|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Blonde • 25 בינו׳ 2026
כי דאנגן זה מועדון מתוך הרבה?
מותר לו לכתוב לעצמו את חוקי המקום, זה לא אומר שזאת הקהילה |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire • 25 בינו׳ 2026
Blonde כתב/ה: כי דאנגן זה מועדון מתוך הרבה?
מותר לו לכתוב לעצמו את חוקי המקום, זה לא אומר שזאת הקהילה סבבה שפשוט יודו שהם לא רוצים הומואים חחחח האיזון מגדרי זה סתם צביעות. הדאנגן גם סוג של מייצג את הקהילה. עצוב שהמועדון הראשי של בדסמ פה בארץ לא מקבל הומואים, נראה שהקהילה לא מכילה. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Blonde • 25 בינו׳ 2026
הוא לא המועדון הראשי שמייצג את הקהילה
וזה בסדר גמור, יש ליינים אחרים שיותר מותאמים להם שהם הולכים אליהם הדאנגן אני לא יכולה להגיד בדיוק מה הם רוצים או לא רוצים כי זאת דיבה, אבל כן ניתן להגיד שאיזון מגדרי זה לא צביעות, זה חובה כדי למנוע מצב של עודף גברים |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire • 25 בינו׳ 2026
Blonde כתב/ה: הוא לא המועדון הראשי שמייצג את הקהילה
וזה בסדר גמור, יש ליינים אחרים שיותר מותאמים להם שהם הולכים אליהם הדאנגן אני לא יכולה להגיד בדיוק מה הם רוצים או לא רוצים כי זאת דיבה, אבל כן ניתן להגיד שאיזון מגדרי זה לא צביעות, זה חובה כדי למנוע מצב של עודף גברים מה הבעיה שיהיה עודף גברים הומואים? אם הם באים לעשות סשן אחד עם השני ובדסמ? אני לא רואה סיבה למנוע מהם להכנס. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Blonde • 25 בינו׳ 2026
אין בעיה להיכנס אותם, הם פשוט לא קהל היעד של המועדון הדאנגן
אגב יש לא מעט גייז בליינים אחרים נגיד שגם הולכים חזק שנהנים שם בכיף אגב יש גם מסיבות בדסמ ענקיות של גייז בלבד |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire • 25 בינו׳ 2026
Blonde כתב/ה: אין בעיה להיכנס אותם, הם פשוט לא קהל היעד של המועדון הדאנגן
אגב יש לא מעט גייז בליינים אחרים נגיד שגם הולכים חזק שנהנים שם בכיף אגב יש גם מסיבות בדסמ ענקיות של גייז בלבד נראה שקהל היעד שם הוא נטו סקרנים ששמעו את המילה דאנגן והחליטו ללכת לראות ולבהות באנשים ולהסתבלט אחד עם השני עלזה שבסוף הערב הוא בכלוב. טיפה עצוב שמכוונים נטו לקהל הסקרן ולא לקהילה עצמה של הבדסמ או גם הקהילה של הלהטב כי אני חושב שהקהילה הלהטבית הייתה מרימה פה ממש את הבדסמ אם היו באמת משלבים אותה. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Blonde • 25 בינו׳ 2026
אני באופן אישי מסכימה איתך בלי קשר לגייז
אני פחות נהנת ללכת לדאנגן בגלל הקהל שם פחות מותאם עבורי ולכן אני הולכת למקומות אחרים. הגייז מנגד פחות אוהבים ללכת מאותה הסיבה שהסטרייטים פחות אוהבים, הם גם מעדיפים את הקהילה של עצמם, באופן כללי בלי קשר לבדסמ יש להם קהילה מטורפת וענקית והם מעדיפים את עצמם |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire • 25 בינו׳ 2026
Mazzikin כתב/ה: אם רוב הטרנסיות אשכרה היו נראות כמו נשים ולא סתם גברים פטישסטיים לא היו הרבה כאלו התנגדויות
שלא נדבר על כל היצורים עם המגדרים הנוזליים זה נקרא הכללה. וגם אם כן נראלי שעדיין היה התנגדות כי לא נראה שהם מתים על הומואים ממה שדיברתי עם חלק מהצוות. שיעשו מה שטוב להם כל עוד הם באים לשחק אחד בשני. אבל כנראה זה לא מתאים לכל אחד כי אז ברגע שיבואו הומואים אז יבואו פחות סקרנים וזה יפגע בהכנסה של הבעלים |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
ברייה{לא!!!מחפשת} • 25 בינו׳ 2026
Painoire כתב/ה: כי אני חושב שהקהילה הלהטבית הייתה מרימה פה ממש את הבדסמ אם היו באמת משלבים אותה.
דווקא עושה הגיון. בטח ובטח בהתחשב בעובדה שבדסמ לא הומצא על ידי סטרייטים בסלון עם נרות ריחניים. הוא נולד בקהילות גברים הומואים בשנות ה- 40-50 של המאה שעברה. לפני קהילת Leather לא הייתה קהילת בדסמ. היו סטיות פתולוגיות, מושגים רפואיים, עונשים פליליים. אבל לא הייתה תרבות. לא הייתה שפה ולא היה מרחב בטוח. קילורים, הסכמי TPE, SSC נולדו מתוך האסתטיקה הקשוחה, המיליטריסטית שפיתחו הומוסקסואלים אחרי מלחמת העולם בארה״ב, ושהייתה מרוחקת מהנשיות הסטריאוטיפית. אז אם אתה צודק, וזוג הומוסקסואלים באמת לא יכולים להכנס למועדון בדסמ כלשהו כי אף אחד מהם אינו אישה, זה מריח כמו הכחשה הסטורית. בערך כמו יין על בסיס מלפפונים. מצד שני — זכותי לייצר יין על בסיס צנון. בטח ובטח אם יימצאו לו קונים. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון ינו' 25, 2026 6:39 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire • 25 בינו׳ 2026
ברייה כתב/ה: Painoire כתב/ה: כי אני חושב שהקהילה הלהטבית הייתה מרימה פה ממש את הבדסמ אם היו באמת משלבים אותה.
דווקא עושה הגיון. בטח ובטח בהתחשב בעובדה שבדסמ לא הומצא על ידי סטרייטים בסלון עם נרות ריחניים. הוא נולד בקהילות גברים הומואים בשנות ה- 40-50 של המאה שעברה. לפני קהילת Leather לא הייתה קהילת בדסמ. היו סטיות פתולוגיות, מושגים רפואיים, עונשים פליליים. אבל לא הייתה תרבות. לא הייתה שפה ולא היה מרחב בטוח. קילורים, הסכמי TPE, SSC נולדו מתוך האסתטיקה הקשוחה, המיליטריסטית, והמרוחקת מהנשיות הסטריאוטיפית שפיתחו הומוסקסואלים אחרי מלחמת העולם בארה״ב. אז אם אתה צודק, וזוג הומוסקסואלים באמת לא יכולים להכנס למועדון בדסמ כלשהו כי אף אחד מהם אינו אישה, זה מריח כמו הכחשה הסטורית. בערך כמו יין על בסיס מלפפונים. מצד שני — זכותי לייצר יין על בסיס צנון. בטח ובטח אם יימצאו לו קונים. כן אבל אל תספרי להם שהקהילה סגורה ולא באמת מקבל אנשים חדשים כי אז יצאו עליך חברי הסגל של הדאנגן. |
|
|