|
|
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 2 בדצמ׳ 2025
רק אני קראתי את זה ״אסלה אנושית לאללה?״
|
|
|
|
|
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 2 בדצמ׳ 2025
פישוטו כתב/ה: StreetCat כתב/ה: פישוטו כתב/ה: StreetCat כתב/ה: והנה עוד פרופיל שנעלם, כמה "מפתיע" 🙄
אבל לא הספקתי ללמוד מהפורנו שפרסם 😭😭 עכשיו לעולם לא תדע מהי התמסרות לאלה אמתית. איך התחושה של נוזל חם שממלא את הפה ושוטף את הגרון, בידיעה שאתה הנך רק כלי שלה להתרוקנות ותו לא. רגע מוזוקק בו אתה מתמסר ומשמש אותה לא בכדי לענג אותה מינית אלא רק שימוש יומיומי נחות, שאף אותו תלמד לעשות בתשוקה ויראת קודש הראויים לאלילה שהיא. או משהו כזה. פעם חיכיתי שעתיים על הקו רק בשביל לשלם ביטוח לאומי. נשמע דומה ועל כך נאמר: "ביטוח לאומי לצידך, ברגעים החשובים של החיים" |
|
|
|
|
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: אוף, עכשיו אני מתבאס שעניתי כאן ברצינות...
דווקא מקווה שהשכיל לקראת החלפת הניק וחזרתו לכלוב |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
2 בדצמ׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2025
אני חייבת להודות שאותי זה מעניין מאוד לקרוא שולטות שמשתמשות בנשלטים שלהן כאסלה אנושית, ומוכנות לשתף בכך.
אני מבינה לחלוטין את כל מי שמעדיפה שלא לשתף. גם מודעת היטב להשלכות האפשריות של שיתוף כאן. אני עצמי זהירה מאוד במה שאני משתפת. לצערי זה המצב. אבל אני באמת לא מבינה את התגובות כאן. זה פורום. הדיונים שכאן אינם התכתבות פרטית עם פותח הדיון. הוא לא באמת רלוונטי. מה שמגדיר דיון הוא איכות המגיבים והתגובות שלהם. ואם זה לא נושא לגיטימי ומעניין, מה כן? אני מבינה שקהילה בדס"מית לא עוסקת רק בסקס. אבל בסופו של דבר מדובר בפרקטיקה מינית. רובנו התכנסנו כאן כדי לדון בנושא מיני, ובאופן מוזר זה נהיה יותר ויותר קשה למצוא כאן דיונים שעוסקים בתכלס. |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 3 בדצמ׳ 2025
אליפסה כתב/ה: אני חייבת להודות שאותי זה מעניין מאוד לקרוא שולטות שמשתמשות בנשלטים שלהן כאסלה אנושית, ומוכנות לשתף בכך.
אני מבינה לחלוטין את כל מי שמעדיפה שלא לשתף. גם מודעת היטב להשלכות האפשריות של שיתוף כאן. אני עצמי זהירה מאוד במה שאני משתפת. לצערי זה המצב. אבל אני באמת לא מבינה את התגובות כאן. זה פורום. הדיונים שכאן אינם התכתבות פרטית עם פותח הדיון. הוא לא באמת רלוונטי. מה שמגדיר דיון הוא איכות המגיבים והתגובות שלהם. ואם זה לא נושא לגיטימי ומעניין, מה כן? אני מבינה שקהילה בדס"מית לא עוסקת רק בסקס. אבל בסופו של דבר מדובר בפרקטיקה מינית. רובנו התכנסנו כאן כדי לדון בנושא מיני, ובאופן מוזר זה נהיה יותר ויותר קשה למצוא כאן דיונים שעוסקים בתכלס. כי זה לא הנושא שפותח השרשור כיוון אליו. אני מאוד בספק אם המטרה של פותח השרשור הייתה באמת לשמוע חוויות וללמוד. (הוא לא טרח להגיב לי או לשנייה, העלה מהר מאוד שרשור נוסף, שנמחק, שנועד שוב, להקטין נשים למוצר ולשלוף תיאור חוויות המותאם לפנטזיות שלו) יש פה לא מעט שכתבו בעבר בנושא ובחוויות שלהן בתחום, אבל כשמתייחסים אליך כאל מוצר, כשמקטינים אותך לחוויה מינית צרה וכשניסיון העבר מוכיח שכל מענה על שאלה כזו הוביל להטרדה בפרטי - מהפותח עצמו ומשאר הזויים פה באתר יש פחות ופחות רצון לדבר על מיניות, במיוחד נשית ועוד יותר