|
|
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
Re: שליטה נשית
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
variation(נשלט) • 26 בנוב׳ 2025
עבד בליבו כתב/ה: למה בארץ השליטה הנשית של אלילות, מלכות, נסיכות, גבירות ושולטות לא שכיחה בכלל ומאוד נדירה, בשונה מארצות הברית ואירופה? והאם גם לכם יש את התחושה שבארץ (בשונה מחו״ל), אין כמעט אלילות ומלכות אלא כמעט כל הנשים נשלטות (לא מדבר על מלכות בתשלום)?
לא שופט, רק מנסה להבין לדעתי עיניין המיניות פה בארץ יותר שמרני מארצות הברית ששם בכלל הכל מוחצן החוצה, סביר להניח שמבחינה סטטיסטית האחוזים פה ושם כמעט זהים. |
|
|
| עבד בליבו(נשלט){לא משוייך} |
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
עבד בליבו(נשלט){לא משוייך} • 26 בנוב׳ 2025
Black Lotus כתב/ה: עבד בליבו כתב/ה: למה בארץ השליטה הנשית של אלילות, מלכות, נסיכות, גבירות ושולטות לא שכיחה בכלל ומאוד נדירה, בשונה מארצות הברית ואירופה? והאם גם לכם יש את התחושה שבארץ (בשונה מחו״ל), אין כמעט אלילות ומלכות אלא כמעט כל הנשים נשלטות (לא מדבר על מלכות בתשלום)?
לא שופט, רק מנסה להבין יש לך טיל לפנות בוקר כמעט כל יום למשך כמה חודשים ודקה לרוץ למקלט. אז במקום לנז'ריי, פיג'מות סאטן ועקבים, את הולכת לישון עם טרנינג מהוה וסניקרס, כי זה פאקינג מקלט מלא אבק וחול עם פחות כסאות מאנשים וצריך משהו פרקטי לעקוף איתו את הזקנות במדרגות. ומתישהו המלחמה נגמרת אבל הקיץ לא, ובמקום להתעטף בפרוות ועור את מזיעה מאחורי הברך, כי 33 מעלות בחוץ בנובמבר. ואת מנסה לרחף ברחוב באלגנטיות על מגפי סטילטו, אבל המדרכות שבורות יותר מהאנשים שמנסים לדרוס אותך עם הקורקינט שלהם, אז את מחליפה ל-UGG וצועקת עליהם כמו אחרונת הצ'חלות מהשכונה. וזה הסיפור העצוב על למה נסיכות ואלילות לא מסתובבות ברחובות ישראל. תודה על התגובה, אך אבהיר שכוונתי לא הייתה לבגדי לטקס או כל פריט לבוש כזה או אחר (ואין הם מה שעושות אשה מלכה), אלא לאופי ולאישיות העמוקה שלהן. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 26 בנוב׳ 2025
עבד בליבו כתב/ה: תודה על התגובה, אך אבהיר שכוונתי לא הייתה לבגדי לטקס או כל פריט לבוש כזה או אחר (ואין הם מה שעושות אשה מלכה), אלא לאופי ולאישיות העמוקה שלהן. אז כתבת את הפוסט הזה אחרי שחיפשת מגולן עד אילת, ולא מצאת נשים עם אופי ואישיות עמוקה? מעניין. |
|
|
| עבד בליבו(נשלט){לא משוייך} |
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
עבד בליבו(נשלט){לא משוייך} • 26 בנוב׳ 2025
Black Lotus כתב/ה: עבד בליבו כתב/ה: תודה על התגובה, אך אבהיר שכוונתי לא הייתה לבגדי לטקס או כל פריט לבוש כזה או אחר (ואין הם מה שעושות אשה מלכה), אלא לאופי ולאישיות העמוקה שלהן. אז כתבת את הפוסט הזה אחרי שחיפשת מגולן עד אילת, ולא מצאת נשים עם אופי ואישיות עמוקה? מעניין. לא. כתבתי אותו על סמך תחושה ונסיון אישי, ורציתי לדעת כיצד האחרים מרגישים |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 26 בנוב׳ 2025
אותי יותר מעניין למה בחו"ל גברים נשלטים אשכרה נשלטים על ידי האישה ונותנים לה להוביל, ובישראל הנטייה היא לראות בשולטת מישהי שאמורה לשרת את התסריט שלהם, ולהתלבש, להתנהג ואפילו לכנות את עצמה רק איך שמתיישב להם בפנטזיה.
(אם אני צריכה לנחש- כי בחו"ל יותר מדברים על מיניות ולכן גם על הפער בין הפורנו למציאות) מה לעשות שאנחנו מעדיפות לא לצמצם עצמנו לדמות מדומיינת שרחוקה מהאישיות שלנו, של נסיכה או אלילה (אף אחת לא באמת מונרכית ולא אלוהים, זה לא עומק, עומק הוא להביא לידיי ביטוי חלקים אותנטיים בך. לגלם דמות זאת פנטזיה, גברית בדר"כ), ולא לדחוס את עצמנו לעקבי ענק ומחכוכים צרים בכל פעם שאנחנו רוצות להתענג מינית כדי שנשלטים "יאשרו" לנו לשלוט בהם, בדיוק כמו ששולט לא צריך להיות מלך ואליל (ואפילו מרגיש מגוחך לקרוא לו ככה) והנשלטת מצייתת לו כי האדם שהוא מרשים אותה מספיק ולא כי מנסה להיות "כוסון" פתייני בשבילה, ולא נכנס לכבודה לתחפושת מגבילת תנועה או לתפקיד מדומיין שיכול להתקיים רק בחדר המיטות ופדיחות לחשוב עליו יוצא ככה לרחוב עם אמונה שהוא באמת מלך, שהמשחק ביניהם לא הסתיים בבית. לא סתם שולטים מקבלים כינויים ריאליסטים שיכולים ללוות אותם גם במציאות, כמו אדוני. ושולטות כינויים שמתקיימים רק בחדר המיטות. נשים ישראליות פשוט פחות מנסות לרצות גברים, עושות מה שנוח להן- ומי שזה מתאים לו, שיצטרף. וזה מפתיע אותי שזה ממשיך להפתיע נשלטים ששולטות רוצות שיהיה להן נוח, יותר מלגבר שמולן, הנשלט, יהיה מרגש ומחרמן. מי שמעניין אותה קודם כל לחרמן את הגבר שמולה ולוודא שיהיה מרוצה ממנה, היא מן הסתם בתשלום או בצד הנשלט. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
Shela(נשלט) • 26 בנוב׳ 2025
אישה שמגלה את עצמה ואת העוצמה הנשית האינסופית שקיימת בה... מהווה כח שלא ניתן לעמוד בפניו...
