|
|
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 27 בפבר׳ 2026
► LowCarb כתב/ה: ► ve-ra כתב/ה: ואז, את רוצה להיות אחרת אני חושב שההיפרגמיה הנשית מקבלת כח בריבוע ביחסי שליטה כשהאישה נשלטת. זה הכי טבעי לה להעריץ את השולט, ולבחור אחד שיכולותיו גדולות משלה באופן מובהק. אז זה די פותר את עצמו, לא? יש עניין הפוך - כשהשולט מפגין חולשה. אז זה באמת מאתגר את הקשר. יש נשלטות שרואות בזה הפרת חוזה ממש. לא יודעת, בעיניי זה דווקא סקסי בגלל שזה אמיתי, מקרב ואינטימי עבורי, זאת הרגשה של "הצלחתי להגיע לרמת אמון כזאת גבוהה, וואו הרווחתי את האמון שלו וכדאי מאוד שאני לא אעשה משהו מטומטם ואשבור את זה" |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 27 בפבר׳ 2026
יש ז'אנרים של סאבים שהם אלפא. לא הסוג אוגה-בוגה-מתן-ניסטור-ושות', אלא כאלה שהם באמת מוצלחים, חכמים בטירוף, פרפקציוניסטים, קונטרול פריקס, אומרים לכולם מה לעשות בחוץ ומזיזים הרים, ואז חוזרים הביתה ומפרקים 3 מכונות ומעמידים ארוחת ערב.
מבחינתי הסוג הזה של סאבים הוא הכי כיפי שיש לשלוט עליו. כיוון שהם חכמים ויודעים איך לגרום לאנשים לעשות מה שהם רוצים, הם יכולים לגרום לשולט להרגיש שהם מתמסרים לו, כי זה מתאים להם ולמידת החרמנות שלהם. אבל רק מי שמוכיח את עצמו כראוי ונעלה יקבל מהם את המפתחות להובלה באמת, וגם אז הוא יצטרך להוכיח את עצמו לאורך הדרך, וזה תהליך יפיפה ונפלא כשזה קורה, כי הוא לא מחייב אותם להקטין או לבטל את עצמם אלא להניח את הכתר שלהם לרגלי מישהו שהם מאמינים שראוי לכרוע בפניו. מישהו שלא מפחד מהדומיננטיות המבריקה הזו, יודע לפרגן לה ולעודד למצוינות, ומנגד לספק את המקום שהוא מפלט מהעמדה הזו ומאפשר לשחרר שליטה ולהתמסר. * תקף לכל המינים |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
מלישס(שולטת) • 27 בפבר׳ 2026
על אותו משקל יש גם נשלטים כאלו.
בעיניי זה הופך את זה אפילו ליותר סקסי . זה אדם שביום יום נמצא בשליטה מוחלטת , ומתוך כל האנשים שמקיפים אותו,הוא בוחר אותך . בוחר בך כדי למסור לך את המושכות. נותן/ת לך להוביל וסוף סוף מרפים את השליטה.. בעיניי זה הדבר הכי יפה שיש |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
ve-ra • 27 בפבר׳ 2026
אני שומעת כאן רצון גדול לשליטה באישה או איש דומיננטים. משום מה במציאות זה פחות מסתייע. כדי להגיע למקום כזה עם איש או אישה דומיננטים מטבעם, נדרש המון אורך רוח, התמדה, בניה מדודה ושקולה ועוד מני דברים משעממים ומאוד קשוחים כאלה. במרבית המקרים, השולט לא שורד את התהליך.
|
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
Too sweet{△} • 27 בפבר׳ 2026
► ve-ra כתב/ה: אני שומעת כאן רצון גדול לשליטה באישה או איש דומיננטים. משום מה במציאות זה פחות מסתייע. כדי להגיע למקום כזה עם איש או אישה דומיננטים מטבעם, נדרש המון אורך רוח, התמדה, בניה מדודה ושקולה ועוד מני דברים משעממים ומאוד קשוחים כאלה. במרבית המקרים, השולט לא שורד את התהליך. אולי יש איזו תפיסה מוטעית על נשלטות ושולטים? מין פנטזיה כתובה כזו? בסוף נשלטות הן בנות אדם וגם שולטים עושים סופר, תולים כביסה ומסיעים לחוג. זה לא הופך אותם לפחות שולטים או אותן לפחות נשלטות. מה שמעניין בשליטה, לפחות אותי, זה לראות איך שני אנשים מנווטים את זה מתוך האופי והחיים שלהם. לא באיזה משחק כזה שיש בו "תפקידים" ותכונות אופי או צורות התנהגות לא באמת אמינות. את צודקת ממש. להגיע למקום כזה דורש את כל מה שכתבת. אבל בלי אתגר, התמדה ואורך רוח זה קל מידי, לא? ואולי גם טיפה משעמם |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
ברייה{לא!!!מחפשת} • 27 בפבר׳ 2026
לשלוט בחיים אמתיים זה להיות בנאדם מתפקד. וזאת לא תכונה אלא תנאי בסיסי לבגרות.
