|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
Re: אהבה חדשה.
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
itchyqouteg(שולט) • 27 בפבר׳ 2026
► Kitty frank כתב/ה: ► itchyqouteg כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: כמה פיקסלים כבר נשפכו פה על גל דאדיז והילדות הטובות שבאו עלינו בכרוב בשנים האחרונות.
פה ושם טענתי שזה קשור למשהו עולמי רחב ולא רק לפינה המוזרה שלנו באינטרנט. אני חושבת שהאינפנטיליות של משתתפות אהבה חדשה, ''נשים חזקות'' שרוצות את כל הפוקוס, אבל גם חייבות גבר חזק שיגיד להן מה לעשות, מוכיח את הטענה שלי. חוץ מדניאלה וויס כמובן, היחידה שהתעקשה שזוגיות זה מפגש של פשרות לפעמים, ועזבה את המתחם. מבחינתי הרגע הכי מובהק זה הרגע שליה נגה התעלמה משלולית הרוטב, וחיכתה שמישהו אחר (דאדי) ינקה את זה. נראה לי שמאז גיל 10 לא התנהגתי ככה. דונו! מעדיף לדבר על כמה ברקו מייבש לי את הכוס למרות שיש לי זין שוט! לפני זה מה דעתך בתור אישה על החבוב, האם הוא מניע לך את השחלות? |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
Kitty frank • 27 בפבר׳ 2026
► Curious B כתב/ה: הדיון הזה רעיל.
ליה נגה היא ילדה בת 23 אז היא מתנהגת כמו ילדה. לעומת זאת יש שם "גבר" בן 35 שמתנהג כמו בושה מהלכת ועל זה בחרת לכתוב? איך את מקשרת בין קינק לבין התנהגות ילדותית או חסרת אחריות ביומיום? ועוד התגובות פה על ילדות בנות 20 בטינדר... מה הקשר בכלל? חוץ מלעשות קינק שיימינג ולשנוא נשים מה המטרה של הדיון הזה? 23 זה ילדה,אבל לא באמת. זה גל שאנשים מתחתנים בו, עושים ילדים, נלחמים במלחמות. יכולה בקלות לדמיין עולם שבו מלא ילדות בנות 23 חושבות שזקנים זה מגעיל, אבל איכשהו מרגיש לי שהדור שלי והילך מוצאות את זה פחות ופחות מגעיל. הטיעון שלי הוא שזה לא קינק, אלא תופעה עולמית של אינפנטיליות. או שאולי זה כן קינק, וקינקים הם תמיד תוצאה חברית. תרבות בלא נחת וכו'. נראית לי שאלה מעניינת, וריאלטי זה בדיוק המצע שדנים עליו. ואיכשהו דווקא הנשים מעניינות אותי, כי יש לי איזו תחושה בבטן שזה מגיע מאיתנו והגברים איכשהו מיישרים עם זה קו אבל לא להפך. מה דעתך? |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
► itchyqouteg כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: ► itchyqouteg כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: כמה פיקסלים כבר נשפכו פה על גל דאדיז והילדות הטובות שבאו עלינו בכרוב בשנים האחרונות.
פה ושם טענתי שזה קשור למשהו עולמי רחב ולא רק לפינה המוזרה שלנו באינטרנט. אני חושבת שהאינפנטיליות של משתתפות אהבה חדשה, ''נשים חזקות'' שרוצות את כל הפוקוס, אבל גם חייבות גבר חזק שיגיד להן מה לעשות, מוכיח את הטענה שלי. חוץ מדניאלה וויס כמובן, היחידה שהתעקשה שזוגיות זה מפגש של פשרות לפעמים, ועזבה את המתחם. מבחינתי הרגע הכי מובהק זה הרגע שליה נגה התעלמה משלולית הרוטב, וחיכתה שמישהו אחר (דאדי) ינקה את זה. נראה לי שמאז גיל 10 לא התנהגתי ככה. דונו! מעדיף לדבר על כמה ברקו מייבש לי את הכוס למרות שיש לי זין שוט! לפני זה מה דעתך בתור אישה על החבוב, האם הוא מניע לך את השחלות? לא. הוא... מהונדס מדי. מפוחד מדי. מחושב מדי. האמת שאני מזדהה עם ברקו, מפחדת להיות כמוהו. משהו ברווקות מאוחרת נוטל את כל הקסם מהחיפוש. נהיים ''חכמים מדי''. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
► Kitty frank כתב/ה: ► itchyqouteg כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: ► itchyqouteg כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: כמה פיקסלים כבר נשפכו פה על גל דאדיז והילדות הטובות שבאו עלינו בכרוב בשנים האחרונות.
פה ושם טענתי שזה קשור למשהו עולמי רחב ולא רק לפינה המוזרה שלנו באינטרנט. אני חושבת שהאינפנטיליות של משתתפות אהבה חדשה, ''נשים חזקות'' שרוצות את כל הפוקוס, אבל גם חייבות גבר חזק שיגיד להן מה לעשות, מוכיח את הטענה שלי. חוץ מדניאלה וויס כמובן, היחידה שהתעקשה שזוגיות זה מפגש של פשרות לפעמים, ועזבה את המתחם. מבחינתי הרגע הכי מובהק זה הרגע שליה נגה התעלמה משלולית הרוטב, וחיכתה שמישהו אחר (דאדי) ינקה את זה. נראה לי שמאז גיל 10 לא התנהגתי ככה. דונו! מעדיף לדבר על כמה ברקו מייבש לי את הכוס למרות שיש לי זין שוט! לפני זה מה דעתך בתור אישה על החבוב, האם הוא מניע לך את השחלות? לא. הוא... מהונדס מדי. מפוחד מדי. מחושב מדי. האמת שאני מזדהה עם ברקו, מפחדת להיות כמוהו. משהו ברווקות מאוחרת נוטל את כל הקסם מהחיפוש. נהיים ''חכמים מדי''. דווקא אני לא רואה את זה ככה, הוא מרגיש לי ילד שלא מקבל את מה שהוא רוצה הוא בוכה ישר ומרביץ לכל עבר, יש בו משהו קצת לוזרי בהוויה שהוא תמיד מנסה לחפש להיות וינר ושירצו אותו ושיגעו בו ושלא יחשבו לשניה משהו רע עליו, אני לא חושב שהוא מהונדס אני חושב שהוא פשוט לא מסוגל להתמודד עם זה שאנשים זה דבר מורכב ולא הכל הולך חלק תמיד |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
Curious B • 27 בפבר׳ 2026
► Kitty frank כתב/ה: ► Curious B כתב/ה: הדיון הזה רעיל.
ליה נגה היא ילדה בת 23 אז היא מתנהגת כמו ילדה. לעומת זאת יש שם "גבר" בן 35 שמתנהג כמו בושה מהלכת ועל זה בחרת לכתוב? איך את מקשרת בין קינק לבין התנהגות ילדותית או חסרת אחריות ביומיום? ועוד התגובות פה על ילדות בנות 20 בטינדר... מה הקשר בכלל? חוץ מלעשות קינק שיימינג ולשנוא נשים מה המטרה של הדיון הזה? 23 זה ילדה,אבל לא באמת. זה גל שאנשים מתחתנים בו, עושים ילדים, נלחמים במלחמות. יכולה בקלות לדמיין עולם שבו מלא ילדות בנות 23 חושבות שזקנים זה מגעיל, אבל איכשהו מרגיש לי שהדור שלי והילך מוצאות את זה פחות ופחות מגעיל. הטיעון שלי הוא שזה לא קינק, אלא תופעה עולמית של אינפנטיליות. או שאולי זה כן קינק, וקינקים הם תמיד תוצאה חברית. תרבות בלא נחת וכו'. נראית לי שאלה מעניינת, וריאלטי זה בדיוק המצע שדנים עליו. ואיכשהו דווקא הנשים מעניינות אותי, כי יש לי איזו תחושה בבטן שזה מגיע מאיתנו והגברים איכשהו מיישרים עם זה קו אבל לא להפך. מה דעתך? אני חושבת שכולם מתיילדים, גם הגברים. לכן גם ה"זקנים" פחות מגעילים כי גבר, לפחות רווק, בן 35-40 היום הוא לא שונה מהותית מגבר בן 25-30. או בואי נגיד, יש יותר כאלה מאשר היו לפני 15 שנים, נגיד. אבל אני לא חושבת שזו תופעה חדשה ואם יש תופעה אז היא באמת אינפנטיליות של כולם, ולא רק של נשים/גברים. במקרה