סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

חסימה

ArchAngel ArchAngel​(שולטת)
לפני 12 שעות • 22 במאי 2026
ArchAngel​(שולטת) • 22 במאי 2026
לדעתי פחות כדאי, כי ככל שמדברים יותר ככה כל המתחזים מאבדים מוטיבציה להמשיך, וכנ"ל כל השולטות והשולטים שלא שולטים בעצמם.
כשהוא מבקש את זה ישר הוא יכול למצוא עצמו נחשף בפני אדם שאם רק היה מדבר איתו עוד קצת הוא היה מעדיף לחסום בעצמו.

חוץ מזה, ובצדק, הרבה נשים לא ירגישו בנוח לשלוח תמונת פנים לגבר שלא מכירות מספיק וכבר מבקש תמונה כשלב ראשון.
אני הייתי מוותרת, למרות שבכיף הייתי שולחת מיוזמתי אחרי שהיינו מתכתבים מספיק והייתי מרגישה שאפשר לסמוך על הצד השני.

פשוט צריך לא לפתח ציפיות ולבנות על כך שההתכתבות הזו בהכרח תוביל לקשר כלשהו, להתייחס להתכתבויות ראשוניות כהזדמנות לראות מה הוייב, וכשזה מגיע להחלפת תמונות להציב תנאי ברור שזה יהיה הדדי.
bondman bondman​(נשלט)​{FLR}
bondman​(נשלט)​{FLR} • 22 במאי 2026
ve-ra כתב/ה:
זה שאתה נשלט לא אומר שבשלב ההיכרות אתה לא יכול להיות זה שמציב את הדרישות

זה נכון תאורטית.
אבל לדעתי זה לא יחזיק מים במציאות הסטטיסטית. לפחות בכלוב.
ve-ra ve-ra
ve-ra • 22 במאי 2026
אם היא לא מכבדת את היותך אדם עם צרכים, היא לא תכבד אותך בתור נשלט עם צרכים
bondman bondman​(נשלט)​{FLR}
bondman​(נשלט)​{FLR} • 22 במאי 2026
ve-ra כתב/ה:
אם היא לא מכבדת את היותך אדם עם צרכים, היא לא תכבד אותך בתור נשלט עם צרכים

השבע לעולם לא יבין את הרעב…
ve-ra ve-ra
ve-ra • 22 במאי 2026
אני דוקא מבינה אותך היטב. הייתי במקום שלך כשלא ידעתי שהאישיות שלי לא נמחקת בגלל הטייטל נשלטת. דרך אגב, מאז שכן הבנתי, הרבה יותר מעניין.
פישוטו פישוטו
פישוטו • 22 במאי 2026
bondman כתב/ה:
ve-ra כתב/ה:
זה שאתה נשלט לא אומר שבשלב ההיכרות אתה לא יכול להיות זה שמציב את הדרישות

זה נכון תאורטית.
אבל לדעתי זה לא יחזיק מים במציאות הסטטיסטית. לפחות בכלוב.

כל אחד ומה שהוא מתעדף.
סיכוי הסתברותי לאינטראקציה מכל סוג שהיא.
או סבלנות וחיפוש ארוך אחר אינטראקציה נכונה.
אם יש התנהגות שמנורמלת לנשלטים, זה לא אומר שאתה חייב לקחת בה חלק אם היא לא מתאימה לסטנדרטים שלך.

המקרה של החלפת תמונות הוא אותו דבר. אם אתה מוכן להסתכן בחשיפה חד צדדית כדי להגביר סיכויים זה סבבה.
אבל זה לא אומר שכל נשלט חייב לעשות את זה או שאין לו סיכוי.
Black Lotus Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
לפני 11 שעות • 22 במאי 2026
אני רק רוצה לציין שההחלפה ההדדית של התמונות לא תשנה לעניין. היא עשויה להפחית את תחושת ההחמצה אם הצד השני גם לא לטעמך או להגביר את תחושת הפספוס אם הוא כן.

בסופו של דבר, כשהתגובה של הצד השני היא לחסום כשמי שמולו לא מוצא חן בעיניו ולא לכבד את מי שמולו כאדם מספיק כדי לומר "תודה, אבל פחות עובד לי", אין חשיבות לשאלה האם הוא גם שלח תמונה.
הסייבר הטוב בחייך הסייבר הטוב בחייך​(מתחלף)
כי לא להתמודד קל יותר,
זאת התפתחות של תופעת הגוסטינג, אנשים מעדיפים למחוק מעצמם את האינטראקציה מאשר לטפל בה, כי זה קל יותר.
אותי זה ממש מגעיל, כמו גם לסיים קשר (לא חייב להיות קשר פיזי) בלי להסביר או לפרט ויש המון כאלה.
מהצד השני, יש המון אנשים שלא יודעים להתמודד עם דחיה, מקנחים בקללות ואמוציות שהורסות כל פיסת רגש או רצון.
כמו שאמרו לפני - יש אנשים מגעילים, אין ברירה, שוכחים וממשיכים
ArchAngel ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 22 במאי 2026
Black Lotus כתב/ה:
אני רק רוצה לציין שההחלפה ההדדית של התמונות לא תשנה לעניין. היא עשויה להפחית את תחושת ההחמצה אם הצד השני גם לא לטעמך או להגביר את תחושת הפספוס אם הוא כן.

בסופו של דבר, כשהתגובה של הצד השני היא לחסום כשמי שמולו לא מוצא חן בעיניו ולא לכבד את מי שמולו כאדם מספיק כדי לומר "תודה, אבל פחות עובד לי", אין חשיבות לשאלה האם הוא גם שלח תמונה.

לדעתי כן יש חשיבות, כי זה עניין של הוגנות. גם אם אין משיכה.
אנחנו לא בטינדר ולא בפייסבוק, יש סיבה ש 99% מהפרופילים פה לא מציגים תמונת פנים, ואנחנו שולחים אותה רק אחרי שאנחנו בוטחים במישהו מספיק.
המחשבה להיחשף מעוררת חרדה ברובינו. כשאם אנחנו מצפים ממישהו אחר להיחשף בפנינו, וההוגן הוא להחזיר באותו מטבע.

בכל פעם שהגעתי לשלב שבו החלפתי תמונת פנים עם מישהו תמיד שלחתי אחת בחזרה גם אם הייתי פוסלת אותו, כי הוא חשף בפני משהו ומגיע לו לראות את הפנים בצד השני.
מגיע לו לדעת שאני לא מתחזה, לא מישהי שהוא מכיר במציאות, או עלולה להשתמש במידע הזה נגדו כי עכשיו נהיה באותה סירה.
גם אני שמחתי כששלחו לי תמונות פנים גם אם פסלו אותי בסוף, בגלל עניין ההדדיות.

ומה שבטוח, אף פעם לא דרשתי שהצד השני יעשה משהו שאני בעצמי לא מוכנה לו. מי שמסרב להדדיות מעורר אצלי נורה אדומה של התחזות או ריכוז עצמי, והסתברות שהם יגיבו בגוסטינג גבוהה מאוד.