בהקשר של פמדום. זה לא שאין בבלוגים תיאורים של חוויות, אבל כל אחת יודעת שעל כל תיאור כזה יש סיכוי שהיא תקבל פנייה דוחה. אז החשש להגיב בצורה שבאמת תעורר דיון ותזין אותו - אינה קשורה רק לפותח אלא גם אל המגיבות ואל החוויה שלהן פה באתר. וראינו כבר שדיונים שנפתחו בצורה מכבדת - קיבלו מענה, ולהם יש מלא מקום פה באתר. גם כשזה היה בנושא מיני מובהק. אגב, דיונים בבלוגים פחות מובילים לכך, ויש מקרים שאכן נוצרים בתגובות לבלוג דיונים ושיתופים. נקודה נוספת שחשוב לשים לב אליה בעיני - לשתף בחוויות זה לא דיון. לשתף בחוויות זה שיתוף בחוויה - ואת זה יש לא מעט בבלוגים. ואני פחות מוצאת את הפורום כמקום לשיתוף חוויות, למרות שיש מקרים שעבור הדיון משתפים בחוויה האישית. דיון זה להעלות שאלות, תהיות, נקודות שאפשר לשים לב אליהם מבחינה פיזית או נפשית שקשורים לאקט. זה החלפת דעות, ולא חוויות. שיתוף חוויות הוא כלי נהדר ללמידה וחקירה וממנו אפשר להעלות מגוון דיונים, אבל צריך למסגר את זה מעט אחרת כמו שעשה מישהו באחד השרשורים האחרונים בהקשר של קשר זוגי וכו' הוא שאל על חוויות וקשר זוגי ועל הדרך ללמוד מהן. כולנו עושים אקטים מיניים שונים - מי שרוצה לשתף, עושה זאת בבלוג. וכמו שכתבתי בשרשור אחר - צריך כבוד כלפי האחרים ואז יש מקום לדון על מגוון רחב של דברים. אני בעצמי העלתי שאלה על אוננות וכתיבת פנטזיות וכו' - וקיבלתי המון שיתופים ומענה לשאלה, וזה כלל התייחסות ישירה למיניות.. וכן, מסגרת זה חשוב - אני לא מבינה למה לצפות מנשים להגיב בצורה אחרת כשהן מקבלות יחס דוחה, מקטין ומזלזל. ההפך, אני רוצה שמי שחשוב לה הנושא(ואני בניהם) - תפתח דיון שמכבד אותה ואת המשיבות, ולא תגיד להן להתעלם מגישה דוחה שתתן לגיטימציה לאידיוט הבא לכתוב בצורה דוחה כי "מה הבעיה? זה אתר מיני, אז תשתפו כי אני חרמן" |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
פישוטו • 3 בדצמ׳ 2025
אליפסה כתב/ה: אבל אני באמת לא מבינה את התגובות כאן. זה פורום. הדיונים שכאן אינם התכתבות פרטית עם פותח הדיון. הוא לא באמת רלוונטי. מה שמגדיר דיון הוא איכות המגיבים והתגובות שלהם. ואם זה לא נושא לגיטימי ומעניין, מה כן? אני מבינה שקהילה בדס"מית לא עוסקת רק בסקס. אבל בסופו של דבר מדובר בפרקטיקה מינית. רובנו התכנסנו כאן כדי לדון בנושא מיני, ובאופן מוזר זה נהיה יותר ויותר קשה למצוא כאן דיונים שעוסקים בתכלס. מההסתכלות שלי פותח הדיון לגמרי מגדיר ואחראי על איכות השיח. במקרים בהם הדיון מתפתח למקומות חיוביים מדובר בפותח שרשור שחשב. שהביא מעצמו, שכיוון ושאל שאלות מתוך הקשר. לעומת השרשור הזה, ועוד דומים אליו שנפתחים כל יום. "למי יש קינק x". אז פה הכותב היה מעט יותר חכם ולא הוסיף בסוף בקשה לנשים שבקטע לפנות אליו בפרטי. אבל ברור שזו המטרה. חוץ מזה, אין הרבה מה להגיב פה חוץ מכן/לא/הטרלה. אין פה שאלת עומק או כיוון מסוים או התייעצות לגבי הקינק. מה אמור לעשות מי שיש לו את הקינק? אני מבין למה הם לא יגיבו בדיון הזה. גם אני לא משקיע תגובות מפורטות באנשים שלא משקיעים בי. אם יפתח שרשור רציני על הקינק הזה אני בטוח שהוא יסקרן מספיק אנשים ויתקיים דיון. אבל בצורה הזו, אין מצב. |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 3 בדצמ׳ 2025
אליפסה כתב/ה: אני חייבת להודות שאותי זה מעניין מאוד לקרוא שולטות שמשתמשות בנשלטים שלהן כאסלה אנושית, ומוכנות לשתף בכך.