הייתי אתמול בהרצאה של חיזוי טרנדים (כן, יש דבר כזה) והיא דיברה על כך שאחד הטרנדים ב2026 יהיה ריפוי של הילד הפנימי שבנו, שכרגע הוא בסוג של acting out. מתברר שיש בימים אלה ממש טרנד של אנשים מבוגרים שלוקחים מוצצים. אני חושבת שמדובר בעיקר במזרח הרחוק אבל בטח גלש כבר למחוזות נוספים. למתעניינים היא המליצה לחפש בטיקטוק בקיצור, לא רק נשים. לא קשור לקינק בהכרח. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
► itchyqouteg כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: ► itchyqouteg כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: ► itchyqouteg כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: כמה פיקסלים כבר נשפכו פה על גל דאדיז והילדות הטובות שבאו עלינו בכרוב בשנים האחרונות.
פה ושם טענתי שזה קשור למשהו עולמי רחב ולא רק לפינה המוזרה שלנו באינטרנט. אני חושבת שהאינפנטיליות של משתתפות אהבה חדשה, ''נשים חזקות'' שרוצות את כל הפוקוס, אבל גם חייבות גבר חזק שיגיד להן מה לעשות, מוכיח את הטענה שלי. חוץ מדניאלה וויס כמובן, היחידה שהתעקשה שזוגיות זה מפגש של פשרות לפעמים, ועזבה את המתחם. מבחינתי הרגע הכי מובהק זה הרגע שליה נגה התעלמה משלולית הרוטב, וחיכתה שמישהו אחר (דאדי) ינקה את זה. נראה לי שמאז גיל 10 לא התנהגתי ככה. דונו! מעדיף לדבר על כמה ברקו מייבש לי את הכוס למרות שיש לי זין שוט! לפני זה מה דעתך בתור אישה על החבוב, האם הוא מניע לך את השחלות? לא. הוא... מהונדס מדי. מפוחד מדי. מחושב מדי. האמת שאני מזדהה עם ברקו, מפחדת להיות כמוהו. משהו ברווקות מאוחרת נוטל את כל הקסם מהחיפוש. נהיים ''חכמים מדי''. דווקא אני לא רואה את זה ככה, הוא מרגיש לי ילד שלא מקבל את מה שהוא רוצה הוא בוכה ישר ומרביץ לכל עבר, יש בו משהו קצת לוזרי בהוויה שהוא תמיד מנסה לחפש להיות וינר ושירצו אותו ושיגעו בו ושלא יחשבו לשניה משהו רע עליו, אני לא חושב שהוא מהונדס אני חושב שהוא פשוט לא מסוגל להתמודד עם זה שאנשים זה דבר מורכב ולא הכל הולך חלק תמיד בוא נניח רגע על השולחן את המאפיינים של כל מי שהלךלתוכנית הזו. הם בעיני סממן קיצוני של האינסטגרמיות תל אביבית (די בומר). זה מאה או אפס. אני או מושלם בעינייך, ואם לא אני לוזר. הוא לא מהונדס, כי אף אחד לא מהונדס באמת. אבל חושבת שהוא רוצה להיות. הוא עושה את כל הרשימה של הדבררים שאמרו לו שצריך לעשות, ועדיין אף אחד לא רוצה אותה והוא לא מבין למה. אני באמת באמת באמת חושבת שהוא לא מבין. ויש לי הרבהמאוד חמלה כלפי זה. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
► Curious B כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: ► Curious B כתב/ה: הדיון הזה רעיל.
