|
|
לפני חודשיים •
24 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
24 באוק׳ 2025
ve-ra • 24 באוק׳ 2025
הייתי מתחילה בבית הספר בו למדת להיות טרול. הם עשו עבודה לא רעה בקורס הקודם
|
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני חודשיים •
24 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
24 באוק׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 24 באוק׳ 2025
אני לגמרי חושבת שיש מה ללמוד. אנשים לומדים ומתפתחים בכל תחומי החיים. הם לומדים איך לנהל זוגיות (לרצות זוגיות ולדעת לנהל זוגיות זה לא אותו הדבר), איך לאהוב וגם איך לעשות סקס טוב. אנשים שחושבים אחרת הם לדעתי ילדותיים מאוד, או שהם מנוונים מאוד מבחינה רוחנית. לא הייתי רוצה פרטנר כזה.
אני לא מאמינה שמישהו יוצא מבטן אימו שולט אלפא. כולם יוצאים תינוקות ובוכים. אני חושבת שהשאיפה ללמוד, ולא לעשות פוזות מאצ׳ואיסטיות רעילות, היא דבר מבורך. ומי שרוצה ללמוד כבר מוצא את הדרכים לכך. אני לא מגיעה מעולם המיילדום. אבל לא בטוחה שזה כל כך משנה כאן. יש היום הרבה מידע כתוב, סרטונים ופודקסטים. לא הכל פנינים, אבל מלקטים. כמובן שגם לומדים בדרך הקשה של התנסות... באופן אישי למדתי המון משולטות אחרות. לאורך השנים מצאתי כמה שולטות שהיו נכונות לשתף אותי באיך הן עושות דברים. זה היה משמעותי מאוד עבורי. אין שום פגם בשיטות של פיתוי ומיני מניפולציות, כל עוד אינן נעשות על מנת להוליך שולל. בעיני זה חלק מהקטע וחלק מהיכולת לשלוט במישהו ולשחק בו (במובן שלשמו התכנסנו כאן). יש דברים שלא הייתי לומדת אלמלא המפגש עם שולטות אחרות, ולא בטוחה שהייתי מקבלת את האומץ להתנסות בהם. נדמה לי שבין נשים יש יותר נכונות לשוחח על דברים כאלו ולשתף. אצל חלק מהגברים זה מתפתח מהר מאוד לקרב על תואר גבר האלפא. אבל יש פה גם גברים אחרים. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 25 באוק׳ 2025
MyLexicon כתב/ה: למה אתה חושב שבדסמ זה מקצוע שצריך "ללמוד" אותו?
שמעת מישהו מחפש קורס "אומנות להיות בן זוג טוב?" או קורס "איך להיות הומוסקסואל?" לא, כי זה פאקינג אותו דבר. זאת נטייה, זה אופי, והכי חשוב - אי אפשר ללמוד "לשלוט" כי זה תוצר של דינמיקה בין שני אנשים בוגרים שבוחרים לנהל מערכת יחסים מסויימת. אתה יכול לקרוא על בטיחות בפרקטיקות מסויימות, אתה יכול לקרוא בלוגים וחוייות של אנשים במערכות יחסים בדסמיות אבל להתייחס לזה כאל "אומנות"? זה כל כך... דבילי. יש כל כך הרבה ללמוד ולהעמיק כדי להיות בן זוג טוב. ומי שלא מעמיק ולומד ואומר ככה אני, הוא בן זוג לא משהו |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
B מסייברת(שולטת) • 25 באוק׳ 2025
זה מקסים שאתה רוצה ללמוד איך לעשות משהו לפני שאתה קופץ למים
לצערי, אני לא יכולה לעזור לך (לומדת לשלות בעצמי חח) יותר היה לי חשוב לפרגן כאיזון על התגובות הפחות נעימות כאן חלק מהתקובות כאן עם לינקים והפניות ממש מעניינות אז שיהיה לך המון בהצלחה במסע שלך 😊 |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
spankindan(שולט) • 25 באוק׳ 2025
תקשיב לסדרת פוסטים שנקראת "סימנים". ביוטיוב או ספוטפיי..
תמצא שם בית ספר לבסדם, מאלף ואת ריש... |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
ארטמיה(נשלטת) • 25 באוק׳ 2025
אהבתי את התגובה של D DOM "מה לא"...
זה גם מה שאני יכולה לתרום לך כנשלטת (: הפארסה שחוזרת על עצמה בנסיונות של שולטים בכלוב להשתלט עלי, רק מוכיחה שכאן זה לא המקום לאמץ שיטות עבודה. שולט זו תכונה או טבע שני. או שיש לך את זה, או שאתה משחק בכאילו. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 25 באוק׳ 2025
עצוב לי לקרוא את התגובות שמזלזלות במישהו ששאל שאלה איך להתחיל.
המרחב הבדס"מי יהיה פחות בטוח כשאנשים לא ישאלו שאלות, בין אם בגלל היהירות שלהם או בגלל הפחד שיצחקו עליהם. בדס"מ זה לא באמת אופי שנוצר משום מקום, זה לא באמת משהו שאתה יודע אינטואטיבית. זה משהו שאתה מוצא את עצמך נמשך אליו אבל שאתה צריך לגבש. זה לא רק רגש, זה גם הרבה ידע שאתה רוכש. כן, גם הומוסקסואליות או סטרייטיות, זה שאתה מרגיש משיכה למין כזה או אחר לא אומר שאתה יודע איך להיות בן זוג או אפילו איך לעשות סקס בצורה מציאותית שרואה את הפרטנר שלך, ולא רק לפי מה שראית בפורנו ומסתדר לך באופן מושלם בראש כשאתה מפנטז עם עצמך. זה משהו שאתה לומד, ואתה לומד הרבה דרך שאלת שאלות. כשאדם שואל זה אומר שהוא מודה שהוא לא יודע, במקום להמשיך לטעות. זה מקום אפילו די מביך להיות בו, בטח כשאתה שולט ואמור "לדעת" (ואין דרך לדעת סתם ככה פתאום). בטח כשאתה כל כך בתחילת הדרך שאתה אפילו לא יודע איך לנסח את השאלות. ובדיוק בגלל זה אני כל כך מעריכה את מי שכן עושה את זה. הוא בקלות יכל "לחסוך" לעצמו מבוכה ולהתעקש שהוא השולט שעושה מה שבא לו ושמי שמולו צריכה לסתום את הפה או שזו שליטה מלמטה. רק על זה שבחר אחרת מגיע לו חיזוק חיובי. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 25 באוק׳ 2025
ArchAngel כתב/ה: עצוב לי לקרוא את התגובות שמזלזלות במישהו ששאל שאלה איך להתחיל.
המרחב הבדס"מי יהיה פחות בטוח כשאנשים לא ישאלו שאלות, בין אם בגלל היהירות שלהם או בגלל הפחד שיצחקו עליהם. בדס"מ זה לא באמת אופי שנוצר משום מקום, זה לא באמת משהו שאתה יודע אינטואטיבית. זה משהו שאתה מוצא את עצמך נמשך אליו אבל שאתה צריך לגבש. זה לא רק רגש, זה גם הרבה ידע שאתה רוכש. כן, גם הומוסקסואליות או סטרייטיות, זה שאתה מרגיש משיכה למין כזה או אחר לא אומר שאתה יודע איך להיות בן זוג או אפילו איך לעשות סקס בצורה מציאותית שרואה את הפרטנר שלך, ולא רק לפי מה שראית בפורנו ומסתדר לך באופן מושלם בראש כשאתה מפנטז עם עצמך. זה משהו שאתה לומד, ואתה לומד הרבה דרך שאלת שאלות. כשאדם שואל זה אומר שהוא מודה שהוא לא יודע, במקום להמשיך לטעות. זה מקום אפילו די מביך להיות בו, בטח כשאתה שולט ואמור "לדעת" (ואין דרך לדעת סתם ככה פתאום). בטח כשאתה כל כך בתחילת הדרך שאתה אפילו לא יודע איך לנסח את השאלות. ובדיוק בגלל זה אני כל כך מעריכה את מי שכן עושה את זה. הוא בקלות יכל "לחסוך" לעצמו מבוכה ולהתעקש שהוא השולט שעושה מה שבא לו ושמי שמולו צריכה לסתום את הפה או שזו שליטה מלמטה. רק על זה שבחר אחרת מגיע לו חיזוק חיובי. מחזקת ומוסיפה: יהיה לעולם הרבה יותר טוב אם אנשים לא יעבדו מתוך אגו ותהיה להם את הצניעות להגיד "אני לא יודע". אם אנשים ילמדו דברים רק מהפורנו או מחומרים שהמון פעמים מדברים ברומו של עולם ומציגים תמונת עולם שיש לשאוף אליה, אז אבדנו. אני עוסקת בחינוך והרבה לפני שאני מבקשת מהם לפתור מבחן אני מלמדת אותם לקרוא הוראות, להבין על מה נתבקשו לענות ועל מה עונים תחילה. ווכמובן מחזקת את התגובה של אליפסה ועוד שענו פה על הלאט לאט ועל הלפרום את הקשר (סליחה שלא זןכרת את הכינוי שלך) |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 25 באוק׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: ArchAngel כתב/ה: עצוב לי לקרוא את התגובות שמזלזלות במישהו ששאל שאלה איך להתחיל.
המרחב הבדס"מי יהיה פחות בטוח כשאנשים לא ישאלו שאלות, בין אם בגלל היהירות שלהם או בגלל הפחד שיצחקו עליהם. בדס"מ זה לא באמת אופי שנוצר משום מקום, זה לא באמת משהו שאתה יודע אינטואטיבית. זה משהו שאתה מוצא את עצמך נמשך אליו אבל שאתה צריך לגבש. זה לא רק רגש, זה גם הרבה ידע שאתה רוכש. כן, גם הומוסקסואליות או סטרייטיות, זה שאתה מרגיש משיכה למין כזה או אחר לא אומר שאתה יודע איך להיות בן זוג או אפילו איך לעשות סקס בצורה מציאותית שרואה את הפרטנר שלך, ולא רק לפי מה שראית בפורנו ומסתדר לך באופן מושלם בראש כשאתה מפנטז עם עצמך. זה משהו שאתה לומד, ואתה לומד הרבה דרך שאלת שאלות. כשאדם שואל זה אומר שהוא מודה שהוא לא יודע, במקום להמשיך לטעות. זה מקום אפילו די מביך להיות בו, בטח כשאתה שולט ואמור "לדעת" (ואין דרך לדעת סתם ככה פתאום). בטח כשאתה כל כך בתחילת הדרך שאתה אפילו לא יודע איך לנסח את השאלות. ובדיוק בגלל זה אני כל כך מעריכה את מי שכן עושה את זה. הוא בקלות יכל "לחסוך" לעצמו מבוכה ולהתעקש שהוא השולט שעושה מה שבא לו ושמי שמולו צריכה לסתום את הפה או שזו שליטה מלמטה. רק על זה שבחר אחרת מגיע לו חיזוק חיובי. מחזקת ומוסיפה: יהיה לעולם הרבה יותר טוב אם אנשים לא יעבדו מתוך אגו ותהיה להם את הצניעות להגיד "אני לא יודע". אם אנשים ילמדו דברים רק מהפורנו או מחומרים שהמון פעמים מדברים ברומו של עולם ומציגים תמונת עולם שיש לשאוף אליה, אז אבדנו. אני עוסקת בחינוך והרבה לפני שאני מבקשת מהם לפתור מבחן אני מלמדת אותם לקרוא הוראות, להבין על מה נתבקשו לענות ועל מה עונים תחילה. ווכמובן מחזקת את התגובה של אליפסה ועוד שענו פה על הלאט לאט ועל הלפרום את הקשר (סליחה שלא זןכרת את הכינוי שלך) בגדול? אני מסכימה עם הגישה של שתיכן ועדיין, הניסוח של השאלה מפריע לי ולוחץ לי על הנקודות שכתבתי בתגובה שלי. אני מקווה שאתן צודקות ושההרגשה המשנית שלי כאן לא נכונה. כי אני מסכימה תמיד עם הגישה שעדיף לשאול ולבוא ממקום של חוסר אגו הגישה שתמיד יש מה ללמוד ושגם מכל אחד.ת אפשר ללמוד משהו ועדיין - השימוש במילה "אמנות" בהקשר הזה יוצר לי הרגשה שלילית אולי בגלל שזה יותר מידי מתחבר לי עם "אומנות הפיתוי" |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
Master Bruce{©} • 25 באוק׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: ArchAngel כתב/ה: עצוב לי לקרוא את התגובות שמזלזלות במישהו ששאל שאלה איך להתחיל.
המרחב הבדס"מי יהיה פחות בטוח כשאנשים לא ישאלו שאלות, בין אם בגלל היהירות שלהם או בגלל הפחד שיצחקו עליהם. בדס"מ זה לא באמת אופי שנוצר משום מקום, זה לא באמת משהו שאתה יודע אינטואטיבית. זה משהו שאתה מוצא את עצמך נמשך אליו אבל שאתה צריך לגבש. זה לא רק רגש, זה גם הרבה ידע שאתה רוכש. כן, גם הומוסקסואליות או סטרייטיות, זה שאתה מרגיש משיכה למין כזה או אחר לא אומר שאתה יודע איך להיות בן זוג או אפילו איך לעשות סקס בצורה מציאותית שרואה את הפרטנר שלך, ולא רק לפי מה שראית בפורנו ומסתדר לך באופן מושלם בראש כשאתה מפנטז עם עצמך. זה משהו שאתה לומד, ואתה לומד הרבה דרך שאלת שאלות. כשאדם שואל זה אומר שהוא מודה שהוא לא יודע, במקום להמשיך לטעות. זה מקום אפילו די מביך להיות בו, בטח כשאתה שולט ואמור "לדעת" (ואין דרך לדעת סתם ככה פתאום). בטח כשאתה כל כך בתחילת הדרך שאתה אפילו לא יודע איך לנסח את השאלות. ובדיוק בגלל זה אני כל כך מעריכה את מי שכן עושה את זה. הוא בקלות יכל "לחסוך" לעצמו מבוכה ולהתעקש שהוא השולט שעושה מה שבא לו ושמי שמולו צריכה לסתום את הפה או שזו שליטה מלמטה. רק על זה שבחר אחרת מגיע לו חיזוק חיובי. מחזקת ומוסיפה: יהיה לעולם הרבה יותר טוב אם אנשים לא יעבדו מתוך אגו ותהיה להם את הצניעות להגיד "אני לא יודע". אם אנשים ילמדו דברים רק מהפורנו או מחומרים שהמון פעמים מדברים ברומו של עולם ומציגים תמונת עולם שיש לשאוף אליה, אז אבדנו. אני עוסקת בחינוך והרבה לפני שאני מבקשת מהם לפתור מבחן אני מלמדת אותם לקרוא הוראות, להבין על מה נתבקשו לענות ועל מה עונים תחילה. ווכמובן מחזקת את התגובה של אליפסה ועוד שענו פה על הלאט לאט ועל הלפרום את הקשר (סליחה שלא זןכרת את הכינוי שלך) בזמן שאני מסכים עם שתיכן ברמת העיקרון אני חושב שזה גם חשוב להסתכל מי השואל, מה הניסוח, ומה עומד מאחורי השאלה. אין דין שאלה כנה ואמיתית כדין הטרלה |
|
|