סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עוד אפס

abcd
לפני 19 שנים • 12 בינו׳ 2005
abcd • 12 בינו׳ 2005
זיקי,

מה שתיארת פה קרה לי כבר 700 פעם, ואף פעם אי אפשר לדעת מי נמצא בצד השני, יש אנשים מאד חביבים מביניהם ולכן בשביל המקרים האלו נמשיך לצאת מהבית לפגישה עם עבד , תוך לקיחה בחשבון ובפרופורציות הנכונות, שיתכן שזהו עוד מעשה קונדס של בחור משועמם שבא לשחק פה משחקים עם אנשים .

בהנחה שזה עבד, ולא בחור וניל מתוסבך, מה שתיארת פה נשמע כמו מקרה קלאסי של התרגשות כל עוד אין פגישה, וברגע שהבחורה מסכימה להיפגש זה כבר לא מעניין אותו, ועובר לאתגר הבא.
כך לפחות זה נראה לי.

ואני לא הולכת לכוון הרגליים הקרות כי יש לי הרבה נסיון עם כל מני הברזות וזה כמעט אף פעם לא קשור לפחד שלהם להיפגש, מי שבורח ככה , "לא נוסע, היית מדהימה, לא נדבר יותר , ביי" ,

זה נשמע כמי שדי רגוע וסגור על עצמו, השיג את מה שרצה, הריגוש שבשיחות שהיו ביניהם והתכנונים, והדיבורים על הסשן שבטח יהיה,והוא ודאי אונן וגמר.

ופי שציינתי,אנחנו מתעסקים פה בדברים לא שגרתיים, ןלכן אנו מוכנים גם לסיכונים הכרוכים בעסק...

זיקי, אין לי מה לאחל לך איחולים, משום שאני יודעת שבהינף יד את יכולה להחליפו במי שתרצי.. icon_smile.gif

ואסיים בברכת: " כוססאומו....אז הלך עוד אחד..."

icon_biggrin.gif
ויטו אנדוליני
לפני 19 שנים • 12 בינו׳ 2005

תגידי תודה

ויטו אנדוליני • 12 בינו׳ 2005
תגידי תודה שהוא לא בא בסוף כי ללא ספק הוא טיפה מעורער נפשית ולכי תדעי מה היה קורה אם הייתם נפגשים בסוף?! icon_confused.gif
tch​(נשלט)
לפני 19 שנים • 13 בינו׳ 2005

לדעתי....

tch​(נשלט) • 13 בינו׳ 2005
אין כאן שום קטע של "רגליים קרות".
יש כאן קטע ואפילו מאוד,של חוסר כבוד,חוסר נימוס מינמלי,ורמאות לשמה.
גברים שלא יודעים לרכוש כבוד לאישה,ובכלל לא משנה כיצד הם מוגדרים,עבדים או דומים,לא ראויים בכלל להתיחסות.
זיקית....תעברי הלאה,חבל לבזבז אנרגיות על חלאת אדם שכמוהו.
יש אחרים שיעריכו ויבינו איזה ברי מזל הם להיות בשליטתך,שיודעים לכבד ולהעריץ,וגם לומר תודה. icon_biggrin.gif
קטונתי מלתת לך עצות,אך הפעם אחרוג ממנהגי ואייעץ לך ,כשאפגוש בך.
רמאים ושקרנים לא חסרים,לא כולם ישרים,זאת עובדה שלא ניתן להתכחש לה.
עיצבן אותי האדיוט הזה.
HotQueen​(שולטת){תחת השמש}
לפני 19 שנים • 13 בינו׳ 2005
זיקיתוש...

TCH צודק בכך שהאדיוט (כנראה בגלל שהוא אדיוט)
לא הבין איזה מזל יש לו בכלל שאת מתייחסת אליו...

וכמובן שגם הקוסם הדגול שלנו צודק. את הרווחת
אי קשר עם טיפוס מעורער ובהחלט מיותר...

לא להתייאש..

נשיקות וחיבוקים H.Q
אי זוגי
לפני 19 שנים • 14 בינו׳ 2005
אי זוגי • 14 בינו׳ 2005
זיקית היקרה,בקצרה אומר לך כך :אל תעלבי מעלובים.לפחות עמדת על "טיבו" של אותו אחד כבר מההתחלה .טוב שמצאת לנכון להזהיר אחרות מפניו ואין לי ספק שתמצאי את הראוי לך
אליאס​(אחרת)
לפני 19 שנים • 14 בינו׳ 2005

יפה שלי.

אליאס​(אחרת) • 14 בינו׳ 2005
חראם על הבריאות, נהלנו בעבר שיחות על עבדי צעצוע, הוא אחד מהם. שימי אותו על שרשרת והפכי אותו למחזיק מפתחות, יותר מזה הוא לא שווה.

ותבואי לבקר, חולירע. }{
me-worship-u
לפני 19 שנים • 23 בינו׳ 2005

zikit

me-worship-u • 23 בינו׳ 2005
i think that the only lost is just his lost

so what happened happened

and welcome the future
Aragorn​(שולט)
לפני 19 שנים • 23 בינו׳ 2005
Aragorn​(שולט) • 23 בינו׳ 2005

No time to wallow in the mire