ליה נגה היא ילדה בת 23 אז היא מתנהגת כמו ילדה. לעומת זאת יש שם "גבר" בן 35 שמתנהג כמו בושה מהלכת ועל זה בחרת לכתוב? איך את מקשרת בין קינק לבין התנהגות ילדותית או חסרת אחריות ביומיום? ועוד התגובות פה על ילדות בנות 20 בטינדר... מה הקשר בכלל? חוץ מלעשות קינק שיימינג ולשנוא נשים מה המטרה של הדיון הזה? 23 זה ילדה,אבל לא באמת. זה גל שאנשים מתחתנים בו, עושים ילדים, נלחמים במלחמות. יכולה בקלות לדמיין עולם שבו מלא ילדות בנות 23 חושבות שזקנים זה מגעיל, אבל איכשהו מרגיש לי שהדור שלי והילך מוצאות את זה פחות ופחות מגעיל. הטיעון שלי הוא שזה לא קינק, אלא תופעה עולמית של אינפנטיליות. או שאולי זה כן קינק, וקינקים הם תמיד תוצאה חברית. תרבות בלא נחת וכו'. נראית לי שאלה מעניינת, וריאלטי זה בדיוק המצע שדנים עליו. ואיכשהו דווקא הנשים מעניינות אותי, כי יש לי איזו תחושה בבטן שזה מגיע מאיתנו והגברים איכשהו מיישרים עם זה קו אבל לא להפך. מה דעתך? אני חושבת שכולם מתיילדים, גם הגברים. לכן גם ה"זקנים" פחות מגעילים כי גבר, לפחות רווק, בן 35-40 היום הוא לא שונה מהותית מגבר בן 25-30. או בואי נגיד, יש יותר כאלה מאשר היו לפני 15 שנים, נגיד. אבל אני לא חושבת שזו תופעה חדשה ואם יש תופעה אז היא באמת אינפנטיליות של כולם, ולא רק של נשים/גברים. במקרה הייתי אתמול בהרצאה של חיזוי טרנדים (כן, יש דבר כזה) והיא דיברה על כך שאחד הטרנדים ב2026 יהיה ריפוי של הילד הפנימי שבנו, שכרגע הוא בסוג של acting out. מתברר שיש בימים אלה ממש טרנד של אנשים מבוגרים שלוקחים מוצצים. אני חושבת שמדובר בעיקר במזרח הרחוק אבל בטח גלש כבר למחוזות נוספים. למתעניינים היא המליצה לחפש בטיקטוק בקיצור, לא רק נשים. לא קשור לקינק בהכרח. חחחח גם השותף שלי היה שם, עולם קטן |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
► Kitty frank כתב/ה: ► itchyqouteg כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: ► itchyqouteg כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: ► itchyqouteg כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: כמה פיקסלים כבר נשפכו פה על גל דאדיז והילדות הטובות שבאו עלינו בכרוב בשנים האחרונות.
פה ושם טענתי שזה קשור למשהו עולמי רחב ולא רק לפינה המוזרה שלנו באינטרנט. אני חושבת שהאינפנטיליות של משתתפות אהבה חדשה, ''נשים חזקות'' שרוצות את כל הפוקוס, אבל גם חייבות גבר חזק שיגיד להן מה לעשות, מוכיח את הטענה שלי. חוץ מדניאלה וויס כמובן, היחידה שהתעקשה שזוגיות זה מפגש של פשרות לפעמים, ועזבה את המתחם. מבחינתי הרגע הכי מובהק זה הרגע שליה נגה התעלמה משלולית הרוטב, וחיכתה שמישהו אחר (דאדי) ינקה את זה. נראה לי שמאז גיל 10 לא התנהגתי ככה. דונו! מעדיף לדבר על כמה ברקו מייבש לי את הכוס למרות שיש לי זין שוט! לפני זה מה דעתך בתור אישה על החבוב, האם הוא מניע לך את השחלות? לא. הוא... מהונדס מדי. מפוחד מדי. מחושב מדי. האמת שאני מזדהה עם ברקו, מפחדת להיות כמוהו. משהו ברווקות מאוחרת נוטל את כל הקסם מהחיפוש. נהיים ''חכמים מדי''. דווקא אני לא רואה את זה ככה, הוא מרגיש לי ילד שלא מקבל את מה שהוא רוצה הוא בוכה ישר ומרביץ לכל עבר, יש בו משהו קצת לוזרי בהוויה שהוא תמיד מנסה לחפש להיות וינר ושירצו אותו ושיגעו בו ושלא יחשבו לשניה משהו רע עליו, אני לא חושב שהוא מהונדס אני חושב שהוא פשוט לא מסוגל להתמודד עם זה שאנשים זה דבר מורכב ולא הכל הולך חלק תמיד בוא נניח