לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מכונת זמן אבל רק בדס"מ

StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
לפני שבועיים • 1 בינו׳ 2026
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 1 בינו׳ 2026
אף אחד לא שווה שתדחיקי את המיניות שלך עבורו או את מי שאת.
לא משנה כמה את אוהבת אותו או כמה אמרו לך שזה להט נעורים וזה חולף.
זה לא
זה חלק ממי שאת, וכשתתני לזה את המקום הנכון בתוכך את תגלי כוחות שעצרת בעצמך ולא ידעת אפילו עד כמה.
ותמשיכי להדחיק את הסאדיזם
פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני שבועיים • 1 בינו׳ 2026
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 1 בינו׳ 2026
את לא תאמיני, אבל הדבר הזה שעכשיו מפחיד אותך ומביך אותך, הולך להיות ברכה עצומה בחיים שלך ושמעי, זה לא הולך לשום מקום.
evillovable
לפני שבועיים • 2 בינו׳ 2026
evillovable • 2 בינו׳ 2026
ArchAngel כתב/ה:
לעצמי הצעירה שרק גילתה שמאחורי התשוקות שלה יש קהילה ושיש לפנטזיות האלו שם שהוא "בדס"מ", הייתי אומרת שהכל משחק.
ואחרי שהיא הייתה מגלגלת עיניים כי אני "בטח לא בדס"מית אמיתית" הייתי אומרת שדווקא מניסיון הבנתי שזה משחק.
וזה שהוא מעורר רגש אמיתי לא אומר שהוא פחות משחקי, וזה לא אומר שום דבר על הערך של אף אחד מכם גם אתם אוהבים להתחרמן מלשחק בהעלאת/הורדת ערך.

הייתי אומרת לה שהפנטזיה המינית שלנו לא הופכת אותנו לאנשים מסוימים, ושאת גם לא שולטת מעבר למה שהנשלט מאפשר לך במילא. בלעדיו לא היה מתקיים המשחק.
את לא באמת מלכה, את אדם, עם אחריות להתפתח כאדם והטייטל שמחרמן אותך לא משנה אותך.
וגם הטייטל של הצד הנשלט לא משנה אותו.
וזה שהוא מציג את עצמו "משרת" או "מעריץ" לא אומר שהוא כזה באמת, שהוא בהכרח מכבד אותך.
הוא פשוט נהנה לשחק דמות שמחרמנת אותו.
כל הסכנות שמוכרות לך מגברים זרים לא משתנות רק כי הפנטזיה המינית של גברים נשלטים שונה משל אחרים וכי קראו לך "גברתי".

שגם אם את בצד החודר והמצליף את יכולה להיות מנוצלת, כי את עדיין אישה מול גבר. ובטח כשאת אישה צעירה והם מבוגרים פי כמה ממך.
יהיה להם מאוד קל לטשטש את הפגיעה בך כי את הרי "השולטת" והם "הסמרטוט" או מה שזה לא יהיה.
זה לא מחמיא לחשוב על עצמך כפגיעה כשאת שולטת, אבל להבין שאת כן זה מה שיעזור לך לשמור על עצמך.

גם אין מתנות בחינם מגברים זרים באתרי בדס"מ, יש אינטרס אירוטי מאחוריהם ואם את לא חולקת את אותו אינטרס אירוטי את תופתעי מאוד לרעה.

וכמובן, תהיי מודעת לעצמך כמה שיותר, לדפוסים שלך. לסיבה שאת באמת באמת נמשכת לכל הפנטזיות האלו.
זה נוח ומגניב להגיב "אני נולדתי שולטת" אבל זה לא אמיתי, לא היית ככה כתינוקת.
את אולי לא זוכרת את הרגע הספציפי וזה מרגיש שזה "היה שם תמיד", אבל חוויות חיים עיצבו אותך. את כולנו.

נכון שלא נאנסת ואין לך פוסט-טרואמה או משהו מטלטל אחר, אבל חיית והושפעת מהחיים, וכשתכירי בזה במקום לחשוב "שאת השולטת" ותקבלי את זה שהחיים שלטו בך (כמו בכולם מסביבך), אז תבחרי את אחרת את הפרטנרים שלך ותנהלי אחרת את הקשרים שלך.
ואגב, בסוף את מתחתנת עם אחד מהם. ספויילר.

אבל נראה לכם שאקשיב לעצמי מהעתיד? מה היא מקשקשת.
יש צעיר שאי פעם הקשיב למנוסה ממנו? אני אעשה דברים בדרך שלי, אטעה, ורק אז אגיע לתובנות הנ"ל.

בתור מישהי שחדשה בעולם הזה - תודה לך על התגובה הזו... אולי אני אקשיב לה טיפהicon_wink.gif
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
תקשיבי לאינטואיציה שלך ולדגלים אדומים שאת מזהה
אל תרוצי, יש לך זמן!
תשאלי את כל השאלות ותלמדי על בדס"מ לפני שאת נכנסת לקשר
וכשמישהו.י משקר.ת לך פעם אחת - אל תישארי.
פלג-מתלמדת
פלג-מתלמדת • 2 בינו׳ 2026
לכל דבר יש את הזמן שלו
שלגיחשבון מאומת
שלגיחשבון מאומת
שלגיחשבון מאומת • 2 בינו׳ 2026
אל תקחי את זה יותר מידי ברצינות.

זאת לא תורה מסיני וכמו שאמרה המלאכית -
הכל משחק
Lady cbt​(שולטת)
לפני שבועיים • 3 בינו׳ 2026
Lady cbt​(שולטת) • 3 בינו׳ 2026
מה שאת מרגישה זה ההיפך ממה שחונכת לעשות, זה לא מוכר ולא נורמטיבי, אבל מאוד הגיוני ומאוד לגיטימי - רק מצאי את הסביבה שתתאים לך. כי יש נשים שמרגישות בדיוק כמוך ונמשכות לאותם הדברים כמוך ואפילו יותר (כן, יש יותר מזה!) וגם גברים כמו שאת מחפשת, שנמשכים בדיוק למה שאת נמשכת - רק מהצד השני.
צאי לעולם, הכירי אוכלוסיות חדשות. אל תתני לרבנים להכתיב לך איך להתנהג ועם מי להיות.