סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מה המרחק הכי גדול שנסעתם בשביל פגישה ראשונה?

red-cell red-cell​(מזוכיסט)
לפני 3 ימים • 17 במרץ 2026
red-cell​(מזוכיסט) • 17 במרץ 2026
טסתי עד פנסילבניה, אבל חיברתי את זה עם טיול באלסקה אז לא יודע כמה זה נחשב.
הייתי אצלה שבוע שהיה מלא בסשנים נהדרים.

זה אחד המאורעות היותר מוזרים שהיו לי בחיים.
פשוט אורי פשוט אורי
פשוט אורי • 17 במרץ 2026
במדינה קטנה כמו שלנו זה לא באמת נראה מטורף כל כך לנסוע שעתיים או יותר עבור משהו.

עדיין, בחיים יצאו לי כל מיני מקרים ואירועים, למשל אספו אותי מהשדה תעופה לדייט ראשון.

נסעתי ביום הכי סוער של השנה, עם רוחות שמזיזות אוטובוסים ומשאיות על הכביש , לפגוש מישהי שהכרתי שעתיים לפני ואפילו לא דיברנו בטלפון...

אבל הכי רחוק שנסעתי לפעם ראשונה עבור אישה, היה ליוון.
Master Bruce Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 17 במרץ 2026
Bluecollar כתב/ה:
נסעתי עד הרצליה בשביל מישהי. ישבנו על המצוק ליד הים והיה חיבור טוב

זה לא אומר כלום אם את לא אומרת מאיפה. אין דין לסוע מרעננה להרצליה, כדין לסוע מאילת להרצליה...
R-E-D R-E-D​(שולטת)
R-E-D​(שולטת) • 17 במרץ 2026
שלח לי כרטיס טיסה לברלין לדייט
Luna Oscura Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
פשוט אורי כתב/ה:
במדינה קטנה כמו שלנו זה לא באמת נראה מטורף כל כך לנסוע שעתיים או יותר עבור משהו.

עדיין, בחיים יצאו לי כל מיני מקרים ואירועים, למשל אספו אותי מהשדה תעופה לדייט ראשון.

נסעתי ביום הכי סוער של השנה, עם רוחות שמזיזות אוטובוסים ומשאיות על הכביש , לפגוש מישהי שהכרתי שעתיים לפני ואפילו לא דיברנו בטלפון...

אבל הכי רחוק שנסעתי לפעם ראשונה עבור אישה, היה ליוון.

אבל זה לא באמת שעתיים...
(מתייחסת למשפט הראשון)
זה ארבע שעות מכיוון שזה הלוך ושוב
וגם שזה שונה אם זה באוטו או בתחב"צ
לשם הדוגמה: להגיע מחיפה למודיעין (מהכתובות של בית לבית) זה בערך שלוש וחצי שעות לכיוון, כלומר, שבע שעות סך הכל שזה חלק נכבד מהיום.
ve-ra ve-ra
ve-ra • 17 במרץ 2026
לא חכמה לנסוע לפגישה ראשונה. השאלה היא כמה פעמים גמעתם את אותו מרחק אחרי זה כדי לשמור על זה

3200 ק״מ- במשך שנתיים
Luna Oscura Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
ve-ra כתב/ה:
לא חכמה לנסוע לפגישה ראשונה. השאלה היא כמה פעמים גמעתם את אותו מרחק אחרי זה כדי לשמור על זה

3200 ק״מ- במשך שנתיים

1. קמ"ש לא נמדד בזמן - לשם הדוגמה: יקח יותר זמן לנסוע בתחב"צ מאשר ברכב (ברוב המקרים)
2. אצל מרבית הא.נשים, קשר שנמשך שנתיים (כמו בדוגמה שנתת) זה כבר קשר שעוברים.ות לגור ביחד ואז אין באמת את הנסיעות במשך השנתיים אלא רק בחלק מהן.
3. תדירות מפגשים - כל יום? פעם בשבוע? פעם בחודש? פעם בחצי שנה? גם זה משהו שמשפיע
.
השקעה בקשר היא הרבה מעבר לכמות זמני בנסיעה שלנו, לכן, ההשוואה כאן היא לא באמת הגיונית או נכונה
את תמיד יכולה, כמובן, לפתוח שרשור על השקעה בקשרים icon_smile.gif
הולך עם הלב הולך עם הלב
הולך עם הלב • 17 במרץ 2026
לא אסע יותר משעה וחצי אלא אם נפגשים אצלה בבית ויש מצב לתפוס תנומה לפני הנהיגה חזור
from afar
from afar • 17 במרץ 2026
7000 קילומטרים ל12 ימים
Shish​(שולטת)
Shish​(שולטת) • 17 במרץ 2026
הוא הטיס אותי לארה"ב (אמנם מאירופה, שזה קצת יותר קרוב), אבל לא אליו, אלא אל חברים שלי, ובא לאסוף אותי מאצלם לדייט ראשון, ולמחרת לדייט שני ואז לקח את כולנו לארוחת ערב, ואז דייט שלישי וכו'. זה היה הכי ג'נטלמני שעשו בשבילי, ובו זמנית הוא גם היה אחד השקרנים והנבלות. שבועות ספורים אחרי שחזרתי לאירופה הוא שוב הטיס אותי לארה"ב לאותם חברים, לברית של הבן שלהם, והצטרף אליי שם. היה הזוי כשאני חושבת על זה. זה היה לפני יותר מ20 שנה והכרתי אותו דרך ג'יידייט.