לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

ballbusting איךך ??

masoul
לפני חודשיים • 23 באוק׳ 2025
masoul • 23 באוק׳ 2025
יולי Yuli כתב/ה:
לא כל מה שרואים בסרטונים אכן קורה בדיוק ככה במציאות.

זה כמובן נכון, נכון שבעתיים כשלכל ילד בן שבע יש תוכנות לעריכת תמונה ווידיאו,
ונכון פי שבעים ושבע כשיש AI שמשתפר על בסיס יומי ביכולת שלו לייצר זיופים.

אבל.
אנחנו יודעים מנסיון, מהכרות אישית, שיש הרבה נשלטים ומזוכיסטים שמקבלים פיצוצים כאלו לביצים.
ככה שאנחנו יודעים שהתופעה עצמה היא לא פייק וקיימת במציאות.

יולי Yuli כתב/ה:
אין לי מושג מה הסיכון מעבר לפגיעה בפוריות.
בעודי כותבת את המשפט הזה תהיתי מה באמת הסיכונים הנוספים ושאלתי את גוגל.

אני חושב שמעבר לשאלה הנכונה, מה הסכנות בבעיטות או מכות חזקות לביצים,
צריך לשאול שאלה נכונה לא פחות, והיא,
כמה פגיעה באשכים נפוצה.
כמה אנשים מגעים למיון עם פגיעה משמעותית או פגיעה בלתי הפיכה באשכים.

כי דבר אחד זה מה הסכנה, ודבר אחר נוסף וחשוב לא פחות, כמה הסכנה נפוצה.
לדוגמא:
אנשים מתים מעקיצת דבורה. זו עובדה.
כמה זה נפוץ? נדיר מאד.
ולכן למרות שזה קורה, זה לא מסוכן ואנחנו לא נזהרים מעקיצת דבורה כמו מסכנת מוות.
( וכן יש אנשים אלרגים לעקיצת דבורה והם כן נזהרים וכו וכו ,יודע, ולא עליהם מדובר )

לסיכום, לא רק מה מסוכן, אלא כמה הסכנה נפוצה.
ולדעתי ( לא בדקתי, לא שאלתי את גוגל, רק דעתי מקריאה של עשרות שנים ) הדבר לא מאד מסוכן
והסיכוי להגיע לשטפי דם חמורים או לכריתת אשך הוא סיכוי נמוך ביותר. כאמור, לא מדע. רק תחושה.
Leaker​(נשלט)
לפני חודשיים • 24 באוק׳ 2025
Leaker​(נשלט) • 24 באוק׳ 2025
יולי Yuli כתב/ה:

אבל כן, יש אנשים שאוהבים פיצוצים לביצים (למה לא כולם קוראים לזה ככה?) בעוצמה גבוהה. חלקם לא מבינים את הסיכונים. חלקם כן מבינים אבל לא אכפת להם כי הם ממש רוצים לחוות את זה בכל זאת. חלקם מבינים וכן אכפת להם ושמים גבולות כלשהם שאמורים למנוע נזק לטווח ארוך. אין לי מושג כמה זה אפקטיבי. לא התחום שלי. באופן אישי לא מוכנה לתת בעיטה בכל הכח, גם אם תתחנן. להכאיב כן, בשמחה, לקחת סיכונים לא. פחדנית גאה.

אין לי מושג מה הסיכון מעבר לפגיעה בפוריות ואני מניחה שלא לכולם חשוב לשמר פוריות.
בעודי כותבת את המשפט הזה תהיתי מה באמת הסיכונים הנוספים ושאלתי את גוגל. ברפרוף מהיר זה נראה שהסיכון העיקרי הוא פציעה באשכים, שבמצבי קיצון יכולה לגרור כריתת אשך, אבל לא מדובר בסכנת חיים. אפשר לחיות בלי אשך.
כמו בכל פגיעה פיזית יש גם סכנה לדימום פנימי או חיצוני או קרע ברצועה או גיד או משהו, מה שיכול להיות מסוכן אם לא מטפלים בזה, אבל אין סיבה שלא נטפל אם יקרה, אז שוב, לא מסכן חיים.

פיצוצים לביצים זה מעולה 😂
לדעתי אפשר לסגור פה את הדיון
בשביל שלך​(נשלט)
בשביל שלך​(נשלט) • 24 באוק׳ 2025
יולי Yuli כתב/ה:

אבל כן, יש אנשים שאוהבים פיצוצים לביצים (למה לא כולם קוראים לזה ככה?) בעוצמה גבוהה. חלקם לא מבינים את הסיכונים. חלקם כן מבינים אבל לא אכפת להם כי הם ממש רוצים לחוות את זה בכל זאת. חלקם מבינים וכן אכפת להם ושמים גבולות כלשהם שאמורים למנוע נזק לטווח ארוך. אין לי מושג כמה זה אפקטיבי. לא התחום שלי. באופן אישי לא מוכנה לתת בעיטה בכל הכח, גם אם תתחנן. להכאיב כן, בשמחה, לקחת סיכונים לא. פחדנית גאה.

