| painbabe |
לפני חודש •
24 בדצמ׳ 2025
Re: קבוצות תמיכה
לפני חודש •
24 בדצמ׳ 2025
painbabe • 24 בדצמ׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: painbabe כתב/ה: היי,
שאלה קצת מצחיקה בהתחשב בפורמט. האם אתן/ ם מכירים/ ות קבוצות תמיכה עבור מזוכיסטים/ת למי שפחות חוגג את הנטייה שלו? תודה. היי, שאלה קצת מצחיקה בהתחשב בפורמט. האם אתן/ ם מכירים/ ות קבוצות תמיכה עבור הומואים/לסביות למי שפחות חוגג את הנטייה שלו? תודה. לא נשמע כל כך טוב, נכון? למעשה, בואו נלך עוד צעד אחד קטן: היי, שאלה קצת מצחיקה בהתחשב בפורמט. האם אתן/ ם מכירים/ ות קבוצות תמיכה עבור יהודיםיות למי שפחות חוגג את המוצא שלו? תודה. אני לא יודע אם יש או אין קבוצות תמיכה שכאלו, אבל אני יודע להגיד שחיבה לבדסמ היא לא משהו שמצדיק קבוצת תמיכה, בדיוק כמו נטיה מינית, ובדיוק כמו היוולדות למוצא מסויים. זה פשוט מי שאנחנו וזהו. איזה פריוולגי לכתוב את זה כשאתה לא בצד שזקוק להתעללות מאסיבית כדי להרגיש חי. גם לאהוב לאכול לכשעצמו זה אחלה. אבל יש אכלנים כפייתיים שיכולים לאכול את עצמם למוות. ככל שידוע לי מוצא עדיין לא מביא את עצמך למצבים מסכני חיים. |
|
|
|
|
לפני חודש •
24 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
24 בדצמ׳ 2025
Kitty frank • 24 בדצמ׳ 2025
ואי אין לי מושג אבל אני הכי מבינה את הצורך 3>>
דווקא נראה לי מקום הגיוני מאוד לשאול את זה. אני חושבת שהצלחתי עצור יחסית בזמן, אבל עוזד קצת ונראה לי הייתי אתה. מניחה שאין מה להמליץ על טיפול, כי אתה מחפש חוויה קהילתית, אבל כן אספתי לי ''שברירים'' דומים שאולי יעזרו לך. מביך קצת, אבל טיקטוק. כל הסרטונים המטופשים של בחורות עומדגות ועושות כזה ''לא מותק, אל תעשי את זה בשביל העלילה'' ''אם הבנת שהוא משקאר לך, תחסמי'' וכזה קופיליישן של ''מבחני זוגיות'' ואז יש את הקקות והנחמדים. לא יודעת להסביר, זה עוזר לחווט לעצמי את המוח מחדש לחשוב שזה מגניב להיות נחמדים אל השניה, ולראות אנשים מספרים על הצבת גבול שלהם. וזה יישמע דפוק, אבל פה. זה שיש לי מקום להתוודות, לכתוב בחופשיות על זה שאני אוהבת שמכאיבים ומשפילים אותי עושה לזה דה-מיטולוגיזציה באיזשהו מקום, שזה חלק מהחוויה של קבוצת תמיכה אם אני מבינה נכון (אף פעם לא הייתי). ופעם באף פעם מגיע איזה חבר נדיר, שמבין לנפשך ואתה יכול לספר לו בלי שהוא ישפוט אותך. בגדול, אני מרגישה שזה נטל נפשי, אבל כזה שאפשר לחיות איתו ואם לא פועלים מתוכו אז גם להוריד את ההשפעות שלו על החיים עצמם. שמור על עצמך ובהצלחה כפרה, אל תיתן לאף אחד להיות אליך מגעיל! (גם אם קצת בא לך, שיזדיינו כולם ושיזדיין הרצון). סורי אני חייבת עוד משהו, למרות החפירה: גם אולי יש סיכוי להצליח לא לפעול מתוך המזוכיזם ולא להסתובב עם אנשים שממש רעים אליך, ועדיין לממש בצורה מבוקרת ואחראית וטובת לב את מאוואי הלב והמשפעה שלך. בסוף המטרה היא לחיות טוב, לא חסר רסן אבל גם לא חסר חיות. |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בדצמ׳ 2025
Re: קבוצות תמיכה
לפני חודש •
26 בדצמ׳ 2025
itchyqouteg(שולט) • 26 בדצמ׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: Into כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: painbabe כתב/ה: היי,
שאלה קצת מצחיקה בהתחשב בפורמט. האם אתן/ ם מכירים/ ות קבוצות תמיכה עבור מזוכיסטים/ת למי שפחות חוגג את הנטייה שלו? תודה. היי, שאלה קצת מצחיקה בהתחשב בפורמט. האם אתן/ ם מכירים/ ות קבוצות תמיכה עבור הומואים/לסביות למי שפחות חוגג את הנטייה שלו? תודה. לא נשמע כל כך טוב, נכון? למעשה, בואו נלך עוד צעד אחד קטן: היי, שאלה קצת מצחיקה בהתחשב בפורמט. האם אתן/ ם מכירים/ ות קבוצות תמיכה עבור יהודיםיות למי שפחות חוגג את המוצא שלו? תודה. אני לא יודע אם יש או אין קבוצות תמיכה שכאלו, אבל אני יודע להגיד שחיבה לבדסמ היא לא משהו שמצדיק קבוצת תמיכה, בדיוק כמו נטיה מינית, ובדיוק כמו היוולדות למוצא מסויים. זה פשוט מי שאנחנו וזהו. ברוס לך החוצה תיגע קצת בדשא מאמי מה נעלבת ככה טיעון מנומק ומשכנע אתה לא נימקת כלום, אתה השלכת את זה בהקשר של הומוסקסואליות ואז ניסית הלגכיך את כותבת הפוסט, לכן כן לך תיגע בדשא |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
26 בדצמ׳ 2025
itchyqouteg(שולט) • 26 בדצמ׳ 2025
כמו כן נציין שאני מכיר מספר בחורות שאחרי הרבה שנות טיפול הצורך הזה ירד להן, אז כנראה זה נובע מאיזה אישיו פסיכולוגי עמוק אצל כותבת הפוסט, סביר להניח שקבוצה לא תעזור, אלה יותר טיפול פרטני
|
|
|