רגע על השולחן את המאפיינים של כל מי שהלךלתוכנית הזו. הם בעיני סממן קיצוני של האינסטגרמיות תל אביבית (די בומר). זה מאה או אפס. אני או מושלם בעינייך, ואם לא אני לוזר. הוא לא מהונדס, כי אף אחד לא מהונדס באמת. אבל חושבת שהוא רוצה להיות. הוא עושה את כל הרשימה של הדבררים שאמרו לו שצריך לעשות, ועדיין אף אחד לא רוצה אותה והוא לא מבין למה. אני באמת באמת באמת חושבת שהוא לא מבין. ויש לי הרבהמאוד חמלה כלפי זה. לא יודע, בהוויה שלי אני מתסכל על מה שהוא מוציא החוצה כשמישהי קצת מעלה טיפה ספק ןלא הופכת מעריצה ישירה של הבן אדם ש"עשה הכל נכון" אני לא שונא אותו אבל אני חושב שאם הייתי פוגש בחורה כזאת היה לי מאוד קשה להיות עם חמלה כלפיה |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
► Curious B כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: ► Curious B כתב/ה: הדיון הזה רעיל.
ליה נגה היא ילדה בת 23 אז היא מתנהגת כמו ילדה. לעומת זאת יש שם "גבר" בן 35 שמתנהג כמו בושה מהלכת ועל זה בחרת לכתוב? איך את מקשרת בין קינק לבין התנהגות ילדותית או חסרת אחריות ביומיום? ועוד התגובות פה על ילדות בנות 20 בטינדר... מה הקשר בכלל? חוץ מלעשות קינק שיימינג ולשנוא נשים מה המטרה של הדיון הזה? 23 זה ילדה,אבל לא באמת. זה גל שאנשים מתחתנים בו, עושים ילדים, נלחמים במלחמות. יכולה בקלות לדמיין עולם שבו מלא ילדות בנות 23 חושבות שזקנים זה מגעיל, אבל איכשהו מרגיש לי שהדור שלי והילך מוצאות את זה פחות ופחות מגעיל. הטיעון שלי הוא שזה לא קינק, אלא תופעה עולמית של אינפנטיליות. או שאולי זה כן קינק, וקינקים הם תמיד תוצאה חברית. תרבות בלא נחת וכו'. נראית לי שאלה מעניינת, וריאלטי זה בדיוק המצע שדנים עליו. ואיכשהו דווקא הנשים מעניינות אותי, כי יש לי איזו תחושה בבטן שזה מגיע מאיתנו והגברים איכשהו מיישרים עם זה קו אבל לא להפך. מה דעתך? אני חושבת שכולם מתיילדים, גם הגברים. לכן גם ה"זקנים" פחות מגעילים כי גבר, לפחות רווק, בן 35-40 היום הוא לא שונה מהותית מגבר בן 25-30. או בואי נגיד, יש יותר כאלה מאשר היו לפני 15 שנים, נגיד. אבל אני לא חושבת שזו תופעה חדשה ואם יש תופעה אז היא באמת אינפנטיליות של כולם, ולא רק של נשים/גברים. במקרה הייתי אתמול בהרצאה של חיזוי טרנדים (כן, יש דבר כזה) והיא דיברה על כך שאחד הטרנדים ב2026 יהיה ריפוי של הילד הפנימי שבנו, שכרגע הוא בסוג של acting out. מתברר שיש בימים אלה ממש טרנד של אנשים מבוגרים שלוקחים מוצצים. אני חושבת שמדובר בעיקר במזרח הרחוק אבל בטח גלש כבר למחוזות נוספים. למתעניינים היא המליצה לחפש בטיקטוק בקיצור, לא רק נשים. לא קשור לקינק בהכרח. וואו דוגמא מצויינת. כל הניו-אייג' שיט הזה. לפני עשר שנים אלו היו מסיבות כרבולים, כאילו עובדי ההיטק הפכו לילדים בגנון שצריכים שנץ. אני חושבת שזה רק מפריע, ואם אני אכיר אדם שמנסה לתקן את הילד הפנימי שבו אני אניח שהניסיון רק מקרב אותו לילד הפנימי שלו ולא להפך. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
► itchyqouteg כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: ► itchyqouteg כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: ► itchyqouteg כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: ► itchyqouteg כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: כמה פיקסלים כבר נשפכו פה על גל דאדיז והילדות הטובות שבאו עלינו בכרוב בשנים האחרונות.
