|
|
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
פישוטו • 1 בדצמ׳ 2025
ve-ra כתב/ה: פשוט, לא להגיב אם אתה סבור שמדובר בפרסום שאינו אותנטי
אבל חוסר תגובה לטרולים, שרלטנים או מטרדינים ושלל תופעות שאנחנו מכירים פה זה לא פתרון. חוסר תגובה לפוסטים כאלה רק מוביל לקרקע יותר פוריה לטורפים. חייב להיות איזשהו מנגנון הגנה פה כקהילה. מבחינת חלק מהאנשים פה זה נראה כמו רוע לב. אבל אני הייתי מבסוט מהתגובות בשרשור ההוא. זה מידע קריטי לכל נשלטת שהוא פונה אליה ויכולה להסתנוור ממילות gpt ללא כיסוי. לפעמים להכיל את כולם בכל מחיר פוגע בקהילה, לא מקרב. לא כל חדש צריך להתקבל פה בחיבוקים ובתשואות. ויש מספיק אנשים חדשים שהגיעו עם הענווה והכבוד המתאימים והתקבלו בצורה נהדרת. |
|
|
|
|
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 1 בדצמ׳ 2025
ve-ra כתב/ה: פשוט, לא להגיב אם אתה סבור שמדובר בפרסום שאינו אותנטי
חמלה מבחינתך היא לא להציב קווים אדומים למי שפוגע באחרים בכוונה תחילה? מעניין. |
|
|
|
|
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
Re: האם אנשים שדוגלים בשוויון, יותר אלימים כלפי הכבשים השחורים שבעדר?
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 1 בדצמ׳ 2025
תחת כנפיך כתב/ה: האם אנשים שדוגלים בשוויון, יותר אלימים כלפי הכבשים השחורים שבעדר?
חד משמעית כן. גם בתור מישהי שחוטאת בכך בעצמה מדי פעם, וגם כמי שמחזיקה בין השאר בדעות "לא נכונות" וחווה את האלימות הזו מאנשים שלכאורה דוגלים בשיוויון. תחת כנפיך כתב/ה: כי לפעמים נראה לי, שהכלוב/אנשים בארץ
יכלו להתנהל קצת אחרת. עם קצת יותר חמלה אחת הדילמות המוסריות של הסובלנות היא לשים גבולות כנגד מי שבא לפגוע בה. יש ל- Pursuit of Wonder סרטון מעולה שמסביר את הדילמה: אבל ברוב הפעמים לא מדובר במישהו פוגעני באמת אלא סתם במישהו שעושה רעש וצלצולים בחוסר טעם. הרבה יותר קל להכנס באחד כזה בהם ב1000 קמ"ש מלהלחם בתופעות משמעותיות שבאמת פוגעות בקהילה. פישוטו כתב/ה: ve-ra כתב/ה: פשוט, לא להגיב אם אתה סבור שמדובר בפרסום שאינו אותנטי
אבל חוסר תגובה לטרולים, שרלטנים או מטרדינים ושלל תופעות שאנחנו מכירים פה זה לא פתרון. חוסר תגובה לפוסטים כאלה רק מוביל לקרקע יותר פוריה לטורפים. חייב להיות איזשהו מנגנון הגנה פה כקהילה. מבחינת חלק מהאנשים פה זה נראה כמו רוע לב. אבל אני הייתי מבסוט מהתגובות בשרשור ההוא. זה מידע קריטי לכל נשלטת שהוא פונה אליה ויכולה להסתנוור ממילות gpt ללא כיסוי... אני עם ve-ra בעניין הזה. התעלמות היא כן הדרך. היא לא סוללת דרך לטורפים. הם היו פה גם לפני שהצ'ט כתב להם את הטקסטים והקהילה לא הצליחה להבריח אותם מלהריץ דחקות על חשבונם. אחת הדרכים היותר טובות לחנך היא להעלות מידע על מה כן. למשל להגיב בשרשורים כמו של Daave על סימנים רעילים או של Drwantlove על חיפוש קשר. לא בלשחק קדאווה עם הראש של מישהו ואז להצטדק שזה למטרות חינוכיות. רוצים להשתלח - מבינה אתכם לגמרי. גם לי יש ימים שאני רק מחפשת בהם קורבנות ואין כמו הכלוב לזה. Just own it, בלי להצטדק. |
|
|
|
|
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
Re: האם אנשים שדוגלים בשוויון, יותר אלימים כלפי הכבשים השחורים שבעדר?