אני מבינה לחלוטין את כל מי שמעדיפה שלא לשתף. גם מודעת היטב להשלכות האפשריות של שיתוף כאן. אני עצמי זהירה מאוד במה שאני משתפת. לצערי זה המצב. אבל אני באמת לא מבינה את התגובות כאן. זה פורום. הדיונים שכאן אינם התכתבות פרטית עם פותח הדיון. הוא לא באמת רלוונטי. מה שמגדיר דיון הוא איכות המגיבים והתגובות שלהם. ואם זה לא נושא לגיטימי ומעניין, מה כן? אני מבינה שקהילה בדס"מית לא עוסקת רק בסקס. אבל בסופו של דבר מדובר בפרקטיקה מינית. רובנו התכנסנו כאן כדי לדון בנושא מיני, ובאופן מוזר זה נהיה יותר ויותר קשה למצוא כאן דיונים שעוסקים בתכלס. באמת? את *באמת* לא מבינה את התגובות? אז אני אעזור לך. אף אחד לא כתב בשום תגובה שדיון על הנושא הזה הוא בעייתי או לא לגטימי. התגובות עסקו בשאלה של פותח הדיון האם יש כאן כאלו שעושות את זה ואז הפנה לבלוג שלו, איפה שהיו לינקים לפורנו, גם לא איזה דיון מחוכם. הוא לא שאל שום שאלה שפותחת מקום לדיון אחר. הוא לא ביקש התייעצות. הוא לא רצה לדעת איך לעשות את זה בצורה חכמה, למשל. כל מה שהוא שאל זה אם יש כאן מישהי שעושה את זה. זהו. ועל זה ענו לו. מקווה שעכשיו את מבינה טוב יותר את התגובות. |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
אלפא-בטא(מזוכיסט) • 3 בדצמ׳ 2025
ללא קשר לנושא הדיון הספציפי.
אני מתאר לעצמי שרובנו לא התלבטנו האם להרשם לכלוב או לקתדרה לפילוסופיה, רוב הנוכחים כאן, נמצאים כאן בגלל אופיו של האתר, והדיונים שיהיו בו, בהתאם. גם אם פותחי שרשורים, (שאינם מטרילים בכוונת מכוון), או מחליפים בין הפורום לבין הבלוג או לוחות ההכרות, חושבים במקום מסוים, ריאלי יותר או פחות, שהפרסום או השתתפות בדיון יכולים למשוך את תשומת ליבם של מי שהנושא, ומעלה הנושא מתאימים לו, ולהוביל להכרות פוטנציאלית, בעייני זה תקין ואף הגיוני. בעולם שבו הכל קורה כל כך מהר, והכותרת של הדקה הנוכחית נשכחת שתי דקות אחר כך, זה מאוד אנושי לנסות לטפס כל פעם לראש הערימה, כל עוד זה נעשה בכבוד לאחר, לכללים, ולמארח. |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 3 בדצמ׳ 2025
אלפא-בטא כתב/ה: ללא קשר לנושא הדיון הספציפי.
