|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 16 באוק׳ 2025
פישוטו כתב/ה: ניטפיק.
כשאני רואה שימוש במילה מלכה בלי ה' הידיעה זה עושה לי קרינג'. אפשר פרטי מלכה? יום מעולה מלכה. תמונה מהממת מלכה!! בלי ה' הידיעה זה אפילו מחפיץ. פשוט פניה לעוד מלכה. זה כמו לקרוא למישהי כוסית. אני בד"כ עונה להם - לא קוראים לי מלכה. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 16 באוק׳ 2025
אני נותנת כינויים לאנשים כי אני לא זוכרת את השמות שלהם.
אבל זה חוצה אנשים, מגדרים, תפקידים ולא קשור לבדסמ. במסגרת הבדסמ - יש שלב שהם הופכים לכינוי, ויש שאני זוכרת את השם, לא כ"כ משנה לי אני בד"כ אעשה בכינויים שימוש נקודתי כדי להשפיל, לעורר, להרים, להקניט וכו'. מהצד השני - אני לא מרשה שיקראו לי "המלכה", למעט אחד שהרגשתי שזה הגיע מהלב שלו. ובהתחלה זה תמיד השם שלי, הם צריכים להרוויח את הזכות לתת לי כינוי שמבטא היררכיה, והקשר צריך להוכיח את עצמו (לשני הצדדים). נשלטים שסתם זורקים כינוים לכל אחת עוד לפני שהתחילה שיחה או אחרי מפגש אחד - עוזרים לי לסנן אותם 🤭 |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
KINKI OZZY(קינקי) • 16 באוק׳ 2025
אצלי זה מתבטא רק במיטה ואז היא נקראת צעצוע אבל מחוץ למיטה שיוויון טוטאלי...
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 16 באוק׳ 2025
StreetCat כתב/ה: נשלטים שסתם זורקים כינוים לכל אחת עוד לפני שהתחילה שיחה או אחרי מפגש אחד - עוזרים לי לסנן אותם 🤭 לגבי המשפט הזה: אני כמעט תמיד "משועשעת" כשנשלט שולח לי הודעה של: "היי מלכה" או שאלות על דברים שאפשר לעשות לרגליים שלי בשילוב עם המילה "מלכה" או "מלכתי" (איכשהו "מתפספס" להם הפרט הקטן שאני בכלל נשלטת או חלילה בת אדם) |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
Master Bruce{©} • 16 באוק׳ 2025
אני והבראטית קוראים אחד לשני אהוב/ה או מוד/ה (מלשון חמוד/ה). זה נחשב?
בעיקרון אני לא אוהב כינויים בעלי מאפיינים בדסמיים, מאד לא מתחבר לזה. ברמות שאפילו היתה לי פרטנרית שנפרדה ממני כי סירבתי לקרוא לה זונה או כלבה. והיו לי פרטנריות שנזפתי בהן כי הן רצו לקרוא לי "אדוני" או "אבא". עבורי זה לגמרי מוריד. לא בדיוק גבול עבורי, אבל סוג של. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
אלפא-בטא(מזוכיסט) • 16 באוק׳ 2025
אם וכאשר שלב שכזה יגיע, תואר עבורה או כינוי עבורי, זה יהיה וירגיש טבעי ונינוח, וגם אז, אך ורק אם הנושא עלה מכיוונה לפי בקשתה ורצונה.
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 16 באוק׳ 2025
כשאנחנו בתוך זה ואני חרמנית, אז ברור שאני קוראת לו ״אדוני.״ כשלא, אז בשם פרטי או כינוי חיבה בנאלי.
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
טלי35(שולטת) • 16 באוק׳ 2025
את קוראת לו קוקי?
את קוראת לו קיקי? אני קוראת לו קקי #הייתיחייבת #גששמפורש |
|
|
| האיש ההוא |
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
האיש ההוא • 16 באוק׳ 2025
מקיאוולי כתב “ “It is not titles that honor men, but men that honor titles.”
כתוב בלשון זכר אבל מבחינתי תקף גם לנשים. ישנם סממני שררה שמובילים לשררה. הכיסא של השופט תמיד גבוה יותר מאלו של הנשפטים בפניו, וזה בכוונה, על מנת למצב שררה. אני חושב שאם ישנה שררה, אין צורך בסממני שררה. יש לי שם, ואני לא צריך תוספת של תארים. למי שמולי, כי לפעמים הצורך בתואר הוא לא צורך שלי אלא שלה, אומר שלנהוג בשם שלי כאילו הוא התואר, בדרך כלל מספק. לגבי כינויים למי שאיתי. זה מאוד תלוי מה בא לי באותו היום ואיך נראה החיבור שלנו. אין בחירה אחת כי דינמיקה טובה, היא כזאת שהיא סכום החיבור בין השניים. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 16 באוק׳ 2025
ככלל, אני לא אוהבת כינויים ותארים.
הכי גרוע זה כשמתחילים ככה פניות ושיחות. הסיבה היחידה שאני לא אוהבת היא בגלל שזה נראה לי כל כך מאולץ, מעושה ומפוברק שלא נעים לי לומר,זה גורם לי יותר לצחוק (וכבר קרה שפרצתי בצחוק בפניו של מישהו) מאשר להעריך את המחווה. אז לא מלכה על שלל הטיותיה של המילה לא גבירה ולא שום דבר אחר. אני גם לא אכנה ואקרא למישהו כלב או עבד או משהו בדומה לזה בכל משפט שני. אני יכולה בהחלט להסתפק ב''גש לכאן!'' מבלי להוסיף את המילה ''אפס'' או ''כלבלב'' בסוף. גם כשזה קורה וזה קורה לעיתים רחוקות, נראה לי שהם מעריכים את זה הרבה יותר. שימוש היתר במילים הללו בעיניי מוריד לגמרי מהאפקט שלהן ולכן זה נראה מאולץ ומפוברק. |
|
|