לו כתובת, היא ציפתה שיכתוב לה מכתבים?

וואו, אתה מרגיש גבר כי תיקנת אותי?
כמה קטן הזין שלך הרגיש כשעשית את זה?
אתה חושב שזה שינה למישהו את ההבנה של המשפט, זה שהיתה שגיאה כזו? מה זה נתן למישהו למען השם, חוץ מזה שלרגע יכולת להתעליין על אדם זר בפומבי?

*כל מי שעומד להתעכב על לתקן טעויות כתיב או הקלדה בפורום עומד לקבל ממני קיטונות! ראו הוזהרתם! התופעה הזו מחרפנת אותי ואני פה כדי למגרה!*

קיתונות*
ve-ra
ve-ra • 3 באוק׳ 2025
אחד המשעשעים
blackheart
blackheart • 3 באוק׳ 2025
אף פעם אבל אףףףף פעם!!!! אל תתנו כתובת שלכן לפני שהכרתן אותו במציאות ואפילו נפגשתם כמה וכמה פעמים.
Kitty frank
Kitty frank • 3 באוק׳ 2025
מדען גרעין כתב/ה:

קיתונות*

יו תודה, מה הייתי עושה בלעדיך? גם איזה פאסון מחרמן!
טרחנות זו תכונה כל כך מקסימה. איך אתה הולך ברחוב בלי שכולן קופצות עליך?
Indigo​(מתחלפת)​{oron}חשבון מאומת
Indigo​(מתחלפת)​{oron}חשבון מאומת

בינוש

Indigo​(מתחלפת)​{oron}חשבון מאומת • 3 באוק׳ 2025
Kitty frank כתב/ה:

ממש ככה בתור בעלת המון ידע בבינה מלאכותית, המקפים הארוכים ולא הקצרים זה היישר מצאט גיפיטי. שימו לב גם לריווח כפול בין חלק מהמילים.
סנטוריון
לפני 4 חודשים • 4 באוק׳ 2025
סנטוריון • 4 באוק׳ 2025
Kitty frank כתב/ה:
מדען גרעין כתב/ה:

קיתונות*

אני חייב להודות שחיפשתי בדקדקנות שגיאת כתיב שאוכל לתקן אך אבוי, לא מצאתי. (:
AMORE​(נשלטת)
לפני 4 חודשים • 4 באוק׳ 2025
AMORE​(נשלטת) • 4 באוק׳ 2025
Kitty frank כתב/ה:
מדען גרעין כתב/ה:

קיתונות*

אבל איך תדעי שאת טועה אם לא יתקנו אותך? אף אחד לא לעג לך. למה הנימה הזו?