|
|
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
ברייה{לא!!!מחפשת} • 12 בדצמ׳ 2025
► איה74 כתב/ה: העניין הוא עם גברים "מיניים", בניגוד לתחומי עניין אחרים, זה שבדר"כ אין שם שום עומק, רק רדיפה אחרי ההזדמנות הבאה לדחוף את הזין לגוף חי ללא אבחנה, ולכן רובנו מגלגלות עיניים מול גבר שמעיד על עצמו ככזה. אם יש עומק, אז שווה להתמקד בזה. אבל אני חושבת שאני יותר מינית מרוב בני הזוג שהיו לי, ומעולם לא הרגשתי צורך לציין את זה כקריטריון. אז מוזר לי שאחרים כן. אני לא בטוחה שעבור אלה שתיארת ה׳חי׳ הוא באמת בר חשיבות כזאת גדולה.🤔 אבל מעבר לכך, מה שכתבת, איה, עשה לי קצת עצוב. כי את צודקת. ואת צודקת לא בגלל שמיניות היא תכונה בעייתית, אלא בגלל שהרבה מדי גברים עשו לה יחסי ציבור איומים. הם הפכו אותה לתחנת עצירה על מסלול של זיון פרופר, ואנחנו, כנשים, למדנו בצדק לגלגל עיניים כשהיא מופיעה מבודדת בפרופיל, בלי שום הקשר. אבל כאן בדיוק קבור ההפסד — כי קיימים גם גברים שמביאים איתם מיניות שקטה, יציבה, מעוגנת באינטימיות עמוקה, והם נאלצים להחביא את החלק הכי חי בהם כשהם מתארים את עצמם, כדי לא להידבק בתדמית שהשאירו לפניהם. מיניות אמיתית, זו שמשולבת בעומק, בהקשבה, בחום, היא לא תיאבון. היא נוכחות. היא היכולת של מישהו להיות שם, להרגיש, לגעת, לא רק בגוף של האחר אלא במבנה כולו של החיבור האנושי. בן הזוג שלי, למשל, הוא אדם מיני. ואת התכונה הזאת שלו אני תמיד מזכירה כשאני מדברת עליו. כי כשהיא מגיעה יחד עם עומק, עם הומור, עם אימפולסיביות ואחריות, המיניות הופכת למשהו כל-כך מהותי בזהות שלו, שאם היא תעלם, הוא יהיה מישהו אחר. לא פחות מיני. אלא פחות אוהב, לא-שלי. לכן כשאני רואה פרופיל איכותי שכולל גם מיניות, הקונוטציה שלי תמיד חיובית. לא כי אני נאיבית, אלא כי אני יודעת מה המילה הזאת יכולה להכיל כשיש בה אמת. עצוב רק שצריך אומץ לכתוב אותה. ועצוב עוד יותר שצריך להתעוור, כדי לקרוא אותה בעיניים נקיות. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 12 בדצמ׳ 2025
הרי רובנו שונאים סקס ומפחדים ממנו.
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
meliodas • 12 בדצמ׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: הרי רובנו שונאים סקס ומפחדים ממנו. לא.. אבל כן יצא לי להכיר נשים נחמדות מאוד, אבל מאוד שמרניות בכל עניין המיני... וזה מבאס.. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 12 בדצמ׳ 2025
איזו שאלה מעולה! איך רומזים בלי להגיד בצורה מפורשת?
חידה! |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 12 בדצמ׳ 2025
למזלי הרב אני לא באפליקציות.
אבל אני חושב שאם הייתי והייתי רוצה לכוון לנושא, הייתי כותב במרומז, משהו כמו , איש של מגע, טיפוס חם ומחבק. וכדומה. למרות שגילוי נאות, בזמנו בפרופיל שלי באטרף הכל היה גלוי וברור. טוב אבל שם אין לאף אחד אלוהים. חחחח…. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
ציפור • 12 בדצמ׳ 2025
איזה נחמדים כולם שענו לך.
גבר שהוא מכלול יודע למצוא מה שהוא מחפש בלי להיות דוחה בפרופיל שלו. בהצלחה. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 12 בדצמ׳ 2025
► ציפור כתב/ה: איזה נחמדים כולם שענו לך.
גבר שהוא מכלול יודע למצוא מה שהוא מחפש בלי להיות דוחה בפרופיל שלו. בהצלחה. למה מיני זה דוחה? |
|
|
| Bonnie Ray |
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
Re: האם לגיטימי לרשום בפרופיל שאתה אדם מיני
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
Bonnie Ray • 12 בדצמ׳ 2025
אני חושבת שאם תציין עוד פרטים עליך, כמו תחביבים, תכונות אופי אחרות, העניין המיני לא ייקח את כל הפוקוס.
אפשר לכתוב למשל, שמיניות חשובה לך, או, שאתה אדם מיני וחשוב לך להכיר מישהי שגם לה חשוב מיניות. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
ציפור • 12 בדצמ׳ 2025
לפרלין,
מיני זה לא דוחה. כולנו מיניים (אצל חלק זה מעובד יותר ואצל חלק פחות). לכתוב שאתה מיני בפרופיל זה מגיע ממקום אחד בלבד, אדם שרוצה לוודא שכל מי שיהיה איתו באינטראקציה, יהיה ״מיני״ גם הוא. זה ממש כמו שאני אגיד בפרופיל שאני רוצה ילדים. זה בהכרח שולח מסר שאם אתה לא רוצה ילדים, אל תדבר איתי. אבל מיניות זה משהו שנבנה ביחד במערכת יחסים. אתה מגיע עם סט כלים לתוך האינטראקציה ואז ביחד הסט הזה מקבל ביטוי שלא היה מקבל אחרת. אף אחד לא יכול מראש לדעת איך יתבטא סט הכלים הזה עד שהוא לא יבוא לכדי מימוש (עם האדם הנוסף). מה הטעם לכתוב ״יש לי סט כלים של אדם מיני״? מה זה נותן לך? זה לא אומר כלום עד שלא בדקת את זה יחד עם האדם השני. ואם אתה לא יודע לבדוק את זה בפועל עם עוד אדם, אתה, אתה הבעיה. הכרתי כל כך הרבה גברים שטענו שהם מיניים אבל לא ידעו מאום על איך ליצור מרחב מיני. ובעיקר חיכו שהצד השני יעשה את זה. לכתוב את זה בפרופיל זה ניסיון כושל ליצור סנן ולחסוך זמן אבל כל מה שזה עושה, זה לשים אותך באור של אדם חסר סבלנות שמחפש מין ולא יודע איך לייצר אותו בצורתו הטבעית. זאת הסיבה שזה דוחה. מיניות היא כל כך הרבה יותר מהיכולת שלי להגיד על עצמי שאני כזאת. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
לפני 3 חודשים •
12 בדצמ׳ 2025
הוא(שולט) • 12 בדצמ׳ 2025
וכשאשה תציין שהיא מינית היא גם חסרת סבלנות וזה "דוחה"?
רצוי לא לשליך את הנסיון האישי שלך על כל מי שיש לו דופק |
|
|