|
|
לפני שבועיים •
2 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
2 בינו׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 2 בינו׳ 2026
היו מקרים שזה עבד וזה אפילו עלה על כמה שהיו לי במציאות הלא וירטואלית
היו מקרים שזה היה כישלון נחרץ (כשאני שמה אצבע אז הנפילות היו לרוב על שקרים, אבל זה גם משהו שקורה במציאות בתכל'ס, פשוט בעולם הוירטואלי "קל" יותר לתחזק שקר) זה לא משהו שמתאים לכל אחד.ת אבל אני חושבת שזה גם תלוי בדרישות מאוד בסיסיות שיש לכל אחד.ת בכל קשר. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
2 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
2 בינו׳ 2026
Master Bruce{©} • 2 בינו׳ 2026
כל אחד ומה שטוב לו, כמובן, אבל עבורי זה לא מעניין בעליל. התנסתי בזה כמה פעמים בצעירותי, אבל זה פשוט לא באמת מספק. לא פיזית ולא רגשית. אז למה?
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
2 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
2 בינו׳ 2026
הסייבר הטוב בחייך(מתחלף) • 2 בינו׳ 2026
painslut lover כתב/ה: ה AI מתחנף אליי ממש יפה ומזיין אותי בשקרים שלו. לא מבין את ההבדל.
אפשר לפתור את זה - שנה לו את ההגדרות |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
2 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
2 בינו׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 2 בינו׳ 2026
הסייבר הטוב בחייך כתב/ה: painslut lover כתב/ה: ה AI מתחנף אליי ממש יפה ומזיין אותי בשקרים שלו. לא מבין את ההבדל.
אפשר לפתור את זה - שנה לו את ההגדרות רק חבל שזה לא עובד על בני.ות אנוש |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
2 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
2 בינו׳ 2026
Kitty frank • 2 בינו׳ 2026
זה פחות אמיתי, אבל אמיתי לווא דווקא אומר פחות טוב. אפשר להפליג בפנטסיות קיצוניות, להתפלש בהן, ואין צורך לעגן אותן למציאות.
כשיש גוף וגוף ואת אומרת משהו כמו ''תפוס אותי בצוואר ותציע אותי כמו זונה ברחוב'' הרחוב ממש שם, ואת, והדלת. אז אולי לא תגידי, מה אם הוא יבין שאת מעוניינת? את מעוניינת, אבל זה באיזה קונפליקט במציאות. אז עדיף לא להגיד, שלא לעמת את הפנטזיה עם המציאות. או שאת בכלל לא מעלה במח שלך דבר כזה, הרי יש גוף לגוף שמעסיק. כשיש רק טקסט וגופים רחוקים את יכולה להגיד, ולהוסיף שישים עליך שלט קרטון עם מחיר ושתהיי ערומה וכו'. תשאלי כמו נשלטת טוב את כל שאלות הקיטבג והגב שלך לא יתכןפף. זו סתם אוננות מקלדת. לפעמים היכולת לפתח ולבחוש בלי חשש מהמציאות מגלה לנו משהו על עצמנו, או פשוט נותן לנו להנות מצדדים מאוד אפלים בתוכנו בלי השלכות. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
3 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
3 בינו׳ 2026
B מסייברת(שולטת) • 3 בינו׳ 2026
זה תלוי בכל כך הרבה דברים
(אישית מדברת מהצד השולט 😊) - מצב הרוח שלך - הפניות שלך - היצירתיות שלך - חשקים שעולים באותו הרגע וכמובן הרכיב מספר 1 - מזל זה טריקי להכנס ולהשאר במוד הזה אבל *כש...* עושים את זה נכון, זה אחד המטריפים... 😊 וכמובן שאפשר לפלפל את העניין עם צעצועים + תמונות (אישית לא שולחת פנים ו/או קעקועים) וכל מה שעולה לראש מאחלת לך המון בהצלחה ופרטנרים.ות שיתאימו לך 😊 |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
3 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
3 בינו׳ 2026
Snitch • 3 בינו׳ 2026
מבחינתי זה בדיוק כמו המבורגר טבעוני. יכול להיות תחליף נחמד, אבל כל דמיון בינו לבין המקור נעלם אחרי הביס הראשון.
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
אחד מאלף(שולט) • 4 בינו׳ 2026
ישר לבטן כתב/ה: סורי - זה לשחק ב"כאילו".
כאילו מרגישים, כאילו נסחפים. כאילו מתרגשים. אייזה איש מעיק אתה אשכרה ביקשתי... |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
Into(נשלטת) • 4 בינו׳ 2026
לא
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 5 בינו׳ 2026
Kitty frank כתב/ה: זה פחות אמיתי, אבל אמיתי לווא דווקא אומר פחות טוב. אפשר להפליג בפנטסיות קיצוניות, להתפלש בהן, ואין צורך לעגן אותן למציאות.
כשיש גוף וגוף ואת אומרת משהו כמו ''תפוס אותי בצוואר ותציע אותי כמו זונה ברחוב'' הרחוב ממש שם, ואת, והדלת. אז אולי לא תגידי, מה אם הוא יבין שאת מעוניינת? את מעוניינת, אבל זה באיזה קונפליקט במציאות. אז עדיף לא להגיד, שלא לעמת את הפנטזיה עם המציאות. או שאת בכלל לא מעלה במח שלך דבר כזה, הרי יש גוף לגוף שמעסיק. כשיש רק טקסט וגופים רחוקים את יכולה להגיד, ולהוסיף שישים עליך שלט קרטון עם מחיר ושתהיי ערומה וכו'. תשאלי כמו נשלטת טוב את כל שאלות הקיטבג והגב שלך לא יתכןפף. זו סתם אוננות מקלדת. לפעמים היכולת לפתח ולבחוש בלי חשש מהמציאות מגלה לנו משהו על עצמנו, או פשוט נותן לנו להנות מצדדים מאוד אפלים בתוכנו בלי השלכות. סורי, בדיוק כתבתי על זה משהו. אז בלי לעג רק אסוציאציה!! הכי טוב בתוך ההיפר מציאות של המטריקס. כולנו סימולקרה!! |
|
|