מלכה, אלילה, שולטת... כל אלו כינויים שמתארים תפקיד מסויים שאפשר למלא בזמן משחק כזה או אחר... אך הדינמיקה בין שולטת לנשלט היא עוצמתית כשהיא מגיעה ממקומות עמוקים הרבה יותר. אולי תבניות התנהגות שאימצנו לעצמנו כתוצאה מחוויות בילדות או מאוחר יותר? אולי תוצאה של פגיעה מינית? או פשוט סף גירוי שעלה ועלה עד שהגיע למחוזות האלו? תהה הסיבה אשר תהה, בכל אישה יש את הפוטנציאל להיות מלכה, גם אם היא לא לובשת לטקס ומגפיים. וגם ואפילו במיוחד בארצנו הקטנה... שבה נשים אולי פחות עסוקות בריצוי הגבר ביחס למקומות אחרים בעולם... שיש להן אחריות עצומה ועשיה גדולה, גם כי הן משרתות בצבא בדיוק כמו הגברים... שתוך דור אחד בלבד הצליחו לשבור את טאבו המיניות הנשית ולהוביל שיח פתוח במדיה ובכלל... ולא, לדעתי זה בכלל לא קשור לפמינזם... וגם לא לאיזו תלבושת, או תפקיד תיאטרלי כזה או אחר .. זה קשור להכרה בעוצמה וליכולת לנווט את העוצמה הזאת לצרכיה האישיים מבלי להתנצל על כך... |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 26 בנוב׳ 2025
ArchAngel כתב/ה: ... נשים ישראליות פשוט פחות מנסות לרצות גברים, עושות מה שנוח להן- ומי שזה מתאים לו, שיצטרף. וזה מפתיע אותי שזה ממשיך להפתיע נשלטים ששולטות רוצות שיהיה להן נוח, יותר מלגבר שמולן, הנשלט, יהיה מרגש ומחרמן. מי שמעניין אותה קודם כל לחרמן את הגבר שמולה ולוודא שיהיה מרוצה ממנה, היא מן הסתם בתשלום או בצד הנשלט. מי שמכיר אותי יודע שהתגובה הקודמת שלי היתה הומוריסטית כי רק את גופתי המתה ילבישו בטרנינג מהוה ו-ugg משוקצות, ולכן אני מאד לא מסכימה עם התגובה שלך ורוצה להציג זווית אחרת: בדסמ היא פרקטיקה מינית. האינטרקציה שמתרחשת בה אמורה להיות סקסית, וחלק מהסקס אפיל הוא הלבוש. עושה *לי* את זה להתלבש ולהתארגן לקראת סשן וכן גם לעלות על מחוך, עקבים וירכונים. ומי שאיתי יודע להעריך את זה ולהשקיע בהתאם. הוא תמיד יגיע לסשן חתיך ומתוקתק. ואני בעד שזה יעשה את זה גם לנשלט, אבל זו לא תוכנית כבקשתך, וגם אם הוא מעדיף לראות את כפות רגליי בסנדלים, הוא יאלץ "להתפשר עליי" בירכונים ונעלי עקב כי זה מה שמעיף לי. אני חושבת שלהשקיע ולהראות טוב עבור מי שעומדים לשחק איתו, זו לא דרישה מופרכת או כזו ששמורה למלכות בתשלום. למעשה זה הכי מרים בעולם שכשאני נכנסת לחדר הוא מחסיר פעימה. ולא יודעת איך זה אצל נשלטות אחרות, דווקא השולט שלי הוא הכי לא פטישיסט בארץ. הוא נשוי לגרסת הפלאס סייז הישראלית של דיטה וון טיז, אבל שונא ביריות שנאת נפש |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 26 בנוב׳ 2025
לדעתי.
כמו שכתבו לפני. חוק המספרים הגדולים. המדינה שלנו קטנה מידי מבחינת אוכלוסייה. . תוסיף את זה שהתרבות שלנו מסורתית מידי. ( ובתהליך של להפוך לדתית מידי.) מה שיש זה בכלל נס. וצריך להודות לאלוהימה על כך. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
הוא(שולט) • 26 בנוב׳ 2025
יש הכל מהכל. לא מיצינו את שאלות "למה אין"? למה כובע?
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 26 בנוב׳ 2025
הוא כתב/ה: יש הכל מהכל. לא מיצינו את שאלות "למה אין"? למה כובע?
יש כאלה שעדיין לא הבינו שזה שהכלוב הוא אתר בדסמ לא אומר שהם יקבלו מבול של הצעות שתואמות לפנטזיות שלהם. לפעמים הם מבינים אחרי שנה, 'שנתיים ככה באתר, לפעמים אפעם לא. |
|
|