|
|
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא} • 29 בדצמ׳ 2025
סימון? משהו בסגנון של תומר היה כאן 2011?
דרך אגב, מי אמר שרק הם אוהבים את זה =) דרך אגב 2 חלב-אב, טרמינולוגיה מעולה, זה ממש מתוך הלקסיקון שלי של פעם |
|
|
| תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר} |
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר} • 29 בדצמ׳ 2025
יש לזה המון משמעויות שונות בשביל גברים שונים, סימון, השפלה, ללכלך ולטנף אותה, לתת לה מתנה ("התאמצת בשביל זה כל כך יפה, אז הנה קבלי"), אינטימיות במובן של שיתוף במשהו שיצא מתוכי.
סקס סטרילי הוא סקס משעמם לטעמי, סקס חייתי ועסיסי הוא מדליק. |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 29 בדצמ׳ 2025
לא כזה מתלהב מהרעיון בפני עצמו.
זה לא טרן אוף או משהו, אבל גם לא טרן און. אבל היו פרטנריות שזה מאד עשה להן את זה, אז למה לא, אני מסוגל לשתף עם זה פעולה. |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
TinyBoy • 29 בדצמ׳ 2025
בעיניי יש לזה פן של השפלה, אבל כמו מציצה שגם היא יכולה להיתפס כאקט משפיל זה משהו שהפך לרווח, יש גברים שעושים את זה כי הם חושבים שנשים אוהבות את זה ויש גברים שעושים את זה כי זה מדליק אותם, מנגד אפשר לשאול מה מדליק בלהשתין על אדם אחר, אנשים מתחרמנים מדברים קיצוניים ולא סטנדרטיים, כי זה דורש תעוזה ואם הם מוכנים לקחת בזה חלק זה כביכול אמור להעיד עליהם כעל נועזים ומעניינים מאחרים, היום אישה שלא מוצצת נתפסת כמוזרה בעוד שמציצה זה לא משהו שהוא מובן מאליו, אבל היום זו נורמה
|
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
Kitty frank • 29 בדצמ׳ 2025
תודה לעונים!
|
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
Miss Fox • 29 בדצמ׳ 2025
אני חושבת שזה משהו יותר בסיסי מהתנייה מהפורנו.
גברים שביקשתי מהם לגמור על הקיר, לקחו את זה די קשה. גברים שונים, אופי ומוטיבציה שונה - וכולם הרגישו שזה בין הדברים היותר משפילים שהם עשו. למה ככה? אני לא מתכוונת להפסיק לבקש אבל תוהה, למה דווקא זה? |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
Re: שפיך! זרע! חלב-אב!
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
Curious B • 29 בדצמ׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: תגידו, בעלי הפין, מה הקטע של לגמור על דברים? למה אתם רואים משהו יפה, כמו אישה, חושבים לעצמכם ''אני רוצה על זה את הזרע שלי''?
ברוך השם אני משתעשעת עם פינים איזה 15 שנה ועוד לא הבנתי. אני גם לא לגמרי מבינה את הפטיש/קינק הזה עד הסוף. נתנו לך פה סיבות אבל לא הסברים - לטנף/ללכלך, למה? ממקום של השפלה? של חייתיות? מה זה לסמן? זה קטע של בעלות? או משהו אחר? אני אוהבת כשמעמיקים בהסבר. גם למה אנשים נעלבים כששואלים, זו לא ביקורת. זו סקרנות ג'יזס |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 29 בדצמ׳ 2025
Miss Fox כתב/ה: אני חושבת שזה משהו יותר בסיסי מהתנייה מהפורנו.
גברים שביקשתי מהם לגמור על הקיר, לקחו את זה די קשה. גברים שונים, אופי ומוטיבציה שונה - וכולם הרגישו שזה בין הדברים היותר משפילים שהם עשו. למה ככה? אני לא מתכוונת להפסיק לבקש אבל תוהה, למה דווקא זה? אז זו הכוונה בשפיכת זרע לבטלה? |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
Kitty frank • 29 בדצמ׳ 2025
Miss Fox כתב/ה: אני חושבת שזה משהו יותר בסיסי מהתנייה מהפורנו.
גברים שביקשתי מהם לגמור על הקיר, לקחו את זה די קשה. גברים שונים, אופי ומוטיבציה שונה - וכולם הרגישו שזה בין הדברים היותר משפילים שהם עשו. למה ככה? אני לא מתכוונת להפסיק לבקש אבל תוהה, למה דווקא זה? מרתק! אולי באמת מה שבונדי אמר. יש משהו תועלתני בחשיבה גברית, והזרע כהמשך שלהם אמור להביא איזו תועלת. ואולי הם פשוט לא רצו לנקות אחר כך? וגם, אם אפשר לשאול, למה את מבקשת? |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
Miss Fox • 29 בדצמ׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: Miss Fox כתב/ה: אני חושבת שזה משהו יותר בסיסי מהתנייה מהפורנו.
גברים שביקשתי מהם לגמור על הקיר, לקחו את זה די קשה. גברים שונים, אופי ומוטיבציה שונה - וכולם הרגישו שזה בין הדברים היותר משפילים שהם עשו. למה ככה? אני לא מתכוונת להפסיק לבקש אבל תוהה, למה דווקא זה? מרתק! אולי באמת מה שבונדי אמר. יש משהו תועלתני בחשיבה גברית, והזרע כהמשך שלהם אמור להביא איזו תועלת. ואולי הם פשוט לא רצו לנקות אחר כך? וגם, אם אפשר לשאול, למה את מבקשת? תועלני יכל להסביר אם עצם הגמירה היתה בכל מה שהוא לא צוואר הרחם. אבל לגמור בנייר, לגמור ליד, לגמור למקלחת מעולם לא גרר את אותה התגובה של השפלה כמו לגמור על קיר. יכול להיות שגם עצם זה שצריך לנקות משנה משהו, אם כי לרוב זה קיר קרמיקה במקלחת/אמבטיה ואז זה רק לשטוף במים וזה די קל. אני אוהבת לבקש דברים שהם "חריגים" מהיום יום, להשתין בישיבה (כי אמרתי), לגמור על הקיר (כי אמרתי). לרוב זה לא בא משום מקום אלא מקושר למעשה אחר. |
|
|