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
פישוטו • 1 בדצמ׳ 2025
Black Lotus כתב/ה: אני עם ve-ra בעניין הזה. התעלמות היא כן הדרך. היא לא סוללת דרך לטורפים. הם היו פה גם לפני שהצ'ט כתב להם את הטקסטים והקהילה לא הצליחה להבריח אותם מלהריץ דחקות על חשבונם. אחת הדרכים היותר טובות לחנך היא להעלות מידע על מה כן. למשל להגיב בשרשורים כמו של Daave על סימנים רעילים או של Drwantlove על חיפוש קשר. לא בלשחק קדאווה עם הראש של מישהו ואז להצטדק שזה למטרות חינוכיות. רוצים להשתלח - מבינה אתכם לגמרי. גם לי יש ימים שאני רק מחפשת בהם קורבנות ואין כמו הכלוב לזה. Just own it, בלי להצטדק. 2 הגישות האלה יכולות להתנהל גם במקביל. I own it שההשתלחות הזאת לרוב יוצאת מפרופורציות. ושאפשר להביע את אותה נקודה ביותר רגישות ויותר חמלה. אבל אני לא רואה סיבה למה להביע רגישות כלפי אנשים כאלה, זה משאב נדיר. לשחק קאדוואה עם ראש זה לא למטרות חינוך, זה למטרות אזהרה ושעשוע. I choose to do it my way לפעמים זה סובלני, לפעמים זה עוקצני. למטרות חינוך, קיימים פה המון דיונים כמו שציינת שאכן מתנהלים באופן נקי. זה קורה כשפותח השרשור מחפש להתדיין ולא להשתלח או להפיץ שקרים ומלכודות. |
|
|
|
|
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 1 בדצמ׳ 2025
אני בעד חמלה סלקטיבית בשילוב כנות רדיקלית והכלה מתמשכת.
(לא חזרתי הרגע מהמידברן, זה מוטו שבניתי לעצמי) |
|
|
|
|
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
Antimatter(נשלט) • 1 בדצמ׳ 2025
לינצ' על טורפים והתעלמות מטרולים.
למי אני מוציא פה קבלה? |
|
|
|
|
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 1 בדצמ׳ 2025
אף אחד לא יודע שהוא הטריד מישהי או מישהו. זו הנחה שלכם ועל כך אתם צולים אותו. זה אפילו לא קשור לחוסר חמלה, זה בעיקר מאוד לא חכם.
וכל ההתלהמות על בנאדם שכתב שני משפטים עם ai. אפשר לחשוב, כל מייל נכתב היום חצי אוטומטית. מה זה משנה? אפשר לחשוב שהוא הוציא ספר מתח. כולה תגובה בכלוב. לצערי לא הבנתי שהפרסום הזה נוגע לאותו אחד. לא רק שה-17 עמודים שם מיותרים. גם העמוד הנוסף הזה מיותר. ואני עדיין בעד חמלה מצד אחד וחוסר תגובה מצד אחר, אם אתה חושד במניעים פסולים. |
|
|
|
|
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 1 בדצמ׳ 2025
אני יכולה לומר לכם מנסיון, אלה שבאמת באים להטריד, לא מפרסמים בפורומים. הם עושים דברים הרבה יותר מטרידים. מאחלת לאף אחד לא לדעת.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
הוא(שולט) • 1 בדצמ׳ 2025
יש כאן משטרת הפרופילים אני ישן בשקט
כשמדברים איתי על כבשים אני רואה צלעות |
|
|
|
|
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
1 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 1 בדצמ׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: ve-ra כתב/ה: פשוט, לא להגיב אם אתה סבור שמדובר בפרסום שאינו אותנטי
חמלה מבחינתך היא לא להציב קווים אדומים למי שפוגע באחרים בכוונה תחילה? מעניין. אני לא מכירה אותך ולטעמי היחיד שיכול להציב כאן קווים אדומים בדמות חוקים הוא בעל האתר. והוא אכן עובד קשה מאוד כדי להרחיק תופעות הטרדה אמיתיות. |
|
|