פה ושם טענתי שזה קשור למשהו עולמי רחב ולא רק לפינה המוזרה שלנו באינטרנט. אני חושבת שהאינפנטיליות של משתתפות אהבה חדשה, ''נשים חזקות'' שרוצות את כל הפוקוס, אבל גם חייבות גבר חזק שיגיד להן מה לעשות, מוכיח את הטענה שלי. חוץ מדניאלה וויס כמובן, היחידה שהתעקשה שזוגיות זה מפגש של פשרות לפעמים, ועזבה את המתחם. מבחינתי הרגע הכי מובהק זה הרגע שליה נגה התעלמה משלולית הרוטב, וחיכתה שמישהו אחר (דאדי) ינקה את זה. נראה לי שמאז גיל 10 לא התנהגתי ככה. דונו! מעדיף לדבר על כמה ברקו מייבש לי את הכוס למרות שיש לי זין שוט! לפני זה מה דעתך בתור אישה על החבוב, האם הוא מניע לך את השחלות? לא. הוא... מהונדס מדי. מפוחד מדי. מחושב מדי. האמת שאני מזדהה עם ברקו, מפחדת להיות כמוהו. משהו ברווקות מאוחרת נוטל את כל הקסם מהחיפוש. נהיים ''חכמים מדי''. דווקא אני לא רואה את זה ככה, הוא מרגיש לי ילד שלא מקבל את מה שהוא רוצה הוא בוכה ישר ומרביץ לכל עבר, יש בו משהו קצת לוזרי בהוויה שהוא תמיד מנסה לחפש להיות וינר ושירצו אותו ושיגעו בו ושלא יחשבו לשניה משהו רע עליו, אני לא חושב שהוא מהונדס אני חושב שהוא פשוט לא מסוגל להתמודד עם זה שאנשים זה דבר מורכב ולא הכל הולך חלק תמיד בוא נניח רגע על השולחן את המאפיינים של כל מי שהלךלתוכנית הזו. הם בעיני סממן קיצוני של האינסטגרמיות תל אביבית (די בומר). זה מאה או אפס. אני או מושלם בעינייך, ואם לא אני לוזר. הוא לא מהונדס, כי אף אחד לא מהונדס באמת. אבל חושבת שהוא רוצה להיות. הוא עושה את כל הרשימה של הדבררים שאמרו לו שצריך לעשות, ועדיין אף אחד לא רוצה אותה והוא לא מבין למה. אני באמת באמת באמת חושבת שהוא לא מבין. ויש לי הרבהמאוד חמלה כלפי זה. לא יודע, בהוויה שלי אני מתסכל על מה שהוא מוציא החוצה כשמישהי קצת מעלה טיפה ספק ןלא הופכת מעריצה ישירה של הבן אדם ש"עשה הכל נכון" אני לא שונא אותו אבל אני חושב שאם הייתי פוגש בחורה כזאת היה לי מאוד קשה להיות עם חמלה כלפיה זו שאלה, כמה חמלה נותנים למטומטמים. לאנשים שבאמת מפספסים משהו ענק בחיים. מי היה אמור ללמד אותם? מתי זה כבר אחריות שלהם? |
|
|