אני מתאר לעצמי שרובנו לא התלבטנו האם להרשם לכלוב או לקתדרה לפילוסופיה, רוב הנוכחים כאן, נמצאים כאן בגלל אופיו של האתר, והדיונים שיהיו בו, בהתאם. גם אם פותחי שרשורים, (שאינם מטרילים בכוונת מכוון), או מחליפים בין הפורום לבין הבלוג או לוחות ההכרות, חושבים במקום מסוים, ריאלי יותר או פחות, שהפרסום או השתתפות בדיון יכולים למשוך את תשומת ליבם של מי שהנושא, ומעלה הנושא מתאימים לו, ולהוביל להכרות פוטנציאלית, בעייני זה תקין ואף הגיוני. בעולם שבו הכל קורה כל כך מהר, והכותרת של הדקה הנוכחית נשכחת שתי דקות אחר כך, זה מאוד אנושי לנסות לטפס כל פעם לראש הערימה, כל עוד זה נעשה בכבוד לאחר, לכללים, ולמארח. בעיני זה ממש לא. בעיקר כי נעשה אביוז לגישה הזו. זה לא תקין, ולא הגיוני מה שקורה בשטח. אנשים נדחפים בלי כבוד, בלי קשר לכלום, נשים לא מגיבות כדי לא לקבל הטרדות. אז עבורי - כשאני רואה ניסיון כזה אני אפעל כנגד באופן אקטיבי או אסמן לעצמי להתרחק מאדם שבוחר לפעול כך. וכן, אני אמשיך להמליץ להגיב ולהשתתף בדיונים למי שמחפש להכיר, אבל ממש לא אמליץ לעשות שימוש בפלטפורמה כדי לקדם את עצמך בלבד, אלא כדי שיכירו את הדעות שלך. וזה הבדל קטן, אבל חשוב בעיני. |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
אלפא-בטא(מזוכיסט) • 3 בדצמ׳ 2025
StreetCat כתב/ה: אלפא-בטא כתב/ה: ללא קשר לנושא הדיון הספציפי.
אני מתאר לעצמי שרובנו לא התלבטנו האם להרשם לכלוב או לקתדרה לפילוסופיה, רוב הנוכחים כאן, נמצאים כאן בגלל אופיו של האתר, והדיונים שיהיו בו, בהתאם. גם אם פותחי שרשורים, (שאינם מטרילים בכוונת מכוון), או מחליפים בין הפורום לבין הבלוג או לוחות ההכרות, חושבים במקום מסוים, ריאלי יותר או פחות, שהפרסום או השתתפות בדיון יכולים למשוך את תשומת ליבם של מי שהנושא, ומעלה הנושא מתאימים לו, ולהוביל להכרות פוטנציאלית, בעייני זה תקין ואף הגיוני. בעולם שבו הכל קורה כל כך מהר, והכותרת של הדקה הנוכחית נשכחת שתי דקות אחר כך, זה מאוד אנושי לנסות לטפס כל פעם לראש הערימה, כל עוד זה נעשה בכבוד לאחר, לכללים, ולמארח. בעיני זה ממש לא. בעיקר כי נעשה אביוז לגישה הזו. זה לא תקין, ולא הגיוני מה שקורה בשטח. אנשים נדחפים בלי כבוד, בלי קשר לכלום, נשים לא מגיבות כדי לא לקבל הטרדות. אז עבורי - כשאני רואה ניסיון כזה אני אפעל כנגד באופן אקטיבי או אסמן לעצמי להתרחק מאדם שבוחר לפעול כך. וכן, אני אמשיך להמליץ להגיב ולהשתתף בדיונים למי שמחפש להכיר, אבל ממש לא אמליץ לעשות שימוש בפלטפורמה כדי לקדם את עצמך בלבד, אלא כדי שיכירו את הדעות שלך. וזה הבדל קטן, אבל חשוב בעיני. מסכים, כי ההבדל הקטן הזה אכן הוא קריטי, מה עומד מאחורי הפרסום, ולא מה קרה בעקבותיו (אם משכת תשומת לב וכו') |
|
|