בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מיקרופון זה לא בלוג

itchyqouteg itchyqouteg​(שולט)
לפני שבוע • 12 באפר׳ 2026
itchyqouteg​(שולט) • 12 באפר׳ 2026
itchyqouteg כתב/ה:
ve-ra כתב/ה:
אתה צודק, יש תכניות עם 40-50 מאזינים, לכן הבעתי את הדאגה לאחריות שצריכה להיות לשדרנים
אם זה לא היה מתרומם כלל ממילא לא היה מה לדאוג
אני לא בטוחה לגבי ההגבלה שאתה מציע. מה הן אמות המידה? ריבוי וגיוון הקולות והתכנים זה דוקא נהדר

אני חושב שמינימום הגבלת גיל, אין בעיה לדבר על בדסמ צעיר אבל שמישהו אחראי ינהל את האירוע, מעבר לזה כלובי מכיר את הנפשות היותר אקטיביות והיותר שפויות בקהילה אני מאמין שהוא יכול לשמש כפילטר בעצמו, מעבר לכך לשים לב לאיזה תוכן עובד לא כתלות המגיש (תוכניות של נשים תמיד יהיו יותר פופולריות)
מעבר לכך כמובן לא להגביל את זה לבדסמ, אבל לא לתת לאנשים טוק-שו, תרגמו להם להביא ערך ולא לספר רק על עצמם

כן אציין שאם כלובי רוצה לתת לדארקי טוק שו אני אהיה המאזין מספר אחד
teacher teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 12 באפר׳ 2026
לדעתי זה עניין בהתהוות וזה יתפוס צורה ברורה יותר בעתיד הקרוב.
אנחנו מנסים כל מיני דברים, ואני חושב שיהיה מקום גם לתכניות שהן סוג של ריאליטי, עם הרבה מאוד משתתפים שמדברים בו זמנית ואנשים שאומרים מה שבא להם בלי בדיקה, הבנה או אחריות.
זה לא פוגם בתכניות שכן מעוניינות להביא את הדברים לעוסים ובדוקים. (וגם שם יש מקום לדיעות סותרות)
אני אוהב את זה שיש היענות, הן בצד המאזין והן בצד המשדר
SecRoot
SecRoot • 12 באפר׳ 2026
מסכים מאוד לגבי מושג האחריות
עם זאת יש גבול גם למה נאמר - בסופו של יום אני יכול לספור על יותר מ2 ידיים את כמות הבולשיט שנאמרת בכל ערוץ מידע כולל היותר מסורתיים(רדיו וטלוויזיה).
אנחנו חיים בעידן בו אינפורמציה דורשת בדיקה וסינון ברמת האחריות האישית, והאחריות האישית של כל אדם שעולה לדבר או להנחות היא לבחון את דבריו ולסייגם תחת המסגרת האינדיווידואלית שלו עצמו.
מעבר לכך אני לא מוצא יכולת לאכוף או למצוא הסכמה מוחלטת בתוך העולם הזה - וזה מה שיפה בזה בעיניי.

אני לא בעד משטור של הנושאים, בדס"מ וקינק (יש הבדל) מהווה עולם שנוגע בכל תחום בחייינו גם אם לא כולנו חווים את המגע באותם תחומים ולכן אין סיבה למנוע..
כן אפשר במידה ונגיע למצב בו יש יותר מדי תוכניות לתת לקהל לתעדף לפי סקר\הצבעה את התוכנית הרצויה עליהם, בסופו של דבר האינטרס היחיד שמתממש ברדיו זה חיבור בין פרטים בקהילה וזה כרגע קורה באופן מעורר השראה
שאפו לכל מי שהוביל את זה כולל כלובי כמובן.

הדיון הזה חשוב מאוד כי הוא מעלה את המודעות לתוכן הנאמר מפיו של כל מי שאי פעם ישוחח ברדיו
itchyqouteg itchyqouteg​(שולט)
itchyqouteg​(שולט) • 12 באפר׳ 2026
SecRoot כתב/ה:
עם זאת יש גבול גם למה נאמר - בסופו של יום אני יכול לספור על יותר מ2 ידיים את כמות הבולשיט שנאמרת בכל ערוץ מידע כולל היותר מסורתיים(רדיו וטלוויזיה).
אנחנו חיים בעידן בו אינפורמציה דורשת בדיקה וסינון ברמת האחריות האישית, והאחריות האישית של כל אדם שעולה לדבר או להנחות היא לבחון את דבריו ולסייגם תחת המסגרת האינדיווידואלית שלו עצמו.
מעבר לכך אני לא מוצא יכולת לאכוף או למצוא הסכמה מוחלטת בתוך העולם הזה - וזה מה שיפה בזה בעיניי.

אני לא בעד משטור של הנושאים, בדס"מ וקינק (יש הבדל) מהווה עולם שנוגע בכל תחום בחייינו גם אם לא כולנו חווים את המגע באותם תחומים ולכן אין סיבה למנוע..
כן אפשר במידה ונגיע למצב בו יש יותר מדי תוכניות לתת לקהל לתעדף לפי סקר\הצבעה את התוכנית הרצויה עליהם, בסופו של דבר האינטרס היחיד שמתממש ברדיו זה חיבור בין פרטים בקהילה וזה כרגע קורה באופן מעורר השראה
שאפו לכל מי שהוביל את זה כולל כלובי כמובן.

הדיון הזה חשוב מאוד כי הוא מעלה את המודעות לתוכן הנאמר מפיו של כל מי שאי פעם ישוחח ברדיו

אחי מדברים על זה שלא כדאי לתת לאינסלים בני 25 ללמד בנות 18 מה זה בדסמ, עזוב אותנו מהתאוריות הימנואידיות שלך
SecRoot
SecRoot • 12 באפר׳ 2026
itchyqouteg כתב/ה:
SecRoot כתב/ה:
עם זאת יש גבול גם למה נאמר - בסופו של יום....

אחי מדברים על זה שלא כדאי לתת לאינסלים בני 25 ללמד בנות 18 מה זה בדסמ, עזוב אותנו מהתאוריות הימנואידיות שלך

הלכתי לחפש אם יש עוד הסבר ל"התאוריות הימנואידיות" מעבר למה שאני מכיר, לא מצאתי.
מבלי להיכנס לאד הומינם רציני ולהחזיר לך (למרות שממש בא לי) אני אשתדל להגיב בכבוד בסיסי:
- אינסלים שמסבירים שיט קיים בכל מקום כיום - הסיבה היא שאין דרך לאכוף את זה ועדיף להשתמש במשאבים מוגבלים (אנרגיה וזמן) כדי לעשות דברים מועילים יותר
- בני אדם צעירים תמיד יושפעו לכל מיני כיוונים שהרבה מהם לא מותאמים או מוצלחים במיוחד, זה חלק מהחוויה של ההתבגרות
- מיותר בעיניי להביע תלונות על דברים שכלובי מסוגל לראות בעצמו ולהימנע מהם, צועק לשעבר מה שנקרא
- אי אפשר לצפות מראש מה יגיד בחור צעיר או אדם בוגר בכלוב, בדיוק כמו בכל פלטפורמה אחרת פה בכלוב (איפה שאפשר לאכוף אוכפים - בצ'ט נגיד לא.) - גם אם הוא רוב ימות השנה אחלה והיום קם עקום
- אחריות עודפת זה חרא גדול שמייצר המון שיט
- לא שללתי את הדיון מעיקרו היות ואני מאמין שהוא חשוב ותורם ועם זאת מסופקני אם מי שיכנס לקרוא את זה יהיו האנשים שצריכים לקרוא את זה.

למה התכוונת ב"תאוריות הימנואידיות" ?
הוא הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 12 באפר׳ 2026
זה לא שכלובי עושה סקרינינג מראש על התכנים
זה בלתי אפשרי לשלוט בתכנים אבל אולי עצם הדיבור יתן מודעות למי שעולה . אגב לא כל אחד "עובר" מיקרופון צריך לדעת להחזיק האזנה.
טיפ קטן, לעשות מתכונת של ראיון או שיחה בשניים .
וזה לא קשור לגיל או רמת השכלה גם לא מצב ישור השיניים.
סווריןן סווריןן
סווריןן • 12 באפר׳ 2026
אפשר להמתין עם הבקרת איכות קצת יותר משבוע, לא?
המכשפה בג'ינס המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת • 12 באפר׳ 2026
כל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה רק שיוסיפו את המילה "לדעתי" לפני ואז הכל סבבה. זה לא אינציקלופדיה זה דעה אישית.
SecRoot
SecRoot • 12 באפר׳ 2026
המכשפה בג'ינס כתב/ה:
כל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה רק שיוסיפו את המילה "לדעתי" לפני ואז הכל סבבה. זה לא אינציקלופדיה זה דעה אישית.

ו "כרגע" אם כי זה יותר כסתח למקרה שמישהו משנה את דעתו בעתיד.
פרלין פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני 6 ימים • 12 באפר׳ 2026
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 12 באפר׳ 2026
כשקראתי את הכותרת, חשבתי שתדברי בעיקר על איכות. כי הבלוג יכול לסבול את זרם התודעה, אבל התוכניות המוצלחות הן כאלה עם מחשבה וליין אפ.