ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

האם אני קוקהולד

Kodama​(קינקי)
לפני חודשיים • 8 בנוב׳ 2025
Kodama​(קינקי) • 8 בנוב׳ 2025
שנאוצר כתב/ה:
אלפא-בטא כתב/ה:
דעתי האישית,
זה אינו קאקאולדינג כאשר הבן זוג אינו מעורב בידיעה על חיפוש, ומפגשים, והדברים נעשים מאחורי גבו,
זה יכול להיות הרבה דברים אחרים.
ככל הנראה אתה בנוי להיות "כזה" אם הדברים היו או יהיו מסוכמים וגלויים בינכם.

זה דווקא בדיוק קאקהולדינג לפי הספר.
קאקהולדינג פטיש זה כאשר אתה מתחרמן מזה.
וזה שזה נעשה מאחורי הגב שלו, זה סתם לא בריא ועדיף שידברו

לא זה לא, כל מה שכתבת לא נכון.
זה יותר מ"לא בריא" - אלא יותר בכיוון של בגידה.
לפי ההגיון שלך אם ידידה שלי גונבת ממני כסף ואני לא אומר כלום זה נחשב פינדום אפילו שאין בינינו קשר מיני.
זה לא קאקהולדינג אם הם מעולם לא דיברו על זה לפני זה. רוב הסיכויים שבת הזוג שלו אפילו לא יודעת מה זה. איך לעזאזל הפכת בגידה לקאקהולדינג רק אלוהים יודע.

לכותב הפוסט - אל תשים את המילה "בוגדת" במרכאות. אם היא מתכתבת ונפגשת עם מישהו אחר היא אשכרה בוגדת בך במלוא מובן המילה ומגיע לך יותר מזה, גם אם אתה מתחרמן מהרעיון של קאקהולדינג.
happinesss
לפני חודשיים • 9 בנוב׳ 2025
happinesss • 9 בנוב׳ 2025
גבר תתאפס אתה לא בכיוון בכלל, בחורה בגדה בך מאחורי הגב זה שזה מחרמן אותך זה לא פקטור לכולם ותפסיק לחשוב מהזין עצם הבגידה זה הסימן הכי גדול לחוסר כבוד אלייך תפרק תחבילה ומהר זה לא קטע קינקי או בדסמי בשום צורה
ArchAngel​(שולטת)
לפני חודשיים • 9 בנוב׳ 2025
ArchAngel​(שולטת) • 9 בנוב׳ 2025
לפעמים כשקורה משהו שגורם לנו להרגיש חסרי אונים, המוח שלנו יכול להגיב ב"היפוך תגובה" של "בעצם אני אוהב את זה" וימסגר מחדש את מה שקרה לנו עם משמעות מענגת.
החרדה שלנו הופכת לתשוקה, בניסיון לחסוך מאיתנו כאב. וכך אנחנו מקבלים תחושת שליטה איפה שאיבדנו אותה.

בסופו של דבר זה נעשה בלי הסכמתך, בלי לשאול אותך, בלי שהגבולות שלך נלקחו בחשבון.
זה שונה מהותית מפנטזיית קאקהולד שבה מתקשרים את הרצונות של כל הצדדים ומשחקים בגבולות שהוסכמו.
כאן, החלק הכי בסיסי בבדס"מ, היכולת לבחור, נמנעה ממך.
האישה שאתה חולק איתה את חייך, ותלוי בה במידת מה, הסתירה ממך משהו שהיא לא סיפרה לך עליו כי היא ידעה שזה יפגע בך.
זה מכאיב לחשוב על זה, וזה עוד יותר מפחיד לחשוב על איך להתעסק עם הגילוי הזה מכאן והלאה מה יהיו ההשלכות על המשפחה והילדים.
ואז בא המוח, מנסה לחלץ אותך מכל זה וממסגר הכל כפנטזיה אירוטית מרגשת, מספר לך שדפיקות הלב של הכעס או הפחד הן בכלל של התרגשות, שהמתח בבטן הוא בכלל פרפרים של ציפיוה.

עם זאת, היותה של פנטזיה מענגת כלי לשיכוך כאבי המציאות- עדיין לא משנה את המציאות עצמה.
במציאות נראה שאתה לא מרגיש בנוח לפתוח איתה את הנושא, כי אתה מפחד מעימות או מתגובת דחייה שלא תתיישב עם התסריט האירוטי שפיתחת.
אולי באיזשהו מקום אתה נמנע מזה כי אתה יודע שזה יהיה סופו של מגנון ההגנה הזה- כי המציאות לגבי הסיבות שלה לבגוד הן כלל הנראה פחות קינקית ופחות סובבות סביבך וסביב סיפוק הצורך המאזוכיסטי שלך מכפי שכיף לדמיין.

בשורה התחתונה אתם בחוסר תקשורת, וזה מה שהופך את זה מקאקהולד לפשוט בגידה.
זה לא שונה מאישה שהייתה מספרת שבן הזוג שלה הביא לה סטירה מצלצלת יום אחד בהיר- זאת עדיין אלימות, והתשובה לזה היא לא "מזל טוב את נשלטת" גם אם קיים פטיש כזה.
פעולה שנעשית נגד הסכמה של בן הזוג היא זלזול בו, ולא הייתי סומכת על בן זוג כשולט (או בכלל) אם חוסר ההסכמה שלך לא מזיז לו.