ומי שרואה בזה חבילה מאתגרת, לא מחפש נשלטת, אלא נחיתות. לוותר על שליטה מרצון בתחום מסוים זאת בחירה קונטקסטואלית ולא זליגה או אי-זליגה. ואכן, נהגי מרוצים יכולים לא לדעת לבשל ולהיות לחלוטין תלויים בטבח שלא יודע לנהוג ולכן יחזור הביתה במונית. והמנתח יכול להיות דומיננטי בחדר ניתוח, אבל בקונטקסט אחר, מול זוגתו למשל או מול ילדיו, להיות מובל וותרן. אם מישהו צריך מישהי חלשה כדי שיוכל להיות חזק, זה לא בדסמ, אלא פיצוי. ורומנטיזציה של חוסר תפקוד לא תשנה את זה גם כשהיא מופיעה תחת מטריה בדסמית. האם קונטקסט מסוים מבטיח התנהגות אחידה לאורך חיים שלמים? לא. כי ככה אנחנו בנויים. אנחנו מצבור של תגובות תלויות. האם קשה יותר לשלוט באדם שמנהל אורח חיים דומיננטי? אם צריך לרוץ אחריו ברחובות עם כלוב של לוכדי תנים בזמן שהוא בורח, אז כנראה שכן. אם הוא מגיע מרצון כי הוא בחר בשולטת מתאימה להכנע לה, ולהעביר לה את המושכות, אז לא. |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
Curious B • 27 בפבר׳ 2026
► Black Lotus כתב/ה: אבל רק מי שמוכיח את עצמו כראוי ונעלה יקבל מהם את המפתחות להובלה באמת, וגם אז הוא יצטרך להוכיח את עצמו לאורך הדרך, וזה תהליך יפיפה ונפלא כשזה קורה, כי הוא לא מחייב אותם להקטין או לבטל את עצמם אלא להניח את הכתר שלהם לרגלי מישהו שהם מאמינים שראוי לכרוע בפניו. * תקף לכל המינים להניח את הכתר זה 🎯 ואחרי זה אנשים מתמרמרים למה הם צריכים להוכיח את עצמם. |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 27 בפבר׳ 2026
► LowCarb כתב/ה: ► ve-ra כתב/ה: ואז, את רוצה להיות אחרת אני חושב שההיפרגמיה הנשית מקבלת כח בריבוע ביחסי שליטה כשהאישה נשלטת. זה הכי טבעי לה להעריץ את השולט, ולבחור אחד שיכולותיו גדולות משלה באופן מובהק. אז זה די פותר את עצמו, לא? יש עניין הפוך - כשהשולט מפגין חולשה. אז זה באמת מאתגר את הקשר. יש נשלטות שרואות בזה הפרת חוזה ממש. תלוי בסוג היחסים… אם אלה יחסים ארוכים אז לא סביר להניח שהשולט תמיד יהיה החזק יותר, או המסוגל יותר. אני לא אומרת שזה לא בעייתי ליחסי שליטה, זה בהחלט מערער, אבל בעיניי רק שכשמכירים אנשים על מורכבותם, אפשר להגיע לצד השני ולראות את החוזק והחולשה מזווית אחרת. |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
ve-ra • 27 בפבר׳ 2026
אתם יודעים מה? יש כאן בעיית מינוח.
חוזק וחולשה אינם דומיננטיות וסאבמיסביות ממש לא. |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
27 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 27 בפבר׳ 2026
זה נכון אבל אני לא חושבת שזאת בעיה של מינוח בהכרח אלא פשוט שני נושאים שמתערבבים להם.
לשאלתך: אני חושבת שבהחלט אפשר להיות נשלט.ת דומיננטי.ת בחיי היומיום אבל כנוע.ה / מובל.ת / נסגני.ת ביחסי שליטה מהניסיון שלי, דווקא הרבה שולטים (אני מניחה שגם שולטות) אוהבים ונמשכים לא.נשים כאלו |
|
|