אין לי מושג מה הסיכון מעבר לפגיעה בפוריות ואני מניחה שלא לכולם חשוב לשמר פוריות.
בעודי כותבת את המשפט הזה תהיתי מה באמת הסיכונים הנוספים ושאלתי את גוגל. ברפרוף מהיר זה נראה שהסיכון העיקרי הוא פציעה באשכים, שבמצבי קיצון יכולה לגרור כריתת אשך, אבל לא מדובר בסכנת חיים. אפשר לחיות בלי אשך.
כמו בכל פגיעה פיזית יש גם סכנה לדימום פנימי או חיצוני או קרע ברצועה או גיד או משהו, מה שיכול להיות מסוכן אם לא מטפלים בזה, אבל אין סיבה שלא נטפל אם יקרה, אז שוב, לא מסכן חיים.

לא מסכן חיים אבל אני מכיר מישהו שהיה אקסטירמי מאוד במהלך הרבה שנים ובסוף היה ערב אחד שקיבל בעיטות רציניות מאוד, התפנה דחוף למיון לניתוח.
והיום לאחר 5 שנים הוא סובל הרבה סיבוכים ועוד כל תקופה ניתוח.
זה לא שווה את זה.
אפשר לבקש מהשולטת לבעוט ברמה בינונית ולא להגזים תאמינו לי זה יספיק בשביל להנות.
bondman​(נשלט)​{FLR}
bondman​(נשלט)​{FLR} • 24 באוק׳ 2025
בפנטזיות הכל יותר פשוט.
אצלי זה הסיפור הקלאסי של הלב רוצה אבל הגוף לא יכול ממש לעמוד בזה.

בשביל לספוג CBT לסוגיו אני צריך חימום מאוד ארוך.
להיות מגורה ממש עם זיקפה בשיא.
שזה יתחיל מאוד הדרגתי.
וגם אז אני יכול להגיע מקסימום לעצימות בינונית מינוס.
חשוב גם לכן שהמלכה תהיה מאוד מנוסה וקשובה.
מעוך​(נשלט)
מעוך​(נשלט) • 24 באוק׳ 2025
תקשיבו טוב - גזע לאשכים כל יום ב11:00 וכוס מיץ תפוזים בבוקר.
זהו יש סטארטאפ אני מרים מכון כושר מי נכנס איתי?
trueMasterDom
לפני חודשיים • 25 באוק׳ 2025
trueMasterDom • 25 באוק׳ 2025
גבר שמוכן למסור את הביצים שלו ולהתמסר דרכן הוא הנשלט האולטימטיבי.

כמומחה לבולבסטינג, כשעושים את הזה נכון ובהדרגה אין סיבה שיגרם נזק.

לתפוס גבר בביצים ולהסתכל לו בעיניים זה ספיצ'לס.
תחת אש
לפני חודשיים • 25 באוק׳ 2025
תחת אש • 25 באוק׳ 2025
"Who you gonna call"

Ball busters!
סווריןן
לפני חודשיים • 26 באוק׳ 2025
סווריןן • 26 באוק׳ 2025
אני חושד שפתח את השרשור הזה אורולוג שמקבל פרטי ומת על זה שאנשים מחקים פורנו בתחום הזה דווקא...
כמו הפרוקטולוג ההוא לפני כמה שנים שניסה לנרמל כאן דפיקת יד ללא קשר לגדלים יחסיים והבטחות לעונג עילאי...
[כן, יש פרסום ממומן ב'כלוב'...]
Floating
Floating • 26 באוק׳ 2025
בתור אחד שזה הפאטיש העיקרי שלו, יכול להגיד שסף הכאב יכול להעלות עם הזמן ושמאוד משנה באיזה מצב אתה.

נתחיל מזה שאם זה לא משהו שמדליק אותך - סביר שיהיה לך מאוד קשה לספוג מכה שם ככה או ככה.
אם זה כן משהו שמדליק אותך - ככל שתהיה יותר מגורה וחרמן - ככה יהיה לך יותר קל להכיל את הכאב/פחות כואב (לפחות אצלי זה עובד ככה).
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 26 באוק׳ 2025
סווריןן כתב/ה:
אני חושד שפתח את השרשור הזה אורולוג שמקבל פרטי ומת על זה שאנשים מחקים פורנו בתחום הזה דווקא...
כמו הפרוקטולוג ההוא לפני כמה שנים שניסה לנרמל כאן דפיקת יד ללא קשר לגדלים יחסיים והבטחות לעונג עילאי...
[כן, יש פרסום ממומן ב'כלוב'...]

איזו הרמה